| Σχόλια για: Black Rose | |
|
+8robsten kiss ed<3 d@n@e twilight! ROBELINA Mrs.Christina sandra21 vasia xrysanthi 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 12:02 | |
| Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει γλυκιά μου... Όχι ο Τζάσπερ δεν είναι λυκάνθρωπος... είναι μαχητής... και σκοτώνει βρικόλακες.... δεν το ξέρει όμως ακόμα... Συνέχεια πριν το Σ/Κ δεν νομίζω να έχω... Και κάτι για να αξίζει η υπομονή σου: σε πέντε-έξι κεφάλαια παρακάτω θα δούμε και τον Έμμετ αλλά 'λίγο' πιο διαβολικό!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 12:09 | |
| μολις διαβασα την συνχεια και εχω να πω οτι ειναι υπεροχη!!οπως γραφεις μπορουμε να δουμε και τις δυο πλευρες και να τους καταλαβουμε ! συγχαρητηρια ! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 12:12 | |
| OMFG....μαχητης??????Ακομα καλυτεραααα.......(Δεν μαρεσουν κ πολυ οι λυκανθρωποι!) Αχχχχ ο Εμμετ μου...και ο Τζασπερ μουυ......τους λατρευω αυτους τους δυο......Ποιο διαβολικος ο Εμμετ????Ακομα καλυτερααααα Δεν πειραζει γλυκεια μου.....εδω ειμαστε εμεις και περιμενουμεεεεε......(Τι να πω εγω που εχω να αναβασω κεφαλαιο σε 3 -4ιστοριες μου κατι μηνεςςς ....Ασε...δεν εχω εμπνευσηηη ) Παντως αποτε καταφερεις εμεις εδω ειμαστε και περιμενουμεεεε..... ΧοΧΟ Σαντρααα!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 12:38 | |
| ααα, χρυσάνθη μου τώρα το είδα σόρρυ.... λοιπόν είναι βρυκόλακας αλλά εδώ και αιώνες τρέφονταν όλοι από αίμα μονόκερου, τώρα που έχουν εξαφανιστεί τρέφονται από αίμα ανθρώπου.... ο Έντουαρντ μας όμως είναι πολύ καλό αγοράκι (προς το παρόν) και τρέφεται από αίμα άλλων ζώων. Ελινακι μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου!!! Ανυπομονώ για τη καινούρια σου ιστορία!!! Σάντρα μου, δεν ήξερα ότι γράφεις.... πάω αμέσως να διαβάσω τις ιστορίες σου.... μην αγχώνεσαι η έμπνευση θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Εμένα μου ήρθε στον οδοντίατρο | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 13:22 | |
| Xaxaxa Καλοοοο.............Αν διαβασεις καμια ιστορια μου θα καταλαβεις γτ δεν μου ερχεται εμπνευση........ Με το καλοκαιρι μπροστα μου που να μου ερθει!!! Τελος παντων.... Παω να δω να μπορω να γραψω τιποταα.... ΧοΧο Σαντρααα!!!! Υ.Γ.. Εχω μπλογκ και δεν ειναι ανεβασμενες εδω!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 14:20 | |
| Έχεις καμιά σελίδα για σχόλια.... οι δύο πρώτες ιστορίες ήταν φανταστικές!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 29 Ιουν 2011 - 14:35 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 12:50 | |
| Βασια μου μου αρεσε πολυ η ιστορια!!! Οι περιγραφες και οι διαλογοι οπως ακριβως επρεπε να ειναι απλοι και παραστατικοι για να καταλαβαινουμε την ιστορια...Θελω να δω τι θα συμβει αναμεσα σε αυτους τους δυο... Περιμενω συνεχεια οποτε μπορεσεις γιατι το αφησες σε κρισιμο σημειο!!! Μπραβο σου!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 14:22 | |
| Χαίρομαι πάρα πολύ πυ σου άρεσε γλυκιά μου.... σε κανα πεντάλεπτο θα ανεβάσω και τη συνέχεια βλέπω κάτι μικρές λεπτομέρειες και την ανεβάζω... Σάντρα μου ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση σε λίγο θα έρθει και ο Έμμετ μας!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 14:55 | |
| Ο jasper εχει καποια δυναμη; Oι γονεις της Μπελλας δεν ειναι οι πραγματικοι; Γι΄αυτο και τα ματια τους ειναι διαφορετικα απο αυτα τον ''υποτιθεμενων γονιων της;'' Την κακομοιρα την Μπελλα ο αδερφος της της φερθηκε ασχημα γιατι νομιζε πως δεν ηταν πραγματικη του αδερφη ομως τι να κανει και αυτος μπερδευτηκε!!! Ο Εντουαρντ θελει εκδικησει και λυπαμαι τον τροπο που θα το κανει και τα πραγματα που σκεφτεται νομιζα οτι αγαπουσε την Μπελλα. Η για την ακριβεια την αγαπαει ή εστω του αρεσει αλλα εκδικηση θα παρει αν εχω καταλαβει καλα Μπραβο, μπραβο...ανατροπη μεγαλη αυτο το κεφαλαιο!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 15:38 | |
| όλο και κάτι θα κάνει ο Τζασπερ δεν θα τον αφήσω έτσι... Τους πραγματικούς τους γονείς θα τουν γνωρίσουν πολύ πιο μετά, τουλάχιστον η Μπ. Ο Εντ. είναι λίγο εώς πολύ άστατος χαρακτήρας.... Ευχαριστώ πολύ... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 15:48 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια !!!!! δεν ειναι πραγματικοι τους γονεις , αποκαλυψη πρωτη .. επειτα ο εντουαρτ θελει να παρει εκδικηση για τον θανατο του πατερα του ?? καλα εχω μεινει ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 15:59 | |
| Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε γλυκιά μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 20:18 | |
| Ααπαππαπαπα .....Τι αποκαληψεις ηταν αυτεςς?????Εχω μεινει κανγκελοοο........ Πραγματικα πολυ καλο κεφαλαιοο.....το λατρεψαα..... Αχχχ....ο τζασπερ μου......δεν παει να κανει και φονο εγω και παλι τον λατρευωωω..... Κανε Update ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΧοΧο, Sandra. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 21:40 | |
| Βασια υπεροχη η συνεχεια!!!Μου αρεσει παρα πολυ η ιστορια σου,θεωρω οτι ειναι μια πολυ πρωτοτυπη ιστορια και με εχει τραβηξει αφαντατα!!!Συνεχισε ετσι!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 22:34 | |
| Ααπαππαπαπα .....Τι αποκαληψεις ηταν αυτεςς?????Εχω μεινει κανγκελοοο........ Πραγματικα πολυ καλο κεφαλαιοο.....το λατρεψαα..... Αχχχ....ο τζασπερ μου......δεν παει να κανει και φονο εγω και παλι τον λατρευωωω..... Κανε Update ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Χι, χι ,χι... χαίρομαι που σου άρεσε σάντρα μου... τη συνέχεια της ιστορίας μου τη γράφω πρώτα σε χαρτί και μετά στο word γι' αυτό αργώ....υπάρχει μια μικρούλα (πολύ μικρή!!!) πιθανότητα ο Τζαζ να... δεν σου λέω για να σκάσεις!!! φιλάκια καρδιά μου Βασια υπεροχη η συνεχεια!!!Μου αρεσει παρα πολυ η ιστορια σου,θεωρω οτι ειναι μια πολυ πρωτοτυπη ιστορια και με εχει τραβηξει αφαντατα!!!Συνεχισε ετσι!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε Κατερίνα μου και σε ευχαριστώ για την υποστήριξη... Και καλώς μας ήρθες!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 22:40 | |
| Σε ευχαριστω πολυ παρα πολυ Βασια μου!!!Καλη συνεχεια με την ιστορια σου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Δευ 4 Ιουλ 2011 - 14:49 | |
| Ηηηηηηηηη.......ο τζαζ τι???????/Να εκανε φονο???Να τι????????? Οοοο πραγματικα θα σκασωωω..... Αυτο με το χαρτι το κανω και εγω.....(η μανα μου κολλαει με το πσ και δεν προλαβενω να κανω τιποτα........)τραγικο ετσι????? -.- αλλα οταν την γραφω στο πσ την αλλαζωω... Περιμενω!!!!!!!!! ΧοΧο, Sandra! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 15:11 | |
| Ξέρω, ξέρω άργησα... σόρρυ ήμουν διακοπούλες..... anyway μόλις ανέβηκε η αρχή του δευτέρου κεφαλαίου... Σάντρα μου αφηερωμένο όλο το κεφάλαιο... Ελπίζω να πήρες μία μικρούλα δόση από κακό Emmet!!! | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 15:22 | |
| Μπράβο πολύ ωραίο το κεφάλαιο!! Περιμένω τη συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 20:22 | |
| βασια μου τελεια η συνεχεια .. αντε τωρα μενουν μαζι αντε να δουμε το θα γινει..ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Παρ 22 Ιουλ 2011 - 14:09 | |
| Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου !!! Η συνέχεια δεν θα αργήσει πολύ το υπόσχομαι!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 22:48 | |
| Μόλις ανέβασα τη συνέχεια...... ελλινάκι μου απόλαυσέ τους μαζί όσο προλαβαίνεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:06 | |
| Πολυ ωραια η συνεχεια!!! Ο Εντουαρντ ειναι ερωτευμενος με τη Μπελλα ετσι???Μου αρεσε παρα πολυ η σκηνη στο σπιτι του Εντουαρντ...!Ειναι τοσο καλος που πηγε και της πηρε ρουχα...αλλα και δαντελενια εσωρουχα?ελεος...! Ο Εμμετ μου φαινεται πως εχει προβλημα με τη Μπελλα η κανω λαθος??? Και ολο αυτο που εγινε στην τελευταια σκηνη με τη Μπελλα με αγχωσε αρκετα,ελπιζω να ειναι ονειρο... Μπραβο Βασια μου,περιμενω με αγωνια τη συνεχεια...!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:26 | |
| Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.... ναι ο Εντ μας είναι πολύ ερωτευμένος με τη μπελλα αλλά την ήξερε πολύ πριν συναντηθούν στο σχολείο θα καταλάβεις (πολύ) αργότερα... ο εμμετ μας είναι άλλη ιστορία... το παιδί έχει τα δικά του προβλήματα μην το παρεξηγείς!!! Τώρα αυτό το τελευταίο τι είναι δε θα σου πω.... όνειρο.... όραμα.... προαίσθημα.... δεν ξερω δεν απαντώ!!! | |
|
| |
| Σχόλια για: Black Rose | |
|