| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|
+56niki nasiatheslayer $ofi@ + Edward !!!twilight!!! elena29 nantia01 nenaki20 mR.Geo Isabella21 Mrs Alice marina forever Marzaki Cullen vikaki21 angepsi D.R. lena freakyannie bella dani ed<3 Vanina breathless T-NM-E-BD athina MARIA SWAN CULLEN annia kati marina panagiota annaval twilightFOREVER hlhtwilightmania WhiteQueen demi cullen eleni 2 Bitten Pillows Fallen Angel alexia.p an8i ΕΡΗ Deppy Stella Sunlight peby twilightsagaddicted BELLA MARIE Emy+Robert Lizzy Cullen robb.elen Aleera ROBELINA evac eya82 maria-ria-le April evi Kimberly 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:15 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
Επισης, το σιγουρο ειναι οτι θα δειξει, το βραδυ πριν*( που ειναι στο δωματιο της η μπελλα και ο εντουαρντ), λιγο απο τον γαμο και την δεξιωση, μετα οταν φευγουν που πανε στο ριο,λιγο απο το νησι|*( εκει που παιζουν σκακι) την εγκυμοσυνη, και ισως οταν γενναει κατα την γνωμη μου... Και εγώ από αυτές τις σκηνές πιστεύω θα δείξει γιατί είναι ότι έχει "διαρρεύσει " πάνω-κάτω σε φωτογραφίες και διάφορα video. Δεν νομίζω να δείξουν κάτι παραπάνω ή αν δείξουν κάτι θα είναι πολύ έντονο αλλά μικρής διάρκειας, έτσι, κουβέντα να γίνεται επ' αυτού... - BELLA MARIE P έγραψε:
Το παραταιρο ειναι οτι ο Τσαρλι στο βιβλιο φοραει ασημι κουστουμι και οχι μαυρο!! Ίσως δεν έβαλαν ασημί κοστούμι λόγω εποχής.. Δηλαδή μαύρο είναι το κλασικό και έτσι να φαίνεται πιο έντονα η διαφορά με τη Bella που θα φοράει το νυφικό.. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:35 | |
- Εγω το λεω για να μην απογοητευτειτε....
Ας πουμε παρτε παραδειγματα απο τις προηγουμενες ταινιες...
Πειτε οτι δεν ξερετε την πλοκη οτι ειστε ασχετοι με την σαγκα...
Στην νεα σεληνη δεν πηγαν να μας δειξουν αν τον σωζει τελικα τον Εντουαρντ η Μπελλα, πραγμα που βρισκοταν στο τελος της δευτερης ταινιας.
Ετσι αντιστοιχα, δεν προκειται να την δειξουν vamp, την ιδια, και εγω προσωπικα πιστευω οτι μπορει να μην την δουμε ΚΑΝ ΝΥΦΗ!!*( και μακαρι οχι δηλαδη, να μεινει και ενα μυστηριο να πλαναται!!!!)
Συμφωνω απολυτα με σενα Βασω μου!!
Επισης, το σιγουρο ειναι οτι θα δειξει, το βραδυ πριν*( που ειναι στο δωματιο της η μπελλα και ο εντουαρντ), λιγο απο τον γαμο και την δεξιωση, μετα οταν φευγουν που πανε στο ριο,λιγο απο το νησι|*( εκει που παιζουν σκακι) την εγκυμοσυνη, και ισως οταν γενναει κατα την γνωμη μου...
Αναμεινατε, 2 μερες εμειναν!!!!
edit
Στην εικονα αυτη, η μπελλα, δεν ειναι με τον εντουαρντ!!
Αλλα με τον Τσαρλι!!!*( αγαπαμε πατερα!!)
Το παραταιρο ειναι οτι ο Τσαρλι στο βιβλιο φοραει ασημι κουστουμι και οχι μαυρο!! Λοιπον και εγω αρχικα με τον Τσαρλι νομιζα οτι ειναι διαβασα ομως σε ενα σχολιο σε ενα fansite στο εξωτερικο την εξης αναλυση που αποδεικνυει οτι ειναι με τον Εντουαρντ. Στους γαμους λεει στην Αμερικη η νυφη κραταει παντα τον πατερα της απο το αριστερο χερι ενω εδω τον κραταει απο το δεξι. Αρα δεν ειναι ο Τσαρλι ειναι ο Εντουαρντ αφου τελειωσε ο γαμος. Δειτε εδω αναλυση. Τωρα ή εχουν αστοχησει και στα δυο και στο κουστουμι και στο χερι δεξι αριστερο ή οντως κραταει τον Εντουαρντ!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:47 | |
| Βασικα αν δεν το δουμε ολοκληρωμενο μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε. Συμφωνα με το τρειλερ ετσι οπως το δειχνει θεωρειται οτι κρατιεται απο τον Τσαρλι και πηγαινει να παραδοθει στον γαμπρο!! Απο την αλλη το κουστουμι ταιριαζει με το κουστουμι του Εντουαρντ. Ακυρη παρατηρηση....η Μπελλα γιατι εχει αβαφα νυχια? | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:49 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Στους γαμους λεει στην Αμερικη η νυφη κραταει παντα τον πατερα της απο το αριστερο χερι ενω εδω τον κραταει απο το δεξι.
Nομίζω πως είναι σωστό το χέρι.. Δηλαδή η νύφη κρατάει τον πατέρα από το αριστερό χέρι (δηλαδή το αριστερό χέρι της νύφης κρατάει το δεξί χέρι του πατέρα) Αν και έχω δει και ο πατέρας δεξιά της νύφης και αριστερά.. Πάντως ο Edward φοράει σίγουρα μαύρο κοστούμι... Είδωμεν...! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:51 | |
| Γερασιμε, στο σαιτ του Mtv το βρηκα!! Δεν μου ηρθε ουρανοκατεβατη η επιφοιτηση!! Το λεει εκει αρα ειναι εγκυρο οτι ειναι ο τσαρλι αυτος που την κραταει!! Και δευτερον αν γυρισεις, βλεπεις οτι το αριστερο ειναι αυτο το χερι της μπελλα!! Συνδεεται το αριστερο χερι της μπελλα με το δεξι του Τσαρλι.. Οριστε και η πηγη, check it out for yourself... http://style.mtv.com/2011/06/01/movie-awards-the-twilight-saga-breaking-dawn-exclusive-wedding-fashion/Eιναι επισημο!! Ειναι οταν την παραδιδει ο Τσαρλι, και τον γρατζουναει απο το αγχος της!! Τα νυχια ειναι αβαφα, γιατι μαλλον ξεφυγαν απο την Αλις καρδουλακι μου!! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:11 | |
| ρε παιδια το αριστερο χερι ειναι αυτο της μπελλα : στο αριστερο ειναι της εβαλε ο εντουαρντ το δαχτυλιδι
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:20 | |
- Γερασιμε, στο σαιτ του Mtv το βρηκα!!
Δεν μου ηρθε ουρανοκατεβατη η επιφοιτηση!!
Το λεει εκει αρα ειναι εγκυρο οτι ειναι ο τσαρλι αυτος που την κραταει!!
Και δευτερον αν γυρισεις, βλεπεις οτι το αριστερο ειναι αυτο το χερι της μπελλα!!
Συνδεεται το αριστερο χερι της μπελλα με το δεξι του Τσαρλι..
Οριστε και η πηγη, check it out for yourself...
http://style.mtv.com/2011/06/01/movie-awards-the-twilight-saga-breaking-dawn-exclusive-wedding-fashion/
Eιναι επισημο!!
Ειναι οταν την παραδιδει ο Τσαρλι, και τον γρατζουναει απο το αγχος της!!
Τα νυχια ειναι αβαφα, γιατι μαλλον ξεφυγαν απο την Αλις καρδουλακι μου!! Επομενως βρικαμε και το πρωτο "λαθος" της ταινιας! Τρεχω να ριξω μια αναλυτικη ματια στην πηγη. Thanx for posting!! Οντως μαλλον θα ξεφυγε στην Αλις αλλα και βαμμενα να ηταν τι χρωμα να τα εκαναν ασπρα; Ετσι ειναι πολυ πιο κομψα... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:22 | |
| παιδια πολυ αναλυση εχουμε κανει !! καποιες απο τις αποριες θα μας λυθουν σε λιγες μερες , πιστευω!!! οσο για τα νυχια ειναι πολυ κομψα ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:23 | |
| Ρε παιδια με χερια ασχολεισται...εδω εχουμε να κανουμε με τον γαμο της χιλιετιας... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:25 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- BELLA MARIE P έγραψε:
- Γερασιμε, στο σαιτ του Mtv το βρηκα!!
- Σπόιλερ:
Δεν μου ηρθε ουρανοκατεβατη η επιφοιτηση!! Το λεει εκει αρα ειναι εγκυρο οτι ειναι ο τσαρλι αυτος που την κραταει!! Και δευτερον αν γυρισεις, βλεπεις οτι το αριστερο ειναι αυτο το χερι της μπελλα!! Συνδεεται το αριστερο χερι της μπελλα με το δεξι του Τσαρλι.. Οριστε και η πηγη, check it out for yourself... http://style.mtv.com/2011/06/01/movie-awards-the-twilight-saga-breaking-dawn-exclusive-wedding-fashion/Eιναι επισημο!! Ειναι οταν την παραδιδει ο Τσαρλι, και τον γρατζουναει απο το αγχος της!! Τα νυχια ειναι αβαφα, γιατι μαλλον ξεφυγαν απο την Αλις καρδουλακι μου!!
- Σπόιλερ:
Επομενως βρικαμε και το πρωτο "λαθος" της ταινιας! Τρεχω να ριξω μια αναλυτικη ματια στην πηγη. Thanx for posting!!
Οντως μαλλον θα ξεφυγε στην Αλις αλλα και βαμμενα να ηταν τι χρωμα να τα εκαναν ασπρα; Ετσι ειναι πολυ πιο κομψα...
Γιατι λαθος βρε παιδια?Για το κουστουμι?Σιγα το πραγμα!!
Τα νυχια θα μπορουσαν να ειχαν ενα ωραιοτατο γαλλικο μανικιουρ αλλα ας μην κολλησουμε σε αυτο!! (πλακα κανω βρε παιδια χαλρωστε!!!! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:28 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:29, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:29 | |
| Σιγουρα η λεπτομερεια κανει την διαφορα αλλα συγχωρεστε με...εγω το βλεμμα μου το ειχα καρφωμενο στον γαμπρο και αυτον προσεχα συνεχεια.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:30 | |
| για να πω την αληθεια εχω βαλει λογακι την Μπελλα σε δευτερη μοιρα την προσοχη μου την εχει καψει ο γαμπρος | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:31 | |
| Θα είναι ο μοναδικός γάμος που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο γαμπρό και όχι στην νύφη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:33 | |
| θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:36 | |
| εεεε...νομιζω οτι ηταν αναμενομενο...
Αλλα οχι οχι...εγω την νυφη θα κοιταω σας το υποσχομαι!!!
Εχω τοση περιεργεια που δεν υπαρχει περιπτωση!!
Το γαλλικο βασω μου οντως θα μπορουσε να το εχει!!
Δεν θα με χαλαγε!!
Αλλα κοιτα τοση δουλεια εκανε η αλις...
Στο νυχι θα κολλαγε???
Γερασιμε ευχαριστουμε για το τραγουδι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:37 | |
| ειναι τελειο το τραγουδι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:40 | |
| Τι να κανουμε....οχι πως δεν κοιταξουμε και την Μπελλα η τους υπολοιπους...αλλα ο Εντουαρντ ειναι Εντουαρντ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:40 | |
| εναι το κεντρο τη προσοχης μας !! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:43 | |
| Και ποιος να ηταν δλδ...Ο Τζεικ...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:43 | |
- εεεε...νομιζω οτι ηταν αναμενομενο...
Αλλα οχι οχι...εγω την νυφη θα κοιταω σας το υποσχομαι!!!
Εχω τοση περιεργεια που δεν υπαρχει περιπτωση!!
Το γαλλικο βασω μου οντως θα μπορουσε να το εχει!!
Δεν θα με χαλαγε!!
Αλλα κοιτα τοση δουλεια εκανε η αλις...
Στο νυχι θα κολλαγε???
Γερασιμε ευχαριστουμε για το τραγουδι! Τιποτα! Και εγω παντως την νυφη θα κοιταω... Να ρωτησω κατι στο βιβλιο ο γαμος δεν εγινε μεσα στο σπιτι; Τον προτιμω απ' εξω ενοειται αλλα οι βρικολακες γιατι δεν αστραφτουν; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:45 | |
| πρεπει να ειναι κλειστος ο χωρος εκει που το κανουν !! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:45 | |
| Μαλλον ναι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:46 | |
| Προσβολη για την team switz!!!
Περιμενω εννοειται και τον Τζεικ να δω!!!
Απλα το οτι εχω δει στιλς, με κανει να εχω κατευνασει την επιθυμια μου αυτη καπως...
Λοιπον, το θεμα ειναι οτι οντως εσωτερικα ηταν ο γαμος, απλα μπορει να βαλανε καποιο τυπου χαλι?
Αλλα ουτως η αλλως η μερα ηταν συννεφιασμενη οποτε και εξω να ηταν*( ως φαινεται) δεν θα ειχαμε προβλημα μετατροπης βρικολακων σε ντισκο μπαλες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:47 | |
| αυτο με το χαλι δεν εχεις αδικο | |
|
| |
| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|