| Σχόλια για: Τελευταίος Χορός | |
|
+11d@n@e twilight! ed<3 SpunK RansoM eleni 2 Nantia Hale_Biers xrysanthi Mrs.Christina despina aek robsten kiss ROBELINA LITSA0089 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 17:44 | |
| αχ μολις το διαβασα ........τι γλυκο , τι ομορφο , την αγαπα τοσο πολύ και ειναι τοσο ευαισθητος και γλυκος ... για αλλη μια φορα λιτσακι μου εκανες εξαιρετικη δουλεια....... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 19:04 | |
| ΥΠΕΡΟΧΟ ξεκινημα!!! Ηταν τοσο ωραιο το πρωτο κεφαλαιο!!!! Ο Edward ηταν τοσο τρυφερος.νοιαζοταν πραγματικα για τη Bella!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Λιτσα μου!!!Ανυπομονω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 19:42 | |
| Λιτσακι μου απο το πρωτο κεφαλαιο καταλαβα τι ομορφη ιστορια μας εχεις αρχισει...πραγματικα υπεροχο κεφαλαιο και με πολυ συναισθημα....μπραβο σου... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 19:47 | |
| Λιτσάκι μου, το πρώτο κεφάλαιο είναι τόσο γλυκό και όμορφο! Οι περιγραφές σου προσεγμένες και γεμάτες! Ο Έντουαρντ είναι τόσο γλυκός και προστετευτικός με την Μπέλλα... Μπράβο σου, γλυκιά μου! Περιμένω την συνέχεια! Φιλάκια Πολλά! Υ.Γ Συγχαρητήρια για την φωτογραφία της ιστορίας! Είναι υπέροχη! Μπράβο σου, Χρυσάνθη μου! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 19:50 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 20:02 | |
| Λιτσακι μου ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η καινουρια σου ιστορια! Ο Εντουαρντ ειναι τοσο καλος, αγαπαει την Μπελλα και δεν τον νοιαζουν τα πλουτη, ανησυχει γι αυτη και κανει τα αδυνατα δυνατα για να νιωσει καλυτερα Η Μπελλα φτωχη απο την αλλη πλευρα αλλα με χρυση καρδια, κοπελα ωριμη και σωστη για την εποχη της!!! Καρδια μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ... Θα κανεις φοβερη δουλεια γιατι ξερω πως σε εχει πιασει να γραψεις οσο πιο τελεια γινεται αυτη την ιστορια | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 0:33 | |
| Λιτσακι μου συγχαρητηρια πριν λιγο διαβασα το πρωτο κεφαλαιο και ηταν καταπληκτικο. Ο Εντουαρντ ειναι τοσο γλυκος και προστατευτικος φαινεται να αγαπαει πολυ την Μπελλα οπως και αυτη αλλωστε. Οσο για την φωτογραφια ειναι υπεροχη πιστευω οτι ταιριαζει απολυτα με την ιστορια μπραβο Χρυσανθη. Περιμενω την συνεχεια. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Δευ 18 Ιουλ 2011 - 22:38 | |
| Σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για την αγάπη το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σας. Εύχομαι να καταφέρω να βγω αντάξια των προσδοκιών σας. Μόλις ανέβασα το 2ο κεφάλαιο. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Δευ 18 Ιουλ 2011 - 22:42 | |
| λιτσακι μου...τι γινεται σε αυτην την ιστορια??????ο τζασπερ αφησε εγκυο την γυναικα του εμμετ?????? καλα για τον εντουαρτ δε μιλαμε,δεν υπαρχει απλα.... παρα πολυ ομορφο κεφαλαιο μπραβο σου..... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Δευ 18 Ιουλ 2011 - 22:53 | |
| Λιτσακι μου μολις το διαβασα και εγω, εξαιρετικη η συνεχεια μπραβο. Ο Εντουαρντ απλα υπεροχος το τελος του κεφαλαιου δημιουργει καινουριες περιπετειες. Ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Δευ 18 Ιουλ 2011 - 22:56 | |
| Μπουμπουκα μου Τι ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο; Ο Εντουαρντ δεν ελεγε να αφησει την Μπελλα απο την αγκαλια του Την κατασπαραξε στα φιλια και μου αρεσε... Πολυ γλυκο απο μερους του και εκει που περιμενα οτι θα μεινουν μονοι τους τσακ εμφανιζεται η μανα του Την χτυπας τωρα ή δεν την χτυπας; Καλα ε μπερδεμα αφησε ο Τζασπερ εγκυος τη Αλις την γυναικα του Εμετ; Χαμος μπερδεψανε τα μπουτια τους Μπραβο ζουζουνα μου ΤΕΛΕΙΟ το κεφαλαιο! Ανυπομονουμε για συνεχεια,,, | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Δευ 18 Ιουλ 2011 - 23:04 | |
| Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! Ο Edward ειναι τοσο τελειος σε αυτη την ιστορια,με τραβαει απιστευτα...!!! Κατι δεν μου κολουσε οταν διαβασα οτι ο Τζασπερ ηταν παντρεμενος με τη Ροζαλη αλλα τωρα ενταξει,αφου αφησε την Αλις εγκυο...! Μπραβο κοπελα μου,περιμενω με αγωνια για τη συνεχεια...!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Τρι 19 Ιουλ 2011 - 2:09 | |
| διαβασα και τα δυο κεφαλαια και ηταν παρα πολυ ωραια τι γλυκος που ειναι ο εντι σε αυτη την ιστορια φαινεται να αγαπαει πραγματικα την μπελλα την νοιαζεται την προσεχει ειναι πολυ τρυφερος και μου αρεσει τρελα.....οσο για το τελος του κεφαλαιου πολυ μπερδεμα....περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια μπραβο λιτσακι μου αλλη μια φορα φαινεται οτι δουλεψες πολυ και μας παρουσιαζεις κατι πολυ καλο μπραβο σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Παρ 22 Ιουλ 2011 - 16:59 | |
| Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 19:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 19:49 | |
| τον καημενο τον εντουαρτ..την πληρωσε αυτος για το τζασπερ...και η μπελλα τοσο τρυφερη..
μπραβο αγαπη μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 19:58 | |
| Πω πω χαμος... Καλα του Εμμετ τι του εφταιξε ο Εντουαρντ??? Πιστευω οτι θα το μετανιωσει ομως...Και χτυπησε το καημενο μου... Τι καλη που ειναι η Μπελλα...!Φαινεται πως τον αγαπαει πολυ!!! Μπαραβο Λιτσακι μου ηταν παρα πολυ καλο!!! Ανυπομονω για το επομενο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 20:07 | |
| Λιτσακι μου μπραβο μπουμπουκα μου! Εκπληκτικο κεφαλαιο ο Εντουαρντ προσπαθει να ισοσταθμισει μονος του τα πραγματα!Μπλεκει σε καταστασεις που δεν φταιει ο ιδιος και τρωει ξυλο αδικα γιατι το αγορι μας μου λες; Ο Τζασπερ πρεπει να πληρωσει και αυτο θα γινει πιστευω στο τελος Οσο για την Μπελλα ειναι γλυκια και τρυφερη τον φροντιζει καλα και τον αγαπαει πολυ!Χαρηκα που μεινανε για λιγο οι δυο τους αλλα καποιος τους το χαλαει και θα ευχηθω αυτος ο καποιος να φαει πολυ ξυλο Ψυχη μου, σου παει πολυ αυτη η ιστορια και την γραφεις πολυ προσεγμενα! ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο ζουζουνα μου! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 20:33 | |
| λιτσακι μου διαβασα τα δυο τελευταια κεφαλαια μαζι και εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο πολυ ωραια κεφαλαια φαινεται οτι αγαπιουνται πολυ.. κι αυτις ι τζασπερ δεν ντρεπεται λιγακι .. ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 22:52 | |
| Λιτσα μου μπραβο αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο. Ο καημενος ο Εντουαρντ την πληρωσε αδικα. Και αυτος ο Εμμετ τον χτυπησε πολυ χωρις λογο . Θελω να δω την αντιδραση του Εντουαρντ με τον Τζασπερ. Και ο Εντουαρντ με την Μπελλα ειναι τοσο καλα μαζι. Περιμενω με αγωνια την συνεχεια. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Δευ 25 Ιουλ 2011 - 2:22 | |
| λιτσακι μου διαβασα και το τριτο κεφαλαιο και στεναχωρηθηκα πολυ που ο εμμετ εδειρε αδικα τον καημενο τον εντι μας αλλα και με την ροζαλι που ηταν εμφανως στα πατωματα. ομως η μπελλα τι καλη και τρυφερη που ηταν με το παλικαρι μας το φροντιζε και το περιποιηθηκε μπραβο χαιρομαι που και οι δυο αγαπιουνται τοσο πολυ. οσο για την συναντηση τζασπερ - εντι ανυπομονω να δω τι θα γινει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Τετ 3 Αυγ 2011 - 10:07 | |
| Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τα υπέροχα σχόλια σας Μόλις έβαλα συνέχεια για να απαντηθούν οι απορίες σας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Τετ 3 Αυγ 2011 - 11:26 | |
| πω πω θα τον επσαγε κυριολεχτικα στο ξυλο αν δεν τον σταματουσε η μπελλα .. καλα αυτη δεν ειναι οικογενεια ,ο ενας παει με τον αλλον .. ελεος πια .. οσο για το λεμονι τελειο .. μπραβο που την σεβαστηκε .. εκπληκτικη η συνεχεια λιτσακι μου .. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Τετ 3 Αυγ 2011 - 11:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για: Τελευταίος Χορός Τετ 3 Αυγ 2011 - 12:29 | |
| πωπω λιτσακι μου υπεοχο κεφαλαιο.καλα του εκανε και τον αρχισε στις γρηγορες...αλλα καλα εκανε η μπελλα που τον σταματησε...αυτη η μανα του με τον θειο του τα εχει?????τι γιενεται πια σε αυτο το σπιτι????? οσο για το λεμονι παρα πολυ ωραιο..μπραβο σε σενα και στη χρυσανθη που σε βοηθησε.... | |
|
| |
| Σχόλια για: Τελευταίος Χορός | |
|