| Midnight Sun Translation! | |
|
+147valia 32 Eirini Pattinson Cullen nansypap Μπέλλα Νάντια xrysanthi Emmett sisaki Breaking_Dawn TeamEdward96 !!!twilight!!! pegulini AnnaTrueBlood T-NM-E-BD polinacreta demi cullen ranti breathless annaval mpellanti21 VickyPattinson Niki Patt Irma Hale mela xmaria Hollysort kain despina aek olgaa evi pink lia i love edward 2 AnaroseCullen Vera maraki3000 nora ed<3 Irene Cullen aries Morena Wonder Dr_Rena_Hale sofaki20 vikaki21 naomi athina ntinaki Lizzy Cullen peby Bella13 e+b λολιτα AST Mrs.Cullen Natasa efouskaedward eleftheria volturi girl lena mariap rtheoni MARIA SWAN CULLEN lina24 Isabella_Cullen Mrs Alice twilightFOREVER elli SpunK RansoM sissy DARCY maritca bloody swan didi Melia mitsukodf EIPHNH sknikoletta FohN bella_edward tarantoula d&k iona ev@ki92 emily_ttlg afrodith kanty xrisa_twilight TZENIPAN mikulia Rose @Dark_Lord@ mariebella anthian9 Isabella16 sunrise twilightfreak maraki13_10 MIKAELLA Kikitsa_twilight BELLA MARIE emma cullen pattinson akaliakoukou edward's victim selini BELLA22 *^*^Miss Cullen*^*^ Rosalie ΕΡΗ Vasiliki_Luvs_Vampires ippoluth chris-cullen LizCullen Lion's_Lamb Isabella21 .::Ελευθερία::. twilightergirl magic princess angepsi maraki-twilightholic April val Edward_ Breaking_ Dawn twilight_ec eimyeimy lionandlamp Alexadruby the vampire jate annabell Darkbella ClairDeLune Rozmari ev@ki katia_vika scarlet rose Neri vantela Rozali87 Ειrιnι emerald eyes SilverMusk nessie Princess spunkransom WhiteQueen DanaeCullen Vampire nasiatheslayer 151 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:48 | |
| Λοιπόν.... Αποφάσισα πριν λίγο καιρό να μεταφράσω το Midnight Sun για όλους τους φαν που δυσκολεύονται με την Αγγλική έκδοση μιας και δεν υπάρχει μεταφραση και κατα πιθανότητα, ουτε πρόκειται!Προειδοποιω!!! 1)Θα υπάρχουν λάθη!! 2)Θα αργήσω να το τελειώσω....(ειδικά τωρα που θα αρχισουν και τα σχολεια... ) 3)Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ποσταρω εδώ στο φόρουμ (λόγω copyright. Εχω στειλει μειλ στη Στάφανι για την συγκατάθεση της αλλα δεν εχει απαντησει ακομα) Οπότε οσες ενδιαφέρεστε στειλτε μου pm για να μπορεσω να σας τ στείλω μέσω email ή msn.!Και πάλι τονίζω οτι θα πάρει καιρο και επίσης να με συγχωρέσετε για πιθανον λαθη! Αυτα.... | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:49 | |
| ποιο ειναι το λινκ του κανονικου στα αγγλικα..΄??=\ | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:50 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:51 | |
| | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:54 | |
| εισαστε σουπερ ντουμπερ ουαου! :D :face: :face: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:55 | |
| ναι ναι το'χουμε αυτο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 5 Ιαν 2009 - 22:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 15:51 | |
| Λοιπον...Τελειωσα το πρώτο κεφάλαιο και προχωραω!!!!Αν θέλετε, περιμένετε για να το τελειώσω όλο ή αν κάποια θέλει να της δώσω απο τώρα ότι εχω μεταφράσει, ας μου στειλει pm με το ιμειλ της για να το στείλω! :D | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 16:40 | |
| Δεν είχα δει αυτό το thread... :affraid: Νάσσια, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Η ιδέα σου είναι καταπληκτική! Θα ήθελες μήπως να το μοιραστούμε; Δηλαδή να προσπαθήσω να μεταφράσω κάποιο κεφάλαιο παρακάτω; Αλλά προειδοποιώ ότι και η δική μου η μετάφραση δεν θα είναι τέλεια. Αν το θέλετε να το προσπαθήσω πάντως. Όσον αφορά το θέμα του Copyright δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Αφού η ίδια το έχει ήδη δώσει το συγκεκριμένο κομμάτι. Βέβαια η μετάφραση δεν θα είναι official. Θα ήθελα πάρα πολύ να το ανεβάσουμε στο φόρουμ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 16:55 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Δεν είχα δει αυτό το thread... :affraid:
Νάσσια, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Η ιδέα σου είναι καταπληκτική! Θα ήθελες μήπως να το μοιραστούμε; Δηλαδή να προσπαθήσω να μεταφράσω κάποιο κεφάλαιο παρακάτω; Αλλά προειδοποιώ ότι και η δική μου η μετάφραση δεν θα είναι τέλεια. Αν το θέλετε να το προσπαθήσω πάντως. Όσον αφορά το θέμα του Copyright δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Αφού η ίδια το έχει ήδη δώσει το συγκεκριμένο κομμάτι. Βέβαια η μετάφραση δεν θα είναι official. Θα ήθελα πάρα πολύ να το ανεβάσουμε στο φόρουμ! Ναι ευχαρίστως να βοηθήσεις αν θες!!Εγώ αυτη τη στιγμή βρισκομαι στην σελιδα 27 στο 2ο κεφαλαιο!Εχω αρκετό ελέυθερο χρόνο οποτε τις τελευταιες μερες προχωράω σχετικα γρηγορα! :D :D :D :D :D :D Οσο για το copyright νομίζω πως θα υπήρχε πρόβλημα γιατι κατω απο το λινκ του MS λεει: This material is copyrighted by Stephenie Meyer. Any retranscription or reproduction is illegal. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 16:59 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Ναι ευχαρίστως να βοηθήσεις αν θες!!Εγώ αυτη τη στιγμή βρισκομαι στην σελιδα 27 στο 2ο κεφαλαιο!Εχω αρκετό ελέυθερο χρόνο οποτε τις τελευταιες μερες προχωράω σχετικα γρηγορα! :D :D :D :D :D :D
Οσο για το copyright νομίζω πως θα υπήρχε πρόβλημα γιατι κατω απο το λινκ του MS λεει: This material is copyrighted by Stephenie Meyer. Any retranscription or reproduction is illegal. χμμ... Μάλλον έχεις δίκιο... Οπότε δεν μπορούμε να το ανεβάσουμε στο φόρουμ, προς το παρόν τουλάχιστον. Από που θέλεις να ξεκινήσω; Θα προσπαθήσω για αρχή να μεταφράσω ένα κεφάλαιο, θα δω πως τα πάω και θα σου πω. Ποιο κεφάλαιο να πάρω; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 19:21 | |
| Κορίτσια!!! Διάβασα το πρώτο κεφάλαιο που έχει μεταφράσει η Νάσσια και κατενθουισάστηκα! Είναι απλά υπέροχο! Σε ευχαριστούμε Νάσσια πολύ πολύ πολύ! Να το διαβάσετε οπωσδήποτε! Λοιπόν, λέω να κάνω κι εγώ μία προσπάθεια, θα πάω σε παρακάτω κεφάλαιο, στο τέσσερα ή στο πέντε. Αν δω ότι κάτι γίνεται θα σας πω και θα συνεχίσω. Αν όμως δω ότι δεν μου βγαίνει θα πρέπει να συνεχίσεις μόνη σου. | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 19:44 | |
| κοριτσια ειστε φοβερες!!και η ιδεα σου νασια τελεια!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 22:21 | |
| Εμενα παιδια η μεταφραση της Νασιας (απο το λιγο που μου επετρεψε να διαβασω) μου φανηκε ΤΡΟΜΕΡΗ!!! Ειλικρινα πολυ καλυτερη απο το στυλ μεταφρασης της Πλατυπους!!!! Κοριτσια θα ειναι τελειο αν το μεταφρασετε ολο!!! :D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 11 Ιαν 2009 - 22:41 | |
| Κορίτσια, Πρέπει να σας πω ότι η προσπάθεια μου μάλλον δεν είναι ικανοποιητική. Ξεκίνησα πριν λίγο και μετέφρασα τις πρώτες σελίδες από το κεφάλαιο 4 αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη. Δυστυχώς το επίπεδο μου δεν είναι κατάλληλο για μετάφραση. Θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω αλλά νομίζω ότι η Νάσσια τα καταφέρνει πολύ καλύτερα. Παρ' όλο που καταλαβαίνω απόλυτα το κείμενο, δυσκολεύομαι να αποδώσω κάποιες έννοιες στην δική μας γλώσσα. Και έτσι η μετάφραση μου από τη μία καταλήγει ξερή (δηλαδή λέξη προς λέξη από τα αγγλικά στα Ελληνικά - και αυτό δεν είναι καλό) και από την άλλη έχει ελλείψεις. Θα συνεχίσω μάλλον για λίγο αλλά πιθανότατα θα εγκαταλείψω... | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Δευ 12 Ιαν 2009 - 0:22 | |
| Εγώ δεν το έχω διαβάσει ακόμα! Και μάλλον θα αργήσω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τρι 13 Ιαν 2009 - 17:59 | |
| Συνέχισα με τη μετάφραση του κεφαλαίου 4 και έχω πάει αρκετά παρά κάτω. Θα ήθελα να συνεχίσω παρ' όλο που αμφιβάλλω πάρα πολύ για την ποιότητα της μετάφρασης μου. Μάλλον δεν θα την έλεγα καν μετάφραση αλλά απόδωση. Σε ορισμένα σημεία μου είναι πολύ δύσκολο να μεταφράσω επειδή δεν καταλαβαίνω απόλυτα και το λεξικό βγάζει κάτι απερίγραπτες έννοιες ή επειδή κάποιοι ιδιωματισμοι δεν μεταφράζονται στα Ελληνικά. Οπότε με βάση το υπόλοιπο νόημα συμπληρώνω κάποιες προτάσεις. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τρι 13 Ιαν 2009 - 18:03 | |
| Μην τα παρατάς! Συνέχισε...μπορεί να είναι καλό! Και η Στέφενι αν δεν ήταν η αδερφή της να την ενθαρρύνει δεν θα συνέχιζε το βιβλίο! :D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 14 Ιαν 2009 - 21:55 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- einai teleio se parakalw sunexise etsi. Telika tha to anevazeis sto forum?
Μετέφερα εδώ το ποστ σου επειδή εκεί που το είχες γράψει είναι αποκλειστικά για το μεταφρασμένο κείμενο. Θα προσέξετε κιόλας ότι εκείνη η ενότητα κλειδώθηκε εφόσον εκεί θα βρίσκεται μόνο το πρώτο κεφάλαιο. Στη συνέχεια θα ανοίξουμε και άλλο τόπικ για το δεύτερο κεφάλαιο κ.ο.κ. Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι, θα το ανεβάσουμε τελικά στο φόρουμ ελπίζοντας ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με το copyright. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 14 Ιαν 2009 - 22:17 | |
| Εντάξει σε ευχαριστώ είμαι καινούρια όπως φένετε και το ψάχνω ακόμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 14 Ιαν 2009 - 22:34 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Εντάξει σε ευχαριστώ είμαι καινούρια όπως φένετε και το ψάχνω ακόμα.
Κανένα πρόβλημα, καλοσώρισες στο φόρουμ μας. | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 21 Ιαν 2009 - 23:41 | |
| Θα ήθελα και εγώ αν έχω την άδεια να συμμετάσχω στην μετάφραση κάποια ίσως από τα τελευταία κεφάλαια μια και έχετε ήδη αρχίσει εκτός αν έχετε ήδη μοιράσει την δουλειά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 21 Ιαν 2009 - 23:55 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Θα ήθελα και εγώ αν έχω την άδεια να συμμετάσχω στην μετάφραση κάποια ίσως από τα τελευταία κεφάλαια μια και έχετε ήδη αρχίσει εκτός αν έχετε ήδη μοιράσει την δουλειά...
Πολύ ευχαρίστως. Μέχρι στιγμής τα δύο πρώτα κεφάλαια τα έχει μεταφράσει η Νάσσια. Εγώ μεταφράζω το κεφάλαιο 4, έχω φτάσει στη μέση και λίγο παραπάνω και θέλω να πιστεύω ότι θα το τελειώσω μέσα στις επόμενες μέρες. Θα μπορούσες να πάρεις ένα κεφάλαιο παρακάτω, το πέντε ή το έξι, π.χ. Απλά να μας ενημερώσεις για να ξέρουμε και εμείς πως θα συνεχίσουμε. Υποθέτω ότι η Νάσσια έχει ξεκινήσει ήδη το τρίτο! | |
|
| |
| Midnight Sun Translation! | |
|