| Midnight Sun vs Twilight | |
|
+73Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows zoe cullen xrysanthi Rosemarie Cullen vickaki Σταυρη..L0VE TWILIGHT morgana12 stavroulita TeamEdward96 izzy cullen i love edward 2 dmant89 breathless sisaki MyrtoCullen lia vikaki21 nora di1996 Bella Cullen12 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen ntinaki Vampi Morena pretty witch T-NM-E-BD Ashley Greene NICKY Twilight girl-maniac AST liaki evaki sof breeze of wolf evi RafaelaVolturi athina vasiatheo lena mariap rtheoni magica MARIA SWAN CULLEN Nemesis Of Bellin fafoula1234 volturi girl Mrs Alice didi dreamofedward demi bluesea twiligter LaDy_SoVeReigN Filio twilightFOREVER twilightaholic# ~Rob-Patty~ BELLA MARIE TZENIPAN M@rIa scarlet rose angepsi Isabella21 ΕΡΗ sunrise nasiatheslayer WhiteQueen @Dark_Lord@ la tua cantante April Ms Cullen 77 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 10 Δεκ 2009 - 15:09 | |
| midnight sun!!!!δεν υπαρχει αυτος ο αντρας! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Πεμ 10 Δεκ 2009 - 15:41 | |
| Νικη συνφωνω μαζι σου αλλα το ενα συμπλιρωνει το αλλο οποτε η επιλογη ειναι εξερετικα δυσκολη!! | |
|
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 11 Δεκ 2009 - 8:57 | |
| | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 11 Δεκ 2009 - 11:48 | |
| δεν πιστευω οτι θα το αφησει ετσι... γιατι ετσι κι αλλιως αποκλειεται να αρεσει μονο σε εμας εδω στην Ελλαδα, και σιγουρα αμα κατι εχει πολυ ζητηση, τοτε σιγουρα θα την πιεσουν κ απο την εκδοτικη της ωστε να το τελειωσει. αλλα δεν αρκουμαι σε αυτο.... θελω και τα τεσσερα!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 11 Δεκ 2009 - 11:59 | |
| παντού θεοί είναι όλοι τους!!!!!! εγώ δεν διαλέγω μόνο ένα αλλά όλα. και για να είμαι εντός θέματος είμαι και τα δύο και midnight sun και twilight!!!!!! και μπέλλα και έντουαρντ γιατί όπως είπε και η jane-vambire girl το ένα βιβλίο συμπληρώνει το άλλο όπως η μπέλλα συμπληρώνει τον έντουαρντ και το αντίστροφο!!!!! δεν συμφωνείς αστ μου? | |
|
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 11 Δεκ 2009 - 12:52 | |
| ναι dora μου, απλα ειναι πιο συνηθισμενο να ειναι πρωταγωνιστικος ρολος ενος κοριτσιου σε βιβλια και ταινιες ρομαντικες και το midnight sun εχει αυτο το διαφορετικο.... γι αυτο του εχω ιδιαιτερη αδυναμια... σιγουρα ειναι αλλιως με το twilιght γιατι ολα τα κοριτσια ταυτιζονται με την Bella, αλλα με εντυπωσιαζει πιο πολυ να μαθω το πως σκεφτοταν ο Edward. καταλαβες πως το σκεφτομαι; | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 11 Δεκ 2009 - 14:35 | |
| ναι μπορώ να φανταστώ αστ μου!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 21 Δεκ 2009 - 2:10 | |
| Παιδια η πλεοψηφια πιστευω οτι θα ηθελε να μαθει πως σκεφτεται ο Εντουαρτ αλλα αν κυκλοφορουσε το 1ο βιβλιο από τη πλευρα του Εντουατ το βιβλιο θα πηγαινε απατο............ Οχι οτι το στορι δεν θα ηταν καλο αλλα το στορι μιλα για ιστορια καταραμενων εραστων..........ποσο αγοραστικο κοινο θα ειχαν αν δεν μπορουσε να ταυτιστει με το βιβλιο?????? Χωρις να θελω να θιξω τους αντρες του φορουμ μας δεν νομιζω να πηγαιναν τα αγορια να το αγορασουν αν καταλαβαιναν για τι ακριβως προκειτε....οχι τοσο ευκολα τουλαχιστον... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 10 Ιαν 2010 - 3:09 | |
| και τα 2 πιστευω οτι ειναι πολυ καλα...Αλλα το ms πως να το κανουμε ηταν πιο κουραστικο.Εχει πολλες πληροφοριες αχρηστες κατα τι γνωμη μου και κουραζει τον αναγνωστη! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 10 Ιαν 2010 - 5:00 | |
| Eμενα προσωπικα με μαγεψε....Αν και ηξερα την ιστορια και τους διαλογους με γεμισε πραγματικα γτ καταλαβα ολο το μαρτυριο και τα εντονα συναισθηματα που βιωσε ο Εντουαρντ που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ πιο εντονα απο της Μπελλα.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:23 | |
| | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:26 | |
| και τα δυο!!!!!!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 24 Ιαν 2010 - 16:12 | |
| καλα,ρωτατε γιατο twilight αντιμετωπο με το midnight sun και το αντιστροφο. ποιος μπορει να τα ξεχωρισει; | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 24 Ιαν 2010 - 16:15 | |
| NICKOYLA και το λυκοφως ηταν τελειο. αν και ισως το midnight sun εχει και το πλεονεκτημα οτι το αφηγειται ο edward [το κουκλι]. μωρο! νικη ξερεις εσυ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ntinaki στις Τετ 3 Μαρ 2010 - 18:44, 1 φορά | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Κυρ 24 Ιαν 2010 - 17:04 | |
| Λοιπόν εγω διαβασα twilight πρωτα,μετα new moon,μετα midniht sun,μετα eclipse και τελος το breaking dawn. Με βοηθησε παρα πολύ να τον καταλάβω οπως και αλλά extras για αλλους χαρακτηρες που εγραψε η Stephenie Meyer. Πρεπει να πω ότι το ΜS ειναι το αγαπημένο μου βιβλίο αν και ανολοκλήρωτο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατι επιτέλου ολόκληρωνεται η ιστορία. Ισως επειδή εμαθα πως καθε λέξη μεταφραζόταν από τον κάθε χαρακτηρα. Ισως επείδη ήξερα ήδη την εκδοχη της Μπέλλα, η εκδοχη του μυστηριώδη Εντουαρντ με μάγεψε. Και επείδη ο Εντουαρντ σε μαγευει με οτι και να κάνει με ότι πει με ότι σκεφτει θελω 4 βιβλια από την μερια του και όχι μονο ένα Επίσης διαβάζοντας το MS ξερουμε τις εκδοχες όλω εφόσον ο Εντουαρντ διαβάζει τις σκέψεις τους | |
|
| |
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Δευ 25 Ιαν 2010 - 21:14 | |
| TO MIDNIGHT SUN EINAI ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ EDWARD ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ TWILIGHT KAI H BELLA, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ. | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:14 | |
| Το Twilight έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί η Bella περιγράφει απο την δική της μεριά τη ζωή της και την επαφή της με τον Edward ενώ το Midnight Sun είναι όλο γύρω από τον Edward και την προσπάθειά του να μην κάνει την Bella θήραμά του.Προσωπικά είμαι TEAM BELLA οπότε προτιμώ το Twilight, αν και δεν ξέρω άμα διαβάσω ολόκληρο το Midnight Sun μπορεί να μου αρέσει περισσότερο από το Twilight!!! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 19:52 | |
| εμενα παιδια μ αρεσουν και τα δυο. πιστευω οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο. αν ομως επρεπε να παρω μονο το ενα θα επαιρνα το twilight οπως ειπε και η di1996 ειναι πιο ευκολο να ταυτιστεις με ανθρωπο | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:01 | |
| και ειναι και μεγαλητερο, εχεισ περισσοτερο να διαβασεισ! (δημητρα με λενε, ντι με φωναζουν...) | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:06 | |
| εχεις δικιο αλλα και τα 2 ωραια ειναι εξαλου ειναι πιο μικρο γιατι ειναι ανολοκληροτο αχ stephenie συνεχισε το......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:22 | |
| οντως... αλλα εχεισ περισσοτερο να διαβασεις και... πως να το πω... εχει κατι που μαρεσε περοσσοτερο... | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 27 Μαρ 2010 - 3:26 | |
| καλησπερα να ρωτησω κατι?ειμαι λιγο ασχετη γι αυτο....εχω διαβασει μονο τα δωδεκα πρωτα κεφαλαια απο το ms,που μπορω να βρω τα υπολοιπα αλλα και την νεα σεληνη απο τον αντουαρτ? | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Midnight Sun vs Twilight Σαβ 27 Μαρ 2010 - 12:09 | |
| - nora έγραψε:
- καλησπερα να ρωτησω κατι?ειμαι λιγο ασχετη γι αυτο....εχω διαβασει μονο τα δωδεκα πρωτα κεφαλαια απο το ms,που μπορω να βρω τα υπολοιπα αλλα και την νεα σεληνη απο τον αντουαρτ?
nora Η Στέφενι Μέγιερ, είχε ξεκινήσει και το έγραφε και υποτίθεται πως θα εκδιδόταν . Όμως... Ένα από τα πρόχειρα χειρόγραφα , διέρρευσε με κάποιο - άγνωστο τρόπο στο ίντερνετ. Αυτό στεναχώρεσε ιδιαίτερα τη συγγραφέα και προς το παρόν το άφησε στην άκρη. Για να βγάλει η ίδια τους φαν της από τη δύσκολη θέση δημοσίευσε στο επίσημο site της ένα κομμάτι - το μισό βιβλίο σχεδόν. Υποτίθεται πως δεν το έχει ολοκληρώσει και έχει δηλώσει πως ίσως κάποια στιγμή το συνεχίσει. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε. | |
|
| |
| Midnight Sun vs Twilight | |
|