Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εγώ σήμερα διάβασα όλα τα κεφάλαια !!!!! Είναι πολύ πρωτότυπη η ιστορία σου και έχει πολύ μυστήριο . . . Ανυπομονώ για τη συνέχεια ( απορώ που σου ήρθε η ιδέα για αυτό το θέμα ... είναι καταπληκτικόοοοοοοοοο !!!!!!! συνέχισε να γράφεις γιατί έχω πολλές απορίες που περιμένω να λύσω )
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω την ιστορία σου και έχω μείνει άναυδη....
Είναι υπέροχη...
Γεμάτη μυστήριο, ιστορία και μύθους που δεν ξέρουμε και όπως υπόσχεσαι και εσύ ρόμαντζο στα επόμενα κεφάλαια...
Μου αρέσει πολύ το θέμα που έχεις διαλλέξει για την ιστορία και μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους...
Είναι προτότυπη και διαφορετική από τις ιστορίες στο φόρουμ που είναι σχετικά με την τριλογία του Λυκόφωτος...
Μπράβο σου έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλεια και δεν ξέρω ποια είναι η πηγή έμπνευσης σου αλλά έχω κολλήσει με την ιστορία από τα τέσσερα πρώτα κεφάλαια κίολας...
Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο και καλή συνέχεια...!!!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια! Γράφεις πάρα πολύ ωραία! Μου άρεσε πολύ η υπογραφή σου και μου τράβηξε την προσοχή! έτσι μπήκα και διάβασα την ιστορία! Μου αρέσει που διάλεξες τον Μax irons!!! Πολύ ωραίες όλες οι φώτο!
για να πω την αλήθεια πέρασα λίγο γρήγορα το κομμάτι που έλεγε για τους αγγέλους και τα σχετικά μιας και τα έχω διαβάσει όλα από το ευρετήριο των αγγέλων! μου φαίνεται πως έχουμε και οι δύο το ίδιο κόλλημα!
είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία!!! Μου αρέσει πολύ! Εγώ βασικά δεν έχω μπερδευτεί, ξέρεις επειδή έχω διαβάσει και τα σχετικά... μετά τους αγγέλους έχω πέσει με τα μούτρα σε τέτοια πράγματα! Μπράβο σου! χαιρομαι πολύ που αποφάσισες να γράψεις αυτή την ιστορία! Ελπίζω ο καημένος ο τζόναθαν, τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερα, να μη στεναχωρηθεί που πήρε το μέρος του Εωσφόρου! Εγώ μαζί του είμαι... Θέλω να δω πια από τις εκδοχές για την πτώση και τον Εωσφόρο θα χρησιμοποιήσεις!!! Ελπίζω να του εξηγήσουν!! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! Ελπίζω να μην αργεί!!! και πάλι συγχαρητήρια!!!
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
καταρχας θα ηθελα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη που αργησα λθγο να ποσταρω κεφαλαιο αλλα ελειπα διακοπες επανηλθα ομως και ελπιζω να σας αρεσει θα ηθελα να σας ευχαιστησω ολους για τα καλα σας λογια! δεν ξερετε ποσο χαρουμενη με κανετε! σας λατρευω!!
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Μπράβο πολύ ωραίο κεφάλαιο! Δεν πειράζει που άργησες... Με τόση καλή δουλειά που κάνεις με την ιστορία σου, χρειαζόσουν λίγη ξεκούραση. Θέλω πολύ να μάθω τι θα γίνει μετά και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τη συνέχεια...
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Μαρινα μου σε ευχαριστω παρα πολλυ!!! σε λατρευωω να σαι καλα!! και παλι ευχαριστω!δεν ξερεις ποσο χαρουμενη με κανεις
Θέμα: Απ: Σχόλια: Midnight Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:36
Χαίρομαι που σε πετυχαίνω μια φορά μέσα στο φόρουμ!!! να σου πω κι από "κοντά" συγχαρητήρια!!! Μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία σου!!! γράφεις πολύ ωραία και το θέμα που έχεις διαλέξεις είναι τρομερά ενδιαφέρον... Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο σχόλιο μου αρέσουν αυτά τα πράγματα!!! Μπράβο σου!!! Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να διαβάζω την ιστορία σου!!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Πω πω ειχα χασει επεισοδεια!! διαβασα τα 2 τελευταια κεφαλαια μαζεμενα και θα ελεγα οτι δεν εχω λογια αλλα εφοσον σχολιαζω αυτο σημαινει οτι εχω.
Λοιπον, δεν ξερω γιατι αλλα συμπαθησα πολυ τον Ντανιελ σαν χαρακτηρα. Και η Τζεσικα νομιζω οτι ψιλογουσταρει τον Τζοναθαν.
Απο την στιγμη που εμειναν οι δυο τους στην βιβλιοθηκη και η Λουσι σφιχτηκε πανω του και εκεινος αντι να σκεφτεται τι γινεται εξω σκεφτοταν την μυρωδια της... ε, λεω, αυτο ηταν. Τελος. Δεν υπάρχει γυρισμος. Και μετα οταν πηγαν σπιτι τους σε ενα σημειο νομιζα οτι οντως φιληθηκαν!! Να τα ξεκαθαριζεις αυτα. Οχι να μας περνεις μεχρι την πηγη και μετα να μην μας δινεις νερο!!! Αντε!! Ανυπομονω για την συνεχεια και ελπίζω να μην αργησει!!
Καθε κεφαλαιο ειναι φανταστικο!! Μπράβο!! Μην σταματας ομως να γραφεις! Παντα μας το κοβεις στο καλο οποτε καλα θα κανεις να μην αργησεις το επομενο. Θελω να δω και τι θα γινει με Τζοναθαν Λουσι! Το ξερω οτι θα αργησει να γινει κατι αλλα σε αυτο το κεφαλαιο υπήρχε Λουσι Τζοναθαν --> Λουναθαν (!!) μονο σε μερικες γραμμες. Τα υπολοιπα ειχαν να κανουν με την εκπαιδευση.
Α και μια ερωτηση... η Λουσι ποιον παντρευτηκε? Θα το πεις παρακατω?
Πολύ ωραία η συνέχεια!!! ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! Ελπίζω να σώσουν την τζέσικα! Παιζει κάτι με αυτην αι τον Ντάνιελ?? Θέλω να σω τι θα γίνει με τον τζόναθαν και τη Λούσι!!!!!!!!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!
Αυτην την ιστορια την λατρευω. καθομαι και την ξαναδιαβαζω μεχρι να δωσεις καινουριο κεφαλαιο. για τετοιο κολλημα μιλαμε!! υποστηριζω Λουναθαν και στεναχωρηθηκα που ο Τζοναθαν ειχε αυτην την συνδεση με την Τζεσικα αλλα ταυτοχρονα μου αρεσε κιολας. Ομως!!! Στο τελος θελω να δω Λουναθαν. Το εχω γραψει και σε ενα βιβλιο μου
Και μια ερωτηση..... οι δαιμονες, ειναι λιγο χαζοι ή μηπως αν θελουν μπορουν να γινουν και καλοι? Πως γινεται ενας απο αυτους να επιασε συζητηση και να προδωσε το ειδος του?