| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 25 Ιουλ 2011 - 21:21 | |
| Η μαγεία είναι επικίνδυνη — αλλά η αγάπη είναι ακόμα πιο επικίνδυνη Όταν η δεκαεξάχρονη Τέσα Γκρέι φτάνει στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Βικτορίας, κάτι τρομακτικό την περιμένει στον Κόσμο του Σκότους του Λονδίνου, όπου βρικόλακες, μάγοι και άλλα υπερφυσικά πλάσματα τριγυρνούν στους φωτισμένους με λάμπες αερίου δρόμους. Κυνηγημένη και χωρίς φίλους, η Τέσα βρίσκει καταφύγιο στους Κυνηγούς των Σκιών, μια ομάδα πολεμιστών με αποστολή να απαλλάξουν τον κόσμο από τους δαίμονες. Καθώς βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον κόσμο τους, γοητεύεται από δύο φίλους –και διχάζεται ανάμεσά τους– και γρήγορα συνειδητοποιεί ότι η αγάπη μπορεί να είναι η πιο επικίνδυνη μαγεία από όλες. Πρίκουελ της παγκόσμιας μπεστ σέλερ σειράς ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ New York Times Best-Seller ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ # 1 NEW YORK TIMES ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ USA Today μπεστ σέλερ Wall Street Journal μπεστ σέλερ Publishers Weekly μπεστ σέλερ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ NEW YORK TIMES USA Today μπεστ σέλερ Wall Street Journal μπεστ σέλερ Publishers Weekly μπεστ σέλερ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 25 ΓΛΩΣΣΕΣ Τρειλερ βιβλιου https://www.youtube.com/watch?v=6SOxzLY2OpA- Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 26 Ιουλ 2011 - 7:30 | |
| Επιτελους σημερα κυκλοφορει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 27 Ιουλ 2011 - 23:39 | |
| Ναι το παρρηγκειλα χτες το βιβλιο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 0:47 | |
| Αυριο το πρωι επιτελους θα το εχω κι εγω στα χερια μου... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 8:27 | |
| Καλημέρα το ξεκίνησα χθες και είμαι ήδη στην μέση. Η πρώτη γεύση που μου έχει αφήσει ως τώρα είναι σαν και αυτή της Πόλης των Οστών. Περνάει τόσο γρήγορα που μερικές φορές χρειάζεται διπλό διάβασμα για να μην χάσω κάτι. Σίγουρα μια επανάληψη μετά το τέλος είναι αναγκαία. Πάντως ο Γουίλ μου θυμίζει πάρα πολύ Τσέις (δεν λέω άλλα, θα καταλάβετε διαβάζοντας), αυτούς που δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σόι ρόλο βαράνε είναι ο Τζεμ και η Τζέσι. Περιμένω και τις δικιές σας εντυπώσεις... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 9:59 | |
| Εγω δεν το εχω ξεκινησει ακομα. Θελω να τελειωσω την πολη των εκπτωτων αγγελων πρωτα. Παντως μεσα στην πολη των εκπτωτων αγγελων ο Μαγκνους αν θυμαμαι καλα αναφερει σε καποιο σημειο οτι ο Γουιλ μοιαζει παρα πολυ σε χαρακτηρα με τον Τζεις. Αν ισχυει αυτο δεν με βλεπω καλα!! Κατι αλλο....επειδη δεν το εχω κοιταξει καθολου...το δευτερο αυτης της σειρας ποτε βγαινει? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 10:10 | |
| Άνοιξη του 2012 λέει μάλλον στα ελληνικά, οπότε θα πρέπει να το περιμένουμε κανένα μήνα νωρίτερα στα αγγλικά. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 10:12 | |
| Ω αργει πολυ!!!!Εχουμε μελλον δηλαδη ακομα!! Μολις το διαβασω θα σας πω την αποψη μου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 11:44 | |
| Τα πηρα κι εγω επιτελους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:01 | |
| Eγω εχω στα χερια μου την πολη των εκπτωτων αγγελων!Το κουρδιστο αγγελο θα μου τον φερουν Δευτερα...Πιστευω πως ο Γουιλ παιζει να ειναι κανενας προγονος του Τζεις-Λατρεια!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:48 | |
| Σημερα τα πηρα και τα δυο...να ναι καλα το περιζιτιτο που τα στελνει τοσο αμεσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 1:00 | |
| Εγω αντιθετως απο Δευτερα.Και δεν μπορω να διαβασω και την Πολη Ε.Α περιμενω πρωτα τον Κουρδιστο Αγγελο.Το πως κρατιεμαι να μην ορμησω στον Τζεις μεγαλη ιστορια | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 1:03 | |
| Γιατι δεν το ξεκινας...?Θα τοτελειωσεις μεχρι την δευτερα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 8:50 | |
| Καλημέρα. Όντως ο Γουίλ είναι απόγονος του Τσέις. Χεροντέιλ ο ένας Χεροντέιλ και ο άλλος. Σε όλα είναι ίδιοι εκτός από τα χρώματα. Πάρα πολύ ωραίο και ο Κουρδιστός Άγγελος. Κοντεύω να το τελειώσω οπότε τα σχόλια αργότερα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 10:30 | |
| Εγω το ξεκινησα και για να πω την αληθεια δεν ξερω γιατι εχω ψιλοχαλαστει. Μην με παρεξηγησετε ειναι πολυ ωραια σαν ιστορια κτλ αλλα με χαλαει το γεγονος να βλεπω μπροστα μου εναν ακομα Τζεις.Ενταξει ηθελα κατι διαφορετικο. Δεν ειναι μονο οτι ειναι απογονοι αλλα τους εχει κανει και ιδιους σαν χαρακτηρες. Αν εξαιρεσεις οπως λεει και η Ελενη τα χρωματα που ταιριαζουν πιο πολυ με του Αλεκ κατα τα αλλα ειναι ιδιος ο Τζεις.Και η κοπελια αμα εξαιρεσεις παλι τα χαρακτηριστικα σαν χαρακτηρας μοιαζει πολυ στην Κλερυ.Ειμαι αρχη ακομα βεβαια αλλα δεν ξερω με χαλασε αυτο. Η Κλερυ εψαχνε την μαμα της αυτη τον αδερφο της. Αν και απο οτι ειδα παρακατω(γιατι το σποιλερ μου το εκανα)θα υπαρχουν ανατροπες. Εχω την αισθηση παντως οτι ισως η συγγραφεας να το παρατραβαει.Ενταξει εχουμε να χορτασουμε τον κοσμο των θανασιμων εργαλειων σε 6 βιβλια.Τωρα βγαζει και αυτο και αργοτερα θα βγαλει και αλλη συνεχεια με νεους πρωταγωνιστες.Το βρισκω too much. Τεσπα ειναι νωρις ακομα μπορει παρακατω να αλλαξω γνωμη.Μολις το ολοκληρωσω θα σας πω ολοκληρωμενη αποψη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 29 Ιουλ 2011 - 12:06 | |
| Aν εξαιρέσεις αυτό το κομμάτι των χαρακτήρων η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και όπως λέει και ο τίτλος του έχει να κάνει με δαιμονικές μηχανές όπως και τα θανάσιμα εργαλεία είχαν να κάνουν με αυτά. Πάντως ο Μάγκνους από τότε την είχε την έφεση προς τα μελαχρινά με μπλε μάτια Η αλήθεια είναι πως όταν το διαβάζω και εγώ τον Τσέις έχω στο μυαλό μου και όχι τον Γουίλ.Δεν έχω εμβαθύνει περισσότερο κατά πόσο μου αρέσει κάτι τέτοιο ή όχι αλλά ακόμα δεν το έχω τελειώσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 17:08 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 21:08 | |
| Δεν ξερω..αν την βρεις παντως πες μου και εμενα... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Αυγ 2011 - 19:45 | |
| Να ρωτήσω κάτι;Ποιο πρέπει πρώτα να διαβάσεις;Ή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Αυγ 2011 - 19:50 | |
| Ειναι δυο διαφορετικες ασχολιες...απλως ο κουρδιστος αγγελος εξελισεται πιο παλιοτερα....Ξεκιναει το 1878 στο Λονδινο ενω τα θανασιμα εργαλεια εξελισονται στο σημερα στην Νεα Υορκη... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Αυγ 2011 - 19:54 | |
| Eσύ ποιο προτείνεις να διαβάσω πρώτα;Γιατί τα είδα στο βιβλιοπωλείο και ήταν το μόνο βιβλίο με βρικόλακες που μου άρεσε εκτός της Μέγιερ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Αυγ 2011 - 20:08 | |
| Πρωτα τα θανασιμα εργαλεια.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Αυγ 2011 - 20:12 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Άνοιξη του 2012 λέει μάλλον στα ελληνικά, οπότε θα πρέπει να το περιμένουμε κανένα μήνα νωρίτερα στα αγγλικά.
Βασικά Άνοιξη 2012 θα βγει η πόλη των χαμένων ψυχών (CoLS) το πέμπτο βιβλίο στα θανάσιμα εργάλεια. Στην Αμερική νόμιζω θα κυκλοφορήσει 8 Μαιου και η Πλάτυπους υπόσχεται σχεδον ταυτόχρονη έκδοση και στην Ελλάδα. Το δεύτερο βιβλίο στις δαιμονικές μηχανές με τίτλο Κουρδιστος Πρίγκηπας (CP) θα βγει στην Αμερική 6 Δεκεμβρίου 2011 και στην Ελλάδα γύρω στον Ιανουάριο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Αυγ 2011 - 20:20 | |
| Τελεια... | |
|
| |
| |
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|