| Cosmopolis | |
|
+41ellen mariettoula1996 ms. teylor lautner bloody swan dimitroula-robsessed Dalia dolores!! EliRose ev@ki maria_likofos AspaKorth RafaelaVolturi Teodan Silia !~Twilighter~! robsten kiss pitsiriki BELLA MARIE Bella Marie Swan DEMONA CULLEN PATTINSON Emy+Robert Kornilia PattinsonCullen niki peby Vanina SpunK RansoM demi cullen Stella Sunlight T-NM-E-BD ΕΡΗ eya82 twilightFOREVER demona1986 Kimberly WhiteQueen Marina_Twilighter xrysanthi marina forever evi panagiota ROBELINA 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Δευ 17 Σεπ 2012 - 15:40 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Δευ 17 Σεπ 2012 - 17:51 | |
| Όχι, η διανομή είναι της Village! Απλά προφανώς το έβαλε και η ODEON στο πρόγραμμα της. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Δευ 17 Σεπ 2012 - 18:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Δευ 17 Σεπ 2012 - 18:40 | |
| Πού πάς & τα ξετρυπώνεις βρε Χρυσάνθη! Μπράβο σου!
WhiteQueen, δεν ξέρω πώς λειτουργεί το θέμα της διανομής γι' αυτό μου φάνηκε λίγο περίεργο. Φανταζόμουν ότι μία εταιρεία κατοχυρώνει δικαιώματα προβολής & διανείμει αποκλειστικά εκείνη την ταινία. Με το να υπάρχουν 2 εταιρείες (Village & Odeon) αυξάνεται μήπως & η πιθανότητα προβολής σε περισσότερες αίθουσες? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 22:44 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:40 | |
| απο την χαρα της τα εχασε η κοπελια... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:44 | |
| - Vanina έγραψε:
- Πού πάς & τα ξετρυπώνεις βρε Χρυσάνθη! Μπράβο σου!
WhiteQueen, δεν ξέρω πώς λειτουργεί το θέμα της διανομής γι' αυτό μου φάνηκε λίγο περίεργο. Φανταζόμουν ότι μία εταιρεία κατοχυρώνει δικαιώματα προβολής & διανείμει αποκλειστικά εκείνη την ταινία. Με το να υπάρχουν 2 εταιρείες (Village & Odeon) αυξάνεται μήπως & η πιθανότητα προβολής σε περισσότερες αίθουσες? Όντως, μία εταιρία σε κάθε περίπτωση είναι αυτή που κατωχυρώνει τα δικαιώματα και διανέμει την ταινία αλλά την παίζουν όλοι οι κινηματογράφοι είτε λέγονται Village είτε ODEON. Μη μπερδεύεσαι. Το Twilight το διανέμει η ODEON (για κακή μας τύχη... ) αλλά και η Village αυτή τη στιγμή το έχει στα προσεχώς της. Δεν σημαίνει ότι επειδή την ταινία την κάνει διανομή η ODEON ότι δεν θα την παίξει και δεν θα τη διαφημίσει η Village. Το ίδιο συμβαίνει με το cosmopolis στην προκειμένη περίπτωση. Διανομή το κάνει η Village αλλά η ODEON έχει κινηματογράφους και σίγουρα θα το προβάλει σε αυτούς και αυτός είναι ο λόγος που το έχει στην ιστοσελίδα της. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:47 | |
| Iσχυει κι απο την στιγμη που δεν υπαρχουν κινημοτογραφοι και οντεον και village σε καθε πολη λογικο ειναι πως θα παιχτει και αλλου.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:50 | |
| Αν και το λυκόφως να σημειώσω πως αποτελεί εξαίρεση. Από την Νέα Σελήνη και μετά η odeon σταμάτησε να πουλάει την κόπια (ή οπως τελος πάντων ονομάζεται -δεν είμαι ειδικός) και άρχισε να προβάλλει την ταινία μόνο στους κινηματογράφους της και στα village (με τα οποία είτε συνεργάζεται, είτε πληρώθηκε πολλά). Αν δείτε δεν το προβάλλουν αλλοι κινηματογράφοι. Και εγώ μάλιστα που μένω σε περιοχή με πολλά σινεμά κοντά, αναγκάστηκα από την νεα σελήνη και μετά να τρέχω στα village για να δω την ταινία, γιατί δεν την πρόβαλλαν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:54 | |
| Χμμ.. δεν ξέρω, επειδή ζω στην Αθήνα δεν μπήκα στη διαδικασία να δω αν το παίζουν άλλοι κινηματογράφοι. Ούτως ή άλλως η Village είναι κορυφή και η ODEON ακολουθεί με διαφορά. Τα ster cinemas πάντως επίσης την έπαιζαν, έχω δει εκεί τη Νέα Σελήνη.
Είναι και κάποιοι κινηματογράφοι στο κέντρο της Αθήνας που την έχουν δει ποιότητα και κουλτούρα και ούτως ή άλλως δεν βάζουν τέτοιες ταινίες αλλά σίγουρα είναι και θέμα διανομής. Η ODEON γενικότερα μας "δρόσισε" τόσα χρόνια με τις εξυπνάδες της... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:55 | |
| Παλι καλα που εδω εχει Odeon και ειμαι καλυμενη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Τετ 19 Σεπ 2012 - 23:56 | |
| Ακριβώς αυτό Μαίρη. Η odeon μας εχει δροσίσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 20 Σεπ 2012 - 0:01 | |
| Εγώ μένω επαρχία. Έχουμε 2 κινηματογράφους, έναν θερινό (πριν 2 χρόνια λειτουργούσε & το χειμώνα) & έναν χειμερινό. Οπότε δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 20 Σεπ 2012 - 11:31 | |
| Το βρηκα σε αναλυση dvd.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 20 Σεπ 2012 - 12:58 | |
| Όχι δε θα υποκύψω! Εύη λέω να συγκρατηθώ! Τη παίζει αύριο στο φεστιβαλ Αθηνων και μετά 27-9! Θα τι δω τοτε τουλάχιστον αυριο θα παρηγορηθώ με το Βαμπαιερ Νταιαρις | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 20 Σεπ 2012 - 21:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 20 Σεπ 2012 - 21:46 | |
| Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο να μου πει σχόλια; Είναι καλό; Αξίζει δηλαδή να το διαβάσω πριν δω την ταινία; Απ' ότι είδα είναι μια σταλιά επομένως λεω να το δοκιμάσω. Σχόλια κανείς; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 20 Σεπ 2012 - 23:25 | |
| Το έχω διαβάσει και αξίζει! Περισσότερες λεπτομέρειες καταλαβαίνουμε γιατί κοιτάει περιεργα κάποια πράγματα ή γιατι έχει να κοιτάξει το μπράβο του 3χρόνια στα μάτια επεξηγεί τη συμπεριφορα και το τρόπο που σκέφτεται | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Παρ 21 Σεπ 2012 - 1:25 | |
| Παω να το δω επιτελους...κι εγω το εχω το βιβλιο αν και δεν το διαβασα ακομη. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Παρ 21 Σεπ 2012 - 8:27 | |
| εγω πρωτα θα δω την ταινια κ μετα θα παρω το βιβλιο περιεργο ε? απλα θελω να δω τον ρομπ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:52 | |
| λογικο... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:55 | |
| | |
|
| |
robertlady Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : οπου ειναι ο ρομπερτ μου!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 31/08/2012
| Θέμα: Απ: Cosmopolis Παρ 21 Σεπ 2012 - 16:03 | |
| | |
|
| |
| Cosmopolis | |
|