Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη

Πήγαινε κάτω 
    +12
    vasia
    justnina22
    LadyTaniaXd
    xrysanthi
    despina aek
    ed<3
    Emy+Robert
    eleni 2
    maraki27
    ROBELINA
    robsten kiss
    LITSA0089
    16 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Αυγ 2011 - 20:14

Δεσποινακι μου σε ευχαριστουμε πολυ Wink
    Σιγα σιγα θα καταλαβεται περισσοτερα lol! lol!
    ολα στην ωρα τους Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 13 Αυγ 2011 - 14:15

κοριτσακια μου αλλη μια συνεχργασια που θα μας κοψει την ανασα τι κεφαλαιο ηταν αυτο...κορυφη...φανταστικο εχω μεινει αλαλη....και μονο η ιδεα ειναι παρα πολυ ιδιαιτερη και πρωτοτυπη....ο τροπος γραφης σας μαζι με το τραγουδι εκαναν την ατμοσφαιρα ακομα πιο ιδιαιτερη τρομακτικη περιγραωατε παρα πολυ καλα την μερια του εντι και μεσα απο αυτο φαινεται ολη του η μετανοια και η αηδια για τον ιδιο του τον εαυτο...οσο για την μπελλα την λυπηθηκα παρα πολυ ακι σιγουρα με το επομενο κεφαλαιο θα μας λυθουν αποριες θελω να ελπιζω μπραβο και παλι μπραβο ηταν καταπληκτικη....
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 15 Αυγ 2011 - 15:40

Κορίτσια μου, πρώτα απ' όλα συγγνώμη που άργησα να διαβάσω το κεφάλαιο, αλλά τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω στο forum. Μόλις είδα πως αναρτήσατε κεφάλαιο, έσπευσα να το διαβάσω.

Αν πω πως το στομάχι μου δεν έγινε κόμπος από την αγωνία θα είναι ψέμματα. Sad Αν πω πως δεν ανατρίχιασα λόγω της μουσικής θα πω επίσης ψέμματα. Crying or Very sad Αν πω ότι δεν δάκρυσα και δεν φοβήθηκα στις τελευταίες γραμμές θα πω και πάλι ψέμματα. Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 206202
    Σπόιλερ:

Ξεκινώντας την ανάγνωση κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, διότι το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και οι περιγραφές προκαλούσαν μεγάλη αντριχίλα και παράλληλα φόβο. Για κάποια στιγμή πίστεψα πως αυτός ο άντρας ήταν ο Τζέικομπ. Το παραπάνω κομμάτι όμως άλλαξε τα δεδομένα και πραγματικά, το στομάχι μου σφίχτηκε από το σοκ. Sad Ο Έντουαρντ έκανε κάτι...τόσο...δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω "άσχημο". Έκανε κάτι το οποίο είμαι σίγουρη πως δεν θα ξεχάσει και δεν θα ξεπεράσει ποτέ στη ζωή του. Αν και προχώρησε έχοντας κι ένα παιδάκι, θα μείνει για πάντα μέσα του. Δεν ξέρω τι να πω γι αυτό που συνέβη. Το να αναφέρω πως στενοχωρήθηκα είναι ελάχιστο. Οι περιγραφές του χώρου και της ατμόσφαιρας που επικρατούσε ήταν σοκαριστικά υπέροχες! ΜΠΡΑΒΟ Μαρινάκι μου, έδωσες ό,τι καλύτερο είχες σ' αυτό το κεφάλαιο! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 31995 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 31995

Αισθανόμουν τόσο μα τόσο έντονα τα συναισθήματα της κοπέλας εκείνης, που ένιωθε φόβο, τρόμο, απέχθεια λογικά προς το πρόσωπό του. Crying or Very sad Η κατάσταση στην οποία τη βρήκε ήταν έτσι κι αλλιώς τραγική (χωρίς να ξέρουμε "γιατι") κι έπειτα από αυτό, κομματιάστηκε. Πώς συνέχισε τη ζωή της; Τι της συνέβη; Γιατί;
    Η συμπεριφορά του ήταν βίαιη, άγρια, απαιτητική και ειλικρινά δεν ήθελα να ήταν αυτός. Sad Το τι τον έσμπρωξε εκεί δεν το ξέρουμε ακόμη, αλλά όπως είπε ήταν πιωμένος. Φυσικά και δε δικαιολογείται ούτε στο ελάχιστον η πράξη του, όμως αναρωτιέμαι τι τον οδήγησε εκεί. Όσο κι αν δεν θέλω να το παραδεχτώ, εκείνο το βράδυ βγήκε από μέσα του το τέρας που κανείς δεν ήθελε και βρέθηκε στο δρόμο του αυτή η κοπέλα. Crying or Very sad

Νομίζω πως επιπλέον σχόλιά μου θα ήταν περιττά. Φαίνεται ολοκάθαρα πως με κερδίσατε από το πρώτο κεφάλαιο προκαλώντας μου τόσο δυνατά συναισθήματα και συγκινώντας με τόσο πολύ. Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 206202 Περίμενα πως αυτή η συνεργασία θα έγραφε ιστορία και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κορίτσια μου! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Δεν περιγράφει καμία άλλη λέξη τη δουλειά σας! Εκπληκτική πλοκή και πολλά υποσχόμενη ιστορία! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735
    Αναμένω με μεγάααααααλη αγωνία τη συνέχεια από το Λιτσάκι μας!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 15 Αυγ 2011 - 19:24

Κορίτσια μου σας ευχαριστούμε όλες σας παρα πολυ...

Όλα σας τα ερωτήματα θα αρχίζουν να απαντώνται απο το δεύτερο κεφάλαιο

Ερμιονακι μου μας συγκινησες γι άλλη μια φορά και δεν πειράζει καθόλου που αργησες να γράψεις σχόλιο...αν είναι δυνατόν...

Φιλία και Χρόνια Πολλά για την ημέρα
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 11:49

μολις διαβασα την συνεχεια .. η ρενεσμι ειναι πολυ γλυκια, καλα που εχει τον εντουαρτ και την αγαπα τρελα αλλα και τον εμμετ που ειναι διπλα του...υπαρχουν πραγματα που θυμιζουν πολυ εκεινη την νυχτα και αυτο ειναι δυσκολο .. οσο για την ροζαλι φερτε μου την να την σκισω ..καταπλητκικη δουελια , ανυπομονω για την συνεχεια
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 11:56

την καημενη τη ρενεσμι την πληγωνει πολυ η μαμα της.ειναι δυνατον να μην αγαπας το ιδιο σου το παιδι?ευτυχως εχει τον εντουαρτ.παλι καλα.
    και οπως ειπε και η ελινα,φερτε μου την ροζαλι να την σκισω. Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465
    να φανταστω οτι ο εντουαρτ ειναι αυτος που ειχε βιασει την κοπελα πριν καιρο ετσι??????
    nana mplak
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    nana mplak

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Hrakleio, Kritis
    Αριθμός μηνυμάτων : 336
    Registration date : 04/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 11:59

Μπράβο κορίτσια! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Φοβερή συνέχεια! Συμφωνώ ότι η Ρενέσμι είναι πάρα πολύ γλυκιά. Από την άλλη στην Ρόζαλι θέλω να κάνω αυτό: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465 Μα καλά να μην νοιάζεται καθόλου για το παιδί της? Ο καημένος ο Έντουαρντ τι περνάει και αυτός.... Και πάλι μπράβο! Smile Ανυπομονώ για τη συνέχεια! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 274215
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 14:50

Ο καημενος ο Εντουαρντ αν δεν ειχε τη Ρενεσμι,θα ηταν σε πολυ χειροτερη κατασταση... Crying or Very sad
    Και η Ρενεσμι ομως δεν της αξιζει τετοια συμπεριφορα απο τη μητερα της... Sad Ευτυχως που εχει τον Εντουαρντ...! boogie Την αγαπαει τοσο πολυ ο καλος μου...! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735 Αλλα εχει και τον Εμμετ...! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 388681 Και αυτος φαινεται ποσο την αγαπαει...! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 6512
    Σπαραξε η καρδια μου ετσι που ειδα τον Εντ να ειναι τοσο χαλια και να κλαιει... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 206202 Υποφερει τοσο πολυ...
    Η Ρενεσμι εκλεγε παλι το καημενο...Δεν το πιστευω αυτο που ειπε η Ροζαλη στον Εντουαρντ... Shocked Πραγματικα θελω να τη σκοτωσω... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 917651
    ΜΠΡΑΒΟ Λιτσακι μου!!!!!Τελεια συνεχεια!!!!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Ανυπομονω για το επομενο...!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 15:24

Ευτυχως που ο Εντουαρντ εχει την Ρενεσμι για να του δινει κουραγιο στην ζωη του γιατι φαινεται οτι περναει πολυ δυσκολα Sad , αλλα και ο Εμετ ειναι παρα πολυ καλος φιλος. Η Ροζαλι παλι ειναι δυνατον να φερεται ετσι στην κορη της και να την πληγωνει συνεχεια; Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465
    Λιτσα μου μπραβο Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 υπεροχο κεφαλαιο ανυπομονω για την συνεχεια Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 34442
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 15:56

κοριτσακια μου παρα πολυ ωραια συνεχεια λυπαμαι παρα πολυ τον εντι ειναι σε ασχημη κατασταση... αν δεν ειχε και την ρενεσμι θα ηταν πολυ χειροτερα..οσο για την ροζαλι η κοπελα ειναι σκυλα με την βουλα....δεν το συζητω θελει πολυ ξυλο.... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465 αλλα με εχει φαει η περιεργεια να δω την μπελλα πως ειναι τι κανει....θα εχουμε κεφαλαιο συντομα απο την πλευρα της???παντως μπραβο κοριτσακια μου παρα πολυ ωραια η συνεχεια περιεμνουμε με αγωνια την συνεχεια...
    vasia
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    vasia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Χαλκιδική
    Αριθμός μηνυμάτων : 266
    Registration date : 27/06/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 29 Αυγ 2011 - 15:00

Πολύ ωραία η συνέχεια κορίτσια μπράβο!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917
    Δεν έχω διαβάσει άλλη ιστορία που να θέλω να σκοτώσω τη Ρόζαλι τόσο πολύ... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465 γκρρ
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 274215
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 29 Αυγ 2011 - 15:43

Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 691711
    Ειστε φοβερες... kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 29 Αυγ 2011 - 15:55

Κορίτσια μου, τώρα κατάφερα να έρθω για σχόλιο. Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 577643

Αν πω πως συμφωνώ με όλες τις προλαλήσασες, θα είναι περιττό! Μα καλά, φέρνεις ένα παιδάκι, μια ζωούλα, μια αθώα ψυχούλα στον κόσμο και δε σου καίγεται καρφί; Τόση αναισθησία και ανωριμότητα; Να πρόσεχε η κυρία, να μην ήταν μεθυσμένη και να μην έμενε έγκυος! Με έχει κάνει έξω φρενών η Ρόζαλι, είναι απαράδεκτη! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465 Η μικρούλα επιζητά τη μαμά της κι εκείνη είναι παντελώς αδιάφορη.

Ο Έντουαρντ γίνεται πραγματική θυσία για το παιδί του, το υπεραγαπάει, θα έδινε τα πάντα γι αυτό. Με συγκινεί η τρελή του αγάπη προς τη Ρένεσμι, είναι σαν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735 Σαν πατέρας είναι ασύγκριτος καθώς προσπαθεί για το καλύτερο. Η βοήθεια του Έμετ είναι σπουδαία κι αυτό δείχνει το πόσο καλοί φίλοι είναι οι δυο τους.

Αυτό όμως που δε σταματά να γυρνά στο μυαλό μου είναι εκείνη η νύχτα. Ανατριχιάζω και μόνο στη θύμηση. Sad Στοίχησε πολύ στον Έντουαρντ αυτό και πόσο μάλλον στην κοπέλα, για την οποία θα ήθελα πολύ να μάθω κάτι. Νιώθει πως είναι ένα τέρας, δείχνει να μισεί κάποιες στιγμές στον εαυτό του, όμως υπομενει για χάρη της Ρένεσμι. Με έκανε να βουρκώσω το σημείο που γονάτισε και άρχισε να κλαίει από παράπονο εξαιτίας αυτού που είχε κάνει. Crying or Very sad

Λιτσάκι μου, τι να λέμε;;; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γι αυτό το εκπληκτικό κεφάλαιο!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Χίλια μπράβο κορίτσια μου και στις δυο σας!!!!Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 577643 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 906998
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 14 Σεπ 2011 - 13:54

καλα η μικρη δεν παιζεται.ειναι ολα τα λεφτα.και σε συνδιασμο με τον εμετ ειναι τελειο διδυμο.
    η σκηνη στη τραπεζαρια ηταν παρα πολυ αστεια.και εγω το εχω κανει αυτο,μικρη ομως,
    οσο για το τελος τι να πω.μηπως η κοπελα αυτη ειναι αυτη που ειχε βιασει πριν καιρο?????αυτο σκεφτηκα στην αρχη..
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 14 Σεπ 2011 - 14:03

μολις διαβασα την συνεχεια .. καλα η μικρη ειναι ολα τα λεφτα , απολυτα αξιαγαπητη και ο εμεμτ αλλα και ο εντουαρτ την αγαπουν πολυ .. οσο για την κοπελα ειναι λιγο αυδαδης , ετσι δεν το παρατηρησα μονο εγώ ? πρεπει να ειναι η κοπελα που βιασε τοτε , σσωτα ?? τελεια δουλεια για ακομα μια φορα
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 14 Σεπ 2011 - 18:58

Ο καημενος ο Εντουαρντ σκεφτεται συνεχεια τη νυχτα που βιασε την κοπελα...Υποφερει παρα πολυ και στο τελος που ειπε οτι μακαρι να την ξανασυναντουσε για να της εδινε οτι της στερεισε ηταν πολυ ομορφο...! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735
    Ευτυχως που εχει τη Ρενεσμι να του δεινει δυναμη...!Και αν δεν ηταν και ο Εμμετ τα πραγματα θα ηταν χειροτερα...
    Η Εσμι ειναι τοσο καλη...!Φαινεται οτι νοιαζεται για αυτους...!Αλλα χρειαζεται βοηθεια...!
    Η κοπελα που θα δουλεψει οπως ειπε ειναι η προστατευομενη της και πιστευω οτι ειναι πολυ δεμενες...!Οταν πηγε στο σπιτι του Εντουαρντ φερθηκε καπως με αγενεια...Ομως ο Εντ εντυπωσιαστηκε απο αυτην...!Και οπως και οι αλλες κοπελες, πιστευω και εγω οτι ειναι η κοπελα που βιασε...
    ΜΠΡΑΒΟ,πολυ ωραια συνεχεια!!!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 474941 Ανυπομονω για το επομενο!!!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 14 Σεπ 2011 - 22:50

Ποσο καλος πατερας ειναι ο Εντουαρντ η Ρενεσμι ειναι παρα πολυ τυχερη που τον εχει, αλλα και ο Εμετ ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος που ευτυχως τον εχουν στην ζωη τους Smile
    Οταν η Εσμι ζητησε καποια κοπελα για βοηθεια αμεσως το μυαλο μου πηγε στην κοπελα που ειχε βιασει ο Εντουαρντ, αλλα οταν την ειδε δεν την αναγνωρισε. Τι να πω δεν ξερω θα δουμε.
    Για ακομα μια φορα μπραβο υπεροχη συνεχεια Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 αγωνιω για το επομενο κεφαλαιο Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 34442
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 15 Σεπ 2011 - 16:20

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστουμε πολυ ολες!!! huggie
    Θα σας λυθουν οι αποριες σας παρακατω προς το παρον δεν θα αποκαλυψω
    περισσοτερα!!! kiss και παλι σας ευχαριστουμε Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 6512
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 19 Σεπ 2011 - 1:05

κοριτσακια μου τελεια η συνεχεια ειχε πολυ πλακα ο εντι φαινεται σε καθε του κινηση οτι λατρευει την κορη του και ειναι το μονο του στηριγμα...οσο για την μπελλα περιμενω τις εξελιξεις μεταξυ τους απλα τελειο μπραβο κοριτσακια μου...περιμενουμε με αγωνια Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 274215
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 19 Σεπ 2011 - 18:33

Κοριτσάκια μου, χίλια συγγνώμη που άργησα τόσο να διαβάσω το κεφάλαιο, αλλά δεν προλάβαινα... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 382268

Λοιπόν...έχω μια μικρή υπόνοια πως αυτή η κοπελίτσα που θα έρθει ως βοηθός της Έσμι είναι εκείνο το κορίτσι, το κρύο εκείνο βράδυ με τον Έντουαρντ. Neutral Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν θέλω να είναι. Τα πράγματα θα μπλεχτούν και οι ήρωες θα βιώσουν τρομερές καταστάσεις αν αυτό ισχύει. Sad

Ο Έντουαρντ δεν παύει στιγμή να σκέφτεται τι συνέβη τότε και το σφίξιμο στο στομάχι του δεν υποχωρεί. Οι τύψεις, οι ενοχές τον κυνηγούν και ο πόνος τον χτυπά αλύπητα. Crying or Very sad Αυτό που είχε συμβεί ήταν τρομερό, τραγικό, λυπηρό. Δεν είχε συναίσθηση ούτε του τόπου ούτε του χρόνου, είχε θολωμένη κρίση. Θα το κουβαλάει στη συνείδησή του πάντοτε και με πληγώνει τόσο πολύ που καταδικάζει τον εαυτό του στην κόλαση. Το κομμάτι αυτό μου έφερε ένα ρίγος:
    Σπόιλερ:

Όσον αφορά τη σχέση του με την κόρη του είναι μοναδικά υπέροχη. Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 616544 Έχει αφοσιωθεί στη Ρένεσμι και είναι ο άνθρωπος για τον οποίο θα έδινε τα πάντα στη ζωή του, το στήριγμά του ίσως παρ’ όλο που ακόμη είναι μικρούλα. Η βοήθεια του Έμετ είναι νομίζω ζωτικής σημασίας. Είναι ένας φίλος που ενδιαφέρεται για τον Έντουαρντ και τον καταλαβαίνει. Μακάρι ο Έντουαρντ να του μιλούσε. Μπορεί να τον βοηθούσε κάπως σ’ αυτό το θέμα...

Και τέλος, επανέρχομαι στην κοπέλα που φέρνει η Έσμι στο σπίτι. Το γεγονός ότι η Έσμι δεν ήθελε να πει πολλά σχετικά με αυτήν και ανέφερε πως είναι "προστατευόμενή" της δεν είναι σημάδι πως κάτι κρύβει; Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο όμως, μπορεί να είμαι λάθος. Neutral

Κουμπαρουλίτσα μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γι αυτό το υπέροχο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Μας μετέδωσες κάθε συναίσθημα που ήθελες εσύ να μας περάσεις!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 34442 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 382268 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 98735 Χίλια μπράβο Μαρινάκι μου και Λιτσάκι μου!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 388681 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 388681 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 388681 Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία τη συνέχεια αγάπες μου!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 465227
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 2 Οκτ 2011 - 19:09

αν την παισω την ροζαλι θα την κανω ισα με το πατωμα !!!σα δε ντρεπεται , πληγωσε το καημενο το κοριτσακι , δεν αξιζει να λεγεται μανα, ουτε στο ελαχιστο .. η μπελλα τι γλυκια προσπαθησε να ηρεμησει την μικρη , αλλα αυτη η ροζαλι της συμπεριφερθηκε ,ε το χειροτετο τροπο .. ευτυχως ο εντουαρτ της μιλησε ομορφα και ολα πηγαν καλα !! τελειο κεφαλαιο !!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 2 Οκτ 2011 - 19:15

πολύ καλή η συνέχεια μπράβο καρδιά μου Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917
    για την Ρόζαλι τι να λέμε θέλει σκότωμα η γυναίκα Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 626465
    για τον ΕΝΤ πάλι όλα τα λεφτά... γλυκούλης απο την μια σκληροπυρηνικός απο την άλλη Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 616544 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 616544 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 616544 μπράβο του που δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ψυχική υγεία της κόρης του
    και ο Εμετ πάντα εκεί δίπλα τους βράχος Wink
    αν και ήταν λίγο πήραμε άλλη μια ιδέα για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι και καταλάβαμε λίγο περισσότερο τους χαρακτήρες μας
    ανυπομονώ για το επόμενο boogie boogie boogie boogie
    και πάλι πολλά πολλά μπράβο καρδουλένια μου... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 274215 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 4947 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 274215 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 4947
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 2 Οκτ 2011 - 19:49

την καημενη τη ρενεσμι,τι της κανει η ροζαλι.ενταξει μπορει να μην την ηθελε αλλα δεν ειναι τροπος αυτος.νομιζα οτι θα τη σκοτωσει ο εντουαρτ.
    οσο για τη μπελλα,και αυτη η καημενη τα ακουσε αλλα τουλαχιστον ο εντ ειναι κανονικος ανθρωπος.
    μπραβο λιτσακι μου!!!!!!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 4947 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 274215
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 2 Οκτ 2011 - 20:58

Δε μπορω νε πιστεψω με τιποτα τον τροπο που συμπεριφερεται η Ροζαλη στη Ρενεσμι... Shocked Εχει ξεπερασει καθε οριο... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 872396 Δεν γινεται να πληγωνει ετσι το ιδιο της το παιδι... Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 592681 Πληγωθηκε τοσο πολυ η μικρουλα μας με το να της σκισει τη ζωγραφια...
    Μου αρεσε παρα πολυ που την παρηγορουσε η Μπελλα...!Μαλλον θα δεθουν πολυ!!!Και φυσικα και ο Εμμετ παντα εκει...!Ειναι σαν δευτερος πατερας για τη μικρη...! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 150320
    Οταν κολλησε ο Εντουαρντ τη Ροζαλη στον τοιχο ηταν η καλυτερη σκηνη!!! evil_laugh Ελπιζω να τα καταλαβε αυτα που της ειπε...
    Δεν γινοταν ναμην φερθει ασχημα και ατη Μπελλα...το εχει στο αιμα της...Παλι καλα που την ηρεμησε καπως ο Εντ...Μακαρι να μιλησουν και να ερθουν πιο κοντα...!
    ΜΠΡΑΒΟ Λιτσα μου!!!!! Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 201917 ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη   Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 3 Οκτ 2011 - 0:01

κοριτσακια μου μπραβο παρα πολυ ωραια η συνεχεια η ροζαλι ειναι για σκοτωμα με χιλιους τροπους να την βασανισεις αλυπητα καλα τι μανα ειναι αυτη που ταλαιπωρει ετσι οχι απλα ενα παιδακι αλλα το δικο της παιδι ειναι για κρεμασμα...αλλα ο εντουαρντ αχ αυτος ειναι υπεροχος τρυφερος γλυκουλης προστατευτικος αλλα και δυναμικος με πυγμη κανει τα παντα για την κορη του χαλι να τον πατησεις γινεται...η μπελλα εχει πολυ πλακα οπως μιλαει πεθανα στο γελιο οπως μιλησε στην ροζαλι αλλα ηταν τοσο γλυκια με την μικρη την ηρεμησε τι καλη...μπραβο παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο αγωνιουμε για το επομενο...

Σχόλια: Άγνωστη Αγάπη
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: