| Midnight Sun vs Twilight | |
|
+73Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows zoe cullen xrysanthi Rosemarie Cullen vickaki Σταυρη..L0VE TWILIGHT morgana12 stavroulita TeamEdward96 izzy cullen i love edward 2 dmant89 breathless sisaki MyrtoCullen lia vikaki21 nora di1996 Bella Cullen12 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen ntinaki Vampi Morena pretty witch T-NM-E-BD Ashley Greene NICKY Twilight girl-maniac AST liaki evaki sof breeze of wolf evi RafaelaVolturi athina vasiatheo lena mariap rtheoni magica MARIA SWAN CULLEN Nemesis Of Bellin fafoula1234 volturi girl Mrs Alice didi dreamofedward demi bluesea twiligter LaDy_SoVeReigN Filio twilightFOREVER twilightaholic# ~Rob-Patty~ BELLA MARIE TZENIPAN M@rIa scarlet rose angepsi Isabella21 ΕΡΗ sunrise nasiatheslayer WhiteQueen @Dark_Lord@ la tua cantante April Ms Cullen 77 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 26 Απρ 2009 - 16:11 | |
| Θα το τελειώσει σίγουρα για τί από το καλοκαίρι όλο αυτό ακύμε αλλά τίποτα... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 26 Απρ 2009 - 16:12 | |
| Χλωμο το βλεπω προς το παρον... | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 26 Απρ 2009 - 17:49 | |
| Προς το παρόν και εγώ χλωμό το βλέπω!!! | |
|
| |
TZENIPAN Twilight Human
Ηλικία : 40 Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 29 Απρ 2009 - 13:10 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Νομίζω ότι το καθένα έχει τη δική του γοητεία και το καθένα μου αρέσει εξίσου ξεχωριστά.
Το Twilight είναι η αρχή της ιστορίας και όταν το διάβαζα είχα ενθουσιαστεί. Με έκανε να αγαπήσω τη Μπέλλα για τον έρωτα της, για τις αδυναμίες της. Είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ηρωίδες.
Από την άλλη, το Midnight Sun μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα συναισθήματα του Έντουαρντ σε σχέση με τη Μπέλλα και όσα συνέβησαν. Οπωσδήποτε είναι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό!
Δεν μπορώ να επιλέξω... ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ...!! ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 29 Απρ 2009 - 14:17 | |
| - TZENIPAN έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- Νομίζω ότι το καθένα έχει τη δική του γοητεία και το καθένα μου αρέσει εξίσου ξεχωριστά.
Το Twilight είναι η αρχή της ιστορίας και όταν το διάβαζα είχα ενθουσιαστεί. Με έκανε να αγαπήσω τη Μπέλλα για τον έρωτα της, για τις αδυναμίες της. Είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ηρωίδες.
Από την άλλη, το Midnight Sun μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα συναισθήματα του Έντουαρντ σε σχέση με τη Μπέλλα και όσα συνέβησαν. Οπωσδήποτε είναι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό!
Δεν μπορώ να επιλέξω... ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ...!! ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ... εγω παλι εχοντας μια μικρη (καλα λεω ψεματα τι μικρη τεραστια) κλιση προς τον εντουαρντ!!το λυκοφως ειναι το πρωτο βιβλιο που διαβασα απο τη σειρα και με πορωσε αλλα το μιντναιτ σαν...ε ενα λεω..περιμενω ολα τα βιβλια απο τη μεριθα του εντουαρντ!!νομιζω οτι αν μας αρεσε το saga απο τη μερια της μπελλα θα το λατρεψουμε αναμφισβητητα απο την μερια του εντουαρντ!! :cheers: | |
|
| |
TZENIPAN Twilight Human
Ηλικία : 40 Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 29 Απρ 2009 - 14:32 | |
| ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 2015..ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 29 Απρ 2009 - 14:38 | |
| απο το νετ!!να τα γραψει η στεφενι και τα βρισκουμε εμεις!!εχουμε και ψαχτηρια στο φορουμ!!(ναι teammate για σενα λεω!! )οποτε θα τα εχουμε τουλαχιστον σε ηλεκτρονικη μορφη!!!αν τα βγαλει!μακαρι!!μακαρι!![/color] :cheers: | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 17 Μάης 2009 - 23:19 | |
| Και τα 2 είναι υπέροχα.. Το ένα συμπληρώνει το άλλο.. συμφωνώ μαζί σας!! Από το midnight sun καταλαβαίνουμε απόλυτα την συμπεριφορά του Edward και επίσης μέσω αυτού ακούμε και τισ σκέψεις των άλλων.. | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 21 Μάης 2009 - 17:11 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 27 Ιουν 2009 - 20:22 | |
| Από το midnight sun καταλάβαμε πολλές από τις αντιδράσεις του Edward και ποοοοσο πολυ την αγαπάεο..πως νιώθει όταν βρισκεται δίπλα της κ μυρίζει το αίμα της κτλ... Μακάρι να συνεχίσει το midnight sun η Stephanie και να γράψει κ όλα τα βιβλία από την μεριά του Εντ..Ειδικά στο νέα σελήνη θα ήθελα παααρα πολυ να ήξερα πως ένιωθε ο Εντ όταν ήταν μακριά της και τι εκανε όλο αυρτο το διάστημα.... Αχ θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 11:00 | |
| Το θεμα ειναι οτι στο Λυκοφως εμεναν πολλα αναπαντητα ερωτηματα ου απαντιοντουσαν στο μιντναιτ σαν.Αλλα πιστευω οτι η αγαπη του Εντ για την Μπελλα ηταν ξεκαθαρη σε ολο το βιβλιο κα8ως και η συγκρoυση που γινοταν μεσα του για το σωστο και το λαθος!(κατα την δικια του αποψη)Απλα στο μσ εβλεπες και τι σκεφτοταν καθε στιγμη,γεγονο που σε ιντριγκαριζε ηδη απο το twilight!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 16:01 | |
| κοιταξτε πραγματικα δεν μπορεις να ξεχωρισεις ....αλλα συμπαθω λιγο περισσοτερο το twilight ισως επειδη ηταν το πρωτοτοκο .παντως εχω την εντυπωση πως πιο ευκολα ταυτιζεσαι με την μπελα παρα με τον edward . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 1 Αυγ 2009 - 21:22 | |
| λογικο ειναι να ταυτιζεσαι πιο ευκολα με την μπελλα καθως αυτη ειναι ανθρωπος........ Ειναι λιγο δυσκολο να ταυτιστεις με εναν βρικολακα.... χαχαχαχα! | |
|
| |
Filio Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τρι 4 Αυγ 2009 - 13:18 | |
| εγω εχω αδυναμια και στους δυο παιδια, τι να πω. μερικες φορες νομιζω οτι συμπαθω τον εντουαρντ περισσοτερο αλλα μετα σκεφτομαι και την Μπελλα, που ειναι τοσο ωριμη και τοσο διαφορετικη κοπελα και νομιζω οτι συμπαθω αυτην περισσοτερο. οποτε μου αρεσει και το twilight και το midnight sun. απλα το twilight το εχω διαβασει τοσες φορες που το εχω βαρεθει. Και το midnight sun μου αρεσει γιατι επιτελους εμαθα πως σκεφτεται ο Εντουαρντ και ποσο πραγματικα καλη ψυχη εχει. ειναι ωραιο! πολυ ωραιο! εκτος τα σημεια που εντουαρντ σκεφτεται να φυγει. και τα δυο μου αρεσουν λοιπον! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 21 Αυγ 2009 - 16:24 | |
| εμένα μου αρεσαν και τα δυο αλλα το midnight sun με διευκολινε να καταλαβω καλυτερα της σκεψεις και τον δυο γιατι απο την μια θιμομουν τι σκεφτοταν εκινει την στιγμη η μπελα κι απο την αλλη μαθενα και τι σκεφτοταν ο εντουαρντ και φισικα εμαθα πολλα πραγματα που δεν θα τα μαθενα αν δεν το χα διαβασει οπωσ για τον αρχιγο τησ σιμοριασ που τον ταχτοποιησε ο καρλαιλ | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 30 Αυγ 2009 - 16:08 | |
| με το ms καταλαβαμε καλυτερα τν edward....μπορεσαμε να δουμε πως δν ειναι ο τελειος και πως ειχε και εκεινος τις αδυναμιες του και τις δυσκολες στιγμες του!!με τo ms τον αγαπησα ακομα περισσοτερο ακριβως επειδη ειδα πως δν ειναι ο αφ8αρτος τυπος αλλα καποιος που νοιαζεται για την οικογενεια του και για τα ατομα που αγαπα και που ειναι ετοιμος να κανει οποιαδηποτε 8υσια για αυτους....... το twilight ειναι για μενα κατι σαν ημερολογιο οπου καταγραφονται τα γεγονοτα και περιεχει τις σκεψεις ενος αν8ρωπου ενω στο ms ειναι πιο εντονο το συναισ8ημα....το προτιμω...μακαρι να εγραφε ολα τα βιβλια και απο την πλευρα του edward!!!!!!!!!!! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 2 Σεπ 2009 - 16:01 | |
| προτειμώ το ΜS. συμφωνώ όμως ότι είναι αλληλένδετα. ελπίζω ότι κάποια στιγμή η συγγραφέας θα το ολοκληρώσςει και θα γράψει και τα άλλα τρία βιβλία από τη πλευρά του Έντουαρντ. ειδικά τη Νέα σελήνη θα ήθελα αν τη δω από την οπτική του. όσο και αν προσπαθώ δε μπορώ να μην εκνευρίζομαι από την αποφασή του. | |
|
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 2 Σεπ 2009 - 16:10 | |
| και τα δυο τα βιβλια ειναι ωραια αλλα προτειμω το midnight sun.ειναι ωραιο να βλεπεις τα πραγματα απο την οπτικι του εντουαρτ.μπορεις και βλεπεις τις σκεψεις τον αλλον και ειναι πραγμτικα ωραιο.και μας αποκαλυπτει τον λογο για τον οποιο εφυγε. τελος παντων μου αρεσει το midnight sun. | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 3 Σεπ 2009 - 16:32 | |
| Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, έτσι το ms και το twilight παρουσιάουν τα ίδια γεγονότα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Προσωπικά προτιμώ το ms γιατί έχω ένα μικρό κολληματάκι (τεραστιο) με τον Έντουαρντ, με αυτό το βιβλίο μαθαίνουμε λοχι μλονο τις σκέψεις του, αλλά και των υπόλοιπων Κάλλεν, αλλά και τι έκανε όταν ήταν μακριά από το οπτικό πεδίο της Μπέλλα. Επίσης με το ms μπορούμε να δούμε το μέγεθος της αγάπης του - στο twilight δεν ήξερα ποια ακριβώς στιγμή συνειδητοποίησε οτι αγαπάει την Μπέλλα-. Τα δυο βιβλία αλληλοσυμπληρώνονται και πιστεύω πως δεν μπορείς να διαλέξεις το ένα... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 4 Σεπ 2009 - 3:07 | |
| Εμενα μου αρεσουν και τα 2 , ενοοειται, και ειναι πολυ δυσκολο να επιλεξω 1 απο τα 2... Η οπτικη της Μπελλας, η ανθρωπινη αλλα ταυτοχρονα παραξενη οπτικη της και η εξυπναδα της (+παρατηρητικοτητα),κανουν το βιβλιο πιο ...πιο ευκολο στο να το ακολουθησεις,χωρις να πεις ουτε για μια στιγμη "Δεν μου αρεσει αυτο το σημειο". Αλλα απο την αλλη ,το βιβλιο απο την οπτικη μερια του Εντ ειναι...πολυ πιο ενδιαφερον. Γιατι η Μπελλα δεν εχει κατι διαφορετικο απο τους αλλους ανθρωπους,εκτος απο την εξυπναδα και αυτα που ανεφερα παραπανω.Δηλαδη,μια ταλαντουχα συγγραφεας εγραψε... Ενω ο Εντ , που ειναι βρικολακας , και δεν ξερουμε καθολου πως σκεφτεται, το κανει πολυ πιο ωραιο. Πχ.Η Μπελλα εβλεπε εναν Εντ να της μιλαει με στιλ που το θεωρουσε εξυπνο, ενω εκεινη την στιγμη ο Εντ ηταν αμηχανος. Γιά ΄μενα το midnight sun ειναι πιο ενδιαφερον,γιατι εγω διαβαζω πρωτη φορα βιβλιο με οτικη βρικολακα,και δεν γνωριζω αμα υπαρχει καποιο αλλο με την ιδια οπτικη. Τελικα,πιστευω οτι επειδη ειναι αλλειλενδετα, το αποτελεσμα και η εικονα που εχουμε στο μυαλο μας , αφου διαβασουμε και τα 2 ειναι πολυ καλυτερη.Ενω αν αρκεστουμε στην Μπελλα,εχουμε καποια ερωτηματικα. lalala... | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 5 Σεπ 2009 - 12:58 | |
| Συμφωνω απολυτα στο οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο,το Λυκοφως δεν ειναι απο μονο του ολοκληρωμενο, στο MS!Επισης στο MS καταλαβαινουμε καλυτερα τον χαρακτηρα του Εντουαρντ,τις σκεψεις του οπως και τον λογω για τον οποιο φοβαται τοσο τον εαυτο του,μεσα απο τα ματια της Μπελλα φαινεται ακινδυνος αλλα στα πρωτα κεφαλαια καταλαβαινουμε γιατι προσπαθει να μεινει μακρια της!(εγω για την ακριβεια τρομαξα! ) Επισης καταλαβαινουμε καλυτερα και τους χαρακτκρες αλλων προσωπων και ιδιαιτερα των Καλεν,κατι που μου αρεσει πολυ! Αναμεσα στα δυο εγω προτιμω το Λυκοφως γιατι ειναι η αρχη,το βιβλιο οπου γνωριζουμε τους χαρακτηρες και την ιστορια! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 25 Σεπ 2009 - 16:38 | |
| Midnight Sun Επιτελου καταλαβαινω και τον Εντουρντ και τρλαθικα που υπαρχει η Ελληνικη Μεταφραση στο Φορουμ μας!!!! | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 30 Σεπ 2009 - 22:18 | |
| μου άρεσε πολύ που η Meyer έγραψε και την πλευρά του Έντουαρτ... τον γνωρίσαμε καλύτερα... μακάρι να το τελειώσει γιατί θέλω πολύ να διαβάσω το κεφάλαιο στην αίθουσα μπαλέτου... ειδικά εκεί που θα ρουφάει το αίμα της Μπελας.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 30 Σεπ 2009 - 22:48 | |
| ναι καi γω θα θελα να το διαβασω αυτο οπως επισης και τη σκηνη στο λιβαδια θα ταν ωραια απο τη μερια του edward | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Τετ 30 Σεπ 2009 - 23:09 | |
| - fafoula1234 έγραψε:
- μου άρεσε πολύ που η Meyer έγραψε και την πλευρά του Έντουαρτ... τον γνωρίσαμε καλύτερα... μακάρι να το τελειώσει γιατί θέλω πολύ να διαβάσω το κεφάλαιο στην αίθουσα μπαλέτου... ειδικά εκεί που θα ρουφάει το αίμα της Μπελας....
η σκηνη στο μπαλετο πραγματικα αξιζει να μας την διηγηθει και ο edward.. να δουμε πως ενιωθε... | |
|
| |
| Midnight Sun vs Twilight | |
|