| MTV Movie Awards | |
|
+28twilightFOREVER EliRose xrysanthi dmant89 Bella Marie Swan Aleera Kornilia PattinsonCullen nora eya82 kati niki Vanina Rosemarie Cullen BELLA MARIE marina demi cullen T-NM-E-BD Emy+Robert Bella Cullen12 athina Fay1765 panagiota marina forever peby ROBELINA robb.elen Marzaki Cullen evi 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:38 | |
| οχι αυτο ειναι το μονο σιγουρο | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:39 | |
| Συν του οτι αν δεν ηταν ο Ρομπ η απονομη θα ηταν πολυ βαρετη.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:39 | |
| αυτο ακροβως ελεγε το αρθρο.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:40 | |
| Και ειχε δικιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:40 | |
| συμφωνω απολυτα εδωσε μια αλλη νοτα , πιο ευχαριστη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:41 | |
| Αν και μονο που τον βλεπεις φτανει ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:42 | |
| ναι αλλα οχι μονο εγω θελω να ακουω την γλυκια του φωνη | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 19:01 | |
| προσωπικα για εμενα,καλα τις εκανε!και αυτη ειπε πολλα...επρεπε καποτε να παρει το αιμα του πισω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 19:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 19:03 | |
| εε οχι που δεν θα ελεγε κατι αυτη... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 19:39 | |
| Και παλι η απαντηση της μονο που δεν τον προσβαλλε... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 20:01 | |
| Κορίτσια θα το είχαν σχεδιάσει σε περίπτωση που νικούσαν για το best kiss γιατι και η Kristen του λέει να πήγαινε σε αυτό το άτομο.. Επίσης είχα διαβάσει σε μια συνέντευξη -δε θυμάμαι αν ήταν του Sudeikis ή κάποιου άλλου μέλους από την παραγωγή του MTV αλλά έλεγαν πως ετοίμαζαν κάτι απρόσμενο με τους πρωταγωνιστές του Twilight Saga οπότε ίσως ήταν αυτό το σκηνικό με το φιλί. Όσο για τη Reese σίγουρα θα είχε και δικά του λόγια αλλά και κείμενα -τύπου ρόλος- για να της απονείμουν το βραβείο. Και είχε πλάκα ο Host και ο Robert αλλά και γενικά η βραδυά κύλησε ευχαριστά και όχι βαρετά κατ' εμέ.. | |
|
| |
eya82 New Moon Victim
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 30/11/2010
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 20:20 | |
| Είδα εχθές τα βραβεία και πραγματικά το κατά διασκέδασα ήταν εξαιρετικός ο παρουσιαστής πολύ γέλιο ήταν πολύ ωραία όλα μπράβο τους.... κάτι άσχετο η (Bryce Dallas Howard) Βικτορία που ήταν πολύ έγκυος είναι ζευγάρι με τον ( Xavier Samuel) Ράλι ; | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 20:24 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 21:27 | |
| Συγγνώμη παιδιά αλλά εμένα τα MTV μου φάνηκαν σαν κακόγουστο πανηγύρι.Δεν ξέρω αν η Έμα έχασε την αξιοπρέπεια της αλλά το καστ της Saga την έχασε σίγουρα.
Εγώ που ήμουν από τους πρώτους που υποστήριζε τη σειρά,τα βιβλία και της ταινίας μετά απο τα γεγονότα των MTV έχασα πάσα ιδέα.Μπορεί ό,τι έκαναν να το έκαναν για πλάκα και για να ελαφρύνουν το κλίμα ή να σώσουν την κατάσταση της ανιαρής βραδιάς αλλά εμένα με ξένισαν.
Γνώμη μου είναι ότι δεν άξιζαν όλα τα βραβεία που πήραν.Τις δυο προηγούμενες χρονιές ναι! Αλλά όχι και για καλύτερη γυναίκα ηθοποιός η Κρίστεν!Έλεος!Ούτε ο τρόπος της μου άρεσε όταν παρέλαβε το βραβείο.
Ευτυχώς που αυτοί που πραγματικά αξίζουν βραβείο είναι προτεινόμενοι για Όσκαρ και BAFTA's. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τρι 7 Ιουν 2011 - 21:39 | |
| Fay συγγνωμη αλλα θα ελθω να διαφωνησω μαζι σου!!
Πιστευω οτι οχι μονο η Γουατσον εχασε την αξιοπρεπεια της, αλλα και οτι τοση σοβαροτητα ειναι για την εκκλησια για να μην πω για μοναστηρι!!
Αυτη τοσο στραβομουτσουνιασμα που ειχε και τοση ξινιλα, φτιαχναμε 5 τονους λεμοναδα γνωστης εταιριας!!
Λοιπον, τα βραβεια αυτα εχουν νεανικο και χιουμορωδη χαρακτηρα, ειναι και ελαφρια σχετικα γιατι απευθυνονται στην νεα γενια!!
Αν ηταν τα οσκαρ να πω ναι, ρεζιλευτηκαμε τι κανανε εκει, απαπαπαπα φτου τους, πηγαν σε σοβαρη εκδηλωση και κανανε τα τερατα!
Αλλα απο τη στιγμη που βλεπεις οτι ειναι τελειως το κλιμα παιδικο εφηβικο δροσερο, και οτι ακομα και ο οικοδεσποτης ειναι τρελαρας, δεν μπορεις εσυ να πας και να στεκεσαι σαν το αγγουρι συγγνωμη!!
Αν δεν κανανε και αυτοι πλακα θα τους λεγανε σνομπ!!*( οπως λενε την γουατσον τωρα!!)
Οσο για το αν αξιζαν τα βραβεια δεν νομιζω οτι ο κοσμος που ψηφισε εχει αδικο, η παραγωγη ηταν αξιολογοτατη και οι ερμηνειες εξαιρετικες!!
Τωρα απο εκει και περα, αν καποιος διαφωνει με το αποτελεσμα ειναι αποδεκτο και θεμιτο, απλα η κοινη γνωμη εχει αλλη τελειως αποψη.
Και τελος να αναφερω οτι η Κριστεν ειχε κερδισει περσι στα βραβεια mtv και στα βραβεια BAFTA'S οποτε δεν μπορουμε να την απαξιωνουμε.
Ο τροπος που παραλαμβανει τα βραβεια και γενικοτερα που φερεται ειναι αυθεντικος και δεν μπορουμε με τιποτα και για κανενα λογο να την κατακρινουμε γι αυτο, γιατι πολυ απλα δεν γνωριζουμε πως θα αντιδρουσαμε εμεις στην θεση της!!
Πρεπει να διαχειριστει τοσο ξαφνικη και τοση πολλη δημοσιοτητα που και ο καλυτερος ηθοποιος θα παθαινε μπλακ αουτ!!
Μην ξεχναμε οτι πολλοι ηθοποιοι εχουν παρει βραβεια που δεν αξιζαν και πολλοι δεν εχουν παρει και ας αξιζαν..Τι να κανουμε η ζωη δεν ειναι δικαιη!!
Το θεμα ειναι σε αυτα τα βραβεια να σε αγαπαει ο κοσμος, και δυστυχως η ευτυχως την Κριστεν την λατρευουν και λατρευουν και τους τροπους της, το στυλ της και ολα...
Και τελος, δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να απαξιωνουμε τα βραβεια mtv, καθως προκειται για σοβαρο καναλι, το οποιο απευθυνεται σε ευρυτατο κοινο, και εχει τεραστιο βελληνεκες! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 13:28 | |
| Και εγώ συμφωνώ για την Εμμα...Μπορεί να μ'αρέσουν οι ταινίες του Χάρι Πότερ αλλά η αλήθεια να λέγεται!! Η Εμμα ναι μεν χειροκροτούσε, αλλά..φαινόταν τι σκεφτόταν από μέσα της! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 14:59 | |
| παιδιά και εγώ συμφωνώ για την Έμμα ως ένα σημείο βέβαια.
Γενικότερα την λατρεύω αλλά όντως ξίνιζε τα μούτρα της την βραδιά.
Αλλά και η παραγωγή μην χάσει, κάθε φορά που έπαιρνε βραβείο η Κρίστεν
ή ταινία χωνόταν η κάμερα πάνω της σαν να προκαλούσε την αντίδραση της.
Και τώρα για να είμαστε και κάπως άνθρωποι η κοπέλα υποψήφια ήταν και μάλιστα
πολλές φορές. Μία γενικότερη απογοήτευση δικαιούται να την νιώσει. Όχι ότι συμφωνώ με την
στάση της αλλά μέχρι ένα σημείο την δικαιολογώ. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 15:19 | |
| προσωπικά δε νομίζω ότι ξίνισε!!! Αμέσως δηλαδή! αλλά ακόμα κι αν το έκανε τι να πω! Λογικό είναι να στεναχωρήθηκε! τόσα χρόνια δουλειάς στο Χαρι Πόττερ και τώρα που τελειώνει να παίρνει την δόξα το Λυκόφως? ε δε λέει!!! Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ σύγκριση!!!!! Όλες οι ταινίες έχουν πέραση, το ίδιο και το καστ αλλά είναι κρίμα κι άδικο ο Χάρι Πόττερ να στερείται αυτή τη δόξα! θα συμφωνήσω με την Fay! Δε νομίζω ότι η Κρίστεν άξιζε το βραβείο ανάμεσα σε αυτές τις ηθοποιούς!!!! Είναι καλή οκ! Αλλά είναι αυτή η μανία με το Twilight που της δίνει το βραβείο! αλλά τι να πεις! ο κόσμος ψηφίζει οπότε.... Το σόου πάντως μου άρεσε πάρα πολύ! Είχε πολύ χιούμορ και πραγματικά το απόλαυσα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 15:50 | |
| Όντως η Έμμα είναι τρομερή ηθοποιός και κάνει απίστευτη δουλειά στον Χάρη όλο αυτό τον καιρό.... είναι τελείως άδικο να παίρνει η Κρίστεν όλα αυτά τα βραβεία.
Όχι ότι δεν είναι καλή ηθοποιός...
Αλλά η Έμμα είναι απίστευτη ταλεντάρα! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 15:55 | |
| Πω πω πες τα! Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν παίρνουν αυτό που αξίζουν όλοι οι συντελεστές της ταινίας! Οι ταινίες αυτές μεγάλωσαν μια γενιά ρε παιδιά! Τώρα στο τέλος είναι άδικο να μην αναγνωρίζεται όπως πρέπει! Την Κρίστεν θέλω να την δω μετά το τέλος των ταινιών! Τον Ρόμπερτ δεν τον φοβάμαι! είναι ταλέντο το παιδί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 16:13 | |
| ουτε και εμενα μου αρεσε που ξινισε τα μουτρα της!!θα μπορουσε να τα εδειχνε τα συναισθηματα της πιο ηπια...και κυριως οχι στα βραβεια!... αααα εγω ειμαι σε διλημμα...ναι μεν δεν εχει παρει η εμμα βραβειο αν και ειναι πολλες φορες υποψηφια αλλα κερδιζει τα σχολια τψν κριτικων.... και η κριστεν ειναι μια εξαιρετικη ηθοποιος...αλλα επειδη ειναι τωρα οι ''χρονιες του twilight'' ψηφιονται συνεχεια... (δεν κατακρινω το twilight ουτε τους ηθοποιους!!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 16:23 | |
| μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς τα ξίνισε τα μούτρα της?? να το δω κι εγώ ρε παιδιά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MTV Movie Awards Τετ 8 Ιουν 2011 - 16:28 | |
| Έλα μωρέ ούτε γκριμάτσα δεν έκανε... απλά ήταν πολύ σοβαρή και λίγο αμήχανη με την όλη κατάσταση... Ξέρεις που δεν πήρε κάποιο βραβείο...! | |
|
| |
| MTV Movie Awards | |
|