Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Λιτσακι μου σε αυτη την οικογενεια μου φαινεται οτι ειναι πιασε τον ενα και χτυπα τον αλλο... Απο τη μια ο Τζασπερ με την Αλις και απο την αλλη η μαμα του Εντουαρντ με το θειο του... Ο Τζασπερ εφαγε πολυ ξυλο αλλα καλα να παθει...αν δεν ηταν και η Μπελλα θα τον ειχε στηλει στο νοσοκομιο... Ο Εντουαρντ ηταν πολυ ψυχραιμος οταν ειδε τη μητερα του να φιλιεται με τον Καρλαιλ...Παραξενο... Αυτη η Μπελλα κανει καταπληκτικη δουλεια με τον Εντουαρντ...! Λες και τον υπνοτιζει,δεν μπορει να της αντισταθει...! Ο Εντουαρντ ειιναι απιστευτα καλος με τη Μπελλα...! Ηταν πολυ ομορφο που εβαλε τις δικες της αναγκες πανω απ'ολα!!! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!! Ενα εξαιρετικο κεφαλαιο για μια ακομη φορα!!!
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Καλα του εκανε ο Εντουαρντ του Τζασπερ ε μα πια πρεπει να καταλαβει και αυτος δυο πραγματα(μεγαλο παιδι ειναι λεμε τωρα ) Η συμπεριφορα του παραπεμπει σε μικρο παιδι που εκανε σκανταλια και κρυβεται... Ας αντιμετωπισει τα θεματα του με αντρικια
Καλα τι γινεται σε αυτο το σπιτι;Ακομα και η μανα του Εντουαρντ το εχει ριξει εξω; Ηρεμο τον ειδα σχετικα τον Εντουαρντ μαλλον δεν ηθελε να περασει 2 σοκ μεσα σε μια μερα!!!Θεριζουν τα εγκεφαλικα ασε ειναι και μικρος μην μας παθει τιποτα....
Οσο για την λεμο εκπληκτικη τι να πω....Οπως επρεπε απλη-γλυκια και τρυφερη!Ο Εντουαρντ σεβαστικε την Μπελλα και χειριστηκε πολυ λεπτα το θεμα!
Μπραβο αγαπη μου
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
λιτσακι τι υπεροχο κεφαλαιο ειναι αυτο...πραγματικα οι εξελιξεις ηταν αρκετες αλλα το μονο που μου εχει αφησει αυτο το κεφαλαιο ειναι η τρυφεροτητα και η αγαπη του εντι για την μπελλα...το λεμονι ηταν παρα πολυ καλο πολυ προσεγμενο και απολυτα τρυφερο οπως ακριβως επρεπε....χαρηκα που ο εντι σεβαστηκε την μπελλα αν και το περιμενα γιατι ειναι του χαρακτηρα του και φαινεται οτι αγαπαει βαθια και ειλικρινα την μπελλα...οσο για τον τζασπερ καλα τιου εκανε ο εντι πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του ως αντρας και οχι να κρυβεται σαν καμια γυναικουλα....το κερασακι παντως στην τουρτα ηταν το ερωτικο τετ α τετ καρλαιλ με την μητερα του εντι ποσα να αντεξει και αυτος ο καημενος σε μια μερα ευτυχως ομως η μπελλα τον ηρεμησε οπως μονο εκεινη ξερει....για αλλη μια φορα ενα εξαιρετικο κεφαλαιο λιτσακι μπραβο περιμενουμε το επομενο με αγωνια....
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
πω πω θα τον επσαγε κυριολεχτικα στο ξυλο αν δεν τον σταματουσε η μπελλα .. καλα αυτη δεν ειναι οικογενεια ,ο ενας παει με τον αλλον .. ελεος πια .. οσο για το λεμονι τελειο .. μπραβο που την σεβαστηκε .. εκπληκτικη η συνεχεια λιτσακι μου ..
Ελινάκι μου έχεις απόλυτο δίκαιο... αλλά τι να κάνουμε πως αλλιώς θα συνεχιστεί το φανφικ; Σε ευχαριστώ πολύ ....
xrysanthi έγραψε:
μπράβο και πάλι μπράβο έκανες καταπληκτική δουλειά για άλλη μια φορά... κάθε κεφάλαιο και καλύτερο... έχεις εξελίξει την γραφή σου πάρα πολύ και μας περνάς με ένα υπέροχο τρόπο τα συναισθήματα των ηρώων σου όσο για το λεμόνι τι να λέμε... πολύ τρυφερό και μυρωδάτο είμαι πολύ υπερήφανη για τον ΕΝΤ που δεν άφησε το πάθος του να τον παρασύρει... μην ξεχνάμε και σε τι εποχή διαδραματίζεται η ιστορία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχαριστίες σου καρδια μου αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έκανα τίποτα... μόνο συμπλήρωσα μερικές διευκρινήσεις και τίποτα άλλο... εσύ έκανες όλην την καλή δουλειά και πάλι μπράβο καρδουλένια μου περιμένω πως και πως την συνέχεια
Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ για όλη σου την υποστήριξη πάντα... Χαιρομαι που σου αρέσει η γραφή μου Έκανες Χρυσάνθη μου με βοήθησες πάρα πολύ.... και σε ευχαριστώ και πάλι γι αυτό.
despina aek έγραψε:
πωπω λιτσακι μου υπεοχο κεφαλαιο.καλα του εκανε και τον αρχισε στις γρηγορες...αλλα καλα εκανε η μπελλα που τον σταματησε...αυτη η μανα του με τον θειο του τα εχει?????τι γιενεται πια σε αυτο το σπιτι????? οσο για το λεμονι παρα πολυ ωραιο..μπραβο σε σενα και στη χρυσανθη που σε βοηθησε....
Δεσποινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ. Σ αυτό το σπίτι γίνεται της μουρλής.... Θα δείτε παρακάτω...
robsten kiss έγραψε:
Λιτσακι μου σε αυτη την οικογενεια μου φαινεται οτι ειναι πιασε τον ενα και χτυπα τον αλλο... Απο τη μια ο Τζασπερ με την Αλις και απο την αλλη η μαμα του Εντουαρντ με το θειο του... Ο Τζασπερ εφαγε πολυ ξυλο αλλα καλα να παθει...αν δεν ηταν και η Μπελλα θα τον ειχε στηλει στο νοσοκομιο... Ο Εντουαρντ ηταν πολυ ψυχραιμος οταν ειδε τη μητερα του να φιλιεται με τον Καρλαιλ...Παραξενο... Αυτη η Μπελλα κανει καταπληκτικη δουλεια με τον Εντουαρντ...! Λες και τον υπνοτιζει,δεν μπορει να της αντισταθει...! Ο Εντουαρντ ειιναι απιστευτα καλος με τη Μπελλα...! Ηταν πολυ ομορφο που εβαλε τις δικες της αναγκες πανω απ'ολα!!! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!! Ενα εξαιρετικο κεφαλαιο για μια ακομη φορα!!!
Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ Είναι λίγο "¶ταχτη" η οικογενεια γενικώς... Ο Έντουαρντ ήταν ψύχραιμος γιατί του ήρθε ένα σοκ.Όπως επίσης δίπλα του είχε τον Τζάσπερ και την Μπέλλα ους οποίους δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει για πιο λόγο ήταν μαζί του. Και η Μπέλλα γενικά τον ηρεμεί πολύ με το δικό της τρόπο.
vasia έγραψε:
Λιτσάκι μου.... απίστευτη η ιστορία σου!!! Τώρα βρήκα χρόνο και τη διάβασα... μπράβο σου!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Βάσια μου...
ed<3 έγραψε:
Λιτσακι μου ΥΠΕΡΟΧΟ και ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ κεφαλαιο
Καλα του εκανε ο Εντουαρντ του Τζασπερ ε μα πια πρεπει να καταλαβει και αυτος δυο πραγματα(μεγαλο παιδι ειναι λεμε τωρα ) Η συμπεριφορα του παραπεμπει σε μικρο παιδι που εκανε σκανταλια και κρυβεται... Ας αντιμετωπισει τα θεματα του με αντρικια
Καλα τι γινεται σε αυτο το σπιτι;Ακομα και η μανα του Εντουαρντ το εχει ριξει εξω; Ηρεμο τον ειδα σχετικα τον Εντουαρντ μαλλον δεν ηθελε να περασει 2 σοκ μεσα σε μια μερα!!!Θεριζουν τα εγκεφαλικα ασε ειναι και μικρος μην μας παθει τιποτα....
Οσο για την λεμο εκπληκτικη τι να πω....Οπως επρεπε απλη-γλυκια και τρυφερη!Ο Εντουαρντ σεβαστικε την Μπελλα και χειριστηκε πολυ λεπτα το θεμα!
Μπραβο αγαπη μου
Μπουμπού μου.... Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλα... Ε τώρα μεγάλο παιδί;ο Τζάσπερ;Ο Τζάσπερ βλέπει τις γυναίκες σαν κούκλες... δυστυχώς... Εμ αγάπη μου πόσα σοκ του κουκλί μας να εράσει μέσα σε μια μέρα;Δεν το λυπάσαι;
i love edward 2 έγραψε:
λιτσακι τι υπεροχο κεφαλαιο ειναι αυτο...πραγματικα οι εξελιξεις ηταν αρκετες αλλα το μονο που μου εχει αφησει αυτο το κεφαλαιο ειναι η τρυφεροτητα και η αγαπη του εντι για την μπελλα...το λεμονι ηταν παρα πολυ καλο πολυ προσεγμενο και απολυτα τρυφερο οπως ακριβως επρεπε....χαρηκα που ο εντι σεβαστηκε την μπελλα αν και το περιμενα γιατι ειναι του χαρακτηρα του και φαινεται οτι αγαπαει βαθια και ειλικρινα την μπελλα...οσο για τον τζασπερ καλα τιου εκανε ο εντι πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του ως αντρας και οχι να κρυβεται σαν καμια γυναικουλα....το κερασακι παντως στην τουρτα ηταν το ερωτικο τετ α τετ καρλαιλ με την μητερα του εντι ποσα να αντεξει και αυτος ο καημενος σε μια μερα ευτυχως ομως η μπελλα τον ηρεμησε οπως μονο εκεινη ξερει....για αλλη μια φορα ενα εξαιρετικο κεφαλαιο λιτσακι μπραβο περιμενουμε το επομενο με αγωνια....
Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Λατρεύω τα υπέροχα σχολια σου. Μας έλειψες βρε!
Και πάλι σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πάρα πολύ για όλη σας την αγάπη , την υποστήριξη και την ανταπόκριση σας...
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Λιτσακι μου ο Εντουαρντ ειναι αρκετα πιεσμενος μια με την οικογενεια του μια με το διαβασμα!
Η Μπελλα ειναι το μοναδικο στηριγμα του δεν θα αντεξει να την χασει.. την φροντιζει και την σεβεται πολυ!ακομη και δωρο της πηρε...και αυτη η κακομοιρα εκλαιγε γιατι ειμαι σιγουρη ποτε κανενας δεν την νοιαστηκε τοσο και δεν την σκεφτηκε!!! Ασε που φοβαται οτι θα χωρισουν...δεν ξερω αν εχει αδικο!Η Μπελλα ειναι αρρωστη;η εχει απλα ενα κρυολογημα;
αλλα το γραμμα στο τελος θα κανει λιγο τα πραγματα μανταρα θα την αφησει πισω;δεν ξερω ανησυχω αλλα το μονο που ειδα ειναι οτι δεν θελει να την χασει αυτη σκεφτηκε πρωτα!
Καρδια μου πολυ ομορφο κεφαλαιο...Μπραβο σου με συγκινει καθε φορα ο τροπος που παρουσιαζεις τον Εντουαρντ!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
τι γλυκο ζευγαρακι και ο ενας θελει τον αλλον , ανησυχησε οταν καταλαβε οτι μπορει να κρυωσε , αλλα το γραμμα , έρχεται για να φερει τα πάνω κατω .. χαιρμαι που πρωτα σκεφτηκε την μπελλα αλλα τωρα τα πραγματα δυσκολευουν .. για αλλη μι φορα εκανς εξαιρετικη δουλεια ..
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
τη γλυκια που ειναι.μαλλον δεν της ειχαν ξανακανει δωρο και συγκινηθηκε.αλλα και ο εντουαρτ ομως πολυ ερωτευμενος.ολα για τη μπελλα τα κανει.ελπιζω να μην ειναι αρρωστη. οσο για το γραμμα αναρωτιεμαι τι θα κανουν.ισως να παει μαζι του...
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Λιτσα μου ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! Ο καημενος ο Εντουαρντ εχει τοσα πολλα να αντιμετωπισει αλλα εχει και την Μπελλα του εκει για να τον ηρεμει!!!! Ειναι πολυ καλη τον φροντιζει και φαινεται ποσο τον νοιαζεται...!!! Ηταν τοσο γλυκο που της πηρε δωρο και μαλιστα που σκεφτεται να της κανει κι αλλο...! Ανησυχει για εκεινη...! Οσο για το γραμμα απο τη μια ειναι πολυ καλο για εκεινον αλλα απο τη αλλη πρεπει να αφησει τη Μπελλα... Μακαρι να πανε ολα καλα...!Ανυπομονω για το επομενο...!
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Λιτσα μου πολυ ωραιο κεφαλαιο μπραβο ο Εντουαρντ και η Μπελλα ειναι πολυ ερωτευμενοι, και εχει ο ενας τον αλλο για να αντιμετωπιζουν οσα τους συμβαινουν. Οσο για το γραμμα ο Εντουαρντ εχει να παρει μια δυσκολη αποφαση. Ανυπομονω για την συνεχεια.
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011