Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Snow White and the Huntsman

Πήγαινε κάτω 
+43
Mrs.Cullen2
alexandra13
maria_likofos
mariettoula1996
argyro12
xrysanthi
marina forever
SalvatoreDamon
dmant89
ellen
maraki27
dark violet
Stella Sunlight
marina
Silia
ΕΡΗ
dimitroula-robsessed
hlhtwilightmania
EliRose
twilightFOREVER
Mental Shield
ed<3
!!!twilight!!!
MIKAELLA
bellarenesmi
Teodan
AspaKorth
April
Dalia
Zafrina
T-NM-E-BD
$ofi@ + Edward
pitsiriki
Vanina
BELLA MARIE
ROBELINA
Rosemarie Cullen
robsten kiss
Bitten Pillows
Bella Marie Swan
evi
dani
Kornilia PattinsonCullen
47 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
argyro12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
argyro12

Θηλυκό Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2374
Registration date : 03/06/2012

Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουν 2012 - 15:37

εγω παλι δεν ξερω που να παω για να τη δω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουν 2012 - 15:38

εγώ θα την κατεβάσω ..
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουν 2012 - 15:50

Αργυρό μου σου στέλνω πμ Wink
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουν 2012 - 16:24

Ναι θα βγει συνεχεια και θα ειναι εστιασμενη στον κυνηγο...εχει βγει σε καθολου καλυτερη αναλυση...?
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 9:30

Snow White and the Huntsman [2012]
http://o-tainiofagos.blogspot.gr/2012/08/snow-white-and-huntsman-2012.html
η ταινία On Line και με ελληνικούς υποτίτλους
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 12:39

Bγηκε επιτελους και σε κανονικη αναλυση...
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6067
Registration date : 16/05/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 16:53

maria_likofos έγραψε:
να σας πω την πικρή μου αλήθεια εμένα μου φάνετε άκρως γελοίο και απαράδεκτο να απολυθεί επειδή έκανε ένα λάθος που αφορά καθαρά τα προσωπικά της !την απολύουν επειδή πήγε με τον σκηνοθέτη και δημιουργήθηκε σκάνδαλο? εε όχι δεν μου φαίνεται σωστό να απολυθεί γι αυτό εφόσον είναι καλή στην δουλεία της...

Πες τα βρε Μαρία! Κι εγώ τα ίδια πιστεύω! Αν δηλαδή ήταν υπάλληλος γραφείου θα την απέλυαν? Να σας πώ ένα γεγονός. Συνάδελφος της μαμάς μου που ήταν & παντρεμένη κιόλας τα είχε με τον προιστάμενό της. Δεν απολύθηκε φυσικά. Κι όταν χώρισε μ'αυτόν, κόλλαγε σε άλλον προιστάμενο lol! Και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Συνεχίζω εδώ την κουβέντα, γιατί φοβάμαι μην είμαστε off δίπλα.
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 3548
Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 17:07

χααχαχα απαντάς εδώ βανίνα και λέω μα καλά που το έγραψα?
χαίρομαι που συμφωνείς παντως γιατί δεν είναι σωστό το όλο θέμα...
και πες οτι την απολύουν.. αυτός δεν έκανε τίποτα? αυτός δεν έχει ευθύνη?
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 17:50

Αυτός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη (παντρεμένος, με παιδιά, 20 χρόνια μεγαλύτερος). Η γνώμη μου είναι ότι μπορούν να απολύσουν έναν ηθοποιό για επαγγελματική ανεπάρκεια & όχι για τις λάθος επιλογές στην προσωπική του ζωή. Και συγκεκριμένα η Kristen ποτέ δεν είχαμε ακούσει πως ήταν ανεύθυνη ηθοποιός. Ούτε αργούσε στα γυρίσματα, ούτε είχε εριστική συμπεριφορά, ούτε πήγαινε "αδιάβαστη" ή μεθυσμένη (το λέω γιατί μερικοί το κάνουν). Και πάντα προσπαθούσε να ταυτιστεί με τους ρόλους της. Για τη Χιονάτη προσπάθησε να ξεπεράσει το φόβο της για την ιππασία, παρόλο που είχε πέσει απ'το άλογο όταν ήταν μικρή, για το The Runaways έκοψε & έβαψε τα μαλλιά της (παρόλο που της φώναζαν απ'την Summit), ώστε να μοιάζει στην Joan Jett & έμαθε να παίζει κιθάρα με το αριστερό, για την Χαραυγή έκανε αυστηρή διαίτα, ώστε να είναι πιο κοντά στη σκελετωμένη Βella, ενώ για το Welcome to the Rileys έμαθε pole dancing (γι'αυτό & στην ταινία είναι γεμάτη μελανιές στα πόδια) & τρεφόταν ανθυγιεινά & κάπνιζε συνέχεια, ώστε το προσωπό της να δείχνει κουρασμένο & με σπυράκια για να παίξει την στριπτιζεζ. Και τώρα για την Calli είχε ξεκινήσει γυμναστήριο, θα έβαφε ξανθά τα μαλλιά της & θα έκανε σολάριουμ για να παίξει την Mya. Αν όλα αυτά δεν είναι δείγματα ευσυνειδητου ηθοποιού, τότε δεν ξέρω τί είναι. Μερικοί μπορεί να πούν ότι δεν είναι καλή ηθοποιός & δεν ξέρει να παίζει. Ας πούμε πώς είναι έτσι (που εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω). Ναί, αλλά κυρία Universal lol! αυτό τώρα προέκυψε? Στην πρώτη Χιονάτη δηλαδή σου έκανε σαν ηθοποιός & τώρα μετά τα γεγονότα δεν σου κάνει?
Δεν ξέρω τί σκέφτονται να κάνουν στην Universal, πάντως αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά & τονίζουν ότι δεν την απέλυσαν. Από εκεί & πέρα θα δείξει.
Πάντως γενικότερα είναι άδικη όλη αυτή η επίθεση σε μια κοπέλα που απ'ότι φαίνεται δεν έχει κάνει άλλα παραπτώματα. Ούτε μέθαγε συνέχεια, ούτε είχε μπλέξει με περίεργες ουσίες, ούτε είχε ακουστεί τίποτα άλλο περίεργο & ύποπτο. Κι ούτε με παντρεμένους έμπλεκε συνέχεια (πριν τα τωρινά), ούτε είχε κερατώσει πριν τον φίλο της, ούτε γύριζε με τον έναν & με τον άλλο για να την πείς ανήθικη. Και σε όλους αυτούς που την λένε π........α & τ......α λέω ένα: ότι δόξα τον Θεό η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια & η νεοελληνική έχει την κατάλληλη λέξη, άπιστη.
Συγγνώμη, αλλά τα μάζευα & τώρα ξέσπασα!
pitsiriki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pitsiriki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2567
Registration date : 22/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 21:56

πιστευω πως ο λογος που την απεσυραν απο την ταινια δεν ειναι η απιστια αυτη καθε αυτη αλλα οτι δεν θα εχει επυτιχια εαν συνεργαστουν ξανα Στιουαρτ - Σαντερς σαν να μην τρεχει τιποτα. κ επειδη σε αντιθεση με το σκηνοθετης που απο ολο αυτην την ιστορια βγηκε ''μαγκας'' που κουτουπωσε το πιπινι η Στιουρτ κατεληξε η πιο μισιτη γυναικα του χολιγουντ οποτε επελεξαν αυτη τη λυση.
και να σας πω κ κατι την ειδα την ταινια 2 φορες και ηταν πολυ καλη, την πρωτη για την Θερον και τη δευτερη για τον Χεσμγουορθ! η Στιουαρτ ηταν δεν ηταν καμια διαφορα για μενα και το σικουελ με τον κυνηγο οταν βγει θα το δω κι αυτο.
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:08

Ακούγεται ότι ίσως αλλάξουν το storyline (όπως είπες Μελίνα) & να δώσουν βάση στον κυνηγό. Τώρα τί σοί sequel της Χιονάτης θα είναι χωρίς Χιονάτη δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως εγώ προσωπικά αν γίνει αυτό δεν θα την δώ την ταινία για τους λόγους που είπα πιο πάνω. Κι αυτό γιατί εγώ το βλέπω σαν θέμα αρχής απέναντι σε μία συμπεριφορά (Universal) που αποδοκιμάζω.
pitsiriki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pitsiriki

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:14

η ταινια λεγεται '' η Χιονατη ΚΑΙ ο Κυνηγος'' ειναι ισοι στην ταινια κ δεν ξερω αν την εχεις δει Βανινα αλλα ο Κυνηγος εχει δικη του ιστορια δεν ειναι β' ρολος
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:26

Όχι δεν την έχω δεί αλλά και πάλι οι ρόλοι είναι πρωταγωνιστικοί και οι 2. Αν είναι sequel της 'Χιονάτης & του κυνηγού" πώς θα μπορεί να λείπει ο ένας απ' τους 2? Εκτός αν δεν είναι sequel, αλλά κάτι άλλο.
pitsiriki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pitsiriki

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:39

προφανως θα ειναι '' Ο Κυνηγος + κατι αλλο '' και θα στηριζεται το στορυ στη προστασια του βασιλειου της Χιονατης ή κατι τετοιο τελος παντων.
σημερα η Χρυσανθη εβαλε ενα λινκ παραπανω με ολη την ταινια με ελληνικους υποτιτλους με πολυ καλη επεξεργασια εικονας κ ηχου μπορεις να τη δεις εαν θες.
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:53

Nαί, το είδα το link της Χρυσάνθης & είδα & το site. Έχω την εντύπωση πως είναι καινούριο, γι'αυτό δεν έχει πολλές ταινίες ακόμα. Σ'ευχαριστώ πάντως Smile
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 18:22

xrysanthi έγραψε:
μόλις το είδα και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη
με κρατούσε σε αγωνία όλη την ώρα και συγκινήθηκα σε πολλά σημεία
το τέλος δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι πάει για συνέχεια απλά το κάνανε έτσι στην περίπτωση που γίνει σάλος και το ζητήσουν Wink
πολύ καλό δεν το περίμενα τόσο αλλά περιμένω να βγει σε καλύτερη ανάλυση γιατί τα σκοτεινά σημεία λόγο ανάλυσης μόνο, με κούρασαν αρκετά και πολλές σκηνές χάνανε Sad

τώρα όσο αφορά το στόρι, είναι σίγουρα φανφικ και μάλιστα κροσόβερ Wink
λίγο άρχοντας τον δαχτυλιδιών, λίγο το ορίτζιναλ στόρι και τσουπ βγήκε η ιστορία
πολλά κοινά στοιχεία με τον άρχοντα, μέχρι και η ασπίδα της αν το παρατηρήσατε είχε το δέντρο από τον άρχοντα, τα στοιχειά, το πως ξεκίνησε με τους πολεμιστές που διαλύονταν όταν του κόβανε στην μέση, μόνο τα ορκ και τους ουρουκχουαη δεν χρησιμοποίησε giggle giggle giggle
και πολλά άλλα που όρεξη να έχω να γράφω Wink

όμως για να πω την μαύρη μου αλήθεια εμένα προσωπικά που είμαι λάτρεις τέτοιων ταινιών δεν με χάλασε καθόλου και ούτε με έβαλε στην διαδικασία να λέω τώρα θα γίνει αυτό τώρα θα γίνει εκείνο και να με ξενερώνει καθώς το μάντευα πριν δω την σκηνή
ίσα ίσα την είχαν πλέξει έτσι ώστε να το βλέπεις ευχάριστα και να σου παίρνει κάθε παράταιρη σκέψη ώστε να μην σου δίνει το δικαίωμα να βαρεθείς Wink
αυτό θα πει επιτυχία

όσο αφορά την Κρίστεν, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση
την έχω δει να παίζει και καλύτερα, οι κραυγές της δε θα μείνουν στην ιστορία σε μια δόση ήθελα να κλείσω τον ήχο τόσο μου την έσπαγε

η Charlize Theron θεά φοβερή ερμηνεία της βγάζω το καπέλο

ο Chris Hemsworth εντάξει εκεί προσκυνώ, νόμιζα το Θορ ήταν η καλύτερη του αλλά μου απέδειξε ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από αυτόν τον ηθοποιό Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 835489 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 835489 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 835489

όσο αφορά τον χαρακτήρα Γουίλιαμ άστο να πάει αγόρι μου δεν το έχεις, ο κυνηγός σε έφαγε λάχανο Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 403120 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 403120 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 403120 όλες μας εκείνον θα επιλέγαμε Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 403120 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 403120 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 403120

Χρυσανθη νομιζω καλυφθηκα απο την απαντηση σου και για την εντυπωση της ταινιας..... Smile Smile Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 18:26

πολύ χαίρομαι Ζαφίρα μου που έχουμε την ίδια άποψη
όταν το έγραφα έλεγα
ωχχχ πάλι κακιά θα βγω αλλά η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε στο σύνολο απλά δεν είδα κάτι το διαφορετικό μέσα κάτι καινούργιο για να με κάνει να το τονίσω Wink
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 18:30

μια χαρα ηταν η απαντηση σου...ωραιοτατη...γιατι αν εγραφα εγω αστο καλυτερα.... Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 500229 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 500229
μπορω να πω πως θα την ξαναεβλεπα....για τον κυνηγο ομως.... Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 737142 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 737142
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 18:32

και εγώ ακριβώς για τον ίδιο λόγο Razz
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 18:43

εε ναι...αντε και για την ερμηνεια της σαρλιζ.....τωρα για την κριστεν οκ whatever.... lol! lol!

η αγαπημενη μου σκηνη ειναι εκει που νομιζει οτι ειναι νεκρη και της λεει για την γυναικα και πως νιωθει και για αυτην....ελιωσα εκει..... Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 150320 Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 150320
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ioannina
Αριθμός μηνυμάτων : 4111
Registration date : 09/02/2012

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 19:39

Zafrina και εμενα ηταν η αγαπημενη μου σκηνη!! δεν εχω διαβασει το βιβλιο και περιμανα ενα μεγαλυτερο ρομαντζο γενικοτερα αλλα η συγκεκριμενη σκηνη ηταν ΠΟΛΥ καλη!!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 20:00

Γενικα η Θερον ηταν θεα σε αυτο τον ρολο....παντα με κανει να ανατριχιαζω....
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 19 Σεπ 2012 - 20:36

To DVD μάλλον βγαίνει 20/11

http://www.videorama.gr/eshop_product.aspx?ID=51002&Format=1

Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 Cl_SnowWhite12
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Snow White and the Huntsman   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 30 Σεπ 2012 - 23:30

Mrs.Cullen2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Cullen2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : ~Neverland~
Αριθμός μηνυμάτων : 890
Registration date : 04/08/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Snow white and the huntsman!   Snow White and the Huntsman - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 10:01

Οκ η ταινια δεν βγηκε τωρα...αλλα αξιζει να την δειτε...αλλωστε παιζει και η αγαπημενη μας Kristen Stewart!Ποσοι την εχουν δει?

Edit by Ερη:Πριν ανοιξουμε νεο τοπικ ελενχουμε και σιγουρευομαστε οτι δεν υπαρχει καποιο παρομοιο.Αν δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι απευθυνόμαστε σε ατομο της διαχειρισης οπου θα μας απαντησει σιγουρα.

Snow White and the Huntsman
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 14 από 18Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Cast :: Kristen Stewart-
Μετάβαση σε: