Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 14:36
Καταρχην αυτη ειναι χαρακτηριστικη σκηνη απο το βιβλιο οποτε δεν υπαρχει λογος να κανουμε παραπανω αναλυση.Οποιος εχει διαβασει το βιβλιο ξερει τι γινεται και πως προκυπτει αυτη η σκηνη οποιος δεν το εχει διαβασει καλο ειναι να το διαβασει για να μην του χαλασουμε εμεις με τα σποιλερ την εξελιξη της ιστοριας.
alexia.p New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 28/12/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 14:44
Υπάρχει κανείς σε αυτό το φόρουμ που να μην έχει διαβάσει την Χαραυγή??????
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 14:49
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 14:57
BELLA MARIE P έγραψε:
Παιδιά ηρθα για εκτενη αναλυση.
Σπόιλερ:
Λοιπον, αρχικα, ο Αρο φουσκωσε το μαλλι του. Χαιρομαι που εβγαλε αυτην την επινικια εκφραση...
Το προσκλητηριο ειναι απλα τελειο.Απλο λιτο, εποχιακο...Εξαιρετο!!!
Λοιπον, ο Τσαρλι στο τραπεζι, σαν να του πατανε τον καλο κανει... Του παιρνουν την κορη... Οσο να ναι ειναι δυσκολο για εναν πατερα να αποχωριζεται την κορη του πανω που την συνηθισε!!*( αφηστε που μεταξυ μας ακομα δεν τον εμπιστευεται τον Εντουαρντ πληρως)
Η Ρενε εχει μια ανεξηγητη χαρα, εναν αυθορμητισμο, πολυ νεανικη φανηκε!! Οσο για την θεα του σπιτιου της δεν το συζητω!!!JAWDROPS...
Ο Τζεικομπ. That was like oh my god!!! Πραγματικα ψηλωσε φουσκωσε με την καλη εννοια, και οταν ειδικα εχει το θυμωμενο αυτο υφος, ειναι ολα τα λεφτα... Βγαζει την μπλουζα και η βροχη δερνει λυσσασμενη το κορμι του...Ναι μαζεψτε με καταλαβα ξεφευγω...
Φοβαται οτι η αγαπημενη του-ως τωρα- και φιλη του και κομματι της ζωης του χανεται.
Και αυτο τον εξαγριωνει και δικαιολογημενα...*( και τωρα μ αλλονε περνας της εκκλησιας την πορτα...)
Ο Μπιλλι, θελει να συγκρατησει τον γιο του αλλα καταλαβαινει οτι -το προσκλητηριο του επεσε απ τα χερια , οχι δεν γινεται δεν ειναι δυνατον...- ποναει, και δεν μπορει να κανει κατι τελικα...
Ο Εντουαρντ ειπα οτι ηθελα να εχει τα μαλλια του fuzzy αλλα και ετσι μια χαρα ειναι τελικα... Ολα ειναι θεμα συνηθειας.
Το τοπιο ειναι απλα μαγευτικο, ειναι σαν να το ζεις σαν να μπορεις να μυρισεις, να οσφυσθεις τα λουλουδια και το αρωμα τους!!
Οι καλεσμενοι πανεμορφοι, ολοι τους. Κλασσικα, ολοι ειναι τμηματα της τελειοτητας!!
Λοιπον, Μπελλα νυφη οπως προβλεψαμε ειδαμε ελαχιστα. Νυφικο παλι καθολου!! Ηταν πολυ διαφορετικη, παραταιρη θα ελεγα. Πολυ σκουρα ματια πολυ πολυ πολυ διαφορετικη απο τα συνηθισμενα! Ομορφη, με εναν ιδιαιτερο τροπο!! Το πεπλο και το χτενισμα εξαιρετικα. Μου αρεσαν πολυ..
Η σκηνη στο ριο, που την φιλαει, και οι λεξεις που λεει ο Εντουαρντ ειναι το βασικο κομματι. Κανει μια καταθεση ψυχης! Θα ειναι εκει μια ζωη και παραπανω ο ενας για τον αλλο.
Η σκηνη στο νησι.... Αγορι μου παιξε με την αντοχη μας...Τρελανε μας λωλανε μας!!! Σπαζε κρεβατια και φευγε!!! Οπως ολοι καταλάβατε ειναι η αγαπημενη μου σκηνη αυτη και οχι αδικως...
Η σκηνη στον καταρρακτη ειναι η πιο ρομαντικη, το τοπιο ειδυλλιακο, δροσερο, απλα πανεμορφο. Νομιζω οτι δεν μπορουσε να το αποδωσει καλυτερα και πληρεστερα!!!
Εκει που κοιμαται και την φιλαει, δειχνει ποσο ερωτευμενος πραγματικα ειναι μαζι της. Πως νομιζει οτι την πονεσε, και θελει να πεθανει. Πως ζει μονο και μονο για να ειναι αυτη καλα!!!
Η Κριστεν ως μπελλα εχει τρομερο σωμα. Η κινηση με την κοιλια*( ηδη εχει αρχισει να αποστεωνεται βεβαια και αυτη η αδυναμια ειναι εμφανης) που χαιδευει, και το βλεμμα του εντουαρντ εκει ειναι απλα απιστευτα.
Τρομος, φοβος, αγνοια, κατι το μη αναμενομενο, θυμος, στα ματια του. Η εκφραση του ειναι τοσο ζωντανη.
Η κλωτσια του μωρου και η αντιδραση τους ειναι πολυ περιεργη αλλα και ιδιαιτερη. Ιδιορρυθμη θα ελεγα. Δεν πιστευουν οτι κατι τετοιο γινεται αλλα τελικα η μοιρα αλλιως τα θελει. Η ψιλη κραυγη που βγαζει η Μπελλα το αου, ειναι πρακτικα η δηλωση της παρουσιας μιας νεας ζωης, μιας νεας υπαρξης!!!
Εκει που ο Εντ θυμωνει, και σπρωχνει απ οτι ειδα τον Τζεικ*(?) εχει ενα υφος του τυπου πειραξες - την - γυναικα- της- ζωης- μου- θα- σε -σκισω-ρε.
Τελος, η κακομοιρα η Ιρινα....Τα θελε και τα παθε!!!
οντως τα ματια της Μπελας ειναι υπερβολικα μαυρα...δν ξερω γιατι...
το βλεμα του εντουαρντ οταν καταλαβαινει οτι κατι παει στραβα ειναι σγκλονιστικη
η Ιρινα που κολάει;;;
λατρεψα τν σκηνη που ο τζεικ αλλαξε σε λυκο. πολυ πετυχημενο. με ξενισε η σκηνη μ την Ρενε που ανεμιζει την προσκληση....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 15:33
ΕΡΗ έγραψε:
Καταρχην αυτη ειναι χαρακτηριστικη σκηνη απο το βιβλιο οποτε δεν υπαρχει λογος να κανουμε παραπανω αναλυση.Οποιος εχει διαβασει το βιβλιο ξερει τι γινεται και πως προκυπτει αυτη η σκηνη οποιος δεν το εχει διαβασει καλο ειναι να το διαβασει για να μην του χαλασουμε εμεις με τα σποιλερ την εξελιξη της ιστοριας.
A ok!!
Σπόιλερ:
Tέλεια είναι η υπογραφή σου :Ο ταιριάζει η πικ με το όνομα!
Εμυ και Ρόμπερτ!!! (γιατί ΠΑΛΙ ξέχασα το όνομα! Ερμιόνη ή όχι;!) Κι εγώ φυσική έγραφα κι επειδή τη σιχαίνομαι όταν το είδα μυ έφτιαξε τη μέρα https://www.youtube.com/watch?v=sIpeBi6SG4A
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Βάζω 100% στοίχημα ότι ονειρεύομαι!! Δεν μπορεί να είναι το trailer... Παιδιάαααααααααααααααα συγλονίστηκααααααααααα!!!!!!! Πότε είπαμε...18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ????? Τη θέλω ΤΩΡΑ την ταινία!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Είναι....ΤΕΛΕΙΟ, εκπληκτικό, ΜΟΝΑΔΙΚΟ, υπέροχο, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!! Η αρχή που όλοι λαμβάνουν το προσκλητήριο είναι απίστευτη! Την αντίδραση του Τσάρλι την περίμενα, όπως επίσης και της Ρενέ! Ο Τζέικομπ είναι απλά...απερίγραπτος! Όταν βγαίνει νευριασμένος από το σπίτι και τρέχει...ανατρίχιασα, μα τω Θεώ!!! Την Μπέλα ως νύφη, οφείλω να πω ότι την περίμενα κάπως έτσι. Είναι απλή, χωρίς πολλά-πολλά και διακριτική. Το νυφικό μένει!
Όσον αφορά τον Έντουαρντ...νομίζω πως τα λόγια είναι...περιττά. Πιο όμορφος από ποτέ, από κάθε άλλη φορά! Μία ερώτηση!!! Όταν είδατε τη σκηνή...που έσπασε το κεφαλάρι, τι κάνατε????????????????? Πέθανα με αυτή τη σκηνή!!!!!!!!!! Ήθελα να ουρλιάξω "ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ", αλλά είναι μεσημέρι!!! Δε γίνεται όλα να είναι τόσο τέλεια!! Το..."That's impossible" της Μπέλα απλά για προσκύνημα, σε συνδυασμό με τη θεϊκή-πονεμένη-έκπληκτη έκφραση του Έντουαρντ! Η αναμονή νομίζω άξιζε και με το παραπάνω! Μου άρεσε υπερβολικά πολύ!!! Οι μουσικές που επιλέχθηκαν είναι τέλειες!!! Είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένη!!! Ελπίζω να είναι φυσιολογικό...
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 16:03
Πω πω...από χθες το βράδυ το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορούσα να μείνω ξύπνια, γιατί έγραφα το πρωί! Η χαρά μας φτάνει στα ύψη! Τουλάχιστον εξακρίβωσα τώρα το ότι δεν είμαι υπερβολική! Έχουμε ακόμη πέντε μήνες μπροστά μας και σιγά-σιγά θα βγαίνουν όλα!!! Θα είμαστε σίγουρα κομπλέ!!!!!!
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 16:09
πραγματικα εδειξαν πολλα πραγματα στο τρειλερ που σιγουρα δεν περιμεναμε.πιστευω πως ηταν χορταστικο και ικανοποιητικο.Μας ανταμειψαν μια χαρα για αυτον το καιρο που καναμε τοσο υπομονη.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 16:44
η αναμονη μας τοσο καιρο ανταμηφθηκε με το καλυερο τροπο!!!!!!!!!!!
nenaki20 Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Salamina Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Breaking Dawn - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 17:08
απο την ωρα που το ειδα...το εχω λιωσει..εχω χασει πια το μετριμα! ειναι τελειο το τρειλερ...και η ταινια θα ειναι ακομα πιο ΤΕΛΕΙΑ...!!!
ειλικρινα δεν εχω λογια!!! δεν αντεχω αλλη αναμονηηηηηηηηηηηη....!!!!
καλο φαγωτο κοριτσια!!!!
με αγαπη για σας, για οσες δεν το εψαξαν και ειπαν να ενημερωθουν πρωτα απο το forum!!
Σπόιλερ:
Edit by Bella Marie: Τα σχόλια για το trailer της Χαραυγής, καθώς και τα σχόλια για τις εικόνες, ή τα screencaps, θα παρατίθενται αποκλειστικά σε αυτό το τόπικ, για να είναι οργανωμένα και συγκεντρώμενα.
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 19:37
Yπεροχο!!! Μολις γυρισα απο τη δουλεια και εκατσα αμεσως να το δω!ΤΕΛΕΙΟ Η σκηνη που ο Εντουαρντ πεταει τον Τζεικομπ στον τοιχο ,πρεπει να ειναι οταν του ειπε πως αποτυπωσε στην Ρενεσμι.Δεν νομιζω οτι θα το εκανε αυτο για κατι σε σχεση με την Μπελλα.Αν θυμαστε ο Εντουαρντ ηταν προθυμος να κανει οτιδηποτε για να μην βλεπει την Μπελλα ετσι.Θα το μαθουμε τον Δεκεμβριο αυτο ομως. Μηπως αλλαξανε και τη Ρενε?Σαν να μου φαινεται διαφορετικη... Η σκηνη του γαμου πολυ ρομαντικη, Ονειρικη... Και φυσικα η καλυτερη απο ολες...η σκηνη στο κρεβατι φυσικα.Εχουμε μπολικη τροφη για φαντασια κοριτσια ΥΠΟΜΟΝΗ