Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
δες στην πρωτη σελιδα αυτου του τοπικ.Σου εχει πιο volvo ειχε και ποιο προτιμησαν για την ταινια. Εγω παλι προτιμω αυτο της ταινιας ειναι πιο νεανικο και πιο γρηγορο.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: The Cullen Cars Δευ 2 Μαρ 2009 - 17:59
Εμένα μου αρέσει καλύτερα αυτό που έβαλαν στην ταινία. Είναι πιο σπορ και πάει περισσότερο στον Ρομπ. Δεν νομίζετε;
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
To Volvo S60R ειναι αυτο που αναφερεται στα βιβλια κα εχει κ η Στεφανι στο site της. Το C30 ειναι αυτο που εβαλαν στην ταινια!!!!
"For Twilight the Movie, the film makers went with the sportier looking Volvo C30. IΆm pretty certain VolvoΆs had a bit of input on the merchandising aspect of the movie. While IΆll always root for an accurate depiction of the book, I think the C30 has a better “wow” factor, especially on the big screen. ItΆs got sexier lines and even if it has less horsepower than the S60R, it certainly looks capable of the speeds that EdwardΆs used to driving at."
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: The Cullen Cars Δευ 2 Μαρ 2009 - 18:01
Ε ναι... είναι και γρήγορο το αγόρι μας! χα χα χα! Αλήθεια, στην πραγματικότητα τι αμάξι έχει ο Ρομπ; Έχει αμάξι κατ' αρχάς;
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Τωρα που το ειδα ξερετε τι θυμηθηκα? οταν ημουν μικρη ελεγα οτι ο αντρας μου θελω να εχει καμπριολε αυτοκινητο, αν δεν εχει θα τον χωρισω!!! αλλο ενα χαρακτηριστικο του Ρομπ που με τραβαει!!
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
καποιος που αγγιζει τν τελειοτητα θα εχει κι ενα αμαξι εξισου τελειο.. ......ενω ο σκυλος!!!............
Πεστα.................. Πεστα................................... Γιας το στομα σου.....................................................
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: The Cullen Cars Παρ 6 Μαρ 2009 - 14:35
Aston Martin V12 Vanquish :hearteyes: !!!!!!!!!! Καλα και η Porsche 911 Turbo της Αλις δεν παιζεται!!!!!!!!!!! Η Ferrari F430 της bella ασχολιαστη!!!!!!!Αχχχχ....θελω και εγω ενα απο αυτα...αλλα που....??
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Δεν θα ήταν τέλεια???και μόνο στην ιδεα χοροπηδαω απο την χαρα μου...φανταστειτε τι θα έκανα αν το ανακοινωνανε επίσημα ή αν ερχόταν η στιγμή που θα τον εβλεπα....δεν θα την άντεχα τόση χαρα.....
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Α σε ευχαριστούμε Φωτεινή μας τιμάς!!!Βασικά εγω....δεν ξερω αν θα τον είχα σε κοινή θεα για να μου τον πάρει καμια...θα τον εκρυβα...(μονο εσεις εννοειτε πως θα ξέρατε που ειναι! )
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008