Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 22 Απρ 2010 - 12:30
αχ παιδια τι να σας πω.εμενα μια φορα το m.s με εχει εξιταρει.ισως επειδη πλεον ξερω τους χαρακτηρες και την πλευρα της bella η πλευρα του edward ηταν αυτη που μου ελειπε για να ειναι πληρες.οσο το οτι μπορεις να ταυτιστεις πιο ευκολα με την bella ναι εχετε δικιο αλλα δεν ειναι μαγευτικο να μπορεις να δεις τι πραγματικα γινοταν μεσα στο υπερφυσικο μυαλο του edward?ποσο πραγματικα ποιο δυσκολο ηταν για αυτον και ποσο εξισου και απολυτα ερωτευμενος ηταν και αυτος μαζι της?(κατι που φυσικα ξεραμε απο το twilight) αλλα οσο να ναι να διαβαζεις τα λογια του και να "μοιραζεσαι"τις σκεψεις του το κανει ακομα πιο ελκυστικο!(θα μπορουσα να κανω μονη μου ολοκληρο topicι για αυτο σταματαω εδω,πριν με παρασυρει κ αλλο το παθος!!!!!!!!)
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 16 Μάης 2010 - 20:08
Το ότι ειμαι κοπέλα με κανει να υποστηρίζω το Λυκόφως... Όμως όταν διαβασα και τον Ηλιο Του Μεσονυχτίου....και τα 2 είναι σουπερ το 1 συμπληρωνει το αλλο...
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 17 Μάης 2010 - 21:10
πιο πολυ midnight sun..μ'αρεσει περισσοτερο απο την πλευρα του edward..
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 16 Ιουλ 2010 - 13:30
Δεν εχω διαβασει ολοκληρο το midnight sun ακομα αλλα μου αρεσε πιο πολυ απο το twilight γιατι δεν συμπαθω την μπελλα καθολου σαν χαρακτηρα . Αντιθετα μου αρεσει ο Εντουαρτ παρα παρα παρα παρα πολυπολυ πολυ πολυ!
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 19 Ιουλ 2010 - 16:28
Φανταζομαι-για να μη θυμασαι -πως δεν μεταφραστηκε κατι απο τα παιδια εδω στο φορουμ για να το βρω.. Ειμαι καινουργια, σας ανακαλυψα πριν λιγες μερες κ εχω πεσει με τα μουτρα!!!
Μου αρεσε τρελα το Μidnight sun, γιατι καταλαβαμε και τη μη ανθρωπινη-πλην κατανοητη πλευρα του πρωταγωνιστη!! Εγω προσωπικα, αφου ερωτευτηκα τον Edward -οπως η Μπελλα- δεν μπορουσα να αντιληφθω ποσο επικινδυνος ειναι... Μεχρι που διαβασα πως νιωθει πραγματικα για κεινη.. Ειναι εξισου συναρπαστικο με το Τwilight!!!! Το ενα συμπληρωνει το αλλο!!!
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 19 Ιουλ 2010 - 16:34
Και τα δυο βιβλία είναι απίστευτα..............το ένα συμπληρώνει το άλλο.... οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος! Πιστεύω ότι μόνο αν διαβάσει κανείς και τα δύο θα καταλάβει την ιστορία σε βάθος.......
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 19 Ιουλ 2010 - 17:21
εγω παντα πιστευ οτι ο εντ αδικειται φοβερα καθως υπαρχει αφηγηση απο την πλευρα της μπελλα που τον θεοποιει υπαρχει αφηγηση απο την πλευρα του σκυλου που ειναι αμφιλεγομενη αλλα ποτε δεν ειχαμε αφηγηση απο την πλευρα του εντ που για μενα ειναι πιο σημαντικος χαρακτηρας απο την μπελλα ευτυχως που υπαρχει το midnight sun που στην ουσια ειναι το λυκοφως απο αλλη οπτικη γωνια οποτε δεν γινεται να τα ξεχωριζεις
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 19 Ιουλ 2010 - 17:32
πιστευω πως ο λογος που δεν υπαρχει πουθενα στα βιβλια η πλευρα του Εντ, ειναι επειδη η Στεφανι εγραφε παραλληλα το Μidnight sun- εστω με τη μορφη σημειωσεων- και σκοπευε απο την αρχη να το εκδοσει ξεχωριστα. Το βλεπουμε στο Λυκοφως. Ολες οι σιωπες και τα μουρμουρητα του Εντ που δεν καταλαβαινε η Μπελλα, ηρθαν και κουμπωσαν με το Μidnight sun
TeamEdward96 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 28/07/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 30 Αυγ 2010 - 21:07
Εγώ προτιμώ το Midnight Sun γιατί μαθαίνεις πολλά περισσότερα πράγματα έχεις μια πιο σφαιρική άποψη για τα διάφορα που συμβαίνουν και λύνεις κάποιες απορίες (π.χ σχετικά με το φαγητό που αν και το κατάπιε δεν μας είπε τι συνέβη αργότερα.....) Όταν άρχισα να διαβάζω το Midnight Sun μου φάνηκε αδύναμη η οπτική της Μπέλλα.Αλλά κατά την γνώμη μου αν ο Ήλιος του Μεσονυκτίου ήταν το πρωτότοκο βιβλίο, τότε θα προτιμούσα το Λυκόφως γιατί θα μου έδινε την οπτική της Μπέλλα και θα μου έλυνε πολλές απορίες που έχει ο Έντουαρτ. Παρόλα αυτά έχω ταυτιστεί τόσο πολύ με την Μπέλλα που δεν ξέρω πιο βιβλίο είναι το καλύτερο....
TeamEdward96 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 28/07/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 30 Αυγ 2010 - 21:12
Όπα!Υπάρχει το τηλεφώνημα της Ρόουζ στην Νέα Σελήνη από την μεριά του Έντ????
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 30 Αυγ 2010 - 21:13
Ναιιιιι!!!!!! θες τ λινκ???
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 24/08/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:42
Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το Λυκοφως... Γιατι μας περιγραφει ποσο τελειος και υπεροχος και πανεμορφος ειναι ο Εντουαρντ! Αν η μεγιερ ειχε βγαλει πρωτο το midnight sun τοτε δεν θα ειχαμε λατρεψει τον Εντουαρντ! Φυσικα ηταν πολυ ενδιαφερον να μαθουμε τις σκεψεις του αλλα θα περιμενω με ανυπομονεσια να παρει την αποφαση η μεγιερ να βγαλει και την χαραυγη με τις σκεψεις του εντουαρντ! Αυτο θα ηταν τελειο!!!
Σταυρη..L0VE TWILIGHT Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 01/09/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 1 Σεπ 2010 - 18:19
γεια ειμαι καινουργια εδω.. να πω την αληθεια δεν ειξερα οτι υπηρχε το λυκοφως με τις σκεψεις του Εντουαρντ. . Σημερα αρχισα να διαβαζω αυτο απο το ιντερνετ.. δεν ειναι ακριβως απο την αρχη αλλα δεν πιραζει.. για το πι0 προτιμω απο τα δυο δεν ξερω ακομα.. αλλα νομιζω οτι θα ειναι καλητερο με τις σκεψεις του εντουαρντ γιατι μαθαινεις και τι σκεφτονται οι αλλοι.και περισσοτερο τις σκεψεις του Τζεικομπ...
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 3 Σεπ 2010 - 10:01
!!!! καλως ηρθες σημφωνω απολυτως μαζι σου
vickaki New Moon Victim
Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 130 Registration date : 17/09/2010
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 18 Σεπ 2010 - 17:47
εγω διαβασα οτι θα κυκλοφορησει το ''midnight sun'' αφου τελειωσουν πληρως τα γυρισματα της ''Χαραυγης''... κ οτι σχεδιαζει να γραψει τη ''Νεα Σεληνη'' απο τη οπτικη του Jakob!!
Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:27
εγω θα προτιμουσα να φρψει ολα τα βιλια απο τη μερια του εντουαρτ γιατι δεν μου φαινεται τοσο ενδιαφερον ο τζεικομπ