Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Δεν μιλαμε για μια απλη ανατροπη αλλα φερνουν τα πανω κατω. Με χαλασε τελειως!!! Μου θυμισε την σειρα uglies που σκοτωσαν τον καλο μου τον Ζειν και μετα δεν ειχα ορεξη για παρακατω.Το ιδιο ακριβως μου εχει συμβει και με αυτη την σειρα. Στο 2 απο οτι εχω διαβασει απο σχολια δεν εμφανιζεται καθολου.Τον θεωρουν νεκρο εκτος λεω εγω τωρα...(τι να κανω η γυναικα η ελπιδα πεθαινει τελευταια) μας κανουν καμια εκπληξη στο τρια και τον ξαναεμφανισουν.Πχ τραυματιστηκε πολυ σοβαρα αλλα τον εσωσαν και τον ειχαν κρυμμενο σε κανενα μπουντρουμι κτλ.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ο ψυχογιός γενικά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας βγάζει τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο. Για Οκτώβριο ανακοινώθηκαν ποια θα βγουν και το πανδαιμόνιο δεν είναι μέσα, αρα μάλλον πάει για Μάρτιο. Πάντως όταν ρώτησα τον ψυχογιό μου είπαν ότι ακόμη δεν ξέρουν ποτε θα βγει.
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Ναι τους ρώτησαν στο facebook και είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί.Για τον Οκτώβριο πάντως δεν είναι μέσα,είναι οι Άγγελοι,το Vampires Diaries το δεύτερο από το Μυστικό Κύκλο οι Γαλαζοαίματοι νομίζω, το καινούριο της Νοελ και κάποια άλλα αλλά το Παραλήρημα όχι.Αλλά λογικά θα το συνεχίσουν γιατί άρεσε πολύ και είναι αρκετοί αυτοί που ζητούν τη συνέχεια.Αλλά μάλλον θα πάει για το 2013 δυστυχώς.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εύη στο έστειλα Και σου έστειλα επίσης σε περίπτωση που το θες το Χανα που είναι μια μικρή ιστορία σχετικά με το Παραλήρημα με πρωταγωνίστρια την Χανα. Περιμένω σχόλια
evi The Volturi
Να μαι κι εγώ να πω τη γνώμη μου! Διάβασα όλα τα παραπάνω και ΔΕΝ συγκλονίστηκα! Όχι ότι δεν μου άρεσε αλλά λες και ήμουν ο εξεταστής σε μια εργασία που έβαλα να κάνουν δυο συγγραφείς με το ποια θα γράψει το καλύτερο μυθιστόρημα με βάση ένα συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα. Πρώτα απ΄ όλα μέχρι την ανατροπή στο τέλος ήταν σαν να διάβαζα το δίδυμο αδελφάκι του ''Το ταίρι''...με ξενέρωσε. Ευτυχώς οι τελευταίες σελίδες ήταν πολύ διαφορετικές. Επίσης η συγγραφέας ήταν πολύ περιγραφική σε μερικά σημεία και έχανα το συνειρμό μου... ΦΥΣΙΚΑ και μου άρεσε ο Άλεξ...αυτό μας έλειπε! Να μην μου αρέσει και πώς να μην ενθουσιαστώ με τον παίδαρο που αγαπάει με πάθος;...Αλλά...μας τον εξαφάνισαν τα ρεμάλια οι ευταξίες και οι φύλακες!!! Παρ'όλη την γκρίνια μου, Εύη, μόλις το δεις στείλε μου και μένα το 2ο... . Παρακαλώ!
evi The Volturi
Στειλε μου μειλ.... και εμενα μου φανηκε παρομοιο με το ταιρι αλλα αυτο μου αρεσε πολυ περισσοτερο....κι αμα δεν ειχα διαβασει ηδη το ταιρι θα το ερωτευομουν....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010