| Midnight Sun vs Twilight | |
|
+73Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows zoe cullen xrysanthi Rosemarie Cullen vickaki Σταυρη..L0VE TWILIGHT morgana12 stavroulita TeamEdward96 izzy cullen i love edward 2 dmant89 breathless sisaki MyrtoCullen lia vikaki21 nora di1996 Bella Cullen12 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen ntinaki Vampi Morena pretty witch T-NM-E-BD Ashley Greene NICKY Twilight girl-maniac AST liaki evaki sof breeze of wolf evi RafaelaVolturi athina vasiatheo lena mariap rtheoni magica MARIA SWAN CULLEN Nemesis Of Bellin fafoula1234 volturi girl Mrs Alice didi dreamofedward demi bluesea twiligter LaDy_SoVeReigN Filio twilightFOREVER twilightaholic# ~Rob-Patty~ BELLA MARIE TZENIPAN M@rIa scarlet rose angepsi Isabella21 ΕΡΗ sunrise nasiatheslayer WhiteQueen @Dark_Lord@ la tua cantante April Ms Cullen 77 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 30 Σεπ 2009 - 23:15 | |
| μήπως να αρχίσουμε να γράφουμε όλοι στην Meyer ότι θέλουμε να το τελειώσει?? μπορεί να το ξανασκεφτεί και να το τελειώσει... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 0:31 | |
| ψηφίζω MS! Είμαι περίεργη να διαβάσω τις συζητήσεις μέσα στην οικογένεια Κάλλεν όταν η Μπέλλα δεν είναι μπροστά... και κυρίως τις συζητήσεις που έκανε ο Έντουαρντ με τους άντρες Κάλλεν σχετικά με το σεξ... και τι του είπε ο Καρλάιλ στο τηλέφωνο όταν έμαθε ότι η Μπέλλα είναι έγκυος... και τι άκουγε μέσα στα κεφάλια όλων ο Έντουαρντ, πώς κυνηγούσε, τι ένιωθε όταν πήγε στο σπίτι του Τζέικομπ μετά τη μάχη με τους νεογέννητους στην οποία τραυματίστηκε ο Τζέικ... και πολλά πολλά πολλά πολλά άλλα! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 0:58 | |
| - magica έγραψε:
- ψηφίζω MS! Είμαι περίεργη να διαβάσω τις συζητήσεις μέσα στην οικογένεια Κάλλεν όταν η Μπέλλα δεν είναι μπροστά... και κυρίως τις συζητήσεις που έκανε ο Έντουαρντ με τους άντρες Κάλλεν σχετικά με το σεξ... και τι του είπε ο Καρλάιλ στο τηλέφωνο όταν έμαθε ότι η Μπέλλα είναι έγκυος... και τι άκουγε μέσα στα κεφάλια όλων ο Έντουαρντ, πώς κυνηγούσε, τι ένιωθε όταν πήγε στο σπίτι του Τζέικομπ μετά τη μάχη με τους νεογέννητους στην οποία τραυματίστηκε ο Τζέικ... και πολλά πολλά πολλά πολλά άλλα!
συμφωνω για την αντροσυζητηση....ειμαι και εγω περιεργη!!! | |
|
| |
rtheoni Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 87 Registration date : 04/05/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 1:11 | |
| Εγω ειμαι επισης περιεργη για το τι σκεφτοταν ο Εντουαρντ στη Νεα Σεληνη οταν επεσε απανω του η Μπελλα για να τον σωσει και γενικοτερα ολο το σκηνικο με τους Βολτουρι! Δηλαδη τι εβλεπε στο μυαλο τους , τις σκεψεις που περναγαν απο το μυαλο του με την Μπελλα διπλα του κλπ!!
Ξερετε μηπως το λινκ για την μεταφραση του Midnight Sun???? Το εχω διαβασει μονο στα αγγλικα! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 7:52 | |
| - rtheoni έγραψε:
- Εγω ειμαι επισης περιεργη για το τι σκεφτοταν ο Εντουαρντ στη Νεα Σεληνη οταν επεσε απανω του η Μπελλα για να τον σωσει και γενικοτερα ολο το σκηνικο με τους Βολτουρι! Δηλαδη τι εβλεπε στο μυαλο τους , τις σκεψεις που περναγαν απο το μυαλο του με την Μπελλα διπλα του κλπ!!
Ξερετε μηπως το λινκ για την μεταφραση του Midnight Sun???? Το εχω διαβασει μονο στα αγγλικα! https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f24?sid=a67235d37bbffa25e3b240746f259634 | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 8:38 | |
| - fafoula1234 έγραψε:
- μήπως να αρχίσουμε να γράφουμε όλοι στην Meyer ότι θέλουμε να το τελειώσει?? μπορεί να το ξανασκεφτεί και να το τελειώσει...
Μακάρι θα ηταν ότι πιο τέλειο... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 10:38 | |
| το MS στα ελληνικα ηταν ο λογος που βρηκα το φορουμ.Λατρευω να διαβαζω τις σκεψεις του Εντουαρτ!Θα ηθελα πολυ να μαθω καποιες καταστασεις απο την πλευρα του!πχ η προσπαθεια για το πρωτο φιλι,οταν εμαθε οτι ηταν νεκρη,στη σκηνη που κοιμοταν με τον Τζεικομπ,ο γαμος.οταν εμαθε οτι ηταν εγκυος και πολλες αλλες..Θα ειχε πολυ ενδιαφερον! Μακαρι να το τελειωσει η Στεφανι! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 1 Οκτ 2009 - 18:59 | |
| συμφωνω με τη λενα και τη Magica(αναστασια) θα ταν πολυ ωραιο να το διαβαζουμε απο τη μερια του edward αν και δε λεω και απο τη μερια της Bellas ειναι πολυ ωραιο το ενα ολοκληρωμει το αλλο | |
|
| |
vasiatheo Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 2 Οκτ 2009 - 11:37 | |
| Πραγματικά το MS είναι πολύ πρώτο....δίνει μια σφαιρική εικόνα και σε κάνει να καταλάβεις πολλά περισσότερα και από τις 2 πλευρές...και τα 2 είναι εξίσου σούπερ... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 2 Οκτ 2009 - 12:08 | |
| γεω επιτελους καταλαβα το θεμα του Εντ με την Αλις !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 2 Οκτ 2009 - 12:41 | |
| α και εγω την ειχα αυτη την απορια με τον ed Και την alis | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 2 Οκτ 2009 - 13:37 | |
| επιτελους καταλαβαμε γιατι την κοιταζε ετσι παντως η σχεση τους εχει πλακα !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 3 Οκτ 2009 - 19:24 | |
| είναι καλό που η Meyer έργαψε κι αυτό, γιατί με τον τρόπο που γράφει το βλέπουμε μόνο από μία οπτική γωνία... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 31 Οκτ 2009 - 18:30 | |
| Δεν ξερω...μου ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξω.....και τα δυο ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 31 Οκτ 2009 - 18:40 | |
| δεν γίνεται να διαλέξουμε, αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο... | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 4 Δεκ 2009 - 18:28 | |
| Εγω θελω να διαβασω οσο τπτ αλλο την σκηνη στο λιβαδι απο την πλευρα του....Θα ναι το κτ αλλο...... | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| |
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 4 Δεκ 2009 - 18:32 | |
| Εγώ πάλι θέλω να τα διαβάσω όλα απο την μεριά του πειράζει? ...Ειδικά εκεί που την κάνει βρικόλακα... | |
|
| |
sof Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 10 Δεκ 2009 - 13:21 | |
| πως θα βρω το τηλεφωνημα της Rosalie απο την πλευρα του Edward. Σας παρακαλω πεστε μου. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 10 Δεκ 2009 - 13:26 | |
| - fafoula1234 έγραψε:
- δεν γίνεται να διαλέξουμε, αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο...
σε αυτό συμγωνώ έτσι έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη και πιο αντικειμενική άποψη by the way και τα 2 είναι τέλεια!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 10 Δεκ 2009 - 13:49 | |
| - evaki έγραψε:
- fafoula1234 έγραψε:
- δεν γίνεται να διαλέξουμε, αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο...
σε αυτό συμγωνώ έτσι έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη και πιο αντικειμενική άποψη by the way και τα 2 είναι τέλεια!!! ναι αλλα καλυτερα θα ηταν αν δημοσιευαν το Midnight Sun!!!!!!! | |
|
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| |
| |
Twilight girl-maniac Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ......... Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 10 Δεκ 2009 - 15:05 | |
| Γεια!!!!Εγω πιστευω οτι κια τα δυο ειναι πολυκαλα.δηλαδη συμφωνω με τουσ προλαλησαντες.Διαβαζοντας τα και τα δυο γνωριζεις πιο καλα τα συναισθηματα των ηρωων | |
|
| |
| Midnight Sun vs Twilight | |
|