Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας

Πήγαινε κάτω 
    +10
    vasia
    LadyTaniaXd
    Bella Marie Swan
    Emy+Robert
    xrysanthi
    ed<3
    robsten kiss
    ROBELINA
    eleni 2
    i love edward 2
    14 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 17:09

εβαλα καινουργιο κεφαλαιο συγνωμη για την καθυστερηση ελπιζω να σας αρεσει καλη αναγνωση περιμενω τα σχολια σας
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 17:36

Μαρια μου πολυ ωραιο κεφαλαιο Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 ο Εντουαρντ δε μας τα λεει καθολου καλα Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 872396 απο τη μια βγαινει με την Μπελλα και απο την αλλη παει για μπανιο με την Τανια. Γιατι να το κανει αυτο; Ευτυχως που η Μπελλα τον ειδε.
    Μαρια μου μπραβο περιμενω την συνεχεια Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 17:49

Μαρια μου πολυ ωραια συνεχεια lol!
    και ανατρεπτικη μου φανηκε!!!Τι γινεται με τον Εντουαρντ
    νομιζω οτι δεν ειναι το τοσο καλο παιδι που πιστευαμε ολοι Neutral Neutral

Τι ηθελε με την Τανια στην παραλια;Με αλλη το πρωι με αλλη το μεσημερι;
    Αφου την Μπελλα δεν ηθελε να γνωρισει καλυτερα;Τωρα γιατι απομακρυνεται; Crying or Very sad

Ελπιζω να δουμε συντομα συνεχεια μπας και ξεδιαλυνουμε τι γινεται!!!Μπραβο σου kiss Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 17:50

τανια ? τι θελει αυτη .. α θα συμφωνησω με την ελενη , ο εντ μια βγαινει με την μπελλα και την αλλη με την τανια.. αλλα απο την αλλη να μου πεις δεν εχουν και σχεση για να μην μπορει να βγαινει με αλλες .. τελεια η συνεχεια .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο ..
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 17:59

Μαρακι υπεροχη συνεχεια...!ΜΠΡΑΒΟ...! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 474941
    Μου την εσπασε παρα πολυ ο Εντουαρντ σε αυτο το κεφαλαιο... Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 872396 Η πρωτη φορα ηταν στην καφετερια,που αργησε 10 λεπτα να βγει εξω μαζι με τη Μπελλα και μετα στην παραλια... Evil or Very Mad
    Τι τρεχει με την Τανια...?Ελπιζω να την βλεπει μονο σαν φιλη...
    Ειναι τοσο κακια η Τανια...Ηθελα να τη χτυπησω... Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 730856
    Μου σρεσε ομως παρα πολυ η αντιδραση της Μπελλα...! Wink Ζηλευει...!
    Περιμενω με αγωνια να δω τι θα γινει στη συνεχεια...!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 18:35

κοριτσακια μου γλυκα εσεις χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε η συνεχεια θα δειτε στην συνεχεια τι ρολο βαραει η τανια στην ζωη του εντι....για αλλη μια φορα ευχαριστω δεν εχω λογια η στηριξη σας ειναι εκπληκτικη το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο...
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
    Αριθμός μηνυμάτων : 11602
    Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 22:46

Πολύ ωραία η ιστορία σου! Μου αρέσει που ο Edward δεν την πίεσε να κάνουν κάτι αμέσως και θεώρησε λογικό να γνωριστούν καλά και μετά να δουν αν μπορούν να γίνουν ζευγάρι. Δεν νομίζω ο Edward να βλέπει ερωτικά την Τάνια γιατί αλλιώς δε θα ήθελε να γνωριστεί με τη Bella αλλά πιστεύω πως κάτι διαφορετικό τους συνδέει. Απλά με ξίνισε που ο Edward δεν έκανε-είπε τίποτα όταν η Bella έφυγε κακήν-κακώς από την παραλία. Αλλά αφού πάει στη Τζέσικα να συζητήσουν θα μάθει κάτι έστω και αργότερα σχετικά με την Τάνια και τον Edward..Μου άρεσε που η Bella αρχίζει να ζηλεύει γιατί αρχίζει να της αρέσει.. Που το έπαιζε και δύσκολη!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 22:51

χαιρομαι πολυ kati?( το ονοματακι σου?) που σου αρεσε η ιστορια μου και ναι θα δειτε στα επομενα κεφαλαια τι συνδεει την τανια και τον εντι....το κεφαλαιο δεν θα αργησει αλλα θα ποσταρω πρωτα το επομενο απο το μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι και μετα αυτο να ξερετε μεχρι μαθαυριο θα εχει αναρηθει...ευχαριστω πολυ ολες σας....
    vasia
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    vasia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Χαλκιδική
    Αριθμός μηνυμάτων : 266
    Registration date : 27/06/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 29 Αυγ 2011 - 14:23

Η τάνια μου τη δίνει στα νεύρα αλλά και ο Εντ γλυκιά μου την ανέβαζε γλυκιά μου την κατέβαζε... Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 872396
    Τουλάχιστον η Μπ. ζηλεύει άρα έχει κάποια αισθήματα για τον Εντ.!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 6512
    Μπράβο σου πολύ ωραία η συνέχεια!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917
    Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 274215
    Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442 kiss Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 19:38

κοριτσακια μου συγνωμη για την καθυστερηση του κεφαλαιου η αληθεια ειναι οτι η εμπνευση μου διοχευτηκε αυτες τις μερες στην αλλη μου ιστορια αλλα ειπα να επανορθωσω βαζοντας το επομενο κεφαλαιο ελπιζω να σας αρεσει περιμενω με αγωνια τα σχολια σας...
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 19:56

η μπελλα ζηλεψε , αρχιζει και επενδυει στον εντουαρτ .. ελεγα και εγω η τζεσικα τοσο καλη , να της τον φαει θελει , τον ειδα καπως πιο θερμο δεν μπορυσε να του αντισταθει .. οσο για το φιλι ολα τα λεφτα .. αντε να δουμε τωρα τι θα ακνει η μπελλα σχεδον προδωθηκε .. καταπληκτικο κεφαλαιο , περιμενω με αγωνια το επόμενο
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 20:11

Μαρια μου υπεροχο κεφαλαιο μπραβο Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 η Μπελλα εχει αρχισει να ενδιαφερεται για τον Εντουαρντ και αυτο το οτι η Τζεσικα θελει τον Εντουαρντ μου φαινεται οτι εγινε για να ζηλεψει η Μπελλα, δε ξερω παλι, παντως η Μπελλα ζηλεψε. Και ο Εντουαρντ δεν την αφησε να φυγει και το φιλι τους πιστευω οτι σημαινει πολλα.
    Μαρακι μου περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 21:53

ουυυυαααουυυυ boogie boogie boogie
    τέλειο boogie boogie boogie επιτέλους το παραδέχτηκε και όλα πήραν τον δρόμο τους boogie boogie boogie
    γιατί κάτι μου λέει ότι η Τζέσικα ήταν στο κόλπο για να την κάνει να αντιδράσει;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
    μπορεί να πόνεσε λίγο αλλά τελικά την έκανε να καταλάβει τελικά ότι έχει αισθήματα για εκείνον Wink

μπράβο ματάκια μου πολύ καλό κεφάλαιο Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 22:16

αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας θα δειτε τι θα γινει στην συνεχεια παντως οτι φιληθηκαν οντως σημαινει πολλα...
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 22:25

Τι τελεια που η Μπελλα καταλαβε οτι θελει τον Εντουαρντ...!Ζηλευει και ειναι λογικο...
    Η συμπεριφορα του Εντ με μπερδευει λιγο... Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 686606 Αλλα πιστευω οτι τη θελει και εκεινος...!
    Μαλον ζηλεψε και εκεινος οταν ειδε τη Μπελλα να χορευει με το Τζειμς(το παρακανε και αυτη),και για αυτο χορεψε με τη Τζεσικα...
    Αυτη θα την σκοτωσω,δεν υπαρχει περιπτωση... Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 872396 Δεν το πιστευα οταν το διαβαζα ειχα μεινει...Μα να προδωσει την κολητη της,ελεος... Evil or Very Mad
    Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα οταν τη φιλησε!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 174341 Φανηκε θελουν ο ενας τον αλλο...!!!Ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα μεταξυ τους...!
    ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Φανταστικο κεφαλαιο!!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 18:11

κοριτσακια μου γλυκα εβαλα καινουργιο κεφαλαιο ελπιζω να σας αρεσει...περιμενω την γνωμη σας....
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 18:43

Τι καλος που ειναι ο Εντουαρντ...!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 150320 Κανονισε ολο αυτο με τη Τζεσικα για να δει αν νοιαζεται η Μπελλα και να μιλησουν...!Τελικα δεν συμβαινει τιποτα με αυτον και την Τανια...!Παρεξηγηση ηταν...Την ειχα παρεξηγησει και τη Τζεσικα... giggle Και ευτυχως δεν κρατησε κακια στη Μπελλα...!
    Ο Εντ ειναι ερωτευμενος με τη Μπελλα και της το ειπε!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 174341 Μπορει εκεινη να μην θελει ακομα σοβαρη σχεση,αλλα ευτυχως εδωσε μια ευκαιρια να ειναι μαζι!!! boogie Και ο Εντ ειναι φυσικα διατεθειμενος να κανει οτι θελει η Μπελλα για να ειναι μαζι...!
    Τωρα θα πανε σινεμα και ισως να ειναι μαζι τους και η Τζεσικα με τον Ντανιελ...!Πολυ χαρηκα που βρηκε καποιον και η Τζεσικα...!
    ΜΠΡΑΒΟ Μαρια μου!!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο!!!!Φαινεται πως τα πραγματα θα πανε καλυτερα τωρα...!Ανυπομονω για το επομενο...!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 18:59

κοριτσακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ θα μπουν δυο τρια καλα κεφαλαια πριν να ξανα χαλασουν για τα καλα αυτη η κατασταση ειναι πρωσωρινη σας το λεω απο τωρα να το ξερετε θα ερθουν δυσκολες στιγμες και για τους δυο...
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 19:01

Μαρακι μου χαιρομαι τοσο για την εξελιξη!!! Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 174341 Λεω και εγω ο Εντουαρντ
    αποκλειεται να κοροιδευει ετσι την Μπελλα...Ευτυχως που της τα εξηγησε
    και μπηκαν τα πραγματα στην θεση τους!!!Καλα πια και αυτη η Τανια πολυ επιμονη
    ειναι δεν καταλαβαινει τι σημαινει να της λενε οχι; Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 626465 αλλα κατι μου λεει πως δεν εχουμε γλιτωσει απο τα διχτυα της!!

Και η φιλη της ηταν πολυ καλη!!!Τον Εντουαρντ τον λατρεψα τι γλυκος που ειναι
    ξερει να συμπεριφερεται σωστα σε μια κοπελα Wink πιστευω η Μπελλα ηταν τυχερη μεσα
    στην ατυχια της μετα απο την προηγουμενη ψετικη σχεση Evil or Very Mad Evil or Very Mad ....

Περιμενω να δω που θα πανε σινεμα..θα ειναι τοσο ωραια μεταξυ τους και πολυ ρομαντικα!!!
    ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!! kiss Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 20:28

τι γλυκος που ειναι ο εντουαρτ .. ειναι πραγματικα ερωτευμενος μαζι της και χαιρομαι που θα κανουν μια προσπαθεια .. αλλα και η φιλη της πολυ καλη!!!!!!! τελειο κεφαλαιο !!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 20:53

Μαρια μου τι υπεροχο κεφαλαιο μπραβο Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 201917 ολο αυτο με την Τζεσικα τελικα εγινε για να ζηλεψει η Μπελλα και ο Εντουαρντ ειναι ερωτευμενος μαζι της.
    Τωρα για την Τανια τι να πουμε επιμενει να κολλαει στον Εντουαρντ ενω ο ιδιος δεν την θελει καθολου Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 872396
    Η σχεση του Εντουαρντ με την Μπελλα εξελισσεται πολυ ωραια και ο Εντουαρντ ειναι υπεροχος Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 150320 μακαρι να πανε ολα καλα.
    Περιμενω με αγωνια την συνεχεια Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 34442
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Σεπ 2011 - 23:25

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ με κανετε πολυ χαρουμενη που σας αρεσε το κεφαλαιο το επομενο θα ειναι απο την αλλη μου ιστορια οσο για αυτη το ειπα και πιο πανω τα πραγματα θα αλλαξουν και δεν θα ειναι ευκολα για κανεναν απο τους δυο ηρωες..
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 3 Οκτ 2011 - 0:07

Βασικά με αυτό το κεφάλαιο με προβλημάτισες... είναι λίγο αφελής η ΜΠ μας εδώ ή μου φαίνεται;;;... δεν θέλω να σπείρω ζιζάνια αλλά ο ΕΝΤ μας δεν μας τα λέει πολύ καλά
    οκ μπορεί να ήταν όλα αλήθεια απο όσα είπε αλλά... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes σαν καχύποπτο άτομο που είμαι κάτι μου βρομάει εδώ και δεν ξέρω τι
    απο την άλλη η ΜΠ τόσο εύκολα να παίσει στην αγκαλιά του;;; θα μου πεις είναι και το νεαρό της ηλικίας της οκ.. αλλά..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes μόλις έφαγες σφαλιάρα βρε κοπελιά... κράτα και μια πισινή κακό δεν κάνει giggle giggle giggle
    ξέρω ξέρω είμαι απο τα άτομα που λένε οι άλλοι για μένα "πάρτη να στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου" αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου giggle giggle giggle
    το κακό θα ήταν να κράταγε κακία η Τζεσικά άλλωστε έπαιξε άσχημο παιχνίδι... χαίρομαι όμως που οι φίλες τα βρήκανε και περασμένα ξεχασμένα Wink
    περιμένω με αγωνία να δω πως θα τα περάσουν στο σινεμά Wink
    και ελπίζω να έχω παίσει έξω στις αβάσιμες υποψίες μου Razz Razz Razz Razz πάντως το λέω ξανά... δεν μου κάνει για καλό παιδί ή να το πω καλύτερα για πολύ αθώος αυτός ο ΕΝΤ μας... όλο και κάποια βλακίτσα έκανε με την Τάνια... δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε πολύ ύποπτη και ένοχη η συμπεριφορά του Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Μπράβο Μαράκι μου πάρα πολύ καλό κεφάλαιο... περιμένω με αγωνία την συνέχεια boogie boogie boogie
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 3 Οκτ 2011 - 0:11

χρυσανθη μου εχεις δικιο ειναι λιγο μυστηριος ο εντι αλλα σκεψου μπορει να μην εκανε τιποτα αλλα να κανει στο μελλον...ποτε δεν ξερεις...οσο για την μπελλα ναι η αφελεια της οφειλεται στο νεαρο της ηλικιας της και μονο θα δειτε παρακατω της αλλαγες της...με την παροδο του χρονου....
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας   Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 3 Οκτ 2011 - 0:22

άρε το δαιμόνιο μυαλό μου αμέσως το έπιασα giggle giggle giggle giggle giggle όχι αν δεν πενέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει giggle giggle giggle giggle giggle

πέρα την πλάκα... βασικά με πονήρεψε όλη η σκηνή στην παραλία... δεν έτρεξε πίσω της ή δεν προσπάθησε καν εκείνην την στιγμή να δείξει ότι δεν έτρεχε τίποτα και αυτό ήταν κάπως ύποπτο... απο την άλλη όλο το σκηνικό με την Τζέσικα... οκ ρε φίλε ποιος είσαι τέλος πάντων άλλο τρόπο δεν βρήκες να την ρίξεις;;;; γενικά μου κάνει λίγο για πανπονηρίδι giggle giggle giggle giggle θα δείξει θα δείξει... περιμένω πως και πως boogie boogie boogie

Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: