| Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας | |
|
+10vasia LadyTaniaXd Bella Marie Swan Emy+Robert xrysanthi ed<3 robsten kiss ROBELINA eleni 2 i love edward 2 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 17:09 | |
| εβαλα καινουργιο κεφαλαιο συγνωμη για την καθυστερηση ελπιζω να σας αρεσει καλη αναγνωση περιμενω τα σχολια σας | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 17:36 | |
| Μαρια μου πολυ ωραιο κεφαλαιο ο Εντουαρντ δε μας τα λεει καθολου καλα απο τη μια βγαινει με την Μπελλα και απο την αλλη παει για μπανιο με την Τανια. Γιατι να το κανει αυτο; Ευτυχως που η Μπελλα τον ειδε. Μαρια μου μπραβο περιμενω την συνεχεια | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 17:49 | |
| Μαρια μου πολυ ωραια συνεχεια και ανατρεπτικη μου φανηκε!!!Τι γινεται με τον Εντουαρντ νομιζω οτι δεν ειναι το τοσο καλο παιδι που πιστευαμε ολοι Τι ηθελε με την Τανια στην παραλια;Με αλλη το πρωι με αλλη το μεσημερι; Αφου την Μπελλα δεν ηθελε να γνωρισει καλυτερα;Τωρα γιατι απομακρυνεται; Ελπιζω να δουμε συντομα συνεχεια μπας και ξεδιαλυνουμε τι γινεται!!!Μπραβο σου | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 17:50 | |
| τανια ? τι θελει αυτη .. α θα συμφωνησω με την ελενη , ο εντ μια βγαινει με την μπελλα και την αλλη με την τανια.. αλλα απο την αλλη να μου πεις δεν εχουν και σχεση για να μην μπορει να βγαινει με αλλες .. τελεια η συνεχεια .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο .. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 17:59 | |
| Μαρακι υπεροχη συνεχεια...!ΜΠΡΑΒΟ...! Μου την εσπασε παρα πολυ ο Εντουαρντ σε αυτο το κεφαλαιο... Η πρωτη φορα ηταν στην καφετερια,που αργησε 10 λεπτα να βγει εξω μαζι με τη Μπελλα και μετα στην παραλια... Τι τρεχει με την Τανια...?Ελπιζω να την βλεπει μονο σαν φιλη... Ειναι τοσο κακια η Τανια...Ηθελα να τη χτυπησω... Μου σρεσε ομως παρα πολυ η αντιδραση της Μπελλα...! Ζηλευει...! Περιμενω με αγωνια να δω τι θα γινει στη συνεχεια...! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 18:35 | |
| κοριτσακια μου γλυκα εσεις χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε η συνεχεια θα δειτε στην συνεχεια τι ρολο βαραει η τανια στην ζωη του εντι....για αλλη μια φορα ευχαριστω δεν εχω λογια η στηριξη σας ειναι εκπληκτικη το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 22:46 | |
| Πολύ ωραία η ιστορία σου! Μου αρέσει που ο Edward δεν την πίεσε να κάνουν κάτι αμέσως και θεώρησε λογικό να γνωριστούν καλά και μετά να δουν αν μπορούν να γίνουν ζευγάρι. Δεν νομίζω ο Edward να βλέπει ερωτικά την Τάνια γιατί αλλιώς δε θα ήθελε να γνωριστεί με τη Bella αλλά πιστεύω πως κάτι διαφορετικό τους συνδέει. Απλά με ξίνισε που ο Edward δεν έκανε-είπε τίποτα όταν η Bella έφυγε κακήν-κακώς από την παραλία. Αλλά αφού πάει στη Τζέσικα να συζητήσουν θα μάθει κάτι έστω και αργότερα σχετικά με την Τάνια και τον Edward..Μου άρεσε που η Bella αρχίζει να ζηλεύει γιατί αρχίζει να της αρέσει.. Που το έπαιζε και δύσκολη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Σαβ 27 Αυγ 2011 - 22:51 | |
| χαιρομαι πολυ kati?( το ονοματακι σου?) που σου αρεσε η ιστορια μου και ναι θα δειτε στα επομενα κεφαλαια τι συνδεει την τανια και τον εντι....το κεφαλαιο δεν θα αργησει αλλα θα ποσταρω πρωτα το επομενο απο το μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι και μετα αυτο να ξερετε μεχρι μαθαυριο θα εχει αναρηθει...ευχαριστω πολυ ολες σας.... | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Δευ 29 Αυγ 2011 - 14:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 18 Σεπ 2011 - 19:38 | |
| κοριτσακια μου συγνωμη για την καθυστερηση του κεφαλαιου η αληθεια ειναι οτι η εμπνευση μου διοχευτηκε αυτες τις μερες στην αλλη μου ιστορια αλλα ειπα να επανορθωσω βαζοντας το επομενο κεφαλαιο ελπιζω να σας αρεσει περιμενω με αγωνια τα σχολια σας... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 18 Σεπ 2011 - 19:56 | |
| η μπελλα ζηλεψε , αρχιζει και επενδυει στον εντουαρτ .. ελεγα και εγω η τζεσικα τοσο καλη , να της τον φαει θελει , τον ειδα καπως πιο θερμο δεν μπορυσε να του αντισταθει .. οσο για το φιλι ολα τα λεφτα .. αντε να δουμε τωρα τι θα ακνει η μπελλα σχεδον προδωθηκε .. καταπληκτικο κεφαλαιο , περιμενω με αγωνια το επόμενο | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 18 Σεπ 2011 - 20:11 | |
| Μαρια μου υπεροχο κεφαλαιο μπραβο η Μπελλα εχει αρχισει να ενδιαφερεται για τον Εντουαρντ και αυτο το οτι η Τζεσικα θελει τον Εντουαρντ μου φαινεται οτι εγινε για να ζηλεψει η Μπελλα, δε ξερω παλι, παντως η Μπελλα ζηλεψε. Και ο Εντουαρντ δεν την αφησε να φυγει και το φιλι τους πιστευω οτι σημαινει πολλα. Μαρακι μου περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 18 Σεπ 2011 - 21:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 18 Σεπ 2011 - 22:16 | |
| αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας θα δειτε τι θα γινει στην συνεχεια παντως οτι φιληθηκαν οντως σημαινει πολλα... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Κυρ 18 Σεπ 2011 - 22:25 | |
| Τι τελεια που η Μπελλα καταλαβε οτι θελει τον Εντουαρντ...!Ζηλευει και ειναι λογικο... Η συμπεριφορα του Εντ με μπερδευει λιγο... Αλλα πιστευω οτι τη θελει και εκεινος...! Μαλον ζηλεψε και εκεινος οταν ειδε τη Μπελλα να χορευει με το Τζειμς(το παρακανε και αυτη),και για αυτο χορεψε με τη Τζεσικα... Αυτη θα την σκοτωσω,δεν υπαρχει περιπτωση... Δεν το πιστευα οταν το διαβαζα ειχα μεινει...Μα να προδωσει την κολητη της,ελεος... Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα οταν τη φιλησε!!! Φανηκε θελουν ο ενας τον αλλο...!!!Ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα μεταξυ τους...! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!!!! Φανταστικο κεφαλαιο!!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 18:11 | |
| κοριτσακια μου γλυκα εβαλα καινουργιο κεφαλαιο ελπιζω να σας αρεσει...περιμενω την γνωμη σας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 18:43 | |
| Τι καλος που ειναι ο Εντουαρντ...!!! Κανονισε ολο αυτο με τη Τζεσικα για να δει αν νοιαζεται η Μπελλα και να μιλησουν...!Τελικα δεν συμβαινει τιποτα με αυτον και την Τανια...!Παρεξηγηση ηταν...Την ειχα παρεξηγησει και τη Τζεσικα... Και ευτυχως δεν κρατησε κακια στη Μπελλα...! Ο Εντ ειναι ερωτευμενος με τη Μπελλα και της το ειπε!!! Μπορει εκεινη να μην θελει ακομα σοβαρη σχεση,αλλα ευτυχως εδωσε μια ευκαιρια να ειναι μαζι!!! Και ο Εντ ειναι φυσικα διατεθειμενος να κανει οτι θελει η Μπελλα για να ειναι μαζι...! Τωρα θα πανε σινεμα και ισως να ειναι μαζι τους και η Τζεσικα με τον Ντανιελ...!Πολυ χαρηκα που βρηκε καποιον και η Τζεσικα...! ΜΠΡΑΒΟ Μαρια μου!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο!!!!Φαινεται πως τα πραγματα θα πανε καλυτερα τωρα...!Ανυπομονω για το επομενο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 18:59 | |
| κοριτσακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ θα μπουν δυο τρια καλα κεφαλαια πριν να ξανα χαλασουν για τα καλα αυτη η κατασταση ειναι πρωσωρινη σας το λεω απο τωρα να το ξερετε θα ερθουν δυσκολες στιγμες και για τους δυο... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 19:01 | |
| Μαρακι μου χαιρομαι τοσο για την εξελιξη!!! Λεω και εγω ο Εντουαρντ αποκλειεται να κοροιδευει ετσι την Μπελλα...Ευτυχως που της τα εξηγησε και μπηκαν τα πραγματα στην θεση τους!!!Καλα πια και αυτη η Τανια πολυ επιμονη ειναι δεν καταλαβαινει τι σημαινει να της λενε οχι; αλλα κατι μου λεει πως δεν εχουμε γλιτωσει απο τα διχτυα της!! Και η φιλη της ηταν πολυ καλη!!!Τον Εντουαρντ τον λατρεψα τι γλυκος που ειναι ξερει να συμπεριφερεται σωστα σε μια κοπελα πιστευω η Μπελλα ηταν τυχερη μεσα στην ατυχια της μετα απο την προηγουμενη ψετικη σχεση .... Περιμενω να δω που θα πανε σινεμα..θα ειναι τοσο ωραια μεταξυ τους και πολυ ρομαντικα!!! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 20:28 | |
| τι γλυκος που ειναι ο εντουαρτ .. ειναι πραγματικα ερωτευμενος μαζι της και χαιρομαι που θα κανουν μια προσπαθεια .. αλλα και η φιλη της πολυ καλη!!!!!!! τελειο κεφαλαιο !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 20:53 | |
| Μαρια μου τι υπεροχο κεφαλαιο μπραβο ολο αυτο με την Τζεσικα τελικα εγινε για να ζηλεψει η Μπελλα και ο Εντουαρντ ειναι ερωτευμενος μαζι της. Τωρα για την Τανια τι να πουμε επιμενει να κολλαει στον Εντουαρντ ενω ο ιδιος δεν την θελει καθολου Η σχεση του Εντουαρντ με την Μπελλα εξελισσεται πολυ ωραια και ο Εντουαρντ ειναι υπεροχος μακαρι να πανε ολα καλα. Περιμενω με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Πεμ 29 Σεπ 2011 - 23:25 | |
| κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ με κανετε πολυ χαρουμενη που σας αρεσε το κεφαλαιο το επομενο θα ειναι απο την αλλη μου ιστορια οσο για αυτη το ειπα και πιο πανω τα πραγματα θα αλλαξουν και δεν θα ειναι ευκολα για κανεναν απο τους δυο ηρωες.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Δευ 3 Οκτ 2011 - 0:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Δευ 3 Οκτ 2011 - 0:11 | |
| χρυσανθη μου εχεις δικιο ειναι λιγο μυστηριος ο εντι αλλα σκεψου μπορει να μην εκανε τιποτα αλλα να κανει στο μελλον...ποτε δεν ξερεις...οσο για την μπελλα ναι η αφελεια της οφειλεται στο νεαρο της ηλικιας της και μονο θα δειτε παρακατω της αλλαγες της...με την παροδο του χρονου.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας Δευ 3 Οκτ 2011 - 0:22 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Η Αγάπη της Διπλανής Πόρτας | |
|