| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|
+56niki nasiatheslayer $ofi@ + Edward !!!twilight!!! elena29 nantia01 nenaki20 mR.Geo Isabella21 Mrs Alice marina forever Marzaki Cullen vikaki21 angepsi D.R. lena freakyannie bella dani ed<3 Vanina breathless T-NM-E-BD athina MARIA SWAN CULLEN annia kati marina panagiota annaval twilightFOREVER hlhtwilightmania WhiteQueen demi cullen eleni 2 Bitten Pillows Fallen Angel alexia.p an8i ΕΡΗ Deppy Stella Sunlight peby twilightsagaddicted BELLA MARIE Emy+Robert Lizzy Cullen robb.elen Aleera ROBELINA evac eya82 maria-ria-le April evi Kimberly 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 4:17 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Breaking Dawn - The first Sneak Peek Πεμ 2 Ιουν 2011 - 4:28 | |
| Θελω να ερθει η Κυριακη ΤΩΡΑΑΑΑΑ...... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 8:48 | |
| Λοιπον, σε αυτο το τοπικ θα σχολιαζουμε το επερχόμενο teaser του πρωτου μέρους της Χαραυγης!!!! 4 μέρες ακόμα!!!!!!! | |
|
| |
maria-ria-le New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 111 Registration date : 20/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 9:51 | |
| κι ΕΓΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ βιντεακι ειναι αυτο?δε το ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! Πεθαινω..... | |
|
| |
eya82 New Moon Victim
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 30/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 10:41 | |
| αααααααααα αααααααααααααααααα θελω και αλλο τωρα | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 10:44 | |
| τι κουκλος Θεεεεεε μου!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν ειμαι καλαααααα!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 10:51 | |
| εεε. εχω μεινει .. τι κουκλος που ειναι εθαινω τωρα! | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:23 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:25 | |
| οχι και εγω τα ιδια επαθα | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:30 | |
| | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:42 | |
| να δω τι θα παθουμε την κυριακη....πρεπει να βρουμε ενα εμοσιον που να χοροπηδαει και μετα να εκρηγνεταιν κιολας ......χαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:42 | |
| | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:54 | |
| δεν εχω λογιααααααα!!!! ειναι τελειο!!! μαρεσουν πολυ τα χρωματα και9 ο εντ ειναι κουκλος | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 11:58 | |
| τελειο πεθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! edit: sorry για το αχρηστο ποστ αλλα ξυπνησα και το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν το βιντεακι!!! και μετα πηρα να ειδοποιησω μια φιλη μου!! ημουν σε κατασταση τρελας!!! λιποθυμιας!!! ειναι τελειο, τι ειναι αυτα τα λευκα που κρεμονται??? ειδα καλα?? στον γαμο ηταν ο πολ απο την αγελη και καπου στην μεση αριστερα και η στεφανι???????????? | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Breaking Dawn - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 12:42 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 12:43 | |
| Κατ αρχας τι βλεπω και δεν εχω πιει καφε ακομα!!!
Λοιπον θα κανω εκτενη σχολιασμο οπως συνηθιζω αλλωστε...
Αρχικα, ολο το τιζερ ειναι πολυ ευστοχο, και περισσοτερο προμοταρει τα mtv παρα τοσο την χαραυγη.
Θελουν να κολλησει ο κοσμος στην οθονη και πονταρουν στο ευρυ κοινο της σαγκα..
Αρχικα ο στολισμος ειναι απλα εξαιρετικος... Τα λευκα λουλουδια, οι γιρλαντες, τοσο ομορφα.... Μπορω να μυρισω τα ανθη πορτοκαλιου, την πασχαλια, το τριανταφυλλο, τις φρεζες... Πραγματικα πολυ ζωντανο...πολυ παραστατικο...
Οι καλεσμενοι απλα στην τριχα οπως λεμε εδω στην ελλαδα. Δεν περιμενα κατι λιγοτερο...ειδικα οι μπροστινοι*( η καρμεν και ο ελεαζαρ δεν ειναι?) ειναι κουκλοι απλα!!
Αν προσεξατε σε ενα στιλ, αριστερα ειναι και η στεφενι! Η συγγραφεας παρισταται στον γαμο των χαρακτηρων της!!!! Ποσο ρομαντικο και τελειο πρεπει να ειναι αυτο?? Να βλεπεις αυτο που εγραψες να διαδραματιζεται μπροστα σου!!!
Λοιπον, ο εντουαρντ...Το σμοκιν μ αρεσει, η κορμοστασια μ αρεσει, το στυλ και η εκφραστικοτητα η αγωνια που βγαζει και η προσμονη ειναι απαραβλητα!
Τα μαλλια του.... Τα μαλλια του τα ηθελα ανακατεμενα..Οχι τοσο σλικ ρε παιδια..Πιο ανεμελα...
Fuzzy τον γνωρισα fuzzy τον ερωτευτηκα, fuzzy τον παντρευτηκα που λενε...
Μου αρεσε που δεν ειδα μπελλα... Εννοω προσωπο... Το κρατανε για μυστικο νομιζω, ειναι το secret weapon...Μην σας πω οτι μπορει αφου την φτιαξει η Αλις, να την δουμε οταν την κοιταζει ο εντουαρντ κατα την τελετη...
Ετσι για την αγωνια... Τα μαλλια της μ αρεσαν πολυ, τα κοτσιδακια ειναι οπως τα περιμενα. Τα χτενακια τα ηθελα κατατι πιο μπλε, αλλα ποσα ζαφειρια να αγορασει ενας γονεας??
Το νυφικο....
Το νυφικο....
Αχχ...ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ!!!
Πραγματικα ετσι και ειναι σε γραμμη αμπιρ, και χωρις πολλα πολλα μπιχλιμπιδια και τουλια, θα ειναι ονειρεμενο...
Το θελω σε στυλ γραμμης kate middletton duchess of cambridge...
Aπλο λιτο και απεριττο...
Αυτοματα ρε παιδι μου!!! Ερχεται μονο του!!!
Εdit!!!
Ξεχασα τον Καρλαιλ και την Εσμε!!!
Ξεχασα να σχολιασω τους γονεις!!!! Τους πεθερους!!!
Λοιπον, η Εσμε, ειναι μια κουκλα!! Απλα, και απο αλλο στιλ που εχω δει, τα μαλλια, ειναι τελεια, σαν νερο πεφτουν στους ωμους, το φορεμα ειναι απλα απεριγραπτο. Την κολακευει τρελα αυτο το χρωμα... Το χλωμο δειχνει εξαιρετικα!!!
Ο πατερ φαμιλιας, Καρλαιλ, ε νομιζω οτι πλεον ανταγωνιζεται σε ομορφια σθεναρα τον γιο.. Ε δεν μπορω να πω τιποτα... Αμα ημουν στην εκπομπη του Μουτσινα θα εδινα υποψηφιοτητα για την λαμε γοβα!!!
Τι να πω...Περιμενω εναγωνιως το υπολοιπο, οπως και εσεις φανταζομαι!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 12:55 | |
| λοιπον βασικα μιλα το πνευμα μια που εχω πεθανει μετα απο αυτο που ειδα και αφου σκοτωσα τους γειτονες απο την τσιριδα.. να πω οτι πραγματικα +φωνω με τν Bella-Marie οτι το τιζερ ειναι μα παρα πολυ ευστοχο...δηλαδη κολλησα μεχρι εκει που δεν παει...θ μας καθηλωσουν παλι.!!!!!ο εντουαρντ ααααχ κουκλος και τοσο μα τοσο γλυκας ετσι που περιμενει με αυτο το χαμογελο...!!!αχ ερωτας..! η Μπελλα οσο φαινεται νομιζω οτι θα ειναι και αυτη μαγευτικη και εχουν πετυχει αρκετα την περιγραφη του βιβλιου και αυτο μου αρεσε πολυ...!!!!!! ανυπομονω να τ δω ολο και ακομη περισσοτερο για την ταινια.!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 12:58 | |
| Συμφωνώ...εντελώς με ό,τι έχετε πει!!!!!! ^^^ Μόλις το είδα και δεν μπορούσα να το πιστέψω!! Πίστευα πως θα ήταν κάποιο fanmade βιντεάκι, αλλά ήταν...το teaser! Μου άρεσε τόοσο μα τόοσο πολύ!!! Δεν έχω ξαναδεί τον Ρόμπερτ ωραιότερο! Μπορεί να είμαι υπερβολική από τον ενθουσιασμό μου, αλλά μου φάνηκε απίστευτος! Στο "Water for elephants" είναι κούκλος, φανταστείτε στη χαραυγή πώς είναι, που ως βρικόλακας είναι και το ωραιότερο δημιούργημα! Έχω καταενθουσιαστεί!!!!!!!!!!! Ήταν συγκλονιστικότατο το teaser!!!! Tη Στέφανι πού την είδατε? Στο πρώτο πλάνο που δείχνει ότι σηκώνεται ο κόσμος? Μία γυναίκα με ροζ? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:18 | |
| εχεις δικιο ειναι τοσο ομορφο να βρισκεσαι κοντα στους χαραχτηρες που εσυ δημιουργεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:19 | |
| Σ' ευχαριστώ πολύ Bella Marie! Κι εγώ αυτήν είδα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Απλά ρομαντικό??? Είναι...απερίγραπτο! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!!! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:30 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BELLA MARIE P στις Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:33, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:33 | |
| Ξαναερωτεύτηκα Έντουαρντ!!!!!!!!!!!! (πού θα φτάσω επιτέλους???????) Ευχαριστούμε Bella Marie!!! Aχ είναι τέλεια!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:39 | |
| ειναι καπως το μαλλι του αλλα τον κανει πιο σικ!! | |
|
| |
| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|