| MTV Movie Awards | |
|
+28twilightFOREVER EliRose xrysanthi dmant89 Bella Marie Swan Aleera Kornilia PattinsonCullen nora eya82 kati niki Vanina Rosemarie Cullen BELLA MARIE marina demi cullen T-NM-E-BD Emy+Robert Bella Cullen12 athina Fay1765 panagiota marina forever peby ROBELINA robb.elen Marzaki Cullen evi 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:01 | |
| Υπάρχει περίπτωση να μην είναι φαντασία; Τότε βρείτε έναν τρόπο να πάμε ολοταχώς στο Φορκς! ή μάλλον θα πρέπει να ετοιμάσουμε μπαγκάζια για το Ντάρτμουθ. | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:06 | |
| Μα δεν μπορείς με τίποτα να συγκρίνεις το περιεχόμενό τους.. Το ένα είναι ιστορία αγάπης και το άλλο ιστορία μίσους.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:13 | |
| Λατρευω και τις δυο σειρες εξισου αλλα τα παιρνω παρα πολυ αγρια οταν τις συγκρινουν...Το λυκοφως ειναι μια ιστορια αγαπης και κατα την γνωμη μου μονο σεξ δεν πουλαει....Το Χαρι Ποττερ εχει να κανει πανω απο ολα με την φιλια και την οικογενεια....ειναι περιπετεια...Το ενα εχει να κανει περισσοτερο με τον ερωτα της Μπελλα και του Εντ ενω το αλλο εστιαζει περισσοτερο στην φιλια του Χαρι του Ρον και της Ερμιονης....οποτε καμια σχεση το ενα με το αλλο.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:14 | |
| - evi έγραψε:
- Λατρευω και τις δυο σειρες εξισου αλλα τα παιρνω παρα πολυ αγρια οταν τις συγκρινουν...Το λυκοφως ειναι μια ιστορια αγαπης και κατα την γνωμη μου μονο σεξ δεν πουλαει....Το Χαρι Ποττερ εχει να κανει πανω απο ολα με την φιλια και την οικογενεια....ειναι περιπετεια...Το ενα εχει να κανει περισσοτερο με τον ερωτα της Μπελλα και του Εντ ενω το αλλο εστιαζει περισσοτερο στην φιλια του Χαρι του Ρον και της Ερμιονης....οποτε καμια σχεση το ενα με το αλλο....
Περίπου το ίδιο Post έκανα και με κάλυψες! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:17 | |
| Ειλικρινα με νευριαζει οπου και αν κοιταω στο ιντερνετ να γινεται μαχη μεταξυ των φαν και να πεφτει αγριο βρισιδι....Τουλαχιστον ξερω πως δεν ειμαι η μονη που νιωθω ετσι...Ειμαι φαν του Χαρι Ποττερ παραπανω απο το μισο της ζωης μου και αγαπω το λυκοφως με ολη την αγαπη που μπορω να αφιερωσω σε εναν κοσμο της λογοτεχνιας....ειδικα δεν καταλαβαινω ολη αυτη την εχθρα... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 5 Ιουλ 2011 - 14:37 | |
| Ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω..Όλο αυτό είναι ανούσιο..Δεν αξίζει να μαλώνουμε.. | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 5 Ιουλ 2011 - 15:32 | |
| απλα το κοινο και των δυο σειρων ειναι το ιδιο στην πλειοψηφια τους εφηβοι που τους αρεσει η φαντασια η κοντρα ολοι αυτη υπαρχει γιατι υπαρχει ΠΟΡΩΣΗ πραγματικη (δικαιολογιμενη για μενα μιας και εγω ειμαι πορωμενη).... δεν εχω ξαναπορωθει ποτε και με κανενα αλλο βιβλιο οσο ο χαρι ποτερ ισως ειναι και ο λογος που εχω αγαπησει τα βιβλια καθως ξεκινησα να διαβαζω το πρωτο βιβλιο της σειρας στο δημοτικο μεγαλωσα κυριολεκτικα με τον χαρι ποτερ...το λυκοφως ειναι μια πολυ πιασαρικη ιστορια αγαπης και ερωτα ειμαι εξισου φανατικη με το λυκοφως και αλλα πιστευω οτι ο χαρι ποτερ εχει καλυτερα μηνυματα, ειναι πιο καλογραμενο ειναι πιο πρωτοτυπο και εξιταρει την φαντασια πολυ περισσοτερο... (ομως και η αγαπη ειναι αγαπη ααχχχχ ) υ.γ το ξερω οτι ειμαι ηθελα να πω την γνωμη μου.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 5 Ιουλ 2011 - 16:37 | |
| Εγω αγαπαω και τις δυο σειρες εξισου και γινομαι κανιβαλος οταν τις προσβαλουν γτ ειτε βριζουν το λυκοφως ειτε τον Ποττερ ειναι σαν να βριζουν πλευρες του ιδιου μου του εαυτου...Το εχω ξανα πει και το ξανα λεω ο Χαρι ειναι σαν παιδικος μου φιλος...μαζι του μεγαλωσα και δεν μπορω να ανταστω την ζωη μου διχως αυτον...συν του οτι απο τον Χαρι Ποττερ ξεκινησα να διαβαζω λογοτεχνια....Ειναι δυο σειρες με υπεροχ μηνυματα και δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους....Δεν μπορω να καταλαβω την δυσκολια στο να τις αγαπαει καποιος το ιδιο... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Ο Robert Pattinson φίλησε τον Taylor Lautner στο στόμα στα βραβεία MTV! Τετ 10 Αυγ 2011 - 15:46 | |
| Στα βραβεία του MTV, Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών "Twilight" κέρδισε μαζί με την Kristen Stewart το βραβείο του καλύτερου φιλιού... ωστόσο δεν ήταν εκείνη που φίλησε μπροστά στο κοινό. Την άφησε σύξυλη στη σκηνή, με το βραβείο στο χέρι, λέγοντάς της ότι απόψε δε θέλει να φιλήσει εκείνη αλλά... τον συμπρωταγωνιστή τους Taylor Lautner!
Ο Pattinson κατέβηκε από τη σκηνή και πήγε στο κοινό όπου καθόταν ο Lautner και... τον φίλησε στο στόμα, μπροστά στις κάμερες! Μάλιστα, ο Lautner εμφανίστηκε να σκουπίζει τα χείλια του, μετά το περιστατικό.
Τα σόκιν του Pattinson όμως δεν τελείωσαν με το φιλί. Αμέσως μετά μιλώντας για μια άλλη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το "Water for elephants" και την συμπρωταγωνίστριά του σε αυτή Reese Witherspoon, είπε live την απαγορευμένη φράση " τη γ...σα"! Μιλούσε για τις ερωτικές σκηνές που είχαν οι δυο τους, στην ταινία...
Πηγή:http://www.inews.gr
Μόλις το διάβασα,έμεινα! Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Ρομπ; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Παρ 11 Νοε 2011 - 13:46 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Παρ 11 Νοε 2011 - 14:01 | |
| | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: MTV Movie Awards 2012 Πεμ 24 Μάης 2012 - 13:35 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 24 Μάης 2012 - 14:48 | |
| Αν ποτέ φιλήσει ο Ρόμπερτ την Κρίστεν εκτός ταινίας και μπροστά σε κάμερες επίτηδες νομίζω θα είναι είτε ο ένας εκ των δύο θα έχει δηλώσει δημόσια χωρίς φόβο και με πάθος πως είναι ομοφυλόφιλος ή θα είναι στο τέλος του Saga δηλαδή στα MTV Movie Awards 2013. Θα έχουν δώσει με αυτόν τον τρόπο, στο 2ο τρόπο αναφέρομαι, το κίνητρο να τους ξαναψηφίσει ο κόσμος και για την κατηγορία του φιλιού και πέραν όλων των άλλων κατηγοριών. Τέλος, υποθέτω το αντίπαλο δέος θα είναι το "Hunger Games" (αν είναι υποψήφιο). | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Πεμ 24 Μάης 2012 - 15:10 | |
| Ε μετα απο τοσο καιρο αν δεν φιληθουν και φετος θα ειναι καπως γελοιο...Οι αγωνες πεινας ειναι υποψηφιοι και ευχομαι να σκισουν...οχι βεβαια στις κατηγοριες του λυκοφωτος.... Ειμαι διχασμενη.... Καλη μας επιτυχια... | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 1:29 | |
| Παιδιά όπως και κάθε καλοκαιρι ετσι και αυτό τα γνωστά σε όλους βραβεια προβάλλονται σε λίγες ώρες ζωντανα! Εμεις θα τα δούμε αυριο στις 9 στο mtv greece..ο Ρόμπερτ δε θα είναι γιατί εχει τη προώθηση του κοσμόπολις η Κρίστεν θα ειναι σιγουρα γιατί θα παρουσιαση βραβειο! Ξερει κανενας κανα λινκ να τα δουμε; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 1:49 | |
| Ο Ρομπ σιγουρα δεν θα ειναι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 2:02 | |
| Nai το είπε σε 1 συνεντευξη που τον ρώτησαν και είπε ότι αν η Κρίστεν πάει και κερδίσει τότε μάλλον θα φιλήσει τον εαυτό της! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 2:14 | |
| το ξερω το ειδα...οπως και το grr που δεν ειχαν περισσοτερες υποψηφιοτητες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 2:17 | |
| τι γλυκούλης που ηταν! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 2:27 | |
| παντα ειναι....αντε να δουμε τι θα κανουμε αποψε... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 4:24 | |
| σε ποια συνέντευξη βρε κορίτσια;;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 5:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 5:04 | |
| Και ναι κερδισαμε το best kiss.... και η Kristen εδωσε το βραβειο για την καλυτερη ηθοποιο στην Jennifer Lawrence... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 5:57 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Δευ 4 Ιουν 2012 - 6:37 | |
| Και καλυτερης ταινιας.... | |
|
| |
| MTV Movie Awards | |
|