| Ταίρι ~ Ally Condie | |
|
+7Nantia Hale_Biers WhiteQueen Bella Marie Swan alexia.p evi panagiota twilightFOREVER 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τετ 7 Σεπ 2011 - 10:41 | |
| μου φανηκε λιγο καπως... αλλα για να το λες κατι θα ξερεις | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Παρ 9 Σεπ 2011 - 4:45 | |
| Τρεις ήρωες που ο καθένας ζει τελικά με τους δικούς του κανόνες και ενώνονται με την κοινή τους επιθυμία, ανάγκη να σπάσουν το κατεστημένο. Επαναστατημένοι έφηβοι που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο με background τον περίγυρο ο οποίος έχει γίνεται αρωγός τους. Η έφηβη που ψάχνεται, το ''καλό'' παιδί που προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά και το ''κακό'' παιδί που σε βάζει σε πειρασμό. Το μόνο πρωτότυπο είναι η διαδραμάτιση της ιστορίας στο μέλλον και η Κοινωνία που ίσως είναι πιο αυστηρή από αυτό που βιώνουμε εμείς. Και φυσικά, η αγάπη με κάποιον τρόπο θα θριαμβεύσει... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Παρ 9 Σεπ 2011 - 4:58 | |
| Ειναι παρα παρα πολυ ωραιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Παρ 9 Σεπ 2011 - 5:43 | |
| Το διάβασες τελικά! Και εμένα μου άρεσε αν και το μυαλό μου δεν φεύγει από τον Έντουαρντ...Ο Κάι, χμ, δε με χαλάει για να πω την αλήθεια αλλά και ο Ζάντερ...περιμένω τη συνέχεια για να καταλήξω. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Παρ 14 Οκτ 2011 - 22:09 | |
| Λοιπόν...! Το τελείωσα προχτές και τολμώ να πω ότι μου άφησε μία ευχάριστη αίσθηση. Δεν με ξετρέλανε, δεν μου είπε κάτι καινούριο, έχει πραγματικά κάποια κοινά με τους 'Αγώνες Πείνας' αν και εκείνο θα το έλεγα συγκλονιστικό - πρωτοποριακό ενώ αυτό είναι πολύ πιο μέτριο. Υπάρχουν πολλά σημεία που με ξένισαν και πολλά που δεν περιγράφονται όσο αναλυτικά θα έπρεπε. Θα ήθελα να μάθω πολύ περισσότερα για την 'κοινωνία' και ιδιαίτερα για τους αξιωματούχους. Σε γενικές γραμμές όμως μου έκανε καλή εντύπωση και θα ήθελα να διαβάσω και τις συνέχειες. Είναι περίεργο, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν θέλησα να διαβάσω τη συνέχεια των: ¶γγελοι, Αιώνια δική σου, Όμορφα πλάσματα. Αυτά τα βιβλία τα βρήκα πολύ μέτρια για τα γούστα μου και δεν μου προκάλεσαν ενδιαφέρον να διαβάσω τις συνέχειες. Επίσης και η Αγγελική σιωπή ενώ διάβασα και το δεύτερο από εκεί και πέρα άρχισα να εκνευρίζομαι και αμφιβάλλω αν θα διαβάσω το τρίτο. Το θέμα είναι ένα βιβλίο να έχει να σου πει κάτι καινούριο, και να μην επαναλαμβάνει - αντιγράφει κάποιο άλλο και μάλιστα με κακό τρόπο. Βέβαια όλα αυτά είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και το Ταίρι δεν έκανε καμία τρελή διαφορά μιας και υπάρχουν κι άλλα περίπου ίδιου τύπου όπως οι αγώνες πείνας που είπαμε πριν ή το uglies κ.τ.λ. αλλά ήταν ένα βιβλίο που διάβασα ευχάριστα και θα ήθελα να δω τι γίνεται στη συνέχεια, αν ξαναβρίσκει τον Κάι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Σαβ 15 Οκτ 2011 - 0:23 | |
| Ε, θα τον βρει τον Κάι, δε θα τον βρει; Πράγματι, μερικά σημεία ήταν πολύ συνοπτικά. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Δευ 30 Ιαν 2012 - 21:16 | |
| Εχουμε καμια ιδεα ποτε βγαινει το δυο...? | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Δευ 30 Ιαν 2012 - 23:15 | |
| Ακουσα μεσα Ιουνιου αλλα το λεω με πασα επιφυλαξη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Δευ 30 Ιαν 2012 - 23:17 | |
| κι εγω για μεσα καλοκαιριου διαβασα... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Δευ 30 Ιαν 2012 - 23:20 | |
| βασικα στο φεις της πλατυπους το ειχα διαβασει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Δευ 30 Ιαν 2012 - 23:22 | |
| κι εγω παντα εκει ψαχνω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 0:32 | |
| Εγώ ευτυχώς έχω εσάς που ψάχνετε! Αργεί... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 0:33 | |
| Ενταξει καλο ηταν αλλα εχω κι αλλα καλυτερα να περιμενω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 0:37 | |
| Με τσατίζει που πρέπει να περιμένω τις συνέχειες! Γι αυτό θέλω να τελειώνει! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 0:39 | |
| το καταλαβαινω...και το πρωτο τελειωνει πανω που ειχε αρχισει να γινεται καλο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 0:50 | |
| Όλο στο καλύτερο! Αμάν κι αυτά τα εφηβικά τους κόμπλεξ! Ούτε ένα φιλί δεν περιγράφεται με γλαφυρότητα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 0:53 | |
| Ε σε αυτα τα βιβλια λογικο ειναι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 1:02 | |
| Η φαντασία μου δεν ξέρω πόσες υπερωρίες μπορεί να αντέξει! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 1:02 | |
| Εμενα καλα κρατει ακομη... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 10:05 | |
| - panagiota έγραψε:
- Όλο στο καλύτερο! Αμάν κι αυτά τα εφηβικά τους κόμπλεξ! Ούτε ένα φιλί δεν περιγράφεται με γλαφυρότητα!
αχαχχαχαχα...Παναγιωτα το ιδιο πραγμα λεω και εγω. Φταιμε και εμεις...διαβαζουμε Σουρα και μετα παμε σε εφηβικη λογοτεχνια,οπως και να το κανεις η πτωση ειναι κατακορυφη!! Ελπιζω το 2 να ειναι καλυτερο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 10:53 | |
| Συγγνωμη αλλα με τον Σουρα δεν συγκρινεται κανεις...τι να σου κανει ο Και κι ο Ζαντερ μπροστα στον θεο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 11:29 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- panagiota έγραψε:
- Όλο στο καλύτερο! Αμάν κι αυτά τα εφηβικά τους κόμπλεξ! Ούτε ένα φιλί δεν περιγράφεται με γλαφυρότητα!
αχαχχαχαχα...Παναγιωτα το ιδιο πραγμα λεω και εγω. Φταιμε και εμεις...διαβαζουμε Σουρα και μετα παμε σε εφηβικη λογοτεχνια,οπως και να το κανεις η πτωση ειναι κατακορυφη!!
Ελπιζω το 2 να ειναι καλυτερο. Μεγάλη πίκρα! ¶σε, ο Σούρα.....ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!!! Και εκεί που πας να φαντασιωθείς με τον Κάι....ΣΤΟΠ από τη συγγραφέα! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 13:47 | |
| Εμενα γενικα αυτο το βιβλιο δεν μου εβγαλ πολυ τετοια ατμοσφαιρα οπως ας πουμε το λυκοφως η η αγγελικη σιωπη...σε μερικα σημεια ξενερωσα λιγακι. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 20:56 | |
| Μερικες φορες οντως ηταν ψιλο βαρετο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ταίρι ~ Ally Condie Τρι 31 Ιαν 2012 - 23:30 | |
| Μόνο εγώ έχω διαβάσει πολύ χειρότερα από το Ταίρι; Τότε να σας συμβουλεύομαι! Δεν πρόλαβα να βαρεθώ...μια σταλιά βιβλίο ήταν! | |
|
| |
| Ταίρι ~ Ally Condie | |
|