Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ουαου!!!! Φαινεται πολυ καλη ιστορια!!!! Ο Εντουαρντ πλουσιος,παντρεμενος,με παιδι (που η γυναικα του τον αφησε) και μια κοπελα (Μπελλα τη λενε ) που βρηκε καπου αλλα δεν την βοηθησε και τωρα ανησυχει γι αυτην...!!!Απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Πολυ προτοτυπη ιστορια και μονο που σκεφτομαι Εντουαρντ με μωρο ειναι υπεροχο!!!! Η συνεργασια ειμαι σιγουρη θα ειναι εξαιρετικη!!!! Καλη αρχη κοριτσακια μου!!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
για αλλη μια οφρα η συνεργασια σας θα αμς κανει να καθηλωθουμε μπροστα στην οθονη .. πολυ ενδιαφερον ο προλογος .. ανυπομονω να διαβασω το πρωτο κεφαλαιο ..
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
Καταπιάνεστε με ένα θέμα πολύ δύσκολο και λεπτό. Θεωρώ δύσκολο αλλά και πρωτότυπο το εγχείρημά σας. Δεν μπορώ ακόμα να πω πολλά αλλά περιμένω με αγωνία την ιστορία σας.
Καλή συνέχεια στο γράψιμο.
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Πολυ ενδιαφερον ο προλογος ειμαι σιγουρη οτι μας περιμενει αλλη μια υπεροχη ιστορια απο τα χερακια σας. Περιμενω με αγωνια να διαβασω το πρωτο κεφαλαιο
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Κορίτσια μου, τι πρόλογος ήταν αυτός; Απίστευτος! Απ' ότι φαίνεται θα έχει πολύ μυστήριο και πολλή μα πολλή αγωνία! Ο Έντουαρντ έχει μια κορούλα, τη Ρένεσμι και λέει πως η γυναίκα του είναι ανύπαρκτη. Η κοπέλα όμως στην οποία αναφέρεται; Τι εννοεί; Τι συνέβη; Μου εξάψατε για τα καλά την περιέργεια!
Τι μπορώ να πω; Καλή αρχή να έχετε αγάπες μου, αν και είναι δεδομένη!!! Αν κρίνω από τις προηγούμενες επιτυχίες σας, είμαι σίγουρη πως αυτό θα είναι ένα ακόμη υπέροχο δημιούργημα από σας!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Αυτονόητο το ότι ανυπομονώ για το 1ο κεφάλαιο!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Δεσποινακι μου σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια!! Δεν μπορουμε να φιμωσουμε την εμπνευση μας οπως βλεπεις και ειπαμε να σας προσφερουμε αλλη μια ιστορια!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
μολις διαβασα το πρωτο κεφαλαιο και εχω μεινει κυριολεχτικα .. ενα θα πω οι περιγραφες σε συνδυασμο με την μουσικη με ανατριχιασε ολοκληρη ...ενιωσα ριγη να με διαπερνουν , μα την παναγια .. πω πω .. την βιασε την κοπελα ,αλλα δεν ηταν αυτος ηταν ο κακος του εαυτος .. δεν θα τον δικαιλογησω .. αυτο που εκανε ηταν λαθος , η καημενη η μπελλα .. εξαιρετικη δουλεια .. ανυπομονω για την συνεχεια
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Ο Εντουαρντ βιασε την κοπελα??? Γιατι???Α πα πα θα σκασω μεχρι να μαθω...! Οι περιγραφες εξαιρετικες!!! Φαινοντουσαν ολα τοσο ζωντανα...! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Απλα τελειο!!!!Περιμενω με αγωνια το επομενο!!!!
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Διαβασα και εγω το πρωτο κεφαλαιο και ενα εχω να πω συγχαρητηρια η καινουρια σας ιστορια ειναι απιστευτη μπραβο κοριτσια. Ο Εντουαρντ εκανε κατι παρα πολυ ασχημο που τωρα τον βασανιζει. Ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια. Και παλι μπραβο για την νεα σας συνεργασια
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
η ατμόσφαιρα με συνδυασμό την εκπληκτική μουσική απο το "Requiem for a Dream" ήταν δεν ξέρω και εγώ πως να το περιγράψω.
μου έκοψε την ανάσα... κόλλησα το πρόσωπο μου πάνω στην οθόνη... ούρλιαζα και σπάραζα μαζί του ελπίζοντας να σώσω αυτό το κορίτσι απο το μανιασμένο τέρας... πάλευα μαζί της να ξεφύγω και όταν τελικά την λύγισε και την έκανε δική του σπάραζα σαν το ψάρι περιμένοντας με αγωνία να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.
τι να πω πραγματικά δεν έχω λόγια η καρδιά μου ακόμα να συνέλθει απο το σοκ... Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!! Πραγματικά Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!! Χίλια Σ-Υ-Γ-Χ-Α-Ρ-Η-Τ-Η-Ρ-Ι-Α και πάλι δεν φτάνουν
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Χρυσανθη μου εισαι απιστευτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το ΥΠΕΡΟΧΟ σχολιο μπετουλα μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μολις αλλαξα το τραγουδι που ειχα βαλει στο 1ο κεφαλαιο οποιος το εχει διαβασει αν θα ηθελε να κανει ενα κοπο αλλη μια φορα να το διαβασει με αυτο το τραγουδι!Σε αφηνει απλα αφωνο!!!Ευχαριστω πολυ...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010