| Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι | |
|
+4EliRose xrysanthi WhiteQueen evi 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:53 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:55 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Σαβ 24 Μαρ 2012 - 3:00 | |
| λες και δεν εχουμε εμεις να επιδειξουμε τιποτα αξιολογο...μονο οι ξενοι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Σαβ 24 Μαρ 2012 - 3:01 | |
| ναι ειλικρινα το θεωρω γελοιο..... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:23 | |
| Καλησπέρα!
Αλήθεια, πήρε κανείς αυτό το βιβλίο να το διαβάσει και να μας πει τη γνώμη του τελικά; Θα ήθελα να σας πω ότι βρέθηκα χτες στην έκθεση βιβλίου στο Πεδίον του ¶ρεως και γνώρισα τη δημιουργό του, Κωνσταντίνα Λαψάτη. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ συμπαθητική και οπωσδήποτε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Νομίζω ότι αξίζει να σας πω ότι το βιβλίο της αυτό θα είναι τριλογία, το δεύτερο το έχει ήδη τελειώσει αλλά όπως καταλαβαίνετε θα περάσει ένα χρονικό διάστημα για να περάσουν στο επόμενο. Εγώ πήρα το βιβλίο αλλά αυτές τις μέρες είναι απαγορευτικό για εμένα να διαβάσω το οτιδήποτε... μετά το τέλος αυτού του μήνα θα μπορέσω λογικά και τότε θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Επίσης να σας πω ότι στην ίδια έκθεση και εκδόσεις ήταν χθες η Γεωργία Κακαλοπούλου που κυκλοφόρησε το νέο της μυθιστόρημα "Λόγοι Μοναξιάς". Αν θυμάστε το Θεοί και Φύλακες, σύντομα θα επανεκδοθεί υπό την αιγίδα των εκδόσεων Ενάλιος - Ωκεανός και θα υπάρξουν και συνέχειες! Πρόκειται για αυτοτελής ιστορίες που θα συνδέονται όμως με την πρώτη της "Ελένης"! Αυτά τα νεότερα από τον φρέσκο εκδοτικό χώρο, χαίρομαι αφάνταστα που σιγά, σιγά κάνουν το ξεκίνημα τους άνθρωποι αξιόλογοι με πολύ ενδιαφέρον υλικό! Εύχομαι και στις δύο τους καλή επιτυχία! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:45 | |
| Ειχα ξεχασει τελειως πως θα εβγαινε μεσα στον μηνα....θα το παρω συντομα.. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:48 | |
| Εύη, για το περιεχόμενο δεν έχω ιδέα πάντως προς το παρόν! Απλά από αυτά που μου είπε η δημιουργός φαίνεται ενδιαφέρον. Και ναι, θα ήθελα πολύ να δω τις Ελληνίδες να γράφουν εξίσου γοητευτικά μυθιστορήματα όπως και οι ξένες, δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι. Πάντως σαν εκδόσεις είναι πολύ ωραίο, έχει ωραίο χαρτί, όμορφο ανάγλυφο εξώφυλλο και ιδιαίτερη μυρωδιά! Το τελευταίο είναι φετίχ, δεν ξέρω γιατί μου αρέσει να μυρίζω τα βιβλία... Χαίρομαι που απέκτησα άλλα δύο βιβλία για την βιβλιοθήκη μου και με προκαλούν να τα διαβάσω αλλά δεν... Υπομονή, λογικά σε δύο εβδομάδες υπολογίζω να έχω τελειώσει με το πρώτο βιβλίο της Νοέλια οπότε μετά σίγουρα θα κάνω ένα διάλλειμα για να ξεκουράσω και τα χέρια μου που τελευταία διαμαρτύρονται... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:51 | |
| Κι εγω το χω αυτο με το χαρτι Μαιρη....κι απο τις πλατυπους ειναι εκεινα με την πιο ιδιαιτερη μυρωδια...Θα το παρω και θα το εχω και στα πανω πανω της λιστας....Εσυ ομως συνεχισε να γραφεις γιατι ανυπομονω πολυ περισσοτερο να παρω το δικο σου βιβλιο στα χερια μου..... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:54 | |
| Αυτο θα το παρω και εγω. Εχω η αληθεια ειναι μια εντονη περιεργεια να διαβασω το συγκεκριμενο βιβλιο και να δω πως εχει πλασει η συγγραφεας αυτη την ιστορια. Οσο για τους Λογους μοναξιας εγω το διαβασα και ομολογω Μαρια οτι απογοητευτηκα. Ειχα διαβασει το Θεοι και Φυλακες και μου αρεσε ο τροπος γραφης της Κακαλοπουλου. Ωστόσο οι λογοι μοναξιας με απογοητευσαν.Περιμενα πολυ περισσοτερα και ειδα οτι ηταν μια κλασική ιστορια απο αυτες που εχουμε συνηθίσει. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:55 | |
| Ειλικρινα δεν μου κανει αισθηση να διαβαζω βιβλια ελληνων συγγραφεων πια....πολυ σπανια και κατι πρεπει να με τραβηξει πολυ εντονα...αλλα αυτο αποτελει εξαιρεση...θελω να δω αν οντως ειναι ισαξιο με αυτα του εξωτερικου...κι ελπιζω ν μην εχει πεσει αντιγραφη απο οτι εχουμε διαβασει μεχρι τωρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 19:45 | |
| Απ' ότι μου είπε η Γεωργία ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα από το φανταστικό και έγραψε το συγκεκριμένο που το θέμα του είναι πιο κοινωνικό. Θα το διαβάσω και θα σου πω τη γνώμη μου. Γενικότερα την καταλαβαίνω από την άποψη ότι ένας συγγραφέας θέλει να είναι ελεύθερος και να γράφει αυτό που τραβά η ψυχή του και όχι να τυποποιείται σε ένα μόνο είδος. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Κυρ 6 Μάης 2012 - 21:50 | |
| Δεν με απασχολησε οτι δεν ηταν του φανταστικου,ετσι και αλλιως εγω προσωπικα διαβαζω τα παντα.Απλα θελω οι ιστοριες που διαβαζω να μου λενε κατι και να με πανε ενα βημα παραπερα. Θελω να ταξιδευω μεσα απο τα βιβλια και δυστηχως δεν το πετυχαινουν ολα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι Δευ 7 Μάης 2012 - 0:33 | |
| Βάσω το ξέρω ότι σου αρέσει να διαβάζεις τα πάντα, είσαι πλέον γνωστός βιβλιοφάγος παντός τύπου! Τώρα για το συγκεκριμένο βιβλίο προς το παρόν δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω διαβάσει. Το Θεοί και Φύλακες μου άρεσε, με είχε εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Όταν θα το διαβάσω και αυτό θα τα πούμε τότε αναλυτικά! | |
|
| |
| Έμπονυ Βάργκας १ Νυχτερινοί Ψίθυροι | |
|