| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+29hiddenfantasy Mrs Alice Zafrina SalvatoreDamon Mia Rosamary Belikov T-NM-E-BD alexandra13 Vanina kati danaitsa98 stavroulita mariettoula1996 dimitroula-robsessed nora _gwgw_ Paula Escebal LadyTaniaXd xrysanthi AspaKorth Lizzy Cullen marina Bitten Pillows MIKAELLA Nantia Hale_Biers ΕΡΗ Dalia marina forever demona1986 evi 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 22:14 | |
| Κανεις μας.... Δεν ειναι κακος...η μαλλον δεν ειναι διαβολικος..απλως παλευει με τον λαθος τροπος για αυτα που θελει... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 22:18 | |
| σωστο...εχει περασει και εχει ζησει πολλα στη ζωη του...να μην ανααφερω τωρα τα οικογενειακα και προσπαθει να εξιλεωθει αλλα οπως ειπες με τον λαθος τροπο...τον κακομοιρη... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 22:19 | |
| ακομη και με την οικογενεια του παντα νιωθει μονος....για αυτο τα κανει ολα αυτα.... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 23:16 | |
| καημενουλης...δεν εχει νιωσει αγαπη, στοργη με αυτο το κολοσοι ...γι'αυτο απ'την απελπισια του τα κανει ολα... θα ελεγα πως πραττει ενα πραγμα σαν την Καθριν... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 23:18 | |
| τωρα που την ανεφερες καιρο εχει να εμφανιστει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 23:20 | |
| ναι ρε παιδι μου ....που εξαφανιστηκε ελεος...δλδ αυτον τον Στεφαν τλχστν δεν τον σκεφτεται που τον εχει αφησει μονο ... λεμε τωρα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 23:20 | |
| ολος δικος της.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Φεβ 2012 - 23:25 | |
| πανταααααααααααααα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 10 Φεβ 2012 - 21:02 | |
| Τι επεισοδιο και αυτο...ανω κατω παλι ολα...Την Ελενα μου ηρθε να την χαστουκισω οταν ειπε ολα εκεινα στον Ντειμον....ακομη και να ηθελα δεν μπορω να τον κατηγορησω για οτι εκανε στην συνεχεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 0:48 | |
| | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 1:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 2:24 | |
| καλα οτι την αγαπαει ειναι γεγονος, και αυτο φαινεται απ'τις πραξεις του ,ποσο την χρειαζεται και την εχει αναγκη... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 4:10 | |
| Δεν μιλαω για τον Κλαους...οσο κι αν τον αγαπω μπορει να κανει οτι θελει...ομως λατρευω Ντειμον..και δεν του αξιζουν ολα αυτα που περναει... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 17:17 | |
| Δεν του αξιζουν συμφωνω αλλα ουτε και τον κατηγορω που κοιμηθηκε με την Ρεμπεκα μα καθολου ομως! απλα πιστευω οτι δεν τα ενοουσε αυτα η Ελενα που ειπε οσο για τον Κλαους ολα βγηκαν αληθινα "she will bring his humanity out" ειπε ο Τζοσεφ και να τι εγινε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 18:25 | |
| Ναντια συμφωνω μαζι σου, και μακαρι να δουμε περισσοτερα απ'αυτο το ζευγαρι αααχχχ οσο για την τον ντειμον οντως περναει μια πολυ δυσκολη περιοδο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 18:48 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 19:57 | |
| το ξεκαθαρο νομιζω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 11 Φεβ 2012 - 22:19 | |
| και ποσο χαιρομαι γι αυτο !!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 12 Φεβ 2012 - 1:20 | |
| Ειδααα το επεισοδιοοοοοο! Κλαους και Καρολαιν...αχχχχ...ποσο ταιριαζουν αλλα η αλλη εχει στο μυαλο της ακομα τον ταιλερ!! γκρρρρ....ακομα εκει εχει μεινει...το φορεμα της ηταν τελειο οπως και της ρεμπεκα και της ελενας!! ο ντειμον ηταν ο κλασσικος ντειμον! μολις του την εκανε η ελενα,ξεσπασε με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.! η εσθερ την καταλαβαινω, τους δημιουργησε για να τους προστατεψει απο τους λυκους...αλλα οσο εβλεπε οτι αυτοι εκαναν κακο σε αθωους ανθρωπους...επραξε λαθος που τους εκανε ετσι και πρεπει τωρα να τους σκοτωσει..ΑΛΛΑ αμα τους σκοτωσει πως θα συνεχισει η σειραααα?...οοο πολλες αποριες γμτ! ααααχχχ το καλυτερο ηταν με τους στελενα...τι γλυκουληςς ο στεφανουκος! την καλη πλευρα του λατρευωω!! αλλα η ελενα δεν ξερει τι θελει πιααα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 12 Φεβ 2012 - 1:51 | |
| αυτο ειναι το χειροτερο...και στο τελος τους πληγωνει και τους δυο.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:40 | |
| Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια και ενθουσιάστηκα!!!!!!! Είχα τρομάξει τόσο πολύ όταν μπήκε η έσθερ στο δωμάτιο! Σε κάθε επεισόδιο τρέμω μήπως και πάθει κάτι ο Κλάους!!!! Καλά εκείνη την σκηνή που ο Κλάους δάκρυζε τρομαγμένος και δεν τολμούσε να κοιτάξει την μητέρα του την λάτρεψα!!! Είναι πολύ καλός ηθοποιός ο Τζόζεφ!!! μου αρέσει το ειδήλιο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ του Κλάους και της Κάρολαϊν!!! το προσπαθεί πολύ! Εκεί που την κυνήγησε έξω από το μπαρ και πήγε να τον πατήσει το αυτοκίνητο έλιωσα... Μου αρέσουν σαν ζευγάρι.... έχω σκυλοβαρεθεί την ελένα!!!!!! μου λείπει η Κάθριν! που έχει χαθεί???!!! Ο Αλάρικ όλο πεθαίνει!!! στα τελευταία 3 επεισόδια εχει πεθάνει 4 φορές! Έλεος!!!! λατρεύω τον Κλαους, τον Ελάιτζα, τον Κολ και την Ρεμπέκα!!! ο Φιν και η Έσθερ αποδείχθηκαν τελείως ψυχοπαθείς!!!!!! Μου φαίνεται πως στο τέλος η ελένα θα μείνει μόνη σαν το λεμόνι... δε με χαλάει αρκεί να είναι καλάο στεφαν και ο ντέιμον.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:42 | |
| Συμφωνω....αν και μου αρεσε που την πειραξε που ο Ντειμον πηγε με την Ρεμπεκα....και παλι καλα ο Κλαους παλι δεν επαθε τπτ....με το που πηγαν να κανουν την τελετη που κοπηκαν τα ποδια.Και εμενα μου αρεσει με την Καρολαιν...αν και η κυρια εχει παρει τους παντες....μονο με τον Στεφαν δεν εχει παει.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:51 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Σωστά! κάθριν νούμερο δύο!!!! χαχαχαχα! Τυχερή! η Ελένα καλά θα κάνει να αποφασίσει ποιον θέλει! συνέχεια έλεγε πως δεν είναι η Κάθριν αλλά έχει καταντήσει χειρότερη! Πρέπει να έχουν κάποιο φετίχ με τα αδέρφια η τάτια, η Κάθριν και η Ελένα!!!! Δεν εξηγείται αλλιώς!!! μάλλον θα φταίει το κοινό αίμα!!! σε κάθε επεισόδιο ο Κλάους την γλιτώνει! αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη!!! τα έχω πάρει στο κρανίο που το επόμενο επεισόδιο θα το δείξουν στις 15 μαρτιου!!! και το τρέιλερ με ξενέρωσε απίστευτα!!! Θα περιμένω ένα μήνα για να δω τις γκομενοδουλειές του ντέιμον??? έλεος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:52 | |
| - marina έγραψε:
- Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια και ενθουσιάστηκα!!!!!!! Είχα τρομάξει τόσο πολύ όταν μπήκε η έσθερ στο δωμάτιο! Σε κάθε επεισόδιο τρέμω μήπως και πάθει κάτι ο Κλάους!!!! Καλά εκείνη την σκηνή που ο Κλάους δάκρυζε τρομαγμένος και δεν τολμούσε να κοιτάξει την μητέρα του την λάτρεψα!!! Είναι πολύ καλός ηθοποιός ο Τζόζεφ!!!
μου αρέσει το ειδήλιο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ του Κλάους και της Κάρολαϊν!!! το προσπαθεί πολύ! Εκεί που την κυνήγησε έξω από το μπαρ και πήγε να τον πατήσει το αυτοκίνητο έλιωσα... Μου αρέσουν σαν ζευγάρι.... έχω σκυλοβαρεθεί την ελένα!!!!!! μου λείπει η Κάθριν! που έχει χαθεί???!!! Ο Αλάρικ όλο πεθαίνει!!! στα τελευταία 3 επεισόδια εχει πεθάνει 4 φορές! Έλεος!!!! λατρεύω τον Κλαους, τον Ελάιτζα, τον Κολ και την Ρεμπέκα!!! ο Φιν και η Έσθερ αποδείχθηκαν τελείως ψυχοπαθείς!!!!!! Μου φαίνεται πως στο τέλος η ελένα θα μείνει μόνη σαν το λεμόνι... δε με χαλάει αρκεί να είναι καλάο στεφαν και ο ντέιμον.... Συμφωνω σε ολα τα παραπανω !!! δεν εχω να προσθεσω τπτ !!! Με εχει καλυψει αυτη η απαντηση !!! Και ευχομαι απ'τα βαθη της καρδιας μου να εχει εξελιξη το ζευγαρι Κ+Κ και να μην μεινουμε μονο στα καμενα σκιτσα της Καρολαιν !!! Και παλι Μαρινα η αποψη σου με βρισεκι συμφωνη σε ολα !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:55 | |
| χαχαχαχα χαίρομαι πολύ βρε Ντάλια που συμφωνούμε τόσο πολύ!! Εσείς που βλέπετε τα επεισόδια??? | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|