| Βιβλία Fantasy - προτάσεις | |
|
+18ΕΡΗ evi vikaki21 maro AnaroseCullen Nemesis Of Bellin thomi twilightFOREVER nasiatheslayer JuStleNe angepsi Flyingdutchman an8i kallia13 Mrs Alice sunrise Isabella16 maraki-twilightholic 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 7 Μάης 2010 - 11:17 | |
| Και εμενα μου ειχε τραβηξει το ενδιαφερον απο τοτε που το ειχε στα προσεχως! Σιγουρα θα το παρω και θα σας πω εντυπωσεις!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 7 Μάης 2010 - 11:28 | |
| Πισω απο το βιβλιο του Blood Promise εχει ενα διαφημιστικο που λεει..Dimitri loves Rose....Edward loves Bella....Now Ethan loves Lena....Εμενα προσωπικα με καλυψε.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 7 Μάης 2010 - 12:53 | |
| πηρα και εγω μνμ απο τον πλατυπους προσωπικα ειμαι σιγουρη οτι θα το αγορασω δεν μου ξεφευγουν τετοια βιβλια!εχω διαβασει τις πρωτες 10 σελιδες και πιστεψτε με φανταστικο!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Παρ 7 Μάης 2010 - 13:50 | |
| το ειδα κι εγω και λεω να το αγορασω ομολογω μου τραβηξε το ενδιαφερον. διαβασα και ενα αποσμαπασμα εδω http://beautifulcreatures.platypus.gr/book01_exc.html.και μ αρεσε ειδικα η τελευταια παραγραφος: δεκαεξι φεγγαρια, δεκαεξι χρονια. δεκαεξι απο τους βαθυτερους φοβους σου δεκαεξι φορςε ονειρευτηκες τα δακρυα μου πεφτοντας, πεφτοντας απο τα χρονια... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Κυρ 27 Ιουν 2010 - 0:10 | |
| Τα ομορφα πλασματα τα διαβασα και ειναι αρκετα καλο βιβλιο!! Αλλο ενα που διαβασα κια μου αρεσε ειναι οι Αγγελοι!! Αυτη ειναι η υποθεση: - Σπόιλερ:
Υπάρχει κάτι μυστηριώδες και ταυτόχρονα οικείο σχετικά με τον Ντάνιελ. Τραβάει την προσοχή της Λους από την πρώτη στιγμή που τον συναντά στο οικοτροφείο Σουόρντ εντ Κρος στη Σαβάνα. Είναι το μοναδικό φωτεινό σημείο σ' ένα μέρος όπου τα κινητά τηλέφωνα είναι απαγορευμένα, οι υπόλοιποι μαθητές αποτυχημένοι, ενώ οι κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Παρόλο που ο Ντάνιελ δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη Λους -και κάνει τα πάντα για να το δηλώσει- αυτή δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Το βλέμμα του, το πρόσωπό του, τα πάντα επάνω του τη γοητεύουν. Είναι αποφασισμένη να μάθει τι κρύβει τόσο απεγνωσμένα ο Ντάνιελ... ακόμη κι αν η αλήθεια τη σκοτώσει.
Θανάσιμα επικίνδυνο και βαθιά ρομαντικό, οι ΑΓΓΕΛΟΙ είναι η απόλυτη ιστορία αγάπης.
Ειναι στην περπατημενη οδο Λυκοφως και vampire academy απλα εδω αντι για βρικολακες εχουμε να κανουμε με αγγελους! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Κυρ 27 Ιουν 2010 - 0:15 | |
| τα ομορφα πλασματα το διαβασα και μ αρεσε πολυ!!!
το αγγελοι το εχω αγορασει αλλα οχι διαβασει ακομα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 28 Ιουν 2010 - 13:47 | |
| Ξερει καμια αν εχει κυκλοφορησει το 2 απο τους Αγγελους στα αγγλικα? | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Τρι 29 Ιουν 2010 - 11:00 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Ξερει καμια αν εχει κυκλοφορησει το 2 απο τους Αγγελους στα αγγλικα?
Kαι ναι,η Άλις σας σώζει άλλη μία φορά! Το δεύτερο βιβλίο ονομάζεται Torment και κυκλοφορεί 28/9!!!Can't wait till then! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Κυρ 8 Αυγ 2010 - 14:39 | |
| Το Αγγελοι ειναι ωραιο?? Σκεφτομαι να το αγορασω... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Κυρ 8 Αυγ 2010 - 15:18 | |
| Εγω σκεφτομαι να αγορασω τα Ομορφα Πλασματα για τις διακοπες Εχω ακουσει πολλες καλες κριτικες για το συγκεκριμμενο. Μετα θα παρω το "Οι Αγγελοι" Ειναι καλο; |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Κυρ 8 Αυγ 2010 - 23:47 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Mrs Alice έγραψε:
- Πριν απο καιρο αρχισα τον Εραγκον μετα απο 16ο κεφαλαιο το αφησα!Δεν ειναι οτι δεν εχει ενδιαφερον ή οτι ο Κριστοφερ δεν γραφει καλα,απλα μου φανηκε πολυ φορτωμενο με περιγραφες σε τετοιο σημειο οπου καπου με κουρασε!Δεν ξερω αν θα το συνεχισω!
Βασικα ανυπομονω για τους Αγωνες Πεινας,το οποιο εχει συστησει και η Στεφανι! στα λογια μου ερχεσαι........και εσυ τουλαχιστον πηρες μονο το εραγκον εγω που πηρα και τα 3 μαζι καταρχας ο τροπος που γραφει ο παολινι δευτερον αντιγραφη του αρχοντα..θα βγαλει λεει και 4 σιγα μην το παρω το 2 και το 3 δεν τα τελειωσα τα ξεκινισα αλλα σα δεν ξερω αν θα τα συνεχισω Αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις,μ στείλε το Μπρίσινγκρ σε μένα :Ρ Εγώ έχω να προτίνω: Την τριλογία (λέμε τώρα) της κληρονομιάς. το αιώνια δική σου τις ανατριχίλες! και διάφορα τέτοια. Και εννοείτε την 7λογία Χάρι Πότερ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία Fantasy - προτάσεις Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:08 | |
| Τελειο ειναι το Δασος με τα Χερια και τα Δοντια....πραγματικα δεν μπορεις να το αφησεις.... | |
|
| |
| Βιβλία Fantasy - προτάσεις | |
|