| Bella vs Elena | |
|
+18breathless maria_likofos alexandra13 NinaRobstenLove ZetaPattinson Maria Taekwondo Stella Sunlight Dalia Vivi-Stefan ΕΡΗ Bella Marie Swan Rosemarie Cullen mR.Geo evi LadyTaniaXd Nantia Hale_Biers marina forever demona1986 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Bella vs Elena Κυρ 12 Ιουν 2011 - 19:58 | |
| Bella Ή Elena? Ποια τα κοινα τους στοιχεια ποιες οι διαφορες τους? Εσεις ποια προτιματε? εγω bella δαγκωτο Edit by Bella Marie | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Κυρ 12 Ιουν 2011 - 20:51 | |
| | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Κυρ 12 Ιουν 2011 - 20:53 | |
| ελενα....δεν θελω να γραχω λογους θα με πεταξουν εξω | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Σαβ 18 Ιουν 2011 - 23:04 | |
| Elena με χίλια.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Σαβ 18 Ιουν 2011 - 23:46 | |
| Δεν λεω μου αρεσει η Ελενα...Αλλα προτειμω την Μπελλα.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:31 | |
| Τουλαχιστον η Μπελλα εκανε την σωστη επιλογη...αλλα δεν πειραζει μενει ο Ντειμον σε μενα... | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Κυρ 19 Ιουν 2011 - 21:35 | |
| Συμπαθώ πολύ την Ελενα αλλά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω...νιώθω σαν να γνωρίζω πιο καλά την Μπέλλα...νιώθω πιο κοντά σ'αυτή...ξέρω ποιο καλά τον χαρακτήρα της Μπέλλα... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τέλοσπάντων, θα πω κι εγώ Μπέλλα. Και να ξαναπώ, ότι συμπαθώ και την Ελενα πάρα πολύ... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Τρι 6 Σεπ 2011 - 11:27 | |
| Σε σχέση με την Έλενα, η Μπέλλα είναι πιο ανθρώπινη,πιο... έφηβη. Ερωτεύεται κάποιον,μετά ο κάποιος γίνεται κάποιοι και διαλέγει αυτόν που αγαπά περισσότερο,ρισκάροντας την φιλία της με τον άλλο και τη ζωή της με αυτόν που διάλεξε. - Σπόιλερ:
Αν και για μένα,η Μπέλλα είναι λάθος! Ποια θα ήθελε να μείνει έγκυος στο παιδί ενός βρικόλακα που την καταστρέφει και στο τέλος να κινδυνεύει να πεθάνει;Θα μπορούσε μια χαρά ανθρώπινα να ζήσει δίπλα στον Τζέικομπ.
Η Έλενα είναι εντελώς διαφορετική.Είναι μέλος του κόσμου των δυο αδερφών που την διεκδικούν.Έτσι,δεν κινδυνεύει.Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαλέξει και διαλέγει συνέχεια γιατί ποτέ δεν καταλήγει. Επιπλέον,πιστεύω ότι τα δυο βιβλία έχουν πολλά κοινά.Ο Τζέικομπ μοιάζει στον Ντέιμον,τον ύπουλο αδερφό του Στέφαν,που διεκδικεί την Έλενα.Ο Έντουαρντ μοιάζει τον Στέφαν,όπου δεν θέλει να πάθει κάτι κακό η Έλενα. Λοιπόν,μετά από όλα αυτά κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα:Μπέλλα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Τρι 6 Σεπ 2011 - 12:11 | |
| Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Ειναι τελειως διαφορετικοι σαν χαρακτηρες. Καταρχην η αγαπη της Μπελλας ειναι πολυ πιο δυνατη και σταθερη.Ξερει τι θελει και επιμενει πανω σε αυτο.Οσο για την Ελενα δεν θα ελεγα οτι δεν κινδυνευει.Ισα ισα ο δικος της κίνδυνος ειναι εξισσου δυνατος με της Μπελλα.Απλα ειναι διαφορετικος.Διαφορετικες δοκιμασιες,διαφορετικα συναισθηματα.Επισης μαζι με την Ελενα μπλέκονται και πολλοι φιλοι της και η Ελενα αγωνιζεται και γι αυτους.Το μονο κακο ειναι οτι μεχρι στιγμης κανει την λαθος επιλογη ενω η Μπελλα εκανε την σωστη απο την αρχη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Τρι 6 Σεπ 2011 - 12:46 | |
| Συμφωνω με την Βασω...η Μπελλα παντοτε ηξερε τι ηθελε και το διαικδικει απο την αρχη...και διαφωνω πως ο Ντειμον και ο Τζεικομπ μοιαζουν....δεν εχουν καμια απολυτως σχεση ως χαρακτηρες... | |
|
| |
Vivi-Stefan Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : In my own little world... Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 09/10/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Κυρ 9 Οκτ 2011 - 23:03 | |
| Elena δαγκωτο!!! την συμπαθω παρα πολυ σε αντιθεση με την bella που καθε φορα που την βλεπω θελω να της πατησω μπουνια! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Τρι 1 Νοε 2011 - 22:12 | |
| της συμπαθω πολυ και τις δυο ! και ομολογω οτι η μπελλα ειναι πιο κοντα στον χαρακτηρα μου. παρ'ολα αυτα προτιμω την ελενα ... δαγκωτο κι εγω ! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Τρι 1 Νοε 2011 - 23:02 | |
| Δεν συγκρίνονται μεταξύ τους η κάθε μια έχει το δικό της χαραχτήρα και τρόπο σκέψης για το πώς θα συμπεριφέρονται απέναντι στον Έντουαρντ και στον Ντέιμον και στον Στέφαν. Η Μπέλλα είχε δύο επιλογές η Τζέικομπ η Έντουαρντ αλλά παρέμεινε απο την αρχή στον Έντουαρντ. Η Έλενα έχει δύο αδέρφια που συνέχεια προσπαθούν να κερδίσουν την αγάπη της. - Σπόιλερ:
Αλλά ο Στέφαν κέρδισε
Είναι τελείος διαφορετική απο την Μπέλλα παρόλου που την Μπέλλα την γνωρίσω περισσότερο μέσα απο τα βιβλία που είναι απο την μεριά της θα προτιμήσω Έλενα απο την αρχή την λάτρεψα για τον χαραχτήρας της και για την προσπάθεια της να κρατήσει μακριά τον Ντέιμον... Έλενα και πάλι Έλενα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Τετ 2 Νοε 2011 - 1:04 | |
| Εγω παλι θα πριτιμησω την Μπελλα για τον απλουστατο λογο πως δεν τεθηκε ποτε επιλογη...παντοτε ο Εντουαρντ ηταν αυτος που ηθελε.. | |
|
| |
Maria Taekwondo Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Registration date : 25/04/2013
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| |
| |
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
| |
| |
NinaRobstenLove The Nomads
Ηλικία : 26 Τόπος : Los Angeles Αριθμός μηνυμάτων : 1686 Registration date : 05/01/2013
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 16:08 | |
| Μπέλλα σίγουρα | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 16:09 | |
| Μονο για την σταθεροτητα της αγαπης της απο την αρχη και για το οτι ηξερε τι ηθελε και μονο γιαυτο διαλεγω Μπελλα. | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 16:46 | |
| Αλεξανδρα με καληψες! μπελλα και εγω | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 16:48 | |
| Μ'αρεσουν και οι δυο για διαφορετικους λογους αν και διεκρινα και καποια κοινα στοιχεια στο χαρακτηρα τους. Ανεξαρτητα απο την ιστορια της καθεμιας σαν χαρακτηρα προτιμω την Ελενα.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 16:57 | |
| Bella...κλαιγεται πολύ λιγοτερο | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 17:25 | |
| Bella δαγκωτό Η Elena δεν έχει μέτρο, είναι των άκρων. Ή υπερβολικά καλή (προσοχή το ζάχαρο!) ή υπερβολικά μίζερη μέσα στην κλάψα ή υπερβολικά bitch. Και εντελώς αναποφάσιστη, Τόλμη & Γοητεία το'χει κάνει σαν την Κάρολαϊν (αλλά αυτή τουλάχιστον μέσα σε 2 σαιζόν αποφάσισε, η άλλη ακόμα μας ταλαιπωρεί) | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 19:57 | |
| εγώ την ελενα δεν την ξέρω καλά παρά μόνο από την σειρά (την οποία παράτησα στην μέση) αλλά εχω σχηματίσει μια άποψη... Την συμπαθώ!!!! Την Μπέλα την ξέρω και την συμπαθώ από τα βιβλία γιατι προσωπικα στις ταινίες (από την νέα σελήνη και μετά) μου βγάζει μια ξινιλα... Θα μιλήσω λοιπόν για την ελενα από την σειρά και την μπέλα από τα βιβλία Η Ελενα ερωτεύεται μια με τον Στέφαν και μια με τον Ντέιμον... Δεν είναι σταθερή στις απόψεις της δηλαδή... Και είναι όλοι οι φίλοι και συγγενείς της μονίμως σε κίνδυνο (όχι ότι το κάνει επίτηδες αλλά πολλές φορές φαίνεται να αδιαφορεί -για την σειρά μιλάω) Η Μπέλα -στα βιβλία- έχει έναν φοβερό χαρακτήρα και πολλά κομμάτια και σκέψεις της μου θυμίζουν τον δικο μου... Ήξερε από την αρχή τι ήθελε και -κατά την γνώμη μου- ποτέ δεν είχε σκεφτεί να αφήσει τον Εντουαρντ και θα έκανε τα πάντα για να μείνει μαζί του (πράγμα που έγινε) Επίσης αφού έγινε βρικόλακας είχε μια ισοροπία από την αρχή πράγμα που η Ελενα δεν φαίνεται να έχει... Μπέλα λοιπόν...(στα βιβλία -στην ταινία μόνο που βλέπω την ξινόφατσα μου έρχεται να σπάσω την οθόνη!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bella vs Elena Δευ 13 Μάης 2013 - 20:00 | |
| η Μπελλα παντα ηξερε τι ηθελε.... | |
|
| |
| Bella vs Elena | |
|