| Σχόλια για: Black Rose | |
|
+8robsten kiss ed<3 d@n@e twilight! ROBELINA Mrs.Christina sandra21 vasia xrysanthi 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Παρ 29 Ιουλ 2011 - 13:08 | |
| τελεια η συνχεια βασια μου , την θελει πολυ αλλα κατι κρυβεται απο πισω , οσο για τον εμμετ , δεν τον ειχα συνηθισει ποτε σε ρολο κακου , θα ειναι πολυ ενδιαφερον.. | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Παρ 29 Ιουλ 2011 - 13:14 | |
| Χαίρομαι που σου άρεσε καρδιά μου... ελπίζω να ανεβάσω τη συνέχεια πριν το βραδάκι.... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 10:11 | |
| Την διάβασα μονοκοπανιά την ιστορία σου,Βάσια μου.Τολμώ να πω ότι είναι υπέροχη.Ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 17:28 | |
| Χαίρομαι που σου άρεσέ Εύα μου... μόλις ανέβασα τη συνέχεια... ελπίζω να σου αρέσει το ίδιο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 17:42 | |
| βασια μου υπεροχη η συνεχεια , πω πω παραλιγο , τον αρέσυρε το πάθος του , καλά που σταμάτησε .. μπραβο ηταν τελειο, τα γνωστα ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 17:49 | |
| Χαίρομαι που σου άρεσε ελλινάκι μου... Μα καλά πίστεψες πως θα την πλήγωνε έτσι το παλικάρι μας;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 17:51 | |
| οχι καλε απλα με φοβησε λιγακι | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 17:56 | |
| Χιχι... τα κάνει κάτι τέτοια ο καλός μου!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 18:37 | |
| Παρα πολυ ωραια το κεφαλαιο Βασια μου!!!!!!! Ηταν τοσο γλυκο που ηθελε ο Εντουαρντ να κοιμηθει μαζι της για να μην φοβαται!!! Δεν μου αρεσε που την πιεσε στην αρχη αλλα μετα το μετανιωσε ο καλος μου!!!Φαινεται οτι την αγαπαει πολυ!!! Μπραβο!!!Ηταν πολυ καλο!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 19:08 | |
| Χαίρομαι που σου άρεσε καρδούλα μου...... δεν θα αργήσει πολύ η συνέχεια.... μέχρι τότε... xoxo | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 13:21 | |
| Βασια μου εκπληκτικη οι συνεχεια!! Μου αρεσαν ολες οι σκηνες και ο τροπος που της προβαλλεις! Με εχει φαει η αγωνια για την συνεχεια ...Οι φωτογραφιες που ανεβασες με τα προσωπα τις ιστοριας ΥΠΕΡΟΧΕΣ. Μπραβο σου | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τρι 2 Αυγ 2011 - 13:02 | |
| | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Τετ 3 Αυγ 2011 - 21:05 | |
| Μαρινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ καρδιά μου... Τάνια μου, καταρχήν σ' ευχαριστώ θερμά που διάβασες την ιστορία μου, για τα καλά σου λόγια και τις επισημάνσεις σου... - Σπόιλερ:
Η ιστορία είναι στην αρχή της και θα συνεχίσει να είνα για 6 με 8 κεφάλαια το πολύ ακόμη(είμαστε στην αρχή του δευτέρου)... Το όλο θέμα όπως θα διάβασες και στο πρόλογο είναι όλα όσα συμβαίνουν αφού η Β. μάθει την αλήθεια... πράγμα που θα γίνει πολύ αργότερα!!! Ελπίζω τα επόμενα κεφάλαια να σε βάλουν περισσότερο στο κλίμα της ιστορίας...
| |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 16:21 | |
| Μόλις ανέβηκε η συνέχεια!!! Ελλινάκι μου.... μη με βρίσεις....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 16:49 | |
| φερτε μου ροπαλο , φερτε μου ενα οπλο, οτιδηποτε.. θα σκοτωσω τον εμμετ , ειλκρεινα το λεω .. καλα δεν ντρεπεται , τον κατηγορησε τοσο αισχρα .. λογικο ειναι η μπελλα μα τον πιστεψει , σου λεει αδερφος του ειναι .. τελεια η συνχεια , ανυπομονω γοα το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 17:13 | |
| Βασια μου εκπληκτικη η συνεχεια Εμεινα λιγο με την συμπεριφορα του Εμμετ Μου ερχεται να τον πυροβολισω οχι οτι θα καταφερω τιποτα Λογικο η Μπελλα να το πιστεψει στενοχωρηθηκα ομως... Τελος παντων ΜΠΡΑΒΟ σου καρδια μου περιμενουμε συνεχεια! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 18:28 | |
| | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 21:05 | |
| Ελλινάκι μου... σ'αυτούς ξέσπασε όσο θες.... εμένα μόνο μη μου έρθει καμία σε παρακαλώ!!! Μαρινάκι μου.... πυροβόλα εσυ κοπέλα μου ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει!!! Τάνυα μου... και 5 και 10 και όσα θες δώσ'της εκείνη μυαλό δε βάζει!!!
Κορίτσια μου ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.... συνέχεια ή απόψε ή αύριο!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:33 | |
| | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:43 | |
| Δεν πειράζει καρδούλα μου εσύ να σαι καλά.... συγνώμη αλλά εδώ μου φάνηκε τόσο ειρωνικό... λες και την τάιζε για να δυναμώσει ώστε να ετοιμάσει το δικό του δείπνο για να την πει μετάΓιατί αγάπη μου;;; Αφού την αγαπάει το παλικάρι μας.... θέλει να τη βλέπει γερή μην του πάθει τίποτα!!! Όσο για το λόγο του Εμμετ και αν αυτά που είπε είναι αλήθεια θα το μάθεις παρακάτω.... - Σπόιλερ:
Έτσι να πετάω και εγώ καμία μικρή (σε σύγκριση με τις δικές σου) βομβίτσα να δεις τη γλύκα
Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Κυρ 7 Αυγ 2011 - 23:37 | |
| Βασια μου πολυ καλη η συνεχεια!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! Απο εκει που το ξεκινη σε τοσο καλα η Μπελλα αγκαλια με τον Εντουαρντ μας το χαλασε τελειως στο τελος... Ρ Ηταν τοσο ωραιο που εμεινε με τον Εντ παρα τα παρακαλια του αδερφου της (και το χαζο τον Μαικ,ηθελα να τον χτυπησω ) ...! Μα καλα να κατσει να πιστεψει τον Εμμετ??? Ρωτα κοπελα μου και τον αλλο πρωτα...Κατι μου φαινεται πως θελει ο Εμμετ... Ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια και κυριως την αντιδραση του Εντουαρντ... | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Δευ 8 Αυγ 2011 - 16:19 | |
| Κατερινάκι μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου Είδες στροφή 180 μοιρών αυτό το κεφάλαιο.... Τον Μαικ θα τον μισήσεις περισσότερο παρακάτω.... μόνο αυτό σου λέω!!! Η συνέχεια θα ανέβει σε κανα δεκάλεπτο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Δευ 8 Αυγ 2011 - 17:27 | |
| διαβασα την συνεχεια ,, αμα τον δειρω τον εμμετ , ποσα χρονια θα φαω , τεσπα .. πω πω η μπελλα πληγωθηκε , λογικο , οποιοσδηποτε να ηταν στην θεση της ... σκοτωσαν οι γονεις της μπελλας τους γονεις του εντ? πλακα κανεος , κατι ειχες ξαναναφέρει , αλλα δεν το λεει και ξεκαθαρα.. την εχει ερωτευτει , βρισκεται σε διλυμμα , λογικο ειναι .. εκπληκτικη συνεχεια και ολο ανατροπες .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Black Rose Δευ 8 Αυγ 2011 - 19:50 | |
| Ειναι το πρωτο fanfic που μισω τον Εμμετ... Ηθελα πραγματικα να τον κανει κοματια ο Εντ αλλα εχει το βραχιολι της Μπελλα... Ο καημενος ο Εντουαρντ εχει ανστατωθει τοσο πολυ με αυτο που εγινε... Δεν θελει να τη χασει... Και εκεινη ομως δεν ειναι καλυτερα...Αλλα κανει λαθος σχετικα με τον Ενντουαρντ... Ο Εντουαρντ ειδε οντως τον πατερα του??? Ελπιζω να κανει το σωστο για εκεινον... ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΤΕΛΕΙΑ η συνεχεια!!!! Περιμενω με αγωνια το επομενο!!! | |
|
| |
| Σχόλια για: Black Rose | |
|