| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|
+56niki nasiatheslayer $ofi@ + Edward !!!twilight!!! elena29 nantia01 nenaki20 mR.Geo Isabella21 Mrs Alice marina forever Marzaki Cullen vikaki21 angepsi D.R. lena freakyannie bella dani ed<3 Vanina breathless T-NM-E-BD athina MARIA SWAN CULLEN annia kati marina panagiota annaval twilightFOREVER hlhtwilightmania WhiteQueen demi cullen eleni 2 Bitten Pillows Fallen Angel alexia.p an8i ΕΡΗ Deppy Stella Sunlight peby twilightsagaddicted BELLA MARIE Emy+Robert Lizzy Cullen robb.elen Aleera ROBELINA evac eya82 maria-ria-le April evi Kimberly 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:42 | |
| Είναι πιο ιδιαίτερο, όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά μου αρέσει τρελά! Του δίνει άλλον αέρα... | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:42 | |
| αχ ειναι ολα τοσο τελεια τοσο παραμυθενια!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:43 | |
| ναι αυτο ειπα και εγω καλα απο την στογμη που το ειδα το εχω βαλει ισα με τριακοσιες φορες να το ξαναδω το teaser | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 13:44 | |
| νομιζω οτι εχει περιπου το ιδιο στυλ με το κοσμοπολις αλλα εκει το μαλλι του ειναι πολυ καλυτερο...δεν ξερω θα μποουσαν να το κανουν αλλιως....τον δειχνει πολυ μεγαλο....τελος παντων ειναι πολυ κουκλος και το κουστουμακι του πηγαινει μια χαρα....@!!!!!!!
αχ ναι παιδια ειναι πολυ ωραια σκηνη δεν την χορταινω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit by Bella Marie: Τα διπλά ποστ απαγορεύονται από τον κανονισμό του φόρουμ μας.
Όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στα λεγόμενα μας, σε μικρό χρονικό διάστημα από την τελεύταια μας δημοσίευση, και χωρίς να παρεμβάλλεται δημοσίευση άλλου μέλους, αντί να κάνουμε επιπλέον ποστ, κάνουμε πάντοτε edit στο αρχικό!!!
| |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 14:11 | |
| Απίστευτο,καταπληκτικό.... Τι ήταν αυτό το σόκ;Ο Έντουαρντ απλά τέλειος με όλη την σημασία της λέξεως.Αυτό το βλέμμα που κοιτάει την Μπέλλα καθόλου την διάρκεια του βίντεου Αχχχ.....και το σμόκιν του πηγαίνει γάντι αλλά του μαλλί θα μου άρεσε να είναι ανακατεμένο έτσι όπως τον έχουμε συνηθίσει αλλά δεν με χαλάει και πάλι τέλειος είναι. Δεν έδειξε την Μπέλλα αλλά λίγο το χτένισμα είναι ακριβώς όπως το περιγράφη στο βιβλίο μου άρεσε που έσφιξε τα δάχτυλα της γύρω απο το χέρι του Τσάρλι.Το άγχος της νύφης.Επιτέλους έδειξε την Κάρμεν είναι μια κούκλα το χτένισμα της με ξετρέλανε.... Το Teaser απλά ήταν μια γεύση απο αυτό που θα δούμε στην συνέχεια...Η ταινία θα έχει πολλές εκπληκτικές σκηνές.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 14:20 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 14:28 | |
| η γυναικα του ελεαζαρ, μια απο την ομαδα της τανια ειναι στην δεξια πλευρα μπροστα μπροστα | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 14:30 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 15:12 | |
| Τελειο!!!!
Το μαλλακι με χαλαει λιγο...μα γιατι δεν το αφησανε ατιθασο? Τι να πεις?Τεσπα λιγο το κακο γιατι οτι και να κανει ο Ρομπ παραμενει κουκλος!!!!!!
Τα υπολοιπα ειναι ονειρικα!!Ανυπομονω να δω το τρειλερ!!
| |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 15:17 | |
| Οντως Βασω μου αυτο ειπα και εγω....
Το ηθελα κλασσικα επιμελως ατημελητο το μαλλι του!!
Οχι σλικ....
Ελικοδρομιο...
Fuzzy τον γνωρισα fuzzy τον ερωτευτηκα!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 15:34 | |
| Ααααααααααααααααα!!!! Τι τελειο!!! Αχ θελω τοσο πολυ να περασουν οι μερες για να το δουμε επιτελους το τραιλερ!!!! Οντως και εγω το μαλλι θα το προτιμουσα οπως το εχει παντα, κριμα που του το κανανε ετσι.. Αλλα και παλι δεν παυει να ειναι υπεροχος!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 16:16 | |
| Παντα ειναι υπεροχος...Και ξεβρακωτος να εβγαινε που λεει ο λογος παλι θεος θα ηταν[χαρα εμεις.... ]Το εβλεπα χθες ολη νυχτα και ακομη δεν μπορω να ξεκολλησω...αχ τι εχει να γινει την Κυριακη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 16:22 | |
| | |
|
| |
alexia.p New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 17:06 | |
| αχ τι τέλειο παιδιά! καταπληκτικό..συμφωνώ βέβαια για το μαλλάκι...και εγώ ατίθασο το ήθελα!!! μα καλά που είναι η στέφενι στο teaser???? δεν μπόρεσα να την δω... | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 17:17 | |
| Τι σοκ ηταν αυτο μεσημεριατικα...?? Δεν ειμαι καλα...καθολου καλα...!! Τα ειχαμε ολα...ο τελειως γαμος μας μαρανε για να πεθανουμε μεσα στον σινεμα...!! Τι πλασμα...!! Χαμογελαει κιολας...!!! Αχ δεν ειμαι καλαααα....!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 17:28 | |
| στους καλεσμενους: στην αριστερη πλευρα πισω δεξια φοραει ροζ και τα μαλλια της ειναι ισια και κατω | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 17:56 | |
| εμενα με χαλασε το μαλλι της Μπελλας. Δεν το φανταζομουν ετσι......Δεν εγραφε οτι ειχε πολλα κοτσιδακια???Απ'οτι ειδα ειχε ενα μονο αλλα βεβαια δεν το ειδα οπως επρεπε για να εκφερω γνωμη. Απ την πρωτη οψη μιλω.
Κ δεν ειδα κ δαντελα στο νυφικο αλλα κ παλι δεν μπορω να εκφερω πληρη αποψη....Ελπιζω να μην απογοητευτω....
Αλλα κ εγω ξετρελαθηκα με το τιζερ!!! Ημουν "oh my GOd, oh my God" για κανα μισαωρο κ βαλε.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 17:58 | |
| Πω πραγματικα ανυπομωνω...μετα απο αυτο σιγουρα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξεκολλησω απο το λαπτοπ....θα ειναι και χαραματα....ολοι στην γειτονια θα ξυπνησουν απο τα δικα μου τα ξεφωνητα....τι τραβαμε και εμεις οι fan.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 18:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 18:05 | |
| Ποιος περιμενει μεχρι τοτε....? | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 18:24 | |
| Πριν λιγο ειδα το teaser και εμεινα πραγματικα αφωνη ολα ειναι υπεροχα απλως παραμυθενια. Και αυτο ηταν μονο μια μικρη γευση για το τι μας περιμενει την Κυριακη απλα ανυπομονω. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 18:33 | |
| Απο αυτην την πρωτη ματια και μονο φαινονται ολα να ειναι οπως τα φανταζομασταν....μακαρι να ειναι ετσι ολη η ταινια.... | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 18:43 | |
| αχ τι ειδαν τα ματακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα μερεσ να μπω κ τωρα ειδα ολα αυτα!!παναγιτσα μου δεν κρατιεμαι!!!!!αντε αντε κοντευει ο καιροσ!!ολα φαινονται τελεια πλησιαζει ο καιροσ!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 18:50 | |
| κοπελιες ξερω οτι ασχετο κ να με διρ8ωσετε φυσικα αλλα που ειναι τα μεταφρασμενα outtakes που ενα σοφο μελος εχει μεταφρασει....γιατι βρηκα κ αλλα, στα αγγλικα, κ ψαχνω το λινκ κ δεν το βρισκω.... | |
|
| |
| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|