| Snow White and the Huntsman | |
|
+43Mrs.Cullen2 alexandra13 maria_likofos mariettoula1996 argyro12 xrysanthi marina forever SalvatoreDamon dmant89 ellen maraki27 dark violet Stella Sunlight marina Silia ΕΡΗ dimitroula-robsessed hlhtwilightmania EliRose twilightFOREVER Mental Shield ed<3 !!!twilight!!! MIKAELLA bellarenesmi Teodan AspaKorth April Dalia Zafrina T-NM-E-BD $ofi@ + Edward pitsiriki Vanina BELLA MARIE ROBELINA Rosemarie Cullen robsten kiss Bitten Pillows Bella Marie Swan evi dani Kornilia PattinsonCullen 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:37 | |
| εγω παλι δεν ξερω που να παω για να τη δω | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:38 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 15:50 | |
| Αργυρό μου σου στέλνω πμ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 27 Ιουν 2012 - 16:24 | |
| Ναι θα βγει συνεχεια και θα ειναι εστιασμενη στον κυνηγο...εχει βγει σε καθολου καλυτερη αναλυση...? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 9:30 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 12:39 | |
| Bγηκε επιτελους και σε κανονικη αναλυση... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 16:53 | |
| - maria_likofos έγραψε:
- να σας πω την πικρή μου αλήθεια εμένα μου φάνετε άκρως γελοίο και απαράδεκτο να απολυθεί επειδή έκανε ένα λάθος που αφορά καθαρά τα προσωπικά της !την απολύουν επειδή πήγε με τον σκηνοθέτη και δημιουργήθηκε σκάνδαλο? εε όχι δεν μου φαίνεται σωστό να απολυθεί γι αυτό εφόσον είναι καλή στην δουλεία της...
Πες τα βρε Μαρία! Κι εγώ τα ίδια πιστεύω! Αν δηλαδή ήταν υπάλληλος γραφείου θα την απέλυαν? Να σας πώ ένα γεγονός. Συνάδελφος της μαμάς μου που ήταν & παντρεμένη κιόλας τα είχε με τον προιστάμενό της. Δεν απολύθηκε φυσικά. Κι όταν χώρισε μ'αυτόν, κόλλαγε σε άλλον προιστάμενο Και πάλι δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζω εδώ την κουβέντα, γιατί φοβάμαι μην είμαστε off δίπλα. | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 17:07 | |
| χααχαχα απαντάς εδώ βανίνα και λέω μα καλά που το έγραψα? χαίρομαι που συμφωνείς παντως γιατί δεν είναι σωστό το όλο θέμα... και πες οτι την απολύουν.. αυτός δεν έκανε τίποτα? αυτός δεν έχει ευθύνη? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 17:50 | |
| Αυτός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη (παντρεμένος, με παιδιά, 20 χρόνια μεγαλύτερος). Η γνώμη μου είναι ότι μπορούν να απολύσουν έναν ηθοποιό για επαγγελματική ανεπάρκεια & όχι για τις λάθος επιλογές στην προσωπική του ζωή. Και συγκεκριμένα η Kristen ποτέ δεν είχαμε ακούσει πως ήταν ανεύθυνη ηθοποιός. Ούτε αργούσε στα γυρίσματα, ούτε είχε εριστική συμπεριφορά, ούτε πήγαινε "αδιάβαστη" ή μεθυσμένη (το λέω γιατί μερικοί το κάνουν). Και πάντα προσπαθούσε να ταυτιστεί με τους ρόλους της. Για τη Χιονάτη προσπάθησε να ξεπεράσει το φόβο της για την ιππασία, παρόλο που είχε πέσει απ'το άλογο όταν ήταν μικρή, για το The Runaways έκοψε & έβαψε τα μαλλιά της (παρόλο που της φώναζαν απ'την Summit), ώστε να μοιάζει στην Joan Jett & έμαθε να παίζει κιθάρα με το αριστερό, για την Χαραυγή έκανε αυστηρή διαίτα, ώστε να είναι πιο κοντά στη σκελετωμένη Βella, ενώ για το Welcome to the Rileys έμαθε pole dancing (γι'αυτό & στην ταινία είναι γεμάτη μελανιές στα πόδια) & τρεφόταν ανθυγιεινά & κάπνιζε συνέχεια, ώστε το προσωπό της να δείχνει κουρασμένο & με σπυράκια για να παίξει την στριπτιζεζ. Και τώρα για την Calli είχε ξεκινήσει γυμναστήριο, θα έβαφε ξανθά τα μαλλιά της & θα έκανε σολάριουμ για να παίξει την Mya. Αν όλα αυτά δεν είναι δείγματα ευσυνειδητου ηθοποιού, τότε δεν ξέρω τί είναι. Μερικοί μπορεί να πούν ότι δεν είναι καλή ηθοποιός & δεν ξέρει να παίζει. Ας πούμε πώς είναι έτσι (που εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω). Ναί, αλλά κυρία Universal αυτό τώρα προέκυψε? Στην πρώτη Χιονάτη δηλαδή σου έκανε σαν ηθοποιός & τώρα μετά τα γεγονότα δεν σου κάνει? Δεν ξέρω τί σκέφτονται να κάνουν στην Universal, πάντως αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά & τονίζουν ότι δεν την απέλυσαν. Από εκεί & πέρα θα δείξει. Πάντως γενικότερα είναι άδικη όλη αυτή η επίθεση σε μια κοπέλα που απ'ότι φαίνεται δεν έχει κάνει άλλα παραπτώματα. Ούτε μέθαγε συνέχεια, ούτε είχε μπλέξει με περίεργες ουσίες, ούτε είχε ακουστεί τίποτα άλλο περίεργο & ύποπτο. Κι ούτε με παντρεμένους έμπλεκε συνέχεια (πριν τα τωρινά), ούτε είχε κερατώσει πριν τον φίλο της, ούτε γύριζε με τον έναν & με τον άλλο για να την πείς ανήθικη. Και σε όλους αυτούς που την λένε π........α & τ......α λέω ένα: ότι δόξα τον Θεό η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια & η νεοελληνική έχει την κατάλληλη λέξη, άπιστη. Συγγνώμη, αλλά τα μάζευα & τώρα ξέσπασα! | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 21:56 | |
| πιστευω πως ο λογος που την απεσυραν απο την ταινια δεν ειναι η απιστια αυτη καθε αυτη αλλα οτι δεν θα εχει επυτιχια εαν συνεργαστουν ξανα Στιουαρτ - Σαντερς σαν να μην τρεχει τιποτα. κ επειδη σε αντιθεση με το σκηνοθετης που απο ολο αυτην την ιστορια βγηκε ''μαγκας'' που κουτουπωσε το πιπινι η Στιουρτ κατεληξε η πιο μισιτη γυναικα του χολιγουντ οποτε επελεξαν αυτη τη λυση. και να σας πω κ κατι την ειδα την ταινια 2 φορες και ηταν πολυ καλη, την πρωτη για την Θερον και τη δευτερη για τον Χεσμγουορθ! η Στιουαρτ ηταν δεν ηταν καμια διαφορα για μενα και το σικουελ με τον κυνηγο οταν βγει θα το δω κι αυτο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 22:08 | |
| Ακούγεται ότι ίσως αλλάξουν το storyline (όπως είπες Μελίνα) & να δώσουν βάση στον κυνηγό. Τώρα τί σοί sequel της Χιονάτης θα είναι χωρίς Χιονάτη δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως εγώ προσωπικά αν γίνει αυτό δεν θα την δώ την ταινία για τους λόγους που είπα πιο πάνω. Κι αυτό γιατί εγώ το βλέπω σαν θέμα αρχής απέναντι σε μία συμπεριφορά (Universal) που αποδοκιμάζω. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 22:14 | |
| η ταινια λεγεται '' η Χιονατη ΚΑΙ ο Κυνηγος'' ειναι ισοι στην ταινια κ δεν ξερω αν την εχεις δει Βανινα αλλα ο Κυνηγος εχει δικη του ιστορια δεν ειναι β' ρολος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 22:26 | |
| Όχι δεν την έχω δεί αλλά και πάλι οι ρόλοι είναι πρωταγωνιστικοί και οι 2. Αν είναι sequel της 'Χιονάτης & του κυνηγού" πώς θα μπορεί να λείπει ο ένας απ' τους 2? Εκτός αν δεν είναι sequel, αλλά κάτι άλλο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 22:39 | |
| προφανως θα ειναι '' Ο Κυνηγος + κατι αλλο '' και θα στηριζεται το στορυ στη προστασια του βασιλειου της Χιονατης ή κατι τετοιο τελος παντων. σημερα η Χρυσανθη εβαλε ενα λινκ παραπανω με ολη την ταινια με ελληνικους υποτιτλους με πολυ καλη επεξεργασια εικονας κ ηχου μπορεις να τη δεις εαν θες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 31 Αυγ 2012 - 22:53 | |
| Nαί, το είδα το link της Χρυσάνθης & είδα & το site. Έχω την εντύπωση πως είναι καινούριο, γι'αυτό δεν έχει πολλές ταινίες ακόμα. Σ'ευχαριστώ πάντως | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 18:22 | |
| - xrysanthi έγραψε:
- μόλις το είδα και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη
με κρατούσε σε αγωνία όλη την ώρα και συγκινήθηκα σε πολλά σημεία το τέλος δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι πάει για συνέχεια απλά το κάνανε έτσι στην περίπτωση που γίνει σάλος και το ζητήσουν πολύ καλό δεν το περίμενα τόσο αλλά περιμένω να βγει σε καλύτερη ανάλυση γιατί τα σκοτεινά σημεία λόγο ανάλυσης μόνο, με κούρασαν αρκετά και πολλές σκηνές χάνανε
τώρα όσο αφορά το στόρι, είναι σίγουρα φανφικ και μάλιστα κροσόβερ λίγο άρχοντας τον δαχτυλιδιών, λίγο το ορίτζιναλ στόρι και τσουπ βγήκε η ιστορία πολλά κοινά στοιχεία με τον άρχοντα, μέχρι και η ασπίδα της αν το παρατηρήσατε είχε το δέντρο από τον άρχοντα, τα στοιχειά, το πως ξεκίνησε με τους πολεμιστές που διαλύονταν όταν του κόβανε στην μέση, μόνο τα ορκ και τους ουρουκχουαη δεν χρησιμοποίησε και πολλά άλλα που όρεξη να έχω να γράφω
όμως για να πω την μαύρη μου αλήθεια εμένα προσωπικά που είμαι λάτρεις τέτοιων ταινιών δεν με χάλασε καθόλου και ούτε με έβαλε στην διαδικασία να λέω τώρα θα γίνει αυτό τώρα θα γίνει εκείνο και να με ξενερώνει καθώς το μάντευα πριν δω την σκηνή ίσα ίσα την είχαν πλέξει έτσι ώστε να το βλέπεις ευχάριστα και να σου παίρνει κάθε παράταιρη σκέψη ώστε να μην σου δίνει το δικαίωμα να βαρεθείς αυτό θα πει επιτυχία
όσο αφορά την Κρίστεν, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση την έχω δει να παίζει και καλύτερα, οι κραυγές της δε θα μείνουν στην ιστορία σε μια δόση ήθελα να κλείσω τον ήχο τόσο μου την έσπαγε
η Charlize Theron θεά φοβερή ερμηνεία της βγάζω το καπέλο
ο Chris Hemsworth εντάξει εκεί προσκυνώ, νόμιζα το Θορ ήταν η καλύτερη του αλλά μου απέδειξε ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από αυτόν τον ηθοποιό
όσο αφορά τον χαρακτήρα Γουίλιαμ άστο να πάει αγόρι μου δεν το έχεις, ο κυνηγός σε έφαγε λάχανο όλες μας εκείνον θα επιλέγαμε Χρυσανθη νομιζω καλυφθηκα απο την απαντηση σου και για την εντυπωση της ταινιας..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 18:26 | |
| πολύ χαίρομαι Ζαφίρα μου που έχουμε την ίδια άποψη όταν το έγραφα έλεγα ωχχχ πάλι κακιά θα βγω αλλά η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε στο σύνολο απλά δεν είδα κάτι το διαφορετικό μέσα κάτι καινούργιο για να με κάνει να το τονίσω | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 18:30 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 18:32 | |
| και εγώ ακριβώς για τον ίδιο λόγο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 18:43 | |
| | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 19:39 | |
| Zafrina και εμενα ηταν η αγαπημενη μου σκηνη!! δεν εχω διαβασει το βιβλιο και περιμανα ενα μεγαλυτερο ρομαντζο γενικοτερα αλλα η συγκεκριμενη σκηνη ηταν ΠΟΛΥ καλη!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 20:00 | |
| Γενικα η Θερον ηταν θεα σε αυτο τον ρολο....παντα με κανει να ανατριχιαζω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Τετ 19 Σεπ 2012 - 20:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Κυρ 30 Σεπ 2012 - 23:30 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Snow white and the huntsman! Τρι 9 Οκτ 2012 - 10:01 | |
| Οκ η ταινια δεν βγηκε τωρα...αλλα αξιζει να την δειτε...αλλωστε παιζει και η αγαπημενη μας Kristen Stewart!Ποσοι την εχουν δει?
Edit by Ερη:Πριν ανοιξουμε νεο τοπικ ελενχουμε και σιγουρευομαστε οτι δεν υπαρχει καποιο παρομοιο.Αν δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι απευθυνόμαστε σε ατομο της διαχειρισης οπου θα μας απαντησει σιγουρα. | |
|
| |
| Snow White and the Huntsman | |
|