| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|
+56niki nasiatheslayer $ofi@ + Edward !!!twilight!!! elena29 nantia01 nenaki20 mR.Geo Isabella21 Mrs Alice marina forever Marzaki Cullen vikaki21 angepsi D.R. lena freakyannie bella dani ed<3 Vanina breathless T-NM-E-BD athina MARIA SWAN CULLEN annia kati marina panagiota annaval twilightFOREVER hlhtwilightmania WhiteQueen demi cullen eleni 2 Bitten Pillows Fallen Angel alexia.p an8i ΕΡΗ Deppy Stella Sunlight peby twilightsagaddicted BELLA MARIE Emy+Robert Lizzy Cullen robb.elen Aleera ROBELINA evac eya82 maria-ria-le April evi Kimberly 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 19:33 | |
| Ναι κι εγω δεν εχω προβλημα με το χτενισμα!!!! Ε, για γαμπρος παει, ειπε να σουλουπωθει λιγακι!!!!!! Πιο πολυ μ' αρεσει ομως ολος αυτος ο αναβρασμος που υπαρχει στο φορουμ!!!!! Μου θυμιζει παλιες καλες εποχες!!!!!! Αντε να ερθει κ η Κυριακη να ξενυχτησουμε α λα παλαια!!!!!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 19:41 | |
| Αυτο το αλα παλαια ειναι που με ανησυχει... εγω επιμενω στα fuzzy μαλλια...και γαμπρο ανω κατω το σαββατο τον ηθελα!! και με το τζιν που λεει ο λογος δεν θα με χαλαγε... Αλλα ειναι με το κουστουμακι κουκλος κουκλος... Εγω παιδια, ψυχαναιμιζομαι οτι την μπελλα θα την δουμε μια και καλη, νυφουλα στην ταινια... Call me crazy, αλλα αφου δεν την εδειξαν τωρα, αν δεν την δειξουν και την κυριακη, θα περιμενουμε ως το νοεμβρη... Θελω να δω ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτος που ειναι ΘΕΟΣ οπως ξαναειπα ειναι ο πεθερος- πατερας Καρλαιλ... Πραγματικα! Τζοοοοβενο ο Πιτερ!! ενα κουκλι!! και η εσμι και η καρμεν βεβαια δεν πανε πισω... Μην πω οτι ο Καρλαιλ μου αρεσε ενδυματικα και στυλιστικα περισσοτερο απο ολους...*( πλην της νυφης, η οποια ηταν αυτη με τα ασπρα αν δεν το καταλαβατε..) Εχω περιεργεια ακομα για την ροζαλι...*( την αλις την ειχαμε δει στην προετοιμασια οτι ηταν χμμμ...πολυ κοντοκουρεμενη θα ελεγα... Αλλα θελω να δω και να θαυμασω την ροζαλι!!!! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 20:04 | |
| Φανταστικό το πρώτο τεασερ...έμεινα με το στόμα ανοιχτό..!! Ο Έντ με το κουστουμάκι είναι τέλειος πόσο ποιο όμορφος πια θα γίνει? Επίσης μου άρεσε που δεν έδειξαν τον νυφικό μακάρι να μην το δείξει ούτε την Κυριακή..... Να υπάρχει ένα μυστήριο ρε παιδί μου Το σκηνικό υπέροχο,είναι σαν ταινία από παραμύθι... Και όσο για το μαλλί του Έντ συμφωνω,θα το ήθελα και εγώ λίγο πιο ανεμοδαρμένο. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 21:16 | |
| Το εχω δει απο το πρωι αλλα δεν ημουν σε θεση να κανω ενα ολοκληρωμενο ποστ. Ακομα δεν ειμαι αλλα θα προσπαθησω. Ουαου! Ουαου! Ειπα ουαου; Αργει πολυ ο Νοεμβρης; Οσες φωτο και να διερευσαν για αυτο το πραγμα δεν ειχα προετοιμαστει. Αν λυσαξαμε ετσι για ενα teaser των δεκαπεντε ναι δεκαπεντε (15!!) δευτερολεπτων με το trailer τι θα κανουμε; Διαβασα την σκηνη στο βιβλιο και ειναι ακριβως ετσι. Το εχουν διατυπωσει τελεια. Eιδικα τον στολισμο. Τα λουλουδια ειδικα που πεφτουν στο βαθος! Ο εντουαρντ εμενα μου αρεσει ετσι με το περιποιημενο του μαλλι, αλλα ενα fuzzy που λεει και η bella marie καλο θα ηταν. Βασικα δεν βρισκω τιποτα αρνητικο-ο ενθουσιασμος φτεει- και ιδιαιτερα ο λογος που εχω ενθουσιαστει τοσο πολυ ειναι οτι μου μυριζει twilight. Ενοω οτι ολα μοιαζουν σαν να γυρισαμε στην εποχη του λυκοφωτος. Η Στεφενι στην ταινια- μαζι με την Μελισσα και τον Γουικ τους οποιους αφηνω ασχολιαστους... - ο carter στο score τα πιονια στο νησι Εσμι που παραπεμπουν στο εξωφυλλο... Κοντευουν να φτασουν το λυκοφως που μεχρι τωρα ηταν το καλυτερο!!!! Ολοι δειχνουν Π*Α*Ν*Ε*Μ*Ο*Ρ*Φ*Ο*Ι !!!Οι βρικολακες ξεχωριζουν απο χιλια μετρα- τετοια αποδωση της ομορφιας τους μοντελα να διαλεγαν δεν θα το πετυχεναν- οι καλεσμενοι η Στεφενι...Για την Στεφενι μιλησα; Ο Τσαρλι- ακομα και εαν ειδαμε ενα μανικι ναι ειναι πανεμορφος! Το νυφικο απο το λιγο που ειδαμε ειναι Π*Α*Ν*Ε*Μ*Ο*Ρ*Φ*Ο σοβαρα τωρα ακομα και απο μια γωνιτσα που ειδαμε φενεται τοσο κομψο... Ο Εντουαρντ χαρακτηριζεται απο την τελειοτητα! Το ιδιο και ο Καρλαιλ με την Εσμε..Ο Ελεαζαρ καλυτερος απο τις εικονες που ειχαν βγει στην δημοσιοτητα. Οχι βασικα το παραδεχομαι ειναι και αυτος τελειος!!! Η Αλις- παροτι δεν φενεται γινεται να μεινει ασχολιαστη; τς τς τς- Μου αρεσει παρα πολυ με το νεο μαλλι. Οπως ηταν στα βιβλια. Πολυ κομψο!! Αυτα θα επιστρεψω με ενα πιο ωριμο ποστ μολις ξεπερασω την τελειοτητα του teaser!!!! | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 22:32 | |
| | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Πεμ 2 Ιουν 2011 - 23:28 | |
| τωρα που το ειπατε εσεις την ειδα την στεφανι!!!!!!! αν ειναι δυνατον που την παρατηρησαται συχαριτηρια σε οποιους την ειδαν απο μονοι τους.... οσο για το μαλλι του εντουαρντ επρεπε να ειναι προσεγμενο ειναι γαμπρος και ειναι και λιγο αλλης εποχης εξαλλου θα τον δουμε αναμαλλισμενο μετα σε ολες τις σκηνες στο νησι χαχαχ.. .που υποτιθεται γινεται ο γαμος στο σπιτι στην αυλη των καλλεν;;; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 0:34 | |
| Ναι εκει γινεται.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 0:56 | |
| To είδα!!! Μια μέρα αρρώστησα και τι έχασα... άντε δύο μερούλες για μεγαλύτερη δόση | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 1:00 | |
| Περαστικα σου.... Μετα απο αυτο και νεκροι αναστενονται... Μετα την Κυριακη ακομη και η Δευτερα Παρουσια θα καθυστερουσε ωστε να μας δοθει η ευκαιρια να δουμε την ταινια.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 1:15 | |
| Πολύ έντονα το περιγράφεις αλλά είναι γεγονός. Επιτέλους κάτι επίσημο, ο Έντουαρντ γαμπρός και εμείς τρισευτυχισμένες. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 1:20 | |
| Εμενα μου λες...ολη μερα κυκλοφορω με ενα ηλιθιο χαμογελο...αφου εχουν αρχισει να ανησυχουν...Ουτε εμενα να περιμενε το μωρο μου.... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 1:27 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 1:39 | |
| Εμενα μου λες...και μετα το τρειλερ ειναι που θα μας πιασουν αγρια οι ζεστες.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 11:42 | |
| Mου άρεσε πάρα πολύ παιδιά! καλές οι φωτο που έχουν βει μέχρι τώρα, δε λέω, αλλά σαν το βιντεάκι δεν υπάρχει! Κούκλος ο Έντουαρντ! Είμαι σίγουρη ότι και η Μπέλλα θα είναι κουκλάρα! Ανυπομονώ να δω την Ρόζαλι!!!!!! Και ο στολισμός είναι ονειρεμένος!!! Μαγευτικό σκηνικό!!!!! Μου άρεσαν οι βρικόλακες που φαίνονται σε αυτά τα 15 δεύτερα! Η Έσμε ήταν πολύ όμορφη! Για τον Κάρλαϊλ τα λόγια είναι περιττά... ανυπομονώ να δω όλο το τρέιλερ!!!!!!!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 11:43 | |
| Μια ημέρα έλειψα και βγήκε το teaser των 15"....! Να προσπαθήσω να κρατηθώ και να μην το δω; (οι αντιδράσεις σας δε με βοηθάνε σε κάτι τέτοιο...) ή να το δω και να προετοιμαστώ για τα βραβεία; Μάλλον δε θα το δω για να δω μια και καλή τα βραβεία..... - hlhtwilightmania έγραψε:
- Επίσης μου άρεσε που δεν έδειξαν τον νυφικό μακάρι να μην το δείξει ούτε την Κυριακή.....
Να υπάρχει ένα μυστήριο ρε παιδί μου Σίγουρα σου ξέφυγε αυτό έτσι; ¶μα δε τη δείξουν (πράγμα που κ εγώ το θέλω για να δούμε τη διαφορά ανθρώπου-vampire στη Bella) θα λυσσάξει το σύμπαν... Δες το forum μας τί έπαθε με teaser 15" και φαντάσου σε όλον τον κόσμο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kati στις Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:09, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 12:22 | |
| Σιγα μην δειξουν vampire την Μπελλα...
Αρχικα γνωριζουμε οτι βαμπιρ θα την δουμε στο δευτερο μερος.
Η ταινια θα τελειωσει εκει πο ανοιγει τα ματια της και ειναι κοκκινα....
Μπορει να μην δουμε στο οφισιαλ τρειλερ ουτε αυτο*( πολυ πιθανον απο οτι πιστευω!!!)
Επισης μπορει να μην την δουμε νυφη!!
Να δουμε προετοιμασια, να δουμε νησι εσμε, αντε και λιγο απο τον γαμο, την κοιλια που φουσκωνει αλλα τιποτα αλλο...
Μην περιμενετε να δειτε μπελλα βαμπιρ...Αυτο ειναι ξεκαθαρο πως δεν θα γινει... | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 12:37 | |
| συμφωνα απολυτα μαζι σου.δενθα δειξουν πολλα...ισως απλι αυτο το teaser και καμια σκηνη απο το νησι εσμε...κριμα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 12:38 | |
| Συμφωνω με την Μπελλουλα.Βαμπιρ αποκλειεται να την δουμε ειναι σχεδον σιγουρο. Αυτο θα το κρατησουν για το δευτερο μερος εκτος αν την δειξουν μονο την στιγμη που ανοιγει τα ματια.Ουτε νυφη λογικα θα την δουμε θα το κρατησουν για εκπληξη. Δεν πειραζει καλυτερα...εγω δεν θελω να δω πολλα πραγματα.Να εχουμε και κατι να περιμενουμε.Στην Νεα Σεληνη ξεραμε ολες τις σκηνες απ εξω.Εβλεπα την ταινια στο cinema και ηταν λες και την ειχα ξαναδει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 12:44 | |
| Εγω το λεω για να μην απογοητευτειτε.... Ας πουμε παρτε παραδειγματα απο τις προηγουμενες ταινιες... Πειτε οτι δεν ξερετε την πλοκη οτι ειστε ασχετοι με την σαγκα... Στην νεα σεληνη δεν πηγαν να μας δειξουν αν τον σωζει τελικα τον Εντουαρντ η Μπελλα, πραγμα που βρισκοταν στο τελος της δευτερης ταινιας. Ετσι αντιστοιχα, δεν προκειται να την δειξουν vamp, την ιδια, και εγω προσωπικα πιστευω οτι μπορει να μην την δουμε ΚΑΝ ΝΥΦΗ!!*( και μακαρι οχι δηλαδη, να μεινει και ενα μυστηριο να πλαναται!!!!) Συμφωνω απολυτα με σενα Βασω μου!! Επισης, το σιγουρο ειναι οτι θα δειξει, το βραδυ πριν*( που ειναι στο δωματιο της η μπελλα και ο εντουαρντ), λιγο απο τον γαμο και την δεξιωση, μετα οταν φευγουν που πανε στο ριο,λιγο απο το νησι|*( εκει που παιζουν σκακι) την εγκυμοσυνη, και ισως οταν γενναει κατα την γνωμη μου...
Αναμεινατε, 2 μερες εμειναν!!!! edit Στην εικονα αυτη, η μπελλα, δεν ειναι με τον εντουαρντ!! Αλλα με τον Τσαρλι!!!*( αγαπαμε πατερα!!) Το παραταιρο ειναι οτι ο Τσαρλι στο βιβλιο φοραει ασημι κουστουμι και οχι μαυρο!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 13:40 | |
| αχ ειναι τελειο!! παντως θα παρευρεθουν και οι τρεις στα βραβεια για να παρουσιαουν το τρειλερ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:11 | |
| Προσωπικα πιστευω πως η εμφανιση και των τριων ηταν αναμενομενη!!
Οπως και στην νεα σεληνη παρουσιασαν το τρειλερ, ετσι και εδω η ιστορια επαναλαμβανεται!!
Ζω για να δω τι θα φοραει η κριστεν!!!!
Παντως βρηκαμε την πρωτη αστοχια στην ταινια!!
Ο Τσαρλι στο βιβλιο φοραει ασημι γκρι κουστουμι, που του εφτιαξε η αλις, ενω εδω στον ειδαμε με καταμαυρο!!!
Ειδομεν!!!!
Μην δω και την Αλις και την Ροουζ, με μαυρα, θα φρικαρω!!!!! | |
|
| |
| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|