Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τι να πω μακαρι !!! Δεν ξερω τι να σκεφτω και τι υποθεσεις να κανω ..... Λες να ειναι μια παραπλανηση ή μηπως μας το λεει για να αρχιζουμε να το δεχομαστε απο τωρα??
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Απο την Κλερ ολα τα περιμενω...αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως μας το δινει στο πιατο ετσι.Φωτια θελει να αναψει που ηδη σιγοκαιει εδω και ενα χρονο....αλλα γενικα με χαλαει γτ βλεπω πως το υποσυνηδειτο μου αρχιζει να κλωτσαει.Πιο πριν δεν ειχα προβλημα να βλεπω την Τεσσα με τον Τζεμ...μεχρι που τελειωσα τον πριγκιπα.Τωρα με χαλαει απειρα...μεχρι που με ποναει οταν σκεφτομαι τον Γουιλ.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Και αυτή η Τέσα να θέλει να τον σώσει με όποιο τίμημα!!! καταλαβαίνω ότι ο καθένας θα ήθελε να σώσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο αλλά να γίνει βαμπίρ για να μείνει ζωντανός!!! συγνώμη αλλά ποτέ δεν θα πρότεινα αυτή τη λύση σε ένα κυνηγό!! έχει δίκιο σε ό,τι της λέει ο Τζεμ! συμφωνώ απόλυτα μαζί του από εκεί που έχει αίμα αγγέλου ξαφνικά να ζει τη νύχτα και για πάντα τί ζωή θα είναι αυτή?? δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί να γίνει σιωπηλός αδερφός??? τί πρόβλημα υπάρχει και δεν θέλει???
Και όπως σε όλες τις σκηνές Τζεμ Τέσα έτσι και εδώ εμφανίζεται το όνομα του Γουίλ!!! εμένα ήδη από τον πρίγκιπα και την σκηνή του φιλιού μου φαίνεται λάθος αυτό που γίνεται με την Τέσα και τον Τζεμ.Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω άμα γίνει ο Γουίλ σιωπηλός αδερφός πώς θα τον σώσει?? εκείνος θα γίνει αθάνατος όχι ο φίλος του!! άμα δεν ήταν αυτή η κοπέλα στην άλλη σειρά που έχει το όνομα του Τζεμ θα έλεγα ότι θα πεθάνει σε αυτό το βιβλίο γίνει ή όχι ο Γουίλ ο Ζαχαρίας αλλά υπάρχει αυτή η κοπέλα και δεν καταλαβαίνω
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Κανεις μας δεν καταλαβαινει.Δεν του το προτινει ακριβως.απλως τον ρωταει αν το σκεφτηκε ποτε...λογικο ειναι πως οταν εισαι απελπισμενος σκεφτεσαι τα παντα.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Δεν τελειωνει εκει η συζητηση υπαρχει σιγουρα ενα παραθυρακι που δεν μας το δινει. Μας το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον και θα συνεχιζει. Με αυτο ξερει οτι οι συζητησεις μεταξυ των φαν και οι εικασιες θα πεφτουν βροχη.Με μια μονο προταση καταφερνει να φερνει τα πανω κατω.Παντως εγω δεν πιστευω οτι θα μας το εδινε ποτε τοσο ξεκαθαρα απο τωρα.Απλα εχει σκοπο να μας αναψει φωτια και αυτο το καταφερε και με το παραπανω.
evi The Volturi
Εγώ έχω να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα! Ένα απόσπασμα μπορεί εύκολα να παραπλανήσει και να δημιουργήσει απλά εντυπώσεις! Κατά τα άλλα αν δεν πάρω το βιβλίο στα χέρια μου να το διαβάσω, να δω τι στο καλό γίνεται δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να βγάλει κανένα συμπέρασμα. Το μόνο που ξέρω να πω είναι ότι η Κλαιρ μας βασανίζει γενικότερα ανελέητα και αυτό ώρες ώρες μου τη σπάει!
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Θα βγει και το βίντεο του βιβλίου τώρα λογικά το Φεβρουάριο αν δεν βγει τον Ιανουάριο και εκεί θα μας τρελάνει τελείως!!!! από αυτά που έχει αφήσει φαντάζομαι ότι θα δείχνει τον Τζεμ άρρωστο τίποτα νυφικά με αίμα μάχες αν είχε και φιλί Γουίλ Τέσα καλό θα ήταν .Ξέρω ότι δεν πρέπει λόγω Τζεμ αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω.
evi The Volturi
Κι εγω το θελω αυτο το φιλι....μονο και μονο για να δουμε πως οντως κατι συνεχιζει να παιζει περα απο τις ματιες.Ελπιζω να μην το αργησουν τοσο πολυ το τρειλερ και να το εχουμε μεσα στον Ιανουαριο.Και ηδη ειμαι ετοιμη για ενα πικρο τελος...one way or another.
evi The Volturi
They’re working on the trailer now. I can tell you that the lovely girl from the cover of Clockwork Princess will play Tessa. I don’t know when exactly the trailer would be released. I would guess late February
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs