| Twilight the movie | |
|
+56Evita Cullen Kostantinos ZetaPattinson NinaRobstenLove maria_likofos nicky_cullen pitsiriki Mrs.Cullen2 stapet mariana20 alexandra13 roobina annaval AspaKorth bloody swan EliRose sandy forever eternity demona1986 Bella Marie Swan hiddenfantasy justnina22 Vanina xrysanthi kati breathless Marzaki Cullen athina twilightFOREVER peby NICKY niki eleni 2 WhiteQueen ROBELINA BELLA MARIE maria-ria-le Kornilia PattinsonCullen Aleera Bitten Pillows ΕΡΗ Zafrina mR.Geo Emy+Robert xatisaga twilightsagaddicted marina panagiota Kristen Stewart dimitroula-robsessed T-NM-E-BD Rosemarie Cullen demi cullen marina forever sisaki evi 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 7:36 | |
| Εχεις δίκιο Παλιοτσιγκούνα που είμαι.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 7:39 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 11:44 | |
| Μονο εγω εχω ολες σχεδον τις εκδοσεις απο ολα τα dvd...? Την εκλειψη την εχω τρεις φορες.... | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 15:58 | |
| - evi έγραψε:
- Μονο εγω εχω ολες σχεδον τις εκδοσεις απο ολα τα dvd...? Την εκλειψη την εχω τρεις φορες....
Ωου! Η κατάσταση ξέφυγε! Εγώ το New Moon έχω 2 φορές! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 16:50 | |
| Νομιζω οτι τα περισσοτερα public εχουν τις ταινιες. Οποτε δεν χρειαζεται να πας σε βιντεοκλαμπ. Αλλιως και μεσω γνωστων site μπορεις να τις παραγγειλεις, Το e-shop πχ λογικα τις εχει. | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 17:00 | |
| Εγώ δεν έχω κανένα dvd (αυθεντικό τουλάχιστον).. Τα έχω πάρει όλα από το Seven Spot και τα έχω αντιγράψει οπότε είναι σαν να έχω το αυθεντικό. Αλλά στο public σίγουρα θα τα βρεις kati | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Δευ 25 Ιουλ 2011 - 1:16 | |
| Εγω δεν μπορω να μην τα εχω αυθεντικα....κατι με πιανει.... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Δευ 25 Ιουλ 2011 - 13:34 | |
| Βασικά δε μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά (όχι οτι δεν τα αξίζει) αλλά σε τέτοιες εποχές είναι πολύ δύσκολο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Δευ 25 Ιουλ 2011 - 14:13 | |
| Δεκτο...κι εγω τα μαζευα πολυ πριν ωστε να τα παρω... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Δευ 25 Ιουλ 2011 - 15:17 | |
| Ρώτησα σε ένα βιντεοκλαμπ και δεν ήξερε καν τί ταινίες είναι και αφού το περιέγραψα λίγο τότε ψιλο-κατάλαβε ποιες ταινίες είναι και δεν τις είχε τελικά. Και σε ένα άλλο που ρώτησα κοντά στο σπίτι της είχε και μου είπε 15-17€ το DVD αν θυμάμαι καλά. Θα δω και στο Public από άποψη τιμής και αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά θα στηρίξω το μαγαζί της γειτονιάς! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου για e-shop και Public. Mercy! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Τρι 26 Ιουλ 2011 - 18:01 | |
| ειδα παλι την ταινια χτες μετα απο παρα πολυ καιρο..ετσι για να θυμηθω λιγο τα παλια...πρεπει να πω για μια ακομη φορα οτι ειναι πολυ καλη αν αναλογιστει κανεις τη παραγωγη που ειχε τοτε....!!! Υπαρχουν καποιες σκηνες αν οχι ολες που σου μενουν και δεν βαριεσαι να τις ξαναβλεπεις...δλδ κολλαει το rewind κουμπι...!!! Ο Εντουαρτ στο λυκοφως ηταν πολυ πιο καλος σε σχεση με τις αλλες(??) δεν ξερω μου φαινοταν πιο φυσικος στο ρολο του....στις αλλες ηταν λιγο σφιγμενος...οπως και η Μπελλα αλλωστε....!!!! Ενα δεν μου αρεσε τοτε που την ειχα δει για πρωτη φορα και τωρα παλι...τι δουλεια εχει να λαμπει στον ηλιο...αν ειναι δυνατον...με επιασαν τα γελια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Τρι 26 Ιουλ 2011 - 18:57 | |
| Πιστοί στο βιβλίο...η λάμψη του δέρματος...εδώ που τα λέμε έιναι λίγο γελοίο στην ταινία Το ύφος του, η γκριμάτσα μάλλον, για το σχόλιο της Μπέλλα ότι είναι όμορφος, δεν έιναι αυτό που φανταζόμουν από το βιβλίο. Αλλά μαζεύει πόντους ο Έντουαρντ όταν της εξομολογείται ότι το λιοντάρι ερωτεύτηκε τον αμνό...Αθάνατε βρικόλακα! Τι μας έχεις κάνει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 22:33 | |
| Την είδα σήμερα..ο πατέρας μου....ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??? έκατσε μεχρι να περάσει το 1ο μισάωρο και τι του είπα.... ρε μπαμπά κάνω εξασκηση στα αγγλικά ακούω τη προφορά τους και τους υπότιτλους για αυτό τους εχω στα αγγλικά όχι ότι κατι τέτοιο δεν ισχύει απλά είχα να δω τον Έντουαρντ το παλιό τόσο μα τόσο καιρό... τώρα είμαι στην ίδια ηλικία που ήταν και αυτός όταν το γύριζε...αχ αχ παρατήρησα ότι επαιζε παρα πολύ με τις εκφρασεις του προσώπου του και ότι έλεγε συχνα what? και η Κρίστεν μου άρεσε το μόνο που θεωρώ οτι φαίνεται γρηγορο ή ψευτικο στη ταινια είναι οταν ρουφαει ο Εντουαρντ το δηλητηριο και του λεει ο Καρλαιλ σταματα τη σκοτώνεις δε ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται ότι επρεπε να το πει πιο μετα λιγα δευτερα εστω...επίσης εχω να πω ότι μου άρεσα οι υπότιττλοι που εδειχναν κομμένες σκηνες και τα ονόματα μαζί με τα πρόσωπα των ηθποιών συν τα δεντράκια με το νερό στο τέλος ενω στα επόμενα ντιβιντι τίποτα.... ΛΥΚΟΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΥΚΟΦΩΣ | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 22:39 | |
| και εγώ είπα χθές να δω το λυκόφως ΞΑΝΑ..και εκείνη την ώρ έρχεται η μαμα μου και λέει : ''πόσες φορές πια το έχεις δει!'' και τις λέω : όσες φορές έχεις δει το top gun μρ τον τομ κρουζ..μετά έφυγε και ήρθε ο μπαμπάς μου και λέει :'' πάλι με τους βρικολάκες βλέπεις ?'' και του λέω '' ναιιι είναι τέλεια ταινία!''.... καλά όντως ήταν τέλεια ταινία!..ήδη έχει διαλύσει λίγο το DvD αλλά θα πάρω άλλο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 22:44 | |
| - marina forever έγραψε:
- και εγώ είπα χθές να δω το λυκόφως ΞΑΝΑ..και εκείνη την ώρ έρχεται η μαμα μου και λέει : ''πόσες φορές πια το έχεις δει!'' και τις λέω : όσες φορές έχεις δει το top gun μρ τον τομ κρουζ..μετά έφυγε και ήρθε ο μπαμπάς μου και λέει :'' πάλι με τους βρικολάκες βλέπεις ?'' και του λέω '' ναιιι είναι τέλεια ταινία!''....
καλά όντως ήταν τέλεια ταινία!..ήδη έχει διαλύσει λίγο το DvD αλλά θα πάρω άλλο... ωωωωω τη μαμά σου την αποστομωσες....αφου κι αυτή για το κοντοπιθαρο το Κρουζ ετσι θα έκανε...όσο για το ντιβιντι αντεγραψε το οσο προλαβαίνεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 22:50 | |
| έμα κάλα τις τα πα!...όλο βρίζει τον ρομπ... - Σπόιλερ:
έχει και ρολόι τομ κρουζ!! και τον έχει φόντο στο κινητό της!!!!
όσο για το DVD καλή ιδέα!..ευχαριστώ! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 22:58 | |
| - Σπόιλερ:
25 χρόνια κολλήμενη με αυτόν είναι!!!..κάνενας δεν της αρέσει..
πάντως αν μου χαλάσει το ντιβιντι του λυκόφως στα ελληνικά, ούτε σι αλλώς το έχω στα γερμανικά..και έτσι θα απολαμβάνω τον ρομπ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 23:06 | |
| Rob forever... Marina forever... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 23:21 | |
| Αυτός, ο Ρομπ, θα μας μείνει forever...Γελάμε με τη μαμά σου αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω... Πιστεύω ότι δεν θέλει να ακούσει γι αυτόν γιατί την τρόμαξες με το ότι είναι βρικόλακας. Έτσι την πάτησα κι εγώ. Αν δεν ήταν η Nova ούτε που θα νοιαζόμουν ποτέ για την ταινία, βρικόλακες και λυκάνθρωποι είχα πει, μακριά από εμένα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 23:31 | |
| - Σπόιλερ:
μπα,το νερο για ελέφαντες της άρεσε και το remember me λίγο της άρεσε...όσο για το bel ami το τρειλερ της άρεσε!..είναι που της αρέσουν οι ταινίες εποχής.. όταν είχε πρωτοβγεί το λυκόφως ειχα πει '' ταινια με βρικολάκες...δεν την βλέπω''...τελικά είχα κάνει μεγάλο λάθος που δεν πήγα να την δω..! άργησα όμως να την παρακολουθήσω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 23:44 | |
| Δεν είναι ποτέ αφού είμαστε εδώ κολλημένες! Η μαμά σου τελικά...ανίατη περίπτωση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Πεμ 18 Αυγ 2011 - 23:45 | |
| ακριβώς..θα την πρίξω πολύ μέχρι να της αλλάξω πίστη και να της αρέσει ο ρομπ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight the movie Παρ 19 Αυγ 2011 - 0:05 | |
| Καλή επιτυχία | |
|
| |
| Twilight the movie | |
|