| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Μαρ 2012 - 8:46 | |
| Ναι το διαβασα και εγω.Μαλλον να υπολογιζουμε μετα το Πασχα για να ειμαστε σιγουροι. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Μαρ 2012 - 14:56 | |
| Πολυ καθυστερησαν παντως..... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Μαρ 2012 - 0:49 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 1 Απρ 2012 - 0:55 | |
| unidentified snippet Jem leaned closer against the chair, staring into the fire. “Better it were my hands,” he said. Will shook his head. Exhaustion was muting the edges of everything in the room, blurring the flocked wallpaper into a single mass of dark color. “No. Not your hands. You need your hands for the violin. What do I need mine for?” | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Απρ 2012 - 18:12 | |
| τι γινεται τελικα;ποτε επιτελους θα βγει ο κουρδιστος πριγκιπας; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Απρ 2012 - 18:59 | |
| | |
|
| |
Σελην Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 14/04/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Απρ 2012 - 21:03 | |
| εγω διαβασα οτι μπορει να βγει το καλοκαιρι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Απρ 2012 - 21:07 | |
| αυτο ισχυει για το πεντε απο τα θανασιμα εργαλεια... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 20 Απρ 2012 - 13:51 | |
| Tess, Tess, Tessa.Was there ever a more beautiful sound than your name? To speak it aloud makes my heart ring like a bell. Strange to imagine that, isn’t it – a heart ringing – but when you touch me that is what it is like: as if my heart is ringing in my chest and the sound shivers down my veins and splinters my bones with joy.Why have I written these words in this book? Because of you. You taught me to love this book where I had scorned it. When I read it for the second time, with an open mind and heart, I felt the most complete despair and envy of Sydney Carton. Yes, Sydney, for even if he had no hope that the woman he loved would love him, at least he could tell her of his love. At least he could do something to prove his passion, even if that thing was to die.I would have chosen death for a chance to tell you the truth, Tessa, if I could have been assured that death would be my own. And that is why I envied Sydney, for he was free.And now at last I am free, and I can finally tell you, without fear of danger to you, all that I feel in my heart.You are not the last dream of my soul.You are the first dream, the only dream I ever was unable to stop myself from dreaming. You are the first dream of my soul, and from that dream I hope will come all other dreams, a lifetime’s worth. With hope at least, Will Herondale | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 22 Απρ 2012 - 23:44 | |
| Δεν αντέχω άλλο... Πότε θα βγει επιτέλους;;; Εαν ήξερα πως θα αργούσε τόσο θα το είχα διαβάσει στα αγγλικά. Η τελευταία ενημέρωση της Πλατύπους: Υπήρξαν μερικές τελευταίες καθυστερήσεις στο τυπογραφείο -λόγω εορτών- αλλά πιστεύω πως είμαστε στην τελική ευθεία και το βιβλίο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.Αντε να δούμε....Τουλάχιστον έτσι που το καθυστέρησαν θα διαβάσουμε Κουρδιστό και Πόλη back2back!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 23 Απρ 2012 - 0:56 | |
| Στην κατασταση που ειμαι μου φαινεται πως θα διαβαζω μεχρι να πεσουν τα ματια μου... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 23 Απρ 2012 - 16:25 | |
| H απάντηση που μου έδωσε σήμερα η Πλατύπους Καλημέρα σας,
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις εκδόσεις μας.
Σας πληροφορούμε ότι ο Κουρδιστός Πρίγκιπας θα κυκλοφορήσει εντός αυτής της εβδομάδας. Η Πόλη των Χαμένων Ψυχών το φθινόπωρο. Πιο συγκεκριμένη ημερομηνία θα ανακοινωθεί μελλοντικά.
Ελπίζω πράγματι να μπήκαμε στην τελική ευθεία | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Απρ 2012 - 2:12 | |
| για αυτο το βιβλιο...γιατι τα εργαλεια αργουν πολυ.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Απρ 2012 - 12:41 | |
| Κυκλοφορει τελικα 27 του μηνος.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Απρ 2012 - 13:06 | |
| Επιτελους!!! Βαρεθηκαμε να περιμενουμε!! Κια εγω δεν το εχω διαβασει καν στα αγγλικα αυτο γιατι επα να το περιμενω. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Απρ 2012 - 16:02 | |
| Εγω το διαβασα...αλλα θελω παλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Απρ 2012 - 19:45 | |
| Eπιτέλους!! Ούτε εγώ το διάβασα στα αγγλικά αλλά ήταν τόση η αναμονή που μάλλον έπρεπε να το είχα διαβάσει. Επιτέλους θα το πάρουμε στα χέρια μας!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Απρ 2012 - 20:12 | |
| λιγες μερες εμειναν..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 26 Απρ 2012 - 20:57 | |
| - Σπόιλερ:
Η Τέσα είναι επιτέλους ασφαλής στο μαγικό υπόκοσμο του Βικτοριανού Λονδίνου δίπλα στους Κυνηγούς των Σκιών. Όμως η ασφάλεια αυτή αποδεικνύεται παροδική, όταν απειλητικές δυνάμεις εντός του Ενκλάβιου συνωμοτούν, με σκοπό την ανατροπή της προστάτιδάς της, της Σάρλοτ, από τη θέση της ως επικεφαλής του Ινστιτούτου. Αν η Σάρλοτ χάσει τη θέση της, η Τέσα θα βρεθεί στο δρόμο –και θα είναι εύκολο θήραμα για τον μυστηριώδη Μάγιστρο, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της Τέσα για τους δικούς του σκοτεινούς σκοπούς.
Με τη βοήθεια του γοητευτικού, αυτοκαταστροφικού Γουίλ και του παθιασμένα αφοσιωμένου Τζεμ, η Τέσα ανακαλύπτει πως ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει ο Μάγιστρος κατά των Κυνηγών των Σκιών είναι βαθιά προσωπικός. Τους θεωρεί υπαίτιους για μία τραγωδία που συγκλόνισε τη ζωή του πριν από πολλά χρόνια. Για να ξεδιαλύνει τα μυστικά του παρελθόντος, η τριάδα ταξιδεύει από το σκεπασμένο από ομίχλη Γιόρκσαϊρ σε μία έπαυλη που κρύβει μέσα της ανείπωτη φρίκη, από τις φτωχογειτονιές του Λονδίνου σε μία μαγεμένη αίθουσα χορού, όπου η Τέσα ανακαλύπτει πως η αλήθεια για την καταγωγή της είναι πιο δυσοίωνη από ό,τι είχε φανταστεί. Όταν θα συναντήσουν έναν κουρδιστό δαίμονα με μια προειδοποίηση για τον Γουίλ, θα συνειδητοποιήσουν πως ο Μάγιστρος γνωρίζει την κάθε τους κίνηση –και πως κάποιος δικός τους τους έχει προδώσει.
Η καρδιά της Τέσα έλκεται όλο και περισσότερο από τον Τζεμ, ωστόσο η επιθυμία της για τον Γουίλ, παρά τη σκοτεινή του διάθεση, εξακολουθεί να την αναστατώνει. Όμως κάτι αλλάζει στον Γουίλ –ο τοίχος που έχει χτίσει γύρω από τον εαυτό του καταρρέει. Θα μπορούσε ο εντοπισμός του Μάγιστρου να απελευθερώσει τον Γουίλ από τα μυστικά του και να δώσει στην Τέσα τις απαντήσεις για το ποια είναι και για το τι γεννήθηκε να κάνει;
Καθώς η αναζήτηση για τον Μάγιστρο και την αλήθεια τούς φέρνει αντιμέτωπους με τον κίνδυνο, η Τέσα μαθαίνει πως όταν η αγάπη και τα ψέματα αναμειγνύονται, μπορούν να διαφθείρουν και την πιο αγνή καρδιά.
“Είτε αυτό οφείλεται στους υπερβολικά σφιχτούς κορσέδες είτε στη μυρωδιά της μαύρης μαγείας που πλανάται στον αέρα 'σαν θείο ανακατεμένο με το νερό του Τάμεση μια καυτή μέρα', υπάρχει κάτι στη Βικτοριανή Αγγλία που επιτείνει τις εντάσεις, ρομαντικές και υπερφυσικές. Στον Κουρδιστό Πρίγκιπα, το δεύτερο βιβλίο στην πρίκουελ τριλογία στην μπεστ σέλερ σειρά Θανάσιμα Εργαλεία, η Cassandra Clare επιδεικνύει την ανυπότακτη συγγραφική της αλχημεία, αναμειγνύοντας κοινωνικούς περιορισμούς και εξωπραγματικές μάχες σε ένα καυτό ατμοπάνκ μυθιστόρημα”. —Los Angeles Times
Mακάρι να το έχω στα χέρια μου το σαββατοκύριακο για να το ξεσκίσω | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 27 Απρ 2012 - 4:06 | |
| εγω αυριο θα το εχω στα χερια μου...η παραγγελια μου παραδοθηκε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 1 Μάης 2012 - 21:17 | |
| Το πήρε κανείς; Εμένα δεν μου ήρθε ακόμη (ιδέα δεν έχω γιατί) Ήταν και σήμερα η αργία και μάλλον καθυστέρησε εξ΄αιτίας αυτού. Λογικά αύριο θα το έχω... Έχω αρχίσει και εμφανίζω συμπτώματα στέρησης | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 1 Μάης 2012 - 21:49 | |
| Αχ! Επιτέλους κυκλοφόρησε. Εγώ μάλλον θα το πάρω προς το τέλος του μήνα για ευνόητους λόγους... έτσι κι αλλιώς και νωρίτερα να το πάρω, δεν θα μπορώ να το διαβάσω. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 2 Μάης 2012 - 1:37 | |
| εγω το πηρα και εχω ξανα πορωθει.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 2 Μάης 2012 - 18:54 | |
| Στο προηγουμενο βιβλιο μπορουσα να πω πως δεν μπορουσα να διαλεξω αναμεσα στον Τζεμ και στον Γουιλ...αλλα τωρα μπορω να πω με σιγουρια πως η καρδια μου ανικει στους Χεροντειλ...το ποσο πολυ τον ερωτευτηκα σε αυτο το βιβλιο δεν λεγεται.Και αυτο που εγινε με την Τεσα και τον Τζεμ με πληγωσε....ελπιζω πως στο τελος θα μεινει με τον Γουιλ....γιατι οσο και να την αγαπαει ο Τζεμ το να εμενε μαζι του θα μου φαινοταν κατι παραπανω απο αδικο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 2 Μάης 2012 - 19:10 | |
| Εύη το κάνεις επιτήδες; Εμένα δεν μου ήρθε ακόμη... Τα νευρα μου....'Εκανα υπομονή τόσους μήνες και δεν αντέχω τις δύο μέρες | |
|
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|