Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι

Πήγαινε κάτω 
+4
EliRose
xrysanthi
WhiteQueen
evi
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:53

και απαξιωτικα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:55

πανω απο ολα....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 3:00

λες και δεν εχουμε εμεις να επιδειξουμε τιποτα αξιολογο...μονο οι ξενοι Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 730856
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 3:01

ναι ειλικρινα το θεωρω γελοιο.....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 17:23

Καλησπέρα!

Αλήθεια, πήρε κανείς αυτό το βιβλίο να το διαβάσει και να μας πει τη γνώμη του τελικά;
Θα ήθελα να σας πω ότι βρέθηκα χτες στην έκθεση βιβλίου στο Πεδίον του ¶ρεως και γνώρισα τη δημιουργό του, Κωνσταντίνα Λαψάτη. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ συμπαθητική και οπωσδήποτε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.
Νομίζω ότι αξίζει να σας πω ότι το βιβλίο της αυτό θα είναι τριλογία, το δεύτερο το έχει ήδη τελειώσει αλλά όπως καταλαβαίνετε θα περάσει ένα χρονικό διάστημα για να περάσουν στο επόμενο.
Εγώ πήρα το βιβλίο αλλά αυτές τις μέρες είναι απαγορευτικό για εμένα να διαβάσω το οτιδήποτε... μετά το τέλος αυτού του μήνα θα μπορέσω λογικά και τότε θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Επίσης να σας πω ότι στην ίδια έκθεση και εκδόσεις ήταν χθες η Γεωργία Κακαλοπούλου που κυκλοφόρησε το νέο της μυθιστόρημα "Λόγοι Μοναξιάς".
Αν θυμάστε το Θεοί και Φύλακες, σύντομα θα επανεκδοθεί υπό την αιγίδα των εκδόσεων Ενάλιος - Ωκεανός και θα υπάρξουν και συνέχειες! Πρόκειται για αυτοτελής ιστορίες που θα συνδέονται όμως με την πρώτη της "Ελένης"!
Αυτά τα νεότερα από τον φρέσκο εκδοτικό χώρο, χαίρομαι αφάνταστα που σιγά, σιγά κάνουν το ξεκίνημα τους άνθρωποι αξιόλογοι με πολύ ενδιαφέρον υλικό!
Εύχομαι και στις δύο τους καλή επιτυχία!
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 17:45

Ειχα ξεχασει τελειως πως θα εβγαινε μεσα στον μηνα....θα το παρω συντομα..
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 17:48

Εύη, για το περιεχόμενο δεν έχω ιδέα πάντως προς το παρόν! Απλά από αυτά που μου είπε η δημιουργός φαίνεται ενδιαφέρον. Wink Και ναι, θα ήθελα πολύ να δω τις Ελληνίδες να γράφουν εξίσου γοητευτικά μυθιστορήματα όπως και οι ξένες, δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι.
Πάντως σαν εκδόσεις είναι πολύ ωραίο, έχει ωραίο χαρτί, όμορφο ανάγλυφο εξώφυλλο και ιδιαίτερη μυρωδιά! Razz
Το τελευταίο είναι φετίχ, δεν ξέρω γιατί μου αρέσει να μυρίζω τα βιβλία... Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 691775
Χαίρομαι που απέκτησα άλλα δύο βιβλία για την βιβλιοθήκη μου και με προκαλούν να τα διαβάσω αλλά δεν... Υπομονή, λογικά σε δύο εβδομάδες υπολογίζω να έχω τελειώσει με το πρώτο βιβλίο της Νοέλια οπότε μετά σίγουρα θα κάνω ένα διάλλειμα για να ξεκουράσω και τα χέρια μου που τελευταία διαμαρτύρονται... Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 691775
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 17:51

Κι εγω το χω αυτο με το χαρτι Μαιρη....κι απο τις πλατυπους ειναι εκεινα με την πιο ιδιαιτερη μυρωδια...Θα το παρω και θα το εχω και στα πανω πανω της λιστας....Εσυ ομως συνεχισε να γραφεις γιατι ανυπομονω πολυ περισσοτερο να παρω το δικο σου βιβλιο στα χερια μου..... lol!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 17:54

Αυτο θα το παρω και εγω.
Εχω η αληθεια ειναι μια εντονη περιεργεια να διαβασω το συγκεκριμενο βιβλιο και να δω πως εχει πλασει η συγγραφεας αυτη την ιστορια.

Οσο για τους Λογους μοναξιας εγω το διαβασα και ομολογω Μαρια οτι απογοητευτηκα.
Ειχα διαβασει το Θεοι και Φυλακες και μου αρεσε ο τροπος γραφης της Κακαλοπουλου.
Ωστόσο οι λογοι μοναξιας με απογοητευσαν.Περιμενα πολυ περισσοτερα και ειδα οτι ηταν μια κλασική ιστορια απο αυτες που εχουμε συνηθίσει. Wink
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 17:55

Ειλικρινα δεν μου κανει αισθηση να διαβαζω βιβλια ελληνων συγγραφεων πια....πολυ σπανια και κατι πρεπει να με τραβηξει πολυ εντονα...αλλα αυτο αποτελει εξαιρεση...θελω να δω αν οντως ειναι ισαξιο με αυτα του εξωτερικου...κι ελπιζω ν μην εχει πεσει αντιγραφη απο οτι εχουμε διαβασει μεχρι τωρα...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 19:45

Απ' ότι μου είπε η Γεωργία ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα από το φανταστικό και έγραψε το συγκεκριμένο που το θέμα του είναι πιο κοινωνικό. Θα το διαβάσω και θα σου πω τη γνώμη μου. Γενικότερα την καταλαβαίνω από την άποψη ότι ένας συγγραφέας θέλει να είναι ελεύθερος και να γράφει αυτό που τραβά η ψυχή του και όχι να τυποποιείται σε ένα μόνο είδος.
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 6 Μάης 2012 - 21:50

Δεν με απασχολησε οτι δεν ηταν του φανταστικου,ετσι και αλλιως εγω προσωπικα διαβαζω τα παντα.Απλα θελω οι ιστοριες που διαβαζω να μου λενε κατι και να με πανε ενα βημα παραπερα.
Θελω να ταξιδευω μεσα απο τα βιβλια και δυστηχως δεν το πετυχαινουν ολα.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι   Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 7 Μάης 2012 - 0:33

Βάσω το ξέρω ότι σου αρέσει να διαβάζεις τα πάντα, είσαι πλέον γνωστός βιβλιοφάγος παντός τύπου! Razz
Τώρα για το συγκεκριμένο βιβλίο προς το παρόν δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω διαβάσει. Το Θεοί και Φύλακες μου άρεσε, με είχε εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Όταν θα το διαβάσω και αυτό θα τα πούμε τότε αναλυτικά! Wink

Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: