Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Midnight

Πήγαινε κάτω 
+4
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Lizzy Cullen
xrysanthi
Nantia Hale_Biers
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Singapore
Αριθμός μηνυμάτων : 1764
Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Ιουλ 2011 - 3:16

σε ευχαριστω πολλυ Μαρινα μου με κανεις πολλυ ευτυχησμενη Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 4947 huggie
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://antallaksetokiesu.forumgreek.com/forum.htm
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : στο φορκσ το βροχερο
Αριθμός μηνυμάτων : 895
Registration date : 21/07/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 24 Ιουλ 2011 - 23:40

μολισ τωρα διαβασα και το 4ο κεφαλαιο !
και εμενα μου αρεσε πολυ ο τροποσ που εξηγησεσ την πτωση!
εριμενω με ανιπομονισια το επομενο κεφαλαιο
Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941
!!!twilight!!!
New Moon Victim
New Moon Victim
!!!twilight!!!

Θηλυκό Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του
Αριθμός μηνυμάτων : 137
Registration date : 14/08/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 5 Αυγ 2011 - 15:54

Εγώ σήμερα διάβασα όλα τα κεφάλαια !!!!! Είναι πολύ πρωτότυπη η ιστορία σου και έχει πολύ μυστήριο . . . Ανυπομονώ για τη συνέχεια Smile ( απορώ που σου ήρθε η ιδέα για αυτό το θέμα ... είναι καταπληκτικόοοοοοοοοο !!!!!!! συνέχισε να γράφεις γιατί έχω πολλές απορίες που περιμένω να λύσω Wink )
justnina22
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 688
Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Αυγ 2011 - 13:48

Γεια σου... Smile

Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω την ιστορία σου και έχω μείνει άναυδη.... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 480860

Είναι υπέροχη... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 4947

Γεμάτη μυστήριο, ιστορία και μύθους που δεν ξέρουμε και όπως υπόσχεσαι και εσύ ρόμαντζο στα επόμενα κεφάλαια... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 737142

Μου αρέσει πολύ το θέμα που έχεις διαλλέξει για την ιστορία και μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 375642

Είναι προτότυπη και διαφορετική από τις ιστορίες στο φόρουμ που είναι σχετικά με την τριλογία του Λυκόφωτος... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691

Μπράβο σου έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλεια και δεν ξέρω ποια είναι η πηγή έμπνευσης σου αλλά έχω κολλήσει με την ιστορία από τα τέσσερα πρώτα κεφάλαια κίολας... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 432569 faint

Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο και καλή συνέχεια...!!! kiss kiss Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 603117 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 603117
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 15 Αυγ 2011 - 22:41

Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια! Γράφεις πάρα πολύ ωραία!
Μου άρεσε πολύ η υπογραφή σου και μου τράβηξε την προσοχή! έτσι μπήκα και διάβασα την ιστορία! Μου αρέσει που διάλεξες τον Μax irons!!! Πολύ ωραίες όλες οι φώτο!

για να πω την αλήθεια πέρασα λίγο γρήγορα το κομμάτι που έλεγε για τους αγγέλους και τα σχετικά μιας και τα έχω διαβάσει όλα από το ευρετήριο των αγγέλων! μου φαίνεται πως έχουμε και οι δύο το ίδιο κόλλημα! Razz

είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία!!! Μου αρέσει πολύ! Εγώ βασικά δεν έχω μπερδευτεί, ξέρεις επειδή έχω διαβάσει και τα σχετικά... μετά τους αγγέλους έχω πέσει με τα μούτρα σε τέτοια πράγματα! Μπράβο σου! χαιρομαι πολύ που αποφάσισες να γράψεις αυτή την ιστορία! Ελπίζω ο καημένος ο τζόναθαν, τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερα, να μη στεναχωρηθεί που πήρε το μέρος του Εωσφόρου! Εγώ μαζί του είμαι... Θέλω να δω πια από τις εκδοχές για την πτώση και τον Εωσφόρο θα χρησιμοποιήσεις!!! Ελπίζω να του εξηγήσουν!!
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! Ελπίζω να μην αργεί!!! και πάλι συγχαρητήρια!!!
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 17 Αυγ 2011 - 2:09

καταρχας θα ηθελα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη που αργησα λθγο να ποσταρω κεφαλαιο αλλα ελειπα διακοπες Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 80711
επανηλθα ομως και ελπιζω να σας αρεσει
θα ηθελα να σας ευχαιστησω ολους για τα καλα σας λογια!
δεν ξερετε ποσο χαρουμενη με κανετε! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 274215
σας λατρευω!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 34442 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 34442 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 34442
nana mplak
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
nana mplak

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Hrakleio, Kritis
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Registration date : 04/05/2011

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 17 Αυγ 2011 - 9:25

Μπράβο πολύ ωραίο κεφάλαιο! Δεν πειράζει που άργησες... Με τόση καλή δουλειά που κάνεις με την ιστορία σου, χρειαζόσουν λίγη ξεκούραση. Smile Θέλω πολύ να μάθω τι θα γίνει μετά και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τη συνέχεια...
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 18 Αυγ 2011 - 15:43

Μόλις διάβασα το καινούριο κεφάλαιο Νάντια μου!!!! Συγχαρητήρια!!!! Πολύ ωραίο και αγωνιώ για τη συνέχεια!!!!
justnina22
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 18 Αυγ 2011 - 20:16

Ακόμα ένα υπέροχο κεφάλαιο από τα χεράκια σου Νάντια... study

Μπράβο, έχεις κάνει φανταστική δουλειά... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 201917

¶ξιζε η αναμονή τόσο καιρό... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 388681

Περιμένω πως και πως την συνέχεια... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 432569

Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια για να δω τι τους κινηγάει....!!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 23 Αυγ 2011 - 23:46

Τέλειο το νέο κεφάλαιο!!! Τέλειο!!!!!! Ειδικά το τέλος ήταν όλα τα λεφτά!!!!

Είχα μείνει έτσι Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691 Νόμιζα πως θα την φιλούσε!!! και εκείνη όμως τον έσφιξε πάνω της!!!! υπέροχο!!!

Λέω κι εγώ! τι αδερφική αγάπη είναι αυτή με τέτοιες περιγραφές;;; Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 686606 lol!

Μου άρεσε τρελά το καινούριο κεφάλαιο!!!! ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 868134 Να δω τι θα γίνει και με τους πρωταγωνιστές!!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 98735

Για άλλη μια φορά η υπογραφή σου τα σπάει και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη ροή της ιστορίας!!!! Μπράβο σου!!!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 201917
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 24 Αυγ 2011 - 0:31

Μαρινα μου σε ευχαριστω παρα πολλυ!!! huggie huggie huggie
σε λατρευωω kiss
να σαι καλα!!
και παλι ευχαριστω!δεν ξερεις ποσο χαρουμενη με κανεις Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 4947
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 24 Αυγ 2011 - 0:36

Χαίρομαι που σε πετυχαίνω μια φορά μέσα στο φόρουμ!!! να σου πω κι από "κοντά" συγχαρητήρια!!! Μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία σου!!! γράφεις πολύ ωραία και το θέμα που έχεις διαλέξεις είναι τρομερά ενδιαφέρον... Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο σχόλιο μου αρέσουν αυτά τα πράγματα!!! Μπράβο σου!!! Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να διαβάζω την ιστορία σου!!!!
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 24 Αυγ 2011 - 2:05

δυα πραγματα να σου πω:
ενα τεραστιο ευχαριστω!!!!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 691711
και οτι σε λατρευωωωωω Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 465227 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 34442 kiss
justnina22
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 24 Αυγ 2011 - 18:37

Νάντια μου πραγματικά είναι ένα συγκλονιστικό κεφάλαιο.... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 480860 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 480860

Είχε από όλα... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 937159

Ιστορία, σανσεπένς, αιματοχυσία, μυστήριο και ρομαντισμό... boogie

Επιτέλους είδαμε τα πραγματικά συναισθήματα των πρωταφωνιστών... Rolling Eyes

Ο Τζόναθαν ήμουν σίγουρη ότι κάτι ένιωθε για την Λούσι και από ότι είδαμε και αυτή νιώθει κάτι παραπάνω από αδερφική αγάπη για εκείνον.... Razz Cool

Τώρα αρχίζει το καλύτερο πιστεύω... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 432569 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 388681 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 868134

Όπως είπε και η Μαρίνα νόμιζα και εγώ πως θα φιληθούν αλλά αυτήν τον πήρε αγκαλιά... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 558691

Δεν πειράζει την επόμενη φορά...!!! χιχιχιχιχι... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 616544 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 174341

Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου...!!! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 201917

Σε φιλώ γλυκά... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 906998

Νίνα... Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 98735
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 16:26

Πω πω ειχα χασει επεισοδεια!! διαβασα τα 2 τελευταια κεφαλαια μαζεμενα και θα ελεγα οτι δεν εχω λογια αλλα εφοσον σχολιαζω αυτο σημαινει οτι εχω.

Λοιπον, δεν ξερω γιατι αλλα συμπαθησα πολυ τον Ντανιελ σαν χαρακτηρα. Και η Τζεσικα νομιζω οτι ψιλογουσταρει τον Τζοναθαν.

Απο την στιγμη που εμειναν οι δυο τους στην βιβλιοθηκη και η Λουσι σφιχτηκε πανω του και εκεινος αντι να σκεφτεται τι γινεται εξω σκεφτοταν την μυρωδια της... ε, λεω, αυτο ηταν. Τελος. Δεν υπάρχει γυρισμος.
Και μετα οταν πηγαν σπιτι τους σε ενα σημειο νομιζα οτι οντως φιληθηκαν!! Να τα ξεκαθαριζεις αυτα. Οχι να μας περνεις μεχρι την πηγη και μετα να μην μας δινεις νερο!!! Αντε!! Ανυπομονω για την συνεχεια και ελπίζω να μην αργησει!!
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 9 Σεπ 2011 - 14:31

σας εχαριστω πολλυ κοριτσια!!!!!!! huggie
με κανετε τοσο χαρουμενη και με προωθητε να συνεχισω την ιστροια μου Smile
η συνεχεια υποσχομαι δεν θα αργησει Wink
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 20:32

Καθε κεφαλαιο ειναι φανταστικο!! Μπράβο!! Μην σταματας ομως να γραφεις! Παντα μας το κοβεις στο καλο οποτε καλα θα κανεις να μην αργησεις το επομενο. Θελω να δω και τι θα γινει με Τζοναθαν Λουσι! Το ξερω οτι θα αργησει να γινει κατι αλλα σε αυτο το κεφαλαιο υπήρχε Λουσι Τζοναθαν --> Λουναθαν (!!) μονο σε μερικες γραμμες. Τα υπολοιπα ειχαν να κανουν με την εκπαιδευση.

Α και μια ερωτηση... η Λουσι ποιον παντρευτηκε? Θα το πεις παρακατω?
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 25 Σεπ 2011 - 4:29

Μαρινα μου σε ευχαριστω παρα πολλυ!! huggie
Λουναθαν?? lol!
καλοοοο πως δεν το ειχα σκεφτει? giggle

τον "αντρα" της Λουσι θα τον αποκαλυψω παρακατω Smile
λιγη υπομονη.

και παλισε ευχαριστω πολλυ κουκλα μου! kiss
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 25 Σεπ 2011 - 13:04

huggie Ναι, και μενα μου αρεσει το Λουναθαν!! Smile

Ανυπομονω για την συνεχεια. Ελπιζω συντομα. Μες στην βδομαδα Razz
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 25 Σεπ 2011 - 13:24

Πολύ ωραία η συνέχεια!!! ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! Ελπίζω να σώσουν την τζέσικα!
Παιζει κάτι με αυτην αι τον Ντάνιελ?? Θέλω να σω τι θα γίνει με τον τζόναθαν και τη Λούσι!!!!!!!!!!
Και πάλι συγχαρητήρια!!!
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 27 Σεπ 2011 - 14:12

σας ευχαριστω παρα πολλυ κοριτσια!!!! huggie
δεν αργει η συνεχεια το υποσχομαι kiss
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 16:42

σε μισω αλλα και σε αγαπω ταυτοχρονα!!!! αυτην την στιγμη δεν εχω κατι αλλο να πω. θα επανελθω το βραδυ Smile
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 19:11

lol! lol! σε περιμενω Μαρινα μου!! giggle
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 30 Σεπ 2011 - 13:35

Αυτην την ιστορια την λατρευω. καθομαι και την ξαναδιαβαζω μεχρι να δωσεις καινουριο κεφαλαιο. για τετοιο κολλημα μιλαμε!! υποστηριζω Λουναθαν και στεναχωρηθηκα που ο Τζοναθαν ειχε αυτην την συνδεση με την Τζεσικα αλλα ταυτοχρονα μου αρεσε κιολας. Ομως!!! Στο τελος θελω να δω Λουναθαν. Το εχω γραψει και σε ενα βιβλιο μου Razz

Και μια ερωτηση..... οι δαιμονες, ειναι λιγο χαζοι ή μηπως αν θελουν μπορουν να γινουν και καλοι? Πως γινεται ενας απο αυτους να επιασε συζητηση και να προδωσε το ειδος του?
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Midnight   Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 30 Σεπ 2011 - 17:08

Μαρινα μου σε ευχαριστω παρα πολλυ για τα καλα σου λογια! huggie
με συγκινεις πραγματικα cry
σε λατρευω! Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 34442 Σχόλια: Midnight - Σελίδα 2 382268

μπορουν να γινουν και καλοι μην ξεχναμε οτι ηταν αγγελοι πριν πεσουν Wink

Σχόλια: Midnight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
Μετάβαση σε: