| Απόκλιση – Veronica Roth | |
|
+15Thalia Nelly ZetaPattinson ed<3 xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 WhiteQueen ΕΡΗ T-NM-E-BD panagiota AspaKorth Teodan evi twilightFOREVER 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 24 Σεπ 2012 - 19:44 | |
| Ευη αναμένουμε με ανυπομονησία. Αν δεν είμαι πτώμα μετά το διώρο γερμανικά θα επανέλθω να σχολιάσουμε εκτενώς. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 24 Σεπ 2012 - 19:45 | |
| Εδω θα μαι Γερασιμε....ενα σου λεω...κατεβασα ηδη το 2.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 24 Σεπ 2012 - 19:47 | |
| Και ΄γω...Και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο πλατύπους λέει για αρχές του '13 για το δεύτερο...Δεν ξέρω να περιμένω ή όχι; Δεν αντέχω την αναμονή αλλά μετά σκέφτομαι ότι α) έχω χιλιάδες αδιάβαστα στο ράφι και β) αν περιμένω μέχρι την ¶νοιξη μετά η αναμονή για το τρίτο (που βγαίνει τέλη Φθινοπώρου του 2013) θα είναι μικρότερη... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 24 Σεπ 2012 - 19:48 | |
| μεσα στο κεφαλι μου εισαι.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 24 Σεπ 2012 - 19:49 | |
| Για να σας πω εσάς τους δυο! Γράψτε λεπτομέρειες! Δεν θα διαβάσω τίποτε!(λέμε τωρα ) Και φιλενάδα...θα σου στείλω διεύθυνση μέιλ ακόμη μια φορά να μου το στείλεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 24 Σεπ 2012 - 19:51 | |
| Ευη, ή είμαστε αδελφές ψυχές ή δεν είμαστε Παναγιώτα δεν λέμε τίποτα...Θα χαλάσουμε το σασπενς My lips are sealed. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Τρι 25 Σεπ 2012 - 0:32 | |
| εμενα μπορει και να με παρασυρει.... αυριο τα σχολια γτ προς στιγμην ειμαι κομματια... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Τρι 25 Σεπ 2012 - 16:39 | |
| Οπως ειπα κια σε προηγουμενο μου ποστ ηταν απο τα καλυτερα που διαβασα αυτη την χρονια. Ειναι σιγουρα απο τα βιβλια που θα ξαναδιαβασω. Καποια στιγμη θα επανρλθω με κανονικο αναλυτικο ποστ. Ευη θα σου στειλω τo email μου να μου στειλεις και εμενα το 2. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Τρι 25 Σεπ 2012 - 17:30 | |
| Ηρθε και η σειρα μου να πω την γνωμη μου.Απο χθες το στριφογυρναω στο μυαλο μου και ειλικρινα δεν μπορω να το ξεπερασω.Με εχει αφησει αφωνη και δεν ειναι κατι που μου συμβαινει συχνα... Αγαπησα την Τρις οσο δεν παει.Ειναι απο τους πιο...ανθρωπινους χαρακτηρες που εχω γνωρισει.Μεσα σε ενα κοσμο που τα παντα εχουν να κανουν μονο με ενα μερος του εαυτου σου εκεινη αγκαλιαζει και δεχεται ολα τα ελαττωματα της.Το ξερει πως δεν ανηκει απολυτα πουθενα και ομως δεν παυει να παλευει.Ειναι αποφασιστικη γενναια δυναμικη ευαισθητη αγαπαει την οικογενεια της κι ακομη κι οταν τους εχει "προδωσει" δεν δισταζει να θυσιαστει για αυτους.Ειναι Αποκλιση και τελικα νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να της συμβει. Ολος ο τροπος που λειτουργουν τα πραγματα μου θυμισε το δικο μας σαπισμενο συστημα.Εκει μεν τους χωριζαν σε φατριες αλλα κι εδω προσπαθουμε να δουμε πισω απο προσωπεια.Ανηκουν καπου συγκεκριμενα,με τον τροπο που διαλεγουν να φερονται κρυβοντας ποταμια ψεματων απο κατω.Η ολη σαπιλα των φατριων,η αντιμετωπιση των προσωπων...απλως με συγκλονισε. Τωρα ο Τεσσερα...να πω πως δεν τον ερωτευτηκα θα ειναι ψεμα... Απο την αρχη λογω του τροπου που συμπεριφεροταν δεν μου πηρε και πολυ για να καταλαβω πως καταγοταν απο καπου αλλου.Ειδικα μετα που ηρθε πιο κοντα με την Τρις δεν μου πηρε και πολυ να καταλαβω απο που προερχεται και ποιος ειναι. - Σπόιλερ:
Το μπαμ που εγινε μετα την μυηση το περιμενα...αλλα τοσο μεγαλειωδες.Ειλικρινα οι σελιδες ετρεχαν με την ταχυτητα του φωτος.Μισω την Τζανιν...θελω να την κουτουλησω...εχει ακριβως οτι εχει καθε δηθες φτασμενος σημερα...διψα για εξουσια.Τον Ερικ δεν τον συμπαθησα ποτε οποτε υποθετω πως ταιριαζουν.Ολο αυτο που εκαναν στους Ατρομητους και τους Ανιδιοτελης...απλως ανυπομονω να δω απο που θα παρουν τα πραγματα στο δευτερο βιβλιο.
Πονεσα για τους θανατους των γονιων της Τρις.Ειδικα της μητερας της...ποασ λιγα ηξερε για αυτους και ποσα δεν προλαβε να μαθει.Χαρηκα που ο αδερφος της γυρισε αν και δεν το περιμενα.Το οτι ψωνισαν το σκουληκι τον Πιτερ μαζι τους δεν μου καθεται καλα...ειναι δειλος οσο δεν παιρνει κι ευχομαι να ψοφησει συντομα.
Μου αρεσε το τελος...και χαιρομαι που ειναι μαζι με τον Τομπαιας...ακομη εναν δραματικο χωρισμο δεν θα τον αντεχα
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Πεμ 27 Σεπ 2012 - 2:49 | |
| Η συνεχεια ανοιξη του 13...... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Πεμ 27 Σεπ 2012 - 20:56 | |
| Δεν έχω λόγια.Το τελείωσα πριν από λίγο και τί να πω?? πολλά μπράβο στον εκδοτικό που το έφερε στην Ελλάδα.Μου είχαν πει άτομα από το goodreads ότι είναι υπέροχο αλλά με δυσκολεύει πολύ να διαβάζω βιβλία στον υπολογιστή,δεν το μπορώ.Όποτε περίμενα την ελληνική έκδοση και ενθουσιάστηκα.Καλά είμαι και φαν βιβλίων με τέτοιες ιστορίες αλλά πραγματικά η συγγραφέας έκανε πολύ καλή δουλειά!! με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος,καλά μετά την επιλογή της Τρις δεν ήθελα να αφήσω το βιβλίο!! είχα άλλες δουλειές και το μυαλό μου ήταν στην Τρις και στον Τέσσερα και τι σημαίνει να είσαι απόκλιση στο δυστοπικό Σικάγο χαχαχα πολύ έξυπνη η ιδέα της να παρουσιάσει το Σικάγο - Σπόιλερ:
χωρισμένο σε φατρίες,με δική του κυβέρνηση φράκτες που τους φυλάνε οι ατρόμητοι και όλα αυτά,
δηλαδή που πάνε και τα σκέφτονται??απόρώ... Αν πω ότι δεν ερωτεύτηκα τον Τέσσερα θα πω ψέμματα... - Σπόιλερ:
όταν στην αρχή λέει ότι ο γιος του Μάρκους επέλεξε τους ατρόμητους και έφυγε από τους ανιδιοτελείς και μετά εμφανίστηκε ο Τέσσερα παρόλο που από την αρχή είπε πως είναι παρατσούκλι δεν πήγε το μυαλό μου στο γιο του Μάρκους.Το κατάλαβα όταν η μητέρα της Τρις την επισκέφτηκε και είδε τον Τέσσερα και πέταξε υπονοούμενα ότι της φαίνεται γνωστός,εκεί κατάλαβα ότι είναι ο Τομπάιας,εντάξει πάντα αργώ λίγο να τα καταλάβω αυτά άλλοι είχαν καταλάβει την αληθινή ταυτότητα του Τέσσερα σχεδόν από την πρώτη συνάντηση..μ'αρέσει ο Τέσσερα,μ'αρέσει που είναι γενναίος αλλά δεν του αρέσει έτσι όπως έχουν καταντήσει τους ατρόμητους ο Έρικ και ο Μαξ,μ'αρέσει που δεν θέλει να είναι μόνο ατρόμητος αλλά θέλει να έχει κάτι από όλες τις φατρίες και βέβαια με ''κατέκτησε'' εκεί που λέει στην Τρις ότι δεν έχει και αυτός εμπειρίες σε σχέση με τον έρωτα,δηλαδή εντάξει εκεί με αποτελείωσε..καλά η τελευταία σκηνή με την Τρις όλα τα λεφτά,μου αρέσουν πολύ μαζί,ώρες ώρες βγάζουν γέλιο οι διάλογοι που έχουν.
Επίσης μου άρεσε και ο αδερφός της Τρις παρόλο που δεν εμφανίστηκε πολύ αλλά μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ελπίζω στο δεύτερο να εμφανιστεί περισσότερο..Καλά η Τρις ανήκει σε αυτές τις ηρωίδες που αγαπώ.Το τέλος είναι όλα τα λεφτά αλλά νομίζω ότι μπορώ να περιμένω μέχρι την άνοιξη, - Σπόιλερ:
μου κράτησε μαζί τον Τέσσερα και την Τρις και παρόλο που τα πράγματα είναι σκούρα με ό,τι συνέβη με τις φατρίες νομίζω ότι μπορώ περιμένω την ελληνική έκδοση.
Η γνώμη μου είναι αν το έχετε και έχετε προγραμματίσει να διαβάσετε άλλα βιβλία πρώτα να αλλάξετε τα σχέδια και να το βάλετε πρώτο πρώτο στη λίστα.Κατά 90% θα σας αρέσει.Αφήνω και ένα 10% γιατί εντάξει υπάρχουν και αυτοί που δεν αγαπούν πολύ αυτά τα θέματα.Ελπίζω και το δεύτερο να είναι εξίσου καλό. Οι φλόγες στο εξώφυλλο είναι το σήμα της γενναιότητας,των ατρόμητων,σωστά?? | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Πεμ 27 Σεπ 2012 - 21:36 | |
| Μολις την τελειωσα και εγω και οφειλω να ομολογησω οτι αφου ξεπερασεις το ποσο πολυ η πλοκη μοιαζει με τους αγωνες πεινας και τον Θρυλο της Μαρι Λι ειναι και γαμω τα βιβλια!!Μιλαει για τη μαζοποιηση και τη διαφορετικοτα,τον ανθρωπινο χαρακτηρα και τη φυση του με εναν ευφυη και ομορφο τροπο!! Αρχιζω αμεσως το Insurgent!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 2:06 | |
| Εγω θα περιμενω για να το ξεκινησω....το ξερα πως θα σου αρεσει αδερφη... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 14:09 | |
| τελειωσα και το δευτερο και εχω να πω ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!!!!! Αν το πρωτο ηταν καλο το δευτερο δεν υπαρχει!!!Η Ροθ δινει τοσο βαθος στους χαρακτηρες της,οι συμβολισμοι της ειναι θεικοι και απο αποκαλυψεις και ανατροπες Ακομη μπορω να βρω ομοιοτητες με τους αγωνες πεινας αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 16:20 | |
| Δλδ να το ξεκινησω αμεσως.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 16:29 | |
| oh yes!!!θα ελεγα ειναι επιτακτικη αναγκη!!Δε θα ξερεις απο που θα σου ερχονται ευακη!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 16:32 | |
| Μολις τελειωσω τον Εραγκον οποτε θα το πιασω....πες μου μονο οτι τελειωνει σε σημειο που να ειναι ανεκτη η αναμονη. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 16:41 | |
| ειναι τελος αλλα πιστευω οτι η αναμονη αντεχεται!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 16:43 | |
| Ok...μου αρκει... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 17:02 | |
| το εχεις ή να στο στειλω;; | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 17:09 | |
| Ελινάκι μπορείς να το στείλεις και σε μένα μου έχεις εξάψει την περιέργεια | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 17:11 | |
| οκ!!το πρωτο μου αρεσε αλλα δε με ενθουσιασε...το δευτερο ομως | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 17:13 | |
| θα του ρίξω μια ματιά θα φανεί αυτό από τις 10 πρώτες σελίδες έχω λίγο χρόνο τώρα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 17:16 | |
| θα γινει και ταινια το 2014 fanmade ποστερ αλλα υπεροχο!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Παρ 28 Σεπ 2012 - 17:38 | |
| Ναι το ξερω... | |
|
| |
| Απόκλιση – Veronica Roth | |
|