| Βιβλία Fantasy - προτάσεις | |
|
+18ΕΡΗ evi vikaki21 maro AnaroseCullen Nemesis Of Bellin thomi twilightFOREVER nasiatheslayer JuStleNe angepsi Flyingdutchman an8i kallia13 Mrs Alice sunrise Isabella16 maraki-twilightholic 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 3 Μαρ 2009 - 19:25 | |
| Επειδη νομιζω οτι σε πολλυς αρεσουν και βλεπω οτι εχετε διαβασει πολλα
αυτου του ειδους (σε αντιθεση με μενα) ας γραφει ο καθενας αγαπημενα
βιβλια fantasy,προτασεις για τους υπολοιπους,ισως και καμια περιληψουλα για
να μπαινουμε στο νοημα ή αντιθετα να αποτρεψουμε την αγορα καποιων που
δεν αξιζουν.....ειναι και ακριβα τα ατιμα.... | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 3 Μαρ 2009 - 19:28 | |
| Εγω μιας και δεν εχω μεγαλη εμπειρια (ουτε μικρη δλδ) λεω πως μου αρεσε πολυ η συλλογη του Χαρι Ποτερ (οσα εχω διαβασει) οπως επισης του Νταν Brown Illuminati και Κωδικας Νταβιντσι. ακουσα οτι ο Νταν Μπραουν ετοιμαζεται να εκδώσει συντομα καινουργιο βιβλιο με περιπετειες του Λανγκτον που θα ονομαζεται: «Το Κλειδί του Σολομώντα» | |
|
| |
Isabella16 Twilight Human
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 24 Μαρ 2009 - 22:10 | |
| Εμένα μου άρεσαν και τα βιβλία του Κρίστοφερ Παολίνι. Εγώ διάβασα μόνο τα δύο(είναι τετραλογία), τον "Έραγκον και τον "Πρωτότοκο".
Περίληψη του "Έραγκον" (είναι αυτή που γράφει πίσω από το βιβλίο)
Όταν ο Έραγκον, ένα φτωχό χωριατόπαιδο, βρίσκει μέσα στο δάσος μια γυαλιστερή γαλάζια πέτρα, νιώθει πολύ τυχερός για την ανακάλυψή του. Ίσως μ' αυτήν αγοράσει το κρέας που χρειάζεται η οικογένειά του για το χειμώνα. Όταν όμως ανακαλύπτει οτι η πέτρα κρύβει μέσα της ένα μικρούλη δράκο, ο Έραγκον δεν αργεί να συνειδητοποιήσει οτι του έχει δοθεί μια κληρονομιά σχεδόν τόσο παλιά όσο και η ίδια η Αυτοκρατορία. Μέσα σε μια νύχτα η απλή ζωή του γίνεται χίλια κομμάτια. Τότε αναγκάζεται να μπει σε ένα επικίνδυνο νέο κόσμο: τον κόσμο του πεπρωμένου, της μαγείας και της δύναμης. Με οδηγό ένα αρχαίο σπαθί και τις συμβουλές ενός παραμυθά, ο Έραγκον και ο φτερωτός δράκος του πρέπει να διασχίσουν την επικίνδυνη χώρα και να αντιμετωπίσουν τους σκοτεινούς εχθρούς μιας Αυτοκρατορίας που την κυβερνά ένας βασιλιάς διεφθαρμένος και δαιμονικός. Μπορεί ο Έραγκον να αντέξει το βάρος του θρύλου των Δρακοκαβαλάρηδων; Το πεπρωμένο της Αυτοκρατορίας ίσως βρίσκεται στα δικά του χέρια...
Περίληψη του "Πρωτότοκου" (φυσικά είναι και πάλι η περίληψη που γράφεται στο πίσω μέρος του βιβλίου)
Αφού ο Έραγκον και ο δράκος του, η Σαφίρα, έσωσαν το έθνος των επαναστατών, που κινδύνευε να συντριβεί από τις δυνάμεις του βασιλιά Γκαλμπατόριξ, καλούνται να ταξιδέψουν στην Ελλεσμίρα, τη χώρα των ξωτικών. Εκεί ο Έραγκον θα εκπαιδευτεί στη μαγεία και στην ξιφασκία, τις κύριες δεξιότητες ενός Δρακοκαβαλάρη. Το ταξίδι ξεκινά και ο Έραγκον γνωρίζει νέους τόπους και λαούς, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Όμως το χάος και η προδοσία παραμονεύουν κάθε στιγμή και ο Έραγκον αρχίζει να αμφιβάλλει για τους φίλους και τους εχθρούς. Ποιόν να εμπιστευτεί και από ποιόν να φυλαχτεί; Στο μεταξύ, ο ξάδερφός του, ο Ρόραν, καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση στην πατρίδα του, το Κάρβαχολ-μια πρόκληση που θα εκθέσει τον Έραγκον σε θανάσιμο κίνδυνο. Θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει ή μήπως το σκοτεινό χέρι του βασιλιά θα καταπνίξει στο τέλος κάθε αντίσταση;
Έχει και αυτό το βιβλίο το love story του, παρόλο που δεν αναφέρεται στις περιλήψεις! (Βέβαια δεν φτάνει και το Twilight!) | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τετ 3 Ιουν 2009 - 23:15 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 19 Ιουν 2009 - 19:59 | |
| Πριν απο καιρο αρχισα τον Εραγκον μετα απο 16ο κεφαλαιο το αφησα!Δεν ειναι οτι δεν εχει ενδιαφερον ή οτι ο Κριστοφερ δεν γραφει καλα,απλα μου φανηκε πολυ φορτωμενο με περιγραφες σε τετοιο σημειο οπου καπου με κουρασε!Δεν ξερω αν θα το συνεχισω! Βασικα ανυπομονω για τους Αγωνες Πεινας,το οποιο εχει συστησει και η Στεφανι! | |
|
| |
kallia13 Twilight Human
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 30/06/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 14 Ιουλ 2009 - 3:28 | |
| ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΛΙΝΛ(ΕΡΑΓΚΟΝ-ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 7ο! ΚΑΙ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΠΟΥΛΜΑΝ (ΤΟ 1ο ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ... Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ............ ΓΊ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!
edit by ΕΡΗ:Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα γραμματα! Γιατι φαινεται σαν να φωναζεις!Ευχαριστω!! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 14 Ιουλ 2009 - 15:54 | |
| - kallia13 έγραψε:
- ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΛΙΝΛ(ΕΡΑΓΚΟΝ-ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 7ο! ΚΑΙ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΠΟΥΛΜΑΝ (ΤΟ 1ο ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ... Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ............ ΓΊ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!
το εχεις διαβασει το αστερι του βορρα? Μου εχουν πει οτι ειναι λιγο βαρετο... | |
|
| |
kallia13 Twilight Human
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 14 Ιουλ 2009 - 16:02 | |
| στην αρχη ναι.. βασικα δεν ειναι βαρετο απλα καπως δυσνοητο.. αν καταλαβεις τι γινεται ειναι ενδιαφερον.. τα υπολοιπα που προτινα μου αρεσουν καλυτερα παντως.. το απογευμα θα παρω το τριτο μερος του εραγκον πρεπει να ειναι πολυ ωραιο! | |
|
| |
Flyingdutchman New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 05/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 27 Ιουλ 2009 - 0:42 | |
| Ένα πολύ καλό βιβλίο είναι και το ''ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ DORIAN GRAY''του 'Οσκαρ Γουαιλντ.Μπορεί να φανεί παλιομοδίτικο και ξεπερασμένο σε μερικούς αλλά εμένα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον να το διαβάσω.Ένα άλλο πολύ ωραίο βιβλίο είναι και το'' ¶ΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ''. | |
|
| |
kallia13 Twilight Human
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 27 Ιουλ 2009 - 0:47 | |
| το εχω διαβασει το ''ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ DORIAN GRAY'' αλλα δεν μου αρεσε και πολυ.. αν το αστερι του βορρα ειναι δυσνοητο και βαρετο το πορτρετο ειναι δεκα φορες περισσοτερο.. τουλαχιστον εγω δεν θα το ξαναδιαβαζα με τιποτα και απορω που το τελειωσα. | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 27 Ιουλ 2009 - 4:37 | |
| - Flyingdutchman έγραψε:
- Ένα πολύ καλό βιβλίο είναι και το ''ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ DORIAN GRAY''του 'Οσκαρ Γουαιλντ.Μπορεί να φανεί παλιομοδίτικο και ξεπερασμένο σε μερικούς αλλά εμένα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον να το διαβάσω.Ένα άλλο πολύ ωραίο βιβλίο είναι και το'' ¶ΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ''.
Συνφωνω μαζι σου Flyingdutchman το πορτρετο του Dorian Gray ειναι πολυ καλο βιβλιο εμενα με ειχε συνεπαρει απο την πρωτη στιγμη που το επιασα στα χερια μου! | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 27 Ιουλ 2009 - 10:49 | |
| αχ! παιδιά! εγώ μέσα στο Σ/Κ ουσιαστικά ρούφιξα τουσ "Αγώνες Πείνας"..
το βιβλίο είναι "'οά τα λεφτα".. τι να πω.. δε το περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλογραμμένο!
έχει πολύ γρήγορη πλοκή και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα!! είναι όμως, για γερά στομάχια.. αλλά είναι απίστευτα τα μεταφορικά μυνήματα που θέλει να περάσει!
Μου θύμισε τον φανταστικό κόσμο του Μεγάλου Αδεφλού του Όργουελ και τον Brave New World του Χάξλευ.. δύο βιβλία που επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα, αρκεί να μπορέσει κανέις να κάνει τις μεταφορές στην σημερινή εποχή κ θα καταλάβει πόσο προφητικά 'η ίσως και υπαίτια είναι!!
τρία βιβλία που πραγματικά προσφέρουν πολλά! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 27 Ιουλ 2009 - 11:00 | |
| Ναι, και εγω το διαβασα!Υπαρχουν κανα 2 "κριτικες" μελων στο τοπικ "Προτεινετε ενα βιβλιο" πηγαινε δες τα αν θες! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 28 Ιουλ 2009 - 16:43 | |
| τι να μην παρεις οποσδηποτε :τετραλογια εραγκον,πρωτοτοκος ,μπρισινγκρ.........τα πηρα και ολα μαζι ελεος χειροτερο βιβλιο δεν εχω διαβασει αμα το εβλεπε ο τολκιν θα βρικολακιαζε και θα σκωτονε αυτον που το εγραψε.........και οχι μονο αυτο αλλα το καναν κααι ταινια μαπα και αυτη (αμα στηριζεται σε τετοιο βιβλιο)εντωμεταξυ μια καλη σκηνη ειχε το βιβλιο και στην ταινια δεν την βαλανε..........απο συγραφικης αποψεως δε πως ειναι η stephenie το αντιθετο.........μονο που δεν στο τελος........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 28 Ιουλ 2009 - 17:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τετ 29 Ιουλ 2009 - 14:38 | |
| - maraki-twilightholic έγραψε:
- Εγω μιας και δεν εχω μεγαλη εμπειρια (ουτε μικρη δλδ) λεω πως μου αρεσε πολυ η συλλογη του Χαρι Ποτερ (οσα εχω διαβασει) οπως επισης του Νταν Brown Illuminati και Κωδικας Νταβιντσι.
ακουσα οτι ο Νταν Μπραουν ετοιμαζεται να εκδώσει συντομα καινουργιο βιβλιο με περιπετειες του Λανγκτον που θα ονομαζεται: «Το Κλειδί του Σολομώντα» ναι θα βγει στην αμερικη μαλλον τον αυγουστο και τα αλλα του βιβλια ειναι ωραια αρκτικος κυκλος και ψιφιακο οχυρο (το 1 του βιβλιο) | |
|
| |
kallia13 Twilight Human
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τετ 29 Ιουλ 2009 - 17:31 | |
| συμφωνω.. τα δυο πρωτα μου αρεσαν αρκετα αλλα το τριτο ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια.. κανονικα επρεπε να το τελειωσει εδω τι του ηρθε να γραψει και αλλο? 1000 σελιδες ειναι και εχει 3-4 γεγονοτα που αξιζουν τον κοπο τα υπολοιπα ειναι περιγραφες.. | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 4 Αυγ 2009 - 3:56 | |
| να ρωτησω.....στο illuminati τι ακριβως γινεται??υποθεση?? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Σαβ 19 Δεκ 2009 - 18:38 | |
| το illumintai -Οι πεφωτισμενοι εχει βγει ποια σε ταινια ειναι υπεροχο βιβλιο!!! γενιακ ειμαι λατρης του Dan brown εχω διαβασει ολα του τα βιβλια δηλαδη τον αρκτκο κυκλο το ψηφιακο οχυρο το illuminati και το καινουργιο του το ζαμενο συμβολο μονο το κωδικα ντα βινσι δεν εχω διαβασει!! να προτεινω και εγω με την σειρα μου το τριτο βιβλιο του παολινι της συνεχεια του πρωτοτοκου που λεγετε μπρισινγκρ ειναι καλυτερο απο τα αλλα δυο | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 2 Απρ 2010 - 14:33 | |
| μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο απο την σειρα Οικος της νυχτας που λεγεται "Σημαδεμενη" ηταν πολυ ωραιο βιβλια ειναι με βρικολακες αλλα οχι οπως τους ξερουμε εμεις
Λίγα λόγια για τη σειρά και το βιβλίο:
Σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρχαν πάντα βρικόλακες, η δεκαεξάχρονη Ζόι Ρέντμπερντ, που μόλις σημαδεύτηκε ως αρχάρια βρικόλακας, πηγαίνει στον Οίκο της Νύχτας, ένα σχολείο όπου θα εκπαιδευτεί μέχρι την ενηλικίωσή της. Υπό την προϋπόθεση ότι θα αντέξει την αλλαγή – και δεν την αντέχουν όλοι όσοι σημαδεύονται. Η Ζόι είναι πολύ δύσκολο νΆ αρχίσει μια καινούρια ζωή, ειδικά μακριά από τους φίλους της, αλλά σαν να μην της έφτανε αυτό, ανακαλύπτει δεν είναι μια συνηθισμένη αρχάρια. Είναι η εκλεκτή της θεάς των βρικολάκων, που την έχει προικίσει με εκπληκτικές δυνάμεις. Μαζί όμως με τις δυνάμεις, έρχονται η δίψα για αίμα και η ικανότητά της να «σφραγίσει» το πρώην αγόρι της. Και για νΆ αγχωθεί ακόμα περισσότερο, δεν είναι η μοναδική αρχάρια στον Οίκο της Νύχτας με ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν διαπιστώνει ότι η αρχηγός των Σκοτεινών Κορών, της ελιτίστικης αδελφότητας του σχολείου, κάνει κατάχρηση των ικανοτήτων που της χάρισε η θεά, η Ζόι πρέπει να ψάξει βαθιά μέσα της για να βρει το κουράγιο νΆ ακολουθήσει το πεπρωμένο της... | |
|
| |
Isabella16 Twilight Human
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 13 Απρ 2010 - 17:00 | |
| Λοιπόν, ένα βιβλίο που το βρήκα απλά ΤΕΛΕΙΟ, είναι το Vampire academy! Πραγματικά το λάτρεψα και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από τον υπολογιστή!!! Δεν γνωρίζω να σας πω το link γιατί εμένα μου τα έστειλε μια φίλη μου. Έχει βγει και στα ελληνικά, όμως προς το παρόν μόνο τα δύο πρώτα βιβλία. Εγώ τα διάβασα στα αγγλικά και μετά και στα ελληνικά. Αλλά για να σας πω την αλήθεια μου αρεσε πολύ περισσότερο στα αγγλικά. Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Στα ελληνικά είναι χάλια! Η μετάφραση είναι πολύ κακή σε σημείο που νομίζω πως έχουν παραλείψει κάποια πραγματάκια! Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου είναι φανταστικό βιβλίο!!! :-) | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 13 Απρ 2010 - 17:52 | |
| Καλη μου, ειμαστε ηδη οι περισσοτερες απο εδω μεσα πολυ καλα και εγκυρα πληροφορημενες! Χαιρομαι πολυ που προσθεθηκε αλλη μια VDiehard ομως! Και αφου σου αρεσει τοσο πολυ, σου λεω οτι στο φορουμ εχει δημιουργηθει ειδικο τοπικ για τη σειραααα!!!!!!!! Ειδου ο παραδεισος σου, μου, ολωωνν!!!!!!!!! https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f40/topic-t739.htm(πηγαινε στην τελευταια σελιδα για τα πιο προσφαταααα) | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Πεμ 6 Μάης 2010 - 21:13 | |
| Πήρα αυτό το μήνυμα από την Πλατύπους για ένα βιβλίο που λέγεται Τα όμορφα πλάσματα. το έχετε δει; NEW YORK TIMES BESTSELLER
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΕΣ… ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ
http://beautifulcreatures.platypus.gr
Δεν υπήρχαν εκπλήξεις στην Επαρχία Γκάτλιν. Τουλάχιστον αυτό νόμιζα. Όπως αποδείχθηκε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος. Υπήρχε μια κατάρα. Υπήρχε μια κοπέλα. Και στο τέλος, υπήρχε ένας τάφος.
Η Λένα Ντουκέιν δεν μοιάζει με κανέναν στη μικρή πόλη του νότιου Γκάτλιν, και πασχίζει να κρύψει τη δύναμή της και μια κατάρα που στοιχειώνει την οικογένειά της για ολόκληρες γενιές. Αλλά ακόμα και μέσα στους πνιγμένους στα χορτάρια κήπους, στους θολούς βάλτους, και τις μισογκρεμισμένες ταφόπετρες του ξεχασμένου Νότου, ένα μυστικό δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυφό. Ο Ίθαν Γουέιτ, ο οποίος μετράει τους μήνες μέχρι να μπορέσει να δραπετεύσει από το Γκάτλιν, στοιχειώνεται από όνειρα με ένα όμορφο κορίτσι που δεν έχει δει ποτέ. Όταν η Λένα μετακομίζει στην πιο παλιά και διαβόητη φυτεία της πόλης, ο Ίθαν νιώθει μια ανεξήγητη έλξη για αυτήν και είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τι είναι αυτό που τους ενώνει.
Σε μια πόλη χωρίς εκπλήξεις, ένα μυστικό μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ “Εξαιρετικά ειπωμένο. Αδύνατο να ξεχαστεί”. –MICHELLE ZINK. συγγραφέας του Προφητεία των Αδελφών
“Μια αλησμόνητα απολαυστική σκοτεινή φαντασία, μια σειρά συναρπαστικών χαρακτήρων, ένα πλούσιο γοτθικό σκηνικό –αυτό το μυθιστόρημα αξίζει”. –CASSANDRA CLARE, συγγραφέας του Πόλη των Οστών
“Σαν ένα βαρύ, καυτό καλοκαίρι της Καρολίνας, αυτή η ιστορία σε διαποτίζει μέχρι που δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο”. –CARRIE RYAN, συγγραφέας του Tο Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια
“Ένα μεθυστικό γοτθικό μυθιστόρημα του Νότου, οι αλησμόνητοι, εκκεντρικοί χαρακτήρες του οποίου σε τραβούν μέσα στο συναρπαστικό τους κόσμο”. –HOLLY BLACK, συγγραφέας του Tithe: A Modern Faerie Tale
“Εξαιρετικά καλογραμμένο, ατμοσφαιρικό, και πρωτότυπο. Το καταβρόχθισα”. –MELISSA MARR, συγγραφέας του Wicked Lovely
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
NEW YORK TIMES BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY BESTSELLER BEST OF 2009 AMAZON -Nο 1 Teen Pick -Nο 5 Editor’s Pick INDIE NEXT LIST Teen Pick Winter 09/10 ALA WILLIAM C. MORRIS YA DEBUT AWARD FINALIST 2010 BORDERS ORIGINAL VOICES NEW YORK PUBLIC LIBRARY BOOKS FOR THE TEEN AGE WALL STREE JOURNAL’S Best Books to Give as Gifts STARRED SELECTION | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Πεμ 6 Μάης 2010 - 23:21 | |
| Καλο φαίνετε | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 7 Μάης 2010 - 3:21 | |
| Eγω το εχω παραγκειλει ηδη.....Νομιζω οτι αξιζει πραγματικα.... | |
|
| |
| Βιβλία Fantasy - προτάσεις | |
|