| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|
+56niki nasiatheslayer $ofi@ + Edward !!!twilight!!! elena29 nantia01 nenaki20 mR.Geo Isabella21 Mrs Alice marina forever Marzaki Cullen vikaki21 angepsi D.R. lena freakyannie bella dani ed<3 Vanina breathless T-NM-E-BD athina MARIA SWAN CULLEN annia kati marina panagiota annaval twilightFOREVER hlhtwilightmania WhiteQueen demi cullen eleni 2 Bitten Pillows Fallen Angel alexia.p an8i ΕΡΗ Deppy Stella Sunlight peby twilightsagaddicted BELLA MARIE Emy+Robert Lizzy Cullen robb.elen Aleera ROBELINA evac eya82 maria-ria-le April evi Kimberly 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:17 | |
| Το βλέμμα της είναι τα λεφτά! Προσκυνώ! Η αγάπη, η λατρεία που τρέφει προς το πρόσωπό του είναι εμφανέστατη! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:19 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:19 | |
| Και αυτο ειναι το κυριο ζητουμενο της σκηνης....θα εδινα τα παντα για να δω το βλεμμα του Εντ εκεινη την στιγμη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:20 | |
| Αχχχχχ... Κι εμείς έτσι θα τον κοιτάζαμε...(και τον κοιτάζουμε!!) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:22 | |
| Σωστο... | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 21:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 21:50 | |
| Κορίτσια, έχω ακόμη μία ερωτηση. Ο Έντουαρντ δεν σας φαίνεται λιγάκι πιο άσπρος από ότι ήταν στις προηγούμενες ταινίες? Βγάζω όλο μείον στο trailer, αλλά έτσι μου φάνηκε. Εσείς τι λέτε? Ειδικά στην τελευταία σκηνή. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 21:53 | |
| Ειναι πιο φωτεινο εμυ μου το φιλμ....
Γι αυτο μου εκανε μαγαλη εντυπωση και το οτι ακομα και με τοσο εντωνο λευκο φωτισμο τα ματια της Μπελλα φαινονταν μαυρα!!
Γι αυτο φαινεται και πιο λευκος...
Στο λυκοφως ειχαμε μπλε, και στην νεα σεληνη κιτρινο φιλμ..
Εδω ειναι πιο εντονο λευκο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 22:00 | |
| Ναι, πιθανώς αυτό είναι. Γιατί φαίνεται πολύ πολύ φωτεινός, σε σχέση με τις άλλες φορές. Και εκεί που τη φιλάει στο κρεβάτι, αλλά και στο τέλος που την κοιτά . Στην Έκλειψη νομίζω ήταν πολύ καλό. Βέβαια, ας μην τα προδικάζω όλα από τώρα, γιατί όπως προείπαμε είναι λίγες σκηνές από την ταινία μόνο... Όλη θα τη δούμε ΣΤΙΣ 18.11!!! | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 22:09 | |
| Ακουσε και το νεο...ασπρισε ακομα περισσοτερο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Δευ 6 Ιουν 2011 - 22:11 | |
| Χαχα! Ακριβώς! | |
|
| |
elena29 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 20/03/2010
| Θέμα: Breaking Dawn - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 12:10 | |
| καλημερα κριτσια τελικα το τρειλερ βγηκε?που μπορω να το δω?ενημερωστε με σας παρακαλω... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 12:13 | |
| | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Breaking Dawn - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 12:18 | |
| μόλις είδα το trailer είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοο ποιός περιμένει τώρα μέχρι τον Νοέμβρη ??????? - Σπόιλερ:
τον καημένο τον Τζέικομπ τι τραβάει και αυτος ... Edit by Bella Marie: Τα σχόλια για το trailer της Χαραυγής, καθώς και εικόνες, ή/και screencaps, που το αφορούν, θα παρατίθενται αποκλειστικά σε αυτό το topic.
Παρακαλώ πολύ, μην ποστάρετε σχόλια και υλικό για το trailer ή το teaser, στο spoiler thread, ή /και στο topic της Χαραυγης.
Καλό είναι να είμαστε όσο πιο οργανωμένοι γίνεται!! | |
|
| |
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 12:30 | |
| Αλήθεια είναι μικρό . . . αυτό είναι το official official ή μπορεί να βγάλουν και άλλο ??? γιατί μου έκανε λίγο εντύπωση ο τίτλος ... πραγματικά το βλέμμα της Μπέλας στον γάμο είναι γεμάτο συναισθήματα ... μόνο για τον Τζέικομπ στεναχωρήθηκα λιγάκι . . . αλλά δεν πειράζει αυτός θα αποζημιωθεί στο part 2 ... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 12:32 | |
| οχι οχι...
Αυτο ειναι το official trailer, απο κει και περα, μπορει να βγει καποιο επιπλεον teaser αργοτερα ομως!!
Προς στιγμην περιμενουμε τις official promo pics και μετα οτιδηποτε αλλο!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 12:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 13:00 | |
| ναι δεν λέω αλλά τουλάχιστον να έβγαινε δυο-τρεις μήνες νωρίτερα ... ( η ταινία ) | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 13:02 | |
| δεν μπορω να περιμενω 5 μηνεςςςς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 13:26 | |
| ποιος μπορεί να περιμένει τοοοοσο καιρο ????? ΚΑΝΕΝΑΣΣΣΣΣ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 14:28 | |
| | |
|
| |
eya82 New Moon Victim
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 30/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 14:40 | |
| Κορίτσια από τότε που βγήκε το έχω δει αμέτρητες φόρες και πάλη δεν το χορταίνω .... τα μαλλιά της Μπελάς δεν με ενθουσίασαν ούτε και το μακιγιάζ της την περίμενα πιο εντυπωσιακή και πιο όμορφη όπως το περιέγραφε στο βιβλίο.... κατά τα άλλα είναι τέλειο ανυπομονώ για την πρεμιέρα....
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 14:55 | |
| Ολοι αυτο κανουμε.... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 15:01 | |
| Οταν ειδα το trailer ημουν σε κατασταση 'nirvana'... ειχα κατενθουσιαστει! Ομως εγω ειμαι φαν... μετα απο πολλες προβολες ειδα λιγο πιο αντικειμενικα το τρειλερ και δεν ειχε κατι που θα με 'τραβουσε' αν δεν ημουν ηδη κολλημενη...! Δηλαδη αν δεν ειχα διαβασει τα βιβλια, δει ταινιες κ.ο.κ., το τρειλερ δεν θα μου ελεγε πολλα..! στο μισο τρειλερ ανοιγουν προσκλησεις. Δεν θελω να φανω αρνητικη (που μαλλον το εκανα ) αλλα δεν ηταν καλο τρειλερ για μη-φανς του saga..! Αν και εγω ενθουσιαστηκα γιατι ειδα πραγματα που περιμενα ΠΟΛΥ καιρο..! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser Τρι 7 Ιουν 2011 - 15:09 | |
| ηρθα κι εγω.!!!τις εξετασεις μου μεσα δεν προλαβα πιο πριν αν το δω.... και... καλα πορωθηκα ,τρελαθηκα, τσιριξα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελειο τελειο τελειο.!!!!!!!!!!!!!καταρχας εκαναν πολυ καλη δουλεια με το soundtrack του τρειλερ ακουγεται υπεροχα και ταιριαζει πολυ με τις σκηνες....επισης μου αρεσε παρα πολυ που το αρχισαν με το προσκλητηριο..και πως αντεδρασαν ολοι και αυτοι που δεν εχουν διαβασει τ βιβλιο εμεναν και με μια αγωνια μεχρι να δουν τι ειναι οταν το διαβαζει ο Μπιλι...επισης να πω οτι η Μπελλα ειναι καρακουκλαρα σα νυφη εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ και ανυπομονω να δω το νυφικο...μετα ελιωσα με τα λογια του εντουαρντ..!!!!!!πωωωωω...θεος.!!και φυσικα η καταληκτικη σκηνη του κρεβατιου....καλα πεθαινω δωσε αγορι μου δωσε..!!!αχ αχ αχ...!! επισης +φωνω με καποια/ον που ειπε οτι οντως η ρενε εμοιαζε παααρα πολυ με την μπελλα κι εγω στην αρχη τις μπερδεψα.... και φυσικα εκει που ανακαλυπτει οτι ειναι εγκυος η εκφραση του εντ ολα τα λεφτα.!!! επισης ουτε εγω καταλαβα και συγγνωμη αν εξηγηθηκε και δεν το ειδα γιατι ο Ντιμιτρι σπρωχνει την Τζιανα.... η σκηνη που καταευχαριστηθηκα ειναι εκει που ο Εντ σπρωχνει τον Τζεικ στον τοιχο....συγγνωμη αληθεια πειτε με κακια αλλα απο τη νεα σεληνη την περιμενω αυτη τη σκηνη...! αλλα γιατι τον σπρωχνει θα το δουμε τν νοεμβριο.!!!!!!! αυτα απο μενα.....αντε ποτε θα ερθει ο Νοεμβριος..!!!!! | |
|
| |
| Breaking Dawn Pt.1 - The First Teaser | |
|