| Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας | |
|
+10vasia LadyTaniaXd Bella Marie Swan Emy+Robert xrysanthi ed<3 robsten kiss ROBELINA eleni 2 i love edward 2 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Τρι 9 Αυγ 2011 - 0:31 | |
| κατερινα μου, ερμιονακι μου, ελενη μου και νασια ποσο χαρουμενες με κανετε με τα σχολια σας σας ευχαριστω ολες ειστε γλυκιτατες....οσο για τον χαρη θα μας απασχολησει και αλλο στην συνεχεια...χαιρομαι που βρηκατε σωστη την σταση του εντι η συνεχεια ετοιμαζεται...για αλλη μια φορα χιλια ευχαριστω... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Τετ 10 Αυγ 2011 - 23:09 | |
| καλησπερα θελω να σας πω οτι το επομενο κεφαλαιακι παει πολυ καλα και αργοτερα θα αναρτηθει... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Τετ 10 Αυγ 2011 - 23:24 | |
| Ανυπομονούμε Μαράκι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 0:10 | |
| το κεφαλαιακι αναρτηθηκε περιμενω με αγωνια τα σχολια σας ειναι λιγο πιο μεγαλο απο τις προηγουμενες φορες ελπιζω να το απολαυσετε καλη αναγνωση | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 0:41 | |
| Υπεροχη η συνεχεια!!!!Μπραβο Μαρακι!!!!! Στην αρχη με νευριασε η Μπελλα...Δεν επρεπε να συμπεριφερθει ετσι στον Εντουαρντ και προ παντων μετα απο ολα αυτα που εκανε για εκεινη... Αλλα τουλαχιστον μετανιωσε και πηγε να τον ξαναδει...! Οταν την ειδε ο πατερας της λεω τωρα την εβαψε αλλα ευτυχως τον επεισε...Καλη ψευτρα η Μπελλα...! Ηταν ομως χαλια ολη τη μερα η καημενη... Παλι καλα που πηγε η Τζεσικα και τη βοηθησε παλι...! Ο Εντουαρντ αν και λεει οτι θελει τη Μπελλα για φιλη για αρχη δεν τον πολυπιστευω... Ισως το κανει για τη Μπελλα...! Θα δουμε στη συνεχεια...!Περιμενω με αγωνια!!! | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 0:53 | |
| Νομίζω θα παρακολουθώ κι εγώ την ιστορία σου.Τα σχόλια μου κίνησαν το ενδιαφέρον. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:04 | |
| κατερινα μου σε ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια οχι ο εντι θελει πολυ να την γνωρισει αυτο μπορω να στο πω δεν της λεει ψεματα τον ελκυει η εξωτερικη εμφανιση αλλα θελει να δει και το εσωτερικο της κοσμο...Bella Marie Swan θα ηθελα πολυ να μαθω το ονοματακι σου θα ειναι χαρα μου αν θελεις να παρακολουθησεις την ιστορια μου.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:10 | |
| Εύα,γλυκιά μου! Θα την αρχίσω από αύριο και θα σου γράψω εντυπώσεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:16 | |
| χαρηκα πολυ ευακι θα περιμενω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:18 | |
| Βασικά,δεν αντέχω να περιμένω! Θα την αρχίσω τώρα! Edit:Πάρα πολύ καλό.Το πρώτο κεφάλαιο είναι υπέροχο,πραγματικά!Αύριο θα διαβάσω και τα υπόλοιπα.Καληνύχτα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bella Marie Swan στις Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:24, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:22 | |
| οπως νομιζεις αλλα μπορει και να μην σου αρεσει γιατι απο οτι ξερω εισαι team jacob ενω εγω εντουαρντ ελπιζω αυτο να μην αποτελεσει προβλημα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:26 | |
| Κανένα πρόβλημα!Αν είχα πρόβλημα με την ιστορία σου επειδή είμαι team Jacob,τότε δεν θα διάβαζα και το Λυκόφως! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:47 | |
| σωστα εχεις ενα point | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 11:24 | |
| μολις διαβασα την συνχεια , μπορω να πω οτι στην αρχη νευριασα λιγακι με την μπελλα , μα να λυοηθει τον χαρη, ελεος και αν φερθει ετσι στον εντουαρτ .. ευτυχως ολα πηγαν καλα και ειδε το λαθος της και ο εντουαρτ θα ειναι διππλα της .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο ... για αλη μια φορα εκανες τελεια δουλεια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 13:47 | |
| Μόλις τελείωσα τη συνέχεια. Ένα έχω να πω:εκπληκτική. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 14:00 | |
| σας ευχαριστω κοριτσακια μου και τις δυο ξεχωριστα που σας αρεσε η συνεχεια και με στηριζετε το επομενο κεφαλαιο δεν θα αργησει.... | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 15:40 | |
| Μαρια μου τελεια συνεχεια στην αρχη η Μπελλα συμπεριφερθηκε αδικα στον Εντουαρντ που μεχρι τωρα εχει κανει τοσα για να την βοηθησει. Ευτυχως ομως στο τελος διορθωσε την κατασταση. Μαρια μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 18:16 | |
| Μαρακι μου αδικη η Μπελλα στη αρχη! Μετα ομως τα πραγματα εφτιαξαν...καλα πως μπορεις να λυπηθει τον χαρη μετα απο ολα αυτα; Μπραβο καρδια μου πολυ ωραιο κεφαλαιο ανυπομονω για το επομενο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 13 Αυγ 2011 - 14:08 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου ελπιζω σημερα να εχει μπει καινουργιο κεφαλαιο αλλιως σιγουρα αυριο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 14 Αυγ 2011 - 13:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 14 Αυγ 2011 - 14:31 | |
| σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου χαιρομαι που σου αρεσε ο εντι ειναι 21 και η μπελλα ειναι 15...δεν ξερω πως σας φαινεται αυτη η διαφορα θα ηθελα να μαθω...ναι η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ απερισκεπτη αλλα ηταν ερωτευμενη και δεν ακουσε την λογικη της μην ανησυχεις το παθημα εγινε μαθημα....και παλι σε ευχαριστω πολυ πολυ χρυσανθη μου... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 14 Αυγ 2011 - 14:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 14 Αυγ 2011 - 14:42 | |
| δηλαδη πιστευεις οτι δεν μπορουν να γινουν ζευγαρι λογω ηλικίας?θελω πολυ να ακουσω την γνωμη σου και ολων φυσικα.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 14 Αυγ 2011 - 14:47 | |
| δεν είναι απίθανο να γίνει κάτι μεταξύ τους αλλά λόγο της διαφοράς ηλικίας εγώ πιστεύω ότι θα έχουν προστριβές λόγο του χάσματος που δημιουργεί αυτή η διαφορά ηλικίας... αλλιώς βλέπει εκείνος την ζωή και αλλιώς εκείνη... δεν μπορούν να το αποφύγουν αυτό... αν ήταν γύρω στα 17 που είναι στο τελείωμα της σχολικής της ζωής ίσως και να είναι πιο ομαλά τα πράγματα... και σου λέω και πάλι παίζει και πως έχει οραματιστεί την συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 14 Αυγ 2011 - 16:28 | |
| ναι σιγουρα βλεπουν διαφορετικα την ζωη αλλα δεν λενε οτι τα ετερωνυμα ελκονται και εξαλλου αυτο θα αγαπησει στην μπελλα ο εντι την ηρεμια και την ησυχια ως ενα βαθμο φυσικα θα δειτε...!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας | |
|