| Snow White and the Huntsman | |
|
+43Mrs.Cullen2 alexandra13 maria_likofos mariettoula1996 argyro12 xrysanthi marina forever SalvatoreDamon dmant89 ellen maraki27 dark violet Stella Sunlight marina Silia ΕΡΗ dimitroula-robsessed hlhtwilightmania EliRose twilightFOREVER Mental Shield ed<3 !!!twilight!!! MIKAELLA bellarenesmi Teodan AspaKorth April Dalia Zafrina T-NM-E-BD $ofi@ + Edward pitsiriki Vanina BELLA MARIE ROBELINA Rosemarie Cullen robsten kiss Bitten Pillows Bella Marie Swan evi dani Kornilia PattinsonCullen 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 7 Ιουν 2012 - 3:52 | |
| απο την αρχη με αυτο τον σκοπο ξεκινησαν...οποτε ελπιζω... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 7 Ιουν 2012 - 3:55 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 7 Ιουν 2012 - 4:01 | |
| κι αμα θα το κανουν κι ολας.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 22 Ιουν 2012 - 18:21 | |
| | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:16 | |
| Πωωω δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύω όσους είδαν την ταινία...... Εδώ πέρα στο cinema έδειξαν το trailer πριν κανένα μήνα και έβγαλαν και αφίσες και τελικά δεν την έφερε......... Μήπως ξέρει κανένας πότε βγαίνει το dvd ?? (αν δεν έχει βγει ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:24 | |
| Δεν εχει βγει αλλα λγκ θα αργησει ακομη...κανενα διμηνο το λιγοτερο... | |
|
| |
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:27 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:39 | |
| υποθετω μπορει και περισσοτερο....αλλα ισως μπορεις να το κατεβασεις απο πουθενα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:48 | |
| περισσότερο ?????? με σκοτώνεις τώρα......... τεσπα τι να κάνουμε , υπομονή........ μάλλον θα μπορέσω να την κατεβάσω αλλά όπως και να το κάνουμε το dvd είναι άλλο πράγμα....... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:49 | |
| τα χω κοψει τα dvd...blueray πλεον... οσο για την ταινια την ειδα 2 φορες στο σινεμα οποτε πηρα γερη δοση...την εχω και κατεβασμενη σε καλουτσικη αναλυση οποτε βολευομαι για τωρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:54 | |
| κι εγώ σκόπευα να πάω 2-3 φορές cinema αν την έφερνε . . . (είμαι λιγάκι υπερβολική αλλά χρειάζομαι αυτή τη ''γερή δόση'' που είπες ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 2:57 | |
| κι εγω ειμαι πολυ του ειδους οποτε αν ταινια μου αρεσει την λιωνω...και αυτη μου αρεσε πολυ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 3:02 | |
| λογικό το βρίσκω με τέτοιους ηθοποιούς........ εδώ άλλωστε οι περισσότεροι είχαμε λιώσει το trailer οπότε φαντάσου την ταινία.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 3:04 | |
| το ξερω...το χα δει οχτακοσιες φορες στο σινεμα κι ολο ανατριχιλα με επιανε΄΄΄.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 9:29 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 12:06 | |
| απο το piratebay την κατεβασα εδω και καιρο...σιγουρα υπαρχει ακομη... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 13:17 | |
| εγώ την είχα δει στην αρχή που είχε βγεί στη Θεσσαλονίκη και τώρα την έφερε και στην πόλη μου όποτε θα πάω και για μια δεύτερη φορά!να την κατεβάσω ακόμα δεν ασχολήθηκα αλλά θα το κάνω σύντομα!το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω να τις γράφω μετά σε dvd! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Σαβ 23 Ιουν 2012 - 15:35 | |
| Δεν ειναι τπτ δυσκολο....εγω πλεον δεν τις γραφω κι ολας αν δεν μου αρεσουν πολυ...εχω ηδη παρα πολλα.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 14:05 | |
| μόλις το είδα και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη με κρατούσε σε αγωνία όλη την ώρα και συγκινήθηκα σε πολλά σημεία το τέλος δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι πάει για συνέχεια απλά το κάνανε έτσι στην περίπτωση που γίνει σάλος και το ζητήσουν πολύ καλό δεν το περίμενα τόσο αλλά περιμένω να βγει σε καλύτερη ανάλυση γιατί τα σκοτεινά σημεία λόγο ανάλυσης μόνο, με κούρασαν αρκετά και πολλές σκηνές χάνανε τώρα όσο αφορά το στόρι, είναι σίγουρα φανφικ και μάλιστα κροσόβερ λίγο άρχοντας τον δαχτυλιδιών, λίγο το ορίτζιναλ στόρι και τσουπ βγήκε η ιστορία πολλά κοινά στοιχεία με τον άρχοντα, μέχρι και η ασπίδα της αν το παρατηρήσατε είχε το δέντρο από τον άρχοντα, τα στοιχειά, το πως ξεκίνησε με τους πολεμιστές που διαλύονταν όταν του κόβανε στην μέση, μόνο τα ορκ και τους ουρουκχουαη δεν χρησιμοποίησε και πολλά άλλα που όρεξη να έχω να γράφω όμως για να πω την μαύρη μου αλήθεια εμένα προσωπικά που είμαι λάτρεις τέτοιων ταινιών δεν με χάλασε καθόλου και ούτε με έβαλε στην διαδικασία να λέω τώρα θα γίνει αυτό τώρα θα γίνει εκείνο και να με ξενερώνει καθώς το μάντευα πριν δω την σκηνή ίσα ίσα την είχαν πλέξει έτσι ώστε να το βλέπεις ευχάριστα και να σου παίρνει κάθε παράταιρη σκέψη ώστε να μην σου δίνει το δικαίωμα να βαρεθείς αυτό θα πει επιτυχία όσο αφορά την Κρίστεν, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση την έχω δει να παίζει και καλύτερα, οι κραυγές της δε θα μείνουν στην ιστορία σε μια δόση ήθελα να κλείσω τον ήχο τόσο μου την έσπαγε η Charlize Theron θεά φοβερή ερμηνεία της βγάζω το καπέλο ο Chris Hemsworth εντάξει εκεί προσκυνώ, νόμιζα το Θορ ήταν η καλύτερη του αλλά μου απέδειξε ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από αυτόν τον ηθοποιό όσο αφορά τον χαρακτήρα Γουίλιαμ άστο να πάει αγόρι μου δεν το έχεις, ο κυνηγός σε έφαγε λάχανο όλες μας εκείνον θα επιλέγαμε | |
|
| |
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 14:56 | |
| κοριτσια εγω δεν την εχω δει ακομα την ταινια | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:01 | |
| ειδα την ταινια... και εγω τον κυνηγο θα διαλεγααα... ΥΓ. θα βγει συνεχεια της ταινιας? - Σπόιλερ:
αν βγει ελπιζω να μεινει η χιονατη με τον κυνηγο
| |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:13 | |
| ούτε εγώ την έχω δει ακόμα ,αλλά κάποια στιγμή θα την κατεβάσω γιατί έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια ... | |
|
| |
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:16 | |
| ναι κι εγω | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:17 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:35 | |
| σας στην συνιστώ ανεπιφύλακτα δεν θα το μετανιώσετε | |
|
| |
| Snow White and the Huntsman | |
|