| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:38 | |
| ειδες... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:40 | |
| χα χα χα! Δεν θα είχα πρόβλημα, απλά θα σας χαλάσει τη μαγεία! Και θέλω να έχετε τη χαρά να το διαβάσετε όλο από την αρχή μέχρι το τέλος όπως του αξίζει. Πλάκα πλάκα, αυτές τις μέρες σκεφτόμουν μία ωραία ιστοριούλα η οποία θα μπορούσε να γίνει και φανφικ. Αλλά αν την έγραφα θα έβαζα δικούς μου χαρακτήρες για να είμαι ειλικρινής. Την έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντως και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να το τολμήσω όπως είχα κάνει με τη Λολίτα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:41 | |
| να το τολμησεις Μαιρη... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:42 | |
| υπαρχει και το fictionpress.com που ειναι ιστοριες πρωτοτυπες και δεν ειναι βασισμενες πανω σε κατι...μπορεις να τα βαλεις εκει αν θες περα απο το μπλογκ σου αλλα νομιζω οτι πρεπει να στειλεις μηνυμα στους αντιμ να βαλουν και ελληνικα στις διαθεσιμες γλωσσες γιατι δε νομιζω να εχει! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:44 | |
| και μονο το μπλογκ μας κανει... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:45 | |
| να ρε παιδι μου φυσικα...απλα εκει μπορει να τραβηξει περισσοτερη προσοχη... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:52 | |
| Κορίτσια δεν ξέρω. Έχω ήδη σχέδια για επόμενα βιβλία οπότε δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο να γράψω κάτι και να το ανεβάζω όπως παλιά. Πάντως δεν σας κρύβω ότι μου λείπουν πολύ εκείνες οι παλιές καλές εποχές. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:54 | |
| να αλλα τις χανουμε λογω της επιτυχιας σου οποτε χαλαλι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 22:56 | |
| και μας μας λειπουν...αλλα αφου συνεχιζεις να γραφεις μας αποζημιωνεις anyway. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 23:09 | |
| Ναι, της τεράστιας επιτυχίας! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 23:10 | |
| ολοι απο καπου ξεκινανε!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 23:19 | |
| δεν πειράζει Μαράκι μου, τόλμα το εσύ , αν ποτέ το τολμήσεις κι εμείς εδώ θα είμαστε για να διαβάσουμε ότι είναι να διαβάσουμε/απολαύσουμε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Ιουν 2013 - 23:23 | |
| και δεν ειναι μονο η επιτυχια αλλα και η ποιοτητα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 19 Ιουν 2013 - 20:15 | |
| | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 19 Ιουν 2013 - 20:28 | |
| στο πρωτο αμα η κοπελα ηταν ξανθια θα ηταν τελειο για Λορενα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 19 Ιουν 2013 - 20:59 | |
| Ναι, θα συμφωνήσω, η Λορένα είναι ξανθιά. Γενικότερα τα Σέλκις έχουν νεραϊδίσια όψη. Όσο για τη Νοέλια έχει ιδιόρρυθμη ομορφιά. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 23 Νοε 2013 - 15:43 | |
| Ηρθε λοιπον η ωρα μου ( αν και αργησα λιγο ) να διαβασω και εγω την Νοέλια και να ταξιδεψω μαζι της στον ονειρεμενο κοσμο του Μαυρου Ροδου !! - Σπόιλερ:
Δεν ξερω απο που να αρχισω πραγματικα. Ακομα μια μαγευτικη ιστορια που με παρεσειρε μαζι της. Οι χαρακτηρες ολοι ενας και ενας , με περιγραφες τοσο ζωντανες που ηταν σαν να τους εβλεπες μπροστα σου. Οι ερωτες ολοι τοσο δυνατοι που χτυπουσε η καρδια μου τοσο εντονα οσο των πρωταγωνιστων. Φυσικα αυτος της Νοελια και του Φιλίπ ηταν ο πιο συγκλονιστικος αλλα δεν μπορουσα να μην ταυτιστω και με την Λορενα που η παραμμυθενια υποσταση της την εκανε να ξεχωριζει!!! Θελω να αναφερθω στις σκηνες που με σημαδεψαν περισσοτερο. Πρωτα απο ολα η πρωτη νυχτα της Νοελια με τον Γκαμπριελ.Νομιζα στην κυριολεξια πως θα πεθαινα μαζι της και μαζι με την αγωνια μου παρακαλουσα να συμβει κατι και να μην γινει το αναποφευκτο. Δευτερη και συγκλονιστικη σκηνη, η ενωση της Νοελια με τον Φιλίπ Εκει αρχισαν λοιπον και τα πρωτα δακρυα μου !!!! Οταν δε η Νοελια ηταν να ξανασμιξει με τον Γκαμπριελ και ο Φιλίπ εφυγε τρεχοντας απο το καστρο και αρχησε να κλαιει και να φωναζει, τα δακρυα ετρεχαν ποταμι.... Πολυ εντονα επισης αισθανθηκα και την ωρα της γεννας του μωρου και με τον Φιλίπ παλι που ηταν μονος και δεν ηξερε τι συμβαινει. Τελος η ενωση της Λορενα με τον Ρεναρ εχει και αυτη μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου !!!!
Περιμενω λοιπον Μαρια μου οπως και ολοι οι υπολοιποι φυσικα, στις 7 Δεκεμβριου ( εχω και γεννεθλια τοτε!!!! Τελειο το δωρακι σου ) να βγει η συνεχεια και να τεξιδεψω παλι στον μαγευτικο αυτο κοσμο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexandra13 στις Σαβ 23 Νοε 2013 - 17:41, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 23 Νοε 2013 - 17:20 | |
| | |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|