Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ασπα η Διασταυρωση εχει ηδη κυκλοφορησει απο προχθες. Το Bloodlines βγαινει την Δευτερα στης 4 του μηνος απλα επειδη εγω τα εκανα παραγγελια και τα 2 μαζι θα πρεπει να περιμενω για να μου ερθουν. Αλλα τα Γιαννενα ειναι οντως πισω.Παντα εχουν αρκετη καθυστερηση.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Χθες το ξεκινησα και το βρισκω πολυ πολυ καλυτερο απο το πρωτο.Το πρωτο ηταν καλουτσικο αλλα απο ενα σημειο και μετα σε κουραζε.Το δευτερο κυλαει πολυ πιο καλα,εχει αγωνια και βλεπουμε και την οπτικη του Και.Δεν το εχω τελειωσει ακομα γι αυτο και δεν εχω κανει σχολια. Μολις το τελειωσω θα ερθω να κανω ενα αναλυτικο ποστ.
Αλλα θελω να τελειωσω μια μια τις σειρες οποτε αν το εχει καποιος ας μου το στειλει.
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Τελείωσα σήμερα το πρωί τη Διασταύρωση. Ανατρεπτικό ως προς την πλοκή αν και με κούρασε τόσο τρέξιμο! Μου άρεσε πολύ που ξεδιπλώθηκε ο χαρακτήρας του Κάι και ακόμη περισσότερο η ανάμειξη του Ζάντερ σε όλη την ιστορία. Και έμεινα στο τέλος να αναρωτιέμαι πότε πρόλαβα και το διάβασα! Και γιατί ήταν τόσο μικρό... Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί ήδη στα αγγλικά το τρίτο; Μήπως το έχει κανείς;
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Το βιβλιο μου αρεσε πολυ...αρκετα περισσοτερο απο το πρωτο.Αν και η απουσια του Ζαντερ ηταν υπερβολικα αισθητη...
Σπόιλερ:
να πω την αληθεια απο την αρχη μου φαινοταν να εχει αρκετες ομοιοτητες με τον Και...και το οτι ειναι μελος της εξεγερσης δεν με εξεπληξε.Αλλα παλι προτιμω τον Και για την Κασσια....γιατι πραγματικα τον αγαπαει με τον τροπο που επρεπε...τον ερωτευτηκε.
Η σχεση της με τον Ζαντερ ειναι πιο απλη.Ειναι ο καλυτερος της φιλος αλλα δεν ειναι λιγα και εκεινος που την εκρυψε.Και σε αυτο ισως και να δικαιολογω τον Και περισσοτερο.Εχει περασει πολυ περισσοτερα.Εχει υποφερει πολυ...και η ενοχη που κουβαλαει μεσα του για τους γονεις του ειναι τεραστια οσο και η αγαπη που συνεχιζει να τους εχει.Και συν της αλλης την αγαπουσε απο παιδι.
Στο τελος δεν μου αρεσε που τους χωρισαν ολους...υποθετω πως και ο Ζαντερ πρεπει να δωσει την μαχη του αλλα για μενα η Κασσια δυσκολα θα αφησει τον Και...και δεν του αξιζει κι ολας.Μπορω ευκολα να δω τον Ζαντερ με την Ιντι...ξερουμε ηδη πως εκεινη ειναι ερωτευμενη μαζι του....χωρις καν να τον εχει δει απο κοντα.
Ο θανατος του Βικ με πειραξε παρα πολυ...μπορει να μην τον ειδαμε πολυ αλλα πραγματικα τον ειχα συμπαθησει.Ειδικα μετα απο οσα ειπε για την Λεινι...η οποια πιστευω οτι θα εμφανιστει καποια στιγμη.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Το δευτερο ηταν πολυ πολυ καλυτερο απο το πρωτο. Και εγω θελω την Κασσια με τον Και. Πιστευω οτι παντα ηταν ερωτευμενοι μεταξυ τους. Ο Ζαντερ ειναι πολυ γλυκος και τρυφερος και μου αρεσει πολυ σαν χαρακτηρας. Και εμενα δεν με εξεπληξε η συμμετοχη τους στην επανασταση.Με καποιο τροπο μας εδειχνε οτι εχουμε να κανουμε με ενα δυναμικο χαρακτηρα.Την Ιντι δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορεσα να την συμπαθησω.Δεν ξερω αν αλλαξω γνωμη στο τρια αλλα απο αυτα που ειδα στο 2 δεν την θελω με τον Ζαντερ.Και επειδη και εγω πιστευω οτι θα εμφανισει την Λεινη καποια στιγμη θα μπορουσα να δω τον Ζαντερ με αυτην.Δεν την αναφερει τυχαια η συγγραφεας.Καποιο ρολο θα παιξει.Οσο για τον Βικ ο θανατος του με στεναχωρησε πολυ.Του αξιζε κατι πολυ καλυτερο.
evi The Volturi
Βασικα νομιζω πως ο Ζαντερ οντως καταληγει με την Λεινι...αμα το σκεφτεις εκτος του οτι την αναφερει συχνα πυκνα και οι 2 εχασαν το ταιρι τους οποτε λογικο ειναι πως θα τους τα φτιαξει για να καλυψει τα κενα...
Οσο για την Ιντι διαβασα κατι που με εκανε να παρω αναποδες...ειναι μεγαλο spoiler προειδοποιω...
Ενα ενω στην αρχη ηταν ερωτευμενη με τον Ζαντερ μετα ερωτευεται τον Και...και τον φιλαει κι ολας...και 2 πεθαινει.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Κοιτα δεις....που επεσα μεσα!! Τωρα μου εστειλε η Ελινα το τρια οποτε αυριο μεθαυριο θα το ξεκινησω και εγω. Την Λεινι δεν την γνωριζω σαν χαρακτηρα αλλα απο τα λογια του Βιν μου αρεσε οποτε θα την ηθελα με τον Ζαντερ και χαιρομαι που οντως θα καταληξουν μαζι. Οσο για την Ιντι αν ειναι οπως τα λες καλα να παθει!! Δεν πιστευω οτι αρχισε να νιωθει τιποτα ο Και για αυτην ε? Θα χαλαστω τελειως.