Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Δεν θελω να πιστεψω πως ειναι αληθεια...η Τρις πεθαινει.... οχι δεν μπορω να το δεχτω αυτο....δακρυσα και μονο στην ιδεα.... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....
Σπόιλερ:
Καλωςηρθες στον κοσμο μου! Μα ειναι δυνατον να κανει τετοιο τραγικο λαθος η συγγραφεας?? Εγω ειμαι ακομα σοκαρισμενη.... Τετοια συγγραφικα φαουλ δεν μπορω να τα δεχτω...και δεν με νοιαζει αν ειναι πιο ρεαλιστικο...σε τετοιες περιπτωσεις οι ηρωες πρεπει να καταληγουν μαζι τελεια και παυλα.
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Μην το ανοιξεις Ασπα.... και δεν ξερω τι να κανω....να το συνεχισω γτ τοσο πιο γρηγορα θα τελειωσει η να το αφησω μεχρι να το δεχτω....Δεν τα μπορω αυτα,,,,ξαναζζω τουος αγωνες πεινας αλλα χειροτερα.
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Ευη αυτο ειναι χειροτερο απο τους αγωνες. Τουλαχιστον εκει ναι μεν ειχαμε θανατους αλλα δεν σκοτωσε τους κεντρικους πρωταγωνιστες. Μα ειναι δυνατον?Δηλαδη δεν μπορω να το δεχτω με τιποτα αυτο που εκανε. Και απο τι εχω διαβασει απο σχολια των φαν τρωει πολυ κραξιμο για αυτο που εκανε.
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Βασω...οσο περιεργο και αν σου φαινεται πλανταξα στο κλαμα οταν το εμαθα...στην κυριολεξια ειχα μια απαισια μερα λογω αυτου...δεν μπορω να να παψω να το σκεφτομαι... Τι πηγε κι εκανε...και γιατι γαμω το κερατο μου....
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
και το μετάνιωσα.Δηλαδή βασικά μου σκότωσε την Τόρι την Τρίς και τον Ουράια και μου κράτησε ζωντανούς τους απαίσιους γονείς του Τέσσερα τον προδότη Κέιλεμπ την Κριστίνα που απορώ πώς δεν την τρέλανε με την κακοτυχία που έχει τον Πέτερ και κάποιους άλλους χαρακτήρες για τους οποίους δεν νοιάζεται κανένας! και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ενώ στο δεύτερο βιβλίο είχε αρχίσει να δίνει ικανοποιητικές και έξυπνες απαντήσεις για τον κόσμο των βιβλίων εδώ παρουσίασε μια εξήγηση που μπάζει από παντού μη ικανοποιητική και επιπλέον η ελπίδα που υπήρχε στα δύο προηγούμενα βιβλία εδώ δεν υπάρχει.Τα λόγια του Τομπάιας στο τέλος δεν με έκαναν να νιώσω καλύτερα.Δεν ξέρω τί την έπιασε και αν είναι ευχαριστημένη με αυτό δικαίωμα της να τελειώνει όπως θέλει την ιστορία της αλλά περίμενα να εξηγήσει καλύτερα το θάνατο της Τρις να με πείσει ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.Δεν τα κατάφερε.Έχω διαβάσει και άλλα βιβλία με θανάτους πρωταγωνιστών αλλά εκεί οι συγγραφείς με έπειθαν ότι δεν μπορούσαν να το αποτρέψουν.Ακόμα η Κόλινς για κάποιο λόγο δεν σκότωσε την Κάτνις της ισοπέδωσε τη ζωή έχασε την αδερφή της τον άνθρωπο για τον οποίο πάλευε αλλά συνέχισε ζει.Δεν της είπε κανένας να δώσει ένα τέλος που όλοι να είναι μες στην καλή χαρά αλλά όχι κι έτσι !!Και τέλος πάντων αφού είχε αποφασίσει να σκοτώσει την Τρις ας σκότωνε και τον Τέσσερα και την Κριστίνα κι ας έλεγε ότι αυτή η ομάδα παιδιών πέθανε για ένα σκοπό για να ζήσουν οι μελλοντικές γενιές κάτι καλύτερο!! Θα μου άρεσε περισσότερο κάτι τέτοιο από το τέλος που έδωσε. Βασικά έχασα το ενδιαφέρον μου και για την ταινία τώρα.Την πρώτη μάλλον θα πάω να τη δω παίζει και ο Theo που είναι ελληνικής καταγωγής αλλά θα μου είναι πολύ δύσκολο να ακούω ατάκες όπως ''Θα με σκοτώσουν'' ''Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό'' ή στη δεύτερη να λέει ο Τομπάιας ''αν πεθάνεις θα πεθάνω'' και να σκέφτομαι το τέλος της Τρις!! και τον τρόπο που πέθανε.μοιάζει με φάρσα με κακόγουστο αστείο βασικά.
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Δεν το εχω διαβασει αλλα τωρα ουτε προκειται κι νομιζα οτι οι αγωνες πεινας ειχαν καπως απογοητευτικο τελος, μπροστα σ'αυτο... Επισης οπως ειπες κι εσυ Μαριαννα κι εγω την ταινια την βλεπω διαφορετικα τωρα.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
με πονεσε παρα πολυ μονο η ιδεα...δεν θελω να το πιασω στα αγγλικα...δεν θελω να το πιασω καθολου...γτ απλα δεν μπορω να το διαχειριστω... και ξερω πως δεν ειναι κατι που θα ξεπερασω...ειναι απο τα βιβλια που εχει περασει μεσα μου και θα κουβαλαω για παντα...μετα απο τοσα χρονια και ακομη δεν μπορω να συγχωρεσω την κολινς που απομακρυνε τον γκειλ χωρις λογο...την ροθ ειμαι σιγουρη πως δεν θα την συγχωρεσω ποτε πραγματικα... οπως ειπαν και πανω κι εγω εχω διαβασει βιβλια με θανατους πρωταγωνιστων που με διελυσαν...αλλα εκει υπηρχε καποιος λογος...αυτο οχι...δεν μπορω να το δεχτω...
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Αυτο ακριβως.Ο θανατος της Τρις ηταν τελειως ανουσιος. Δεν ξερω τι ηθελε να πετυχει με αυτο....θα προτιμουσα και εγω να σκοτωνε και τον τεσσερα και να αφηνε ενα μηνυμα οτι θυσιαστηκαν και οι δυο για κατι καλυτερο. Το πιο σωστο θα ηταν Να σκοτωνε οποιοδηποτε αλλον και να αφηνε το ζευγαρακι ησυχο.Τους αξιζε η ευτυχια ρε γαμωτο...ηθελα να δω ενα καλο τελος σε αυτη την σειρα. Ουτε εγω Ευη μπορω να το ξεπερασω...δεν μπορει να το χωρεσει ο νους μου οτι περιμενα με τοση αυπομονησια για να διαβασω αυτο.Δεν μπορω να σκεφτω τον Τεσσερα χωρις την Τρις.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
ειναι απλα σκλρο να σε κνει να γαπας ενα χαρακτηρα τοσο πολυ και μετα απλα να τον ξεριζωνει χωρις λογο απο μεσα σου...ηταν διαφορετικα με την τρις απο οτι με τον τομπαιας....μεσα απο εκεινη τον ερωτευτηκαμε.μεσα απο τα δικα της ματια ειδαμε τα παντα...μεσα απο τα δικα της συναισθηματα τρεμαμε για την συνεχεια..κι ετσι απλα την σκοτωνεις....ε δεν το δεχομαι..
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Και εγω αντιστεκομαι και αρνουμαι να δεχτω οτι δεν θα εχει καλο τελος!!!! Σε λιγο τελειωνω το πρωτο βιβλιο και μπορω να πω πως μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!
Πως γινεται να κολλαμε με ολους τους πρωταγωνιστες???? Θα ειναι ψεμα αν πω οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ΚΑΙ με τον Τεσσερα !!!!
AspaKorth The Volturi