| Midnight Sun vs Twilight | |
|
+73Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows zoe cullen xrysanthi Rosemarie Cullen vickaki Σταυρη..L0VE TWILIGHT morgana12 stavroulita TeamEdward96 izzy cullen i love edward 2 dmant89 breathless sisaki MyrtoCullen lia vikaki21 nora di1996 Bella Cullen12 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen ntinaki Vampi Morena pretty witch T-NM-E-BD Ashley Greene NICKY Twilight girl-maniac AST liaki evaki sof breeze of wolf evi RafaelaVolturi athina vasiatheo lena mariap rtheoni magica MARIA SWAN CULLEN Nemesis Of Bellin fafoula1234 volturi girl Mrs Alice didi dreamofedward demi bluesea twiligter LaDy_SoVeReigN Filio twilightFOREVER twilightaholic# ~Rob-Patty~ BELLA MARIE TZENIPAN M@rIa scarlet rose angepsi Isabella21 ΕΡΗ sunrise nasiatheslayer WhiteQueen @Dark_Lord@ la tua cantante April Ms Cullen 77 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 17:08 | |
| Απο τινος τη μερια το προτιματε?Απο τη μερια της Bella ή του Edward?Περιμενω απαντησεις!!(εχετε διαβασει το τηλεφωνημα της Rosalie στον Edward στη Νεα Σεληνη απο τη πλευρα του Edward??) | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 18:41 | |
| Ενδιαφερουσα ερωτηση!!!! Προσωπικα δεν εχω μπει στο τριπακι να συγκρινω αυτα τα 2 βιβλια ως τωρα!!!(βασικα εναμιση βιβλιο) Νομιζω πως το Midnight sun μας δινει μια πιο σφαιρικη εικονα αφου εκτος απο τις σκεψεις του Εντουαρντ μοιραζομαστε μεσω αυτου και τις σκεψεις των υπολοίπων!!!! Και φυσικα περνουμε μια γευση για το τι συμβαινει στο υπεροχο μυαλουδακι του αγαπημενου μας βρικολακα!!! Αλλα το Τwilight ειναι ο λογος που ξεκινησαν όλα!!! Δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια (αυτα θα μας τα πουν οι twilightmoms του φορουμ) αλλα ειναι σαν την αγαπη που εχεις για τα παιδια σου. Τα αγαπας ολα εξισου βεβαια αλλα παντα υπαρχει μια ιδιαιτερη αδυναμια στο πρωτοτοκο!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 19:37 | |
| Συμφωνω!Αν και το Midnight Sun ειναι πιο ενδιαφερον,προτιμω την εκδοχη της Bella(ταυτιζομαι αλλωστε μαζι της περισσοτερο)!!! | |
|
| |
la tua cantante Twilight Human
Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 20:39 | |
| ειναι ωραιο πιστευω ετσι οπως εγινε τωρα,πρωτα το twilight και μετα το midnight sun!!!δεν θα προτιμουσα να διαβασω μονο το midnight sun αν και ειναι τρομερα ενδιαφερον,μαθαινουμε τοσα πολλα πραγματα για edward και σια....οσο για το τηλεφωνημα υπαρχει καπου?υπαρχει η νεα σεληνη απο μερια edward? | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 21:07 | |
| Εμένα και τα δύο μου αρέσουν!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 21:13 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 21:31 | |
| Νομίζω ότι το καθένα έχει τη δική του γοητεία και το καθένα μου αρέσει εξίσου ξεχωριστά. Το Twilight είναι η αρχή της ιστορίας και όταν το διάβαζα είχα ενθουσιαστεί. Με έκανε να αγαπήσω τη Μπέλλα για τον έρωτα της, για τις αδυναμίες της. Είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ηρωίδες. Από την άλλη, το Midnight Sun μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα συναισθήματα του Έντουαρντ σε σχέση με τη Μπέλλα και όσα συνέβησαν. Οπωσδήποτε είναι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό! Δεν μπορώ να επιλέξω... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 21:53 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Νομίζω ότι το καθένα έχει τη δική του γοητεία και το καθένα μου αρέσει εξίσου ξεχωριστά.
Το Twilight είναι η αρχή της ιστορίας και όταν το διάβαζα είχα ενθουσιαστεί. Με έκανε να αγαπήσω τη Μπέλλα για τον έρωτα της, για τις αδυναμίες της. Είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ηρωίδες.
Από την άλλη, το Midnight Sun μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα συναισθήματα του Έντουαρντ σε σχέση με τη Μπέλλα και όσα συνέβησαν. Οπωσδήποτε είναι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό!
Δεν μπορώ να επιλέξω... Έχεις απόλυτο δίκιο! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 22:48 | |
| Νομίζω πως κανένας μας δεν θα ήθελε να επιλέξει. Τωρα που έχουμε και τις δυο οπτικές γωνίες, δεν θα θέλαμε να αφήσουμε καμία μιας και η μια συμπληρωνει την άλλη. Με το κάθε βιβλίο μαθαίνουμε λίγο καλύτερα τον χαρακτήρα που το αφηγείται. Αν είχαμε απο την αρχή την οπτική πλευρά του Εντουαρντ θα διψούσαμε για της Μπέλλα. Τωρα που έχουμε εξαρχής της Μπέλλα θελουμε ολοκληρωμένη και του Εντουαρντ... Καύτερα λέω που υπάρχουν και τα δυο!δεν θα ήθελα να αναγκαζόμουν να επιλέξω... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 23:02 | |
| Εμένα μου αρέσουν και από της δύο μεριές. Πιστεύω πως το ένα συμπληρώνει το άλλο. Όταν διαβαζεις και τα δύο βιβλία μπορείς να καταλάβεις τα συναισθήματα και από της δυο πλευρές. Κατά την γνώμη μου και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Απρ 2009 - 23:46 | |
| Εγώ ένα πράγμα θα πω Midnight Sun vs Twilight = Ισσοπαλία (σχεδόν για όλους) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 22 Απρ 2009 - 9:52 | |
| δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα συγκρισης ουτε θεμα προτιμησης.το καθε ενα ειναι διαφορετικο με το δικο του τροπο αλλα συνχρονως τα δυο βιβλια ειναι με καποιο τροπο αλληλενδετα.δεν θα μπορουσα να διαλεξω ενα απο τα δυο γιατι και τα δυο μαζι μας δινουν το τελειο αποτελεσμα.το Λυκοφως το ερωτευτηκα με το που το διαβασα και μου αρεσε πολυ που διαβαζα τα συναισθηματα τη Μπελλας και την δικη της οπτικη γωνια,αλλα μου αρεσει φυσικα να δω και να ζησω τα πραγματα και απο την μερια του Εντουαρντ.ειναι πιο ολοκληρωμενο ετσι το αποτελεσμα γι αυτο ανυπομονω και ευελπιστω να γραψει ολοκληρη την τετραλογια απο την μερια του! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 22 Απρ 2009 - 17:10 | |
| Βασικά για να πω την αλήθεια το Midnight Sun το βαρέθηκα λίγο! Ίσως γιατί η ιστορία ήταν σχεδόν ίδια! Απλά από άλλο μάτι!!! | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 22 Απρ 2009 - 17:17 | |
| Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το MS!!! Αλλά το MS δίνει απαντήσεις. Η αρχή της ιστορίας και ο τρόπος που εκτυλίσσονται όλα πρέπει να δοθεί από την ανθρώπινη πλευρά για να γίνει κατανοητή!! Δλδ πρώτα γνωρίζουμε τον Εντ στο Λυκόφως με τα ανθρώπινα μάτια της Μπέλλα και μετά όταν αποκαλύπτεται μπορούμε και να τον καταλάβουμε διαβάζοντας το MS. Πάντως το MS είναι πολύ πιο πλούσιο σε συναισθήματα και σε εξηγήσεις γτ στο Λυκόφως σημασία έχει η ιστορία η ίδια και όχι τόσο οι προεκτάσεις!! Κατα τη γνώμη μου, είναι δυο συνεδεμένα κείμενα με τελείως ξεχωριστό χαρακτήρα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 22 Απρ 2009 - 17:39 | |
| Ναι αλλά το πολύ συναίσθημα τρελαίνει!!! | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| |
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 22 Απρ 2009 - 19:00 | |
| Όντως αυτό είναι το καλό..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 22 Απρ 2009 - 20:32 | |
| Εγω λεω οτι μου αρεσει το MS γιατι μιλαει για τα οραματα της Αλις,που παντα ειχα απορια για αυτα και γενικα για τους Καλεν,που τους προτιμω λιγο απο την Μπελλα.Και το συναισθημα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!(σε σενα το λεω,Dark Lord!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 23 Απρ 2009 - 0:19 | |
| οκ... είναι και τα γούστα ξέρεις... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 23 Απρ 2009 - 0:34 | |
| αγαπω και τα δυο εξισου απλως εχω μια αδυναμια στο MS γιατι τα συναισθηματα του εντ ειναι πολυ δυνατα κατι το οποιο δε φανηκε τοσο πολυ στο twilight ενω στο MS ειδαμε το βαθος της αγαπης του για τη μπελλα... και η αληθεια ειναι οτι μαρεσει περισσοτερο η EPOV | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 23 Απρ 2009 - 0:47 | |
| Το MS παιδια απλα τα σπαει!!!!Ωραιο και το Λυκοφως αλλα με το MS συμπληρωνεται το παζλ και εχουμε μια καθολικη εικονα των καταστασεων!!!!Αφηστε που εχει πολυ πλακα να εισαι στην συνειδηση του Εντουαρντ γιατι ταυτοχρονα μαθαινεις και τις σκεψεις οσων τον συναναστρεφονται και αυτο ειλικρινα το βρισκω πολυυυυ ενδιαφερον!!! Αχ!!!Μακαρι να τα γραψει ολα απο την πλευρα του Εντουαρντ!!!Που θα παει!!!?Καποια στιγμη θα εισακουστουν οι προσευχες μου!!! | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 24 Απρ 2009 - 1:28 | |
| Το midnight Sun ειναι απο ολα τα βιβλια η μερια του Edward η μονο απο το Twilight???? To εχω απορια.... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 24 Απρ 2009 - 1:30 | |
| μονο απο twilight | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| |
| |
angepsi Cullen Queens
| |
| |
| Midnight Sun vs Twilight | |
|