| Απόκλιση – Veronica Roth | |
|
+15Thalia Nelly ZetaPattinson ed<3 xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 WhiteQueen ΕΡΗ T-NM-E-BD panagiota AspaKorth Teodan evi twilightFOREVER 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 13:57 | |
| Μονο εγω ειμαι στην αρχη δηλαδη??? Ελπιζω να μην απογοητευτεις και εσυ οπως οι αλλοι ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 14:06 | |
| μεχρι εκει που ειμαι ειμαι καταευχαριστημενη δεν εχω ανοιξει σποιλερ μονο ενα καταλαθος αλλα δεν το διαβασα ολο οποτε δεν ειμαι πολυ σποιλεριασμενη... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 14:12 | |
| Ελπιζω να μην το μισησεις αδερφη... κι εγω θα το πιασω μεσα βδομαδας με το που παρω το λαπτοπ μου... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 14:24 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 14:26 | |
| δεν ξερω τι ειναι χειροτερο... αυτο που με περιμενει η οτι δεν μπορω να το διαβασω.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 14:35 | |
| μπρος γκρεμος και πισω ρεμα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 26 Οκτ 2013 - 14:48 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Κυρ 27 Οκτ 2013 - 17:34 | |
| Πείτε μου οτι η Νιτα θα πεθανει αργα και βασανιστικά!!!Οτι μαλακια και να εχει γράψει η Ροθ θα την αντέξω...καπως αλλα μόνο cheating μη δω πουθενά θα θρηνήσουμε θύματα!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 2 Νοε 2013 - 0:47 | |
| ok το τελειωσα!! - Σπόιλερ:
δεν ξερω αν εχει να κανει με το γεγονος οτι ειχα σποιλεριαστει για το θανατο της Τρις αλλα δε με απογοητευσε το βιβλιο!Ο θανατος της δεν ηταν ανουσιος πεθανε οπως εζησε ηρωιδα!ειχε πει οτι δε θα μπορουσε να στειλει τον αδερφο της στο εκτελεστικο αποσπασμα και το εκανε παρα το θυμο και την πικρια και την προδοσια του προτιμησε να χαραμισει η ιδια τη ζωη της και το μελλον της παρα να ζησει με ακομα ενα θανατο στη συνειδηση της!το μονο που δεν με ικανοποιησε αρκετα ηταν ο επιλογος ηταν το γενικο φλου η ζωη συνεχιζεται κτλ ομως τρωγεται!προς στιγμην φοβηθηκα οτι θα τον εβαζε στο τελος να τα βρισκει με την Κριστινα αλλα δοξα τω θεω δεν το εζησα αυτο γιατι πραγματικα δε θα το αντεχα!! Δε θα πω ψεματα οτι δεν θα ηθελα το χαπι εντινγκ αλλα και αυτη η βερσιον δε με χαλαει η ζωη ειναι γεματη πονο μεσα απο τον οποιο μαθαινεις να ξεπερνας και ο τροπος που το περασε η Ροθ μου αρεσε ειδικα η τελευται τελευταια παραγραφος της με αγγιξε πολυ! Since I was young, I have always known this: Life damages us, every one. We can’t escape that damage. But now, I am also learning this: We can be mended. We mend each other. ο θανατος της Τρις ποναει;σιγουρα!το να διαβαζεις αυτο το βιβλιο ειναι μια ψυχικη δοκιμασια πολυ πριν το θανατο της αλλα ειναι ενα ωριμο βιβλιο και μπορω να το σεβαστω αυτο οποτε απο εμενα παιρνει 4-5 αστερακια στο goodreads ανετα!! αυτα...τωρα παω να κλαψω με την ησυχια μου!
| |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 2 Νοε 2013 - 7:54 | |
| Ωραία η κριτική σου! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 2 Νοε 2013 - 8:23 | |
| Δεν ξερω βρε Ελινακι... - Σπόιλερ:
εμενα με ειχε απογοητευσει πολυ ο θανατος της Τρις. Ισως επειδη δεν το περιμενα και μου ηρθε μια και εξω. Τι να πω...ισως αν ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα να ηταν αλλιως. Οπως και να εχει με πιανει η καρδια μου να σκεφτομαι τον Τεσσερα χωρις την Τρις. Ο επιλογος εμενα με αφησε αδιαφορη...ειχα φαει τετοια ψυχρολουσια που οι επομενες σελιδες απλα περασαν.Οταν βγει στα ελληνικα και το διαβασω πιο ηρεμη αυτη την φορα ισως αλλαξω γνωμη. Οπως και να εχει ομως εγω τους ηθελα μαζι...Θελω παντα στο τελος του βιβλιου να νιωθω την λυτρωση...οτι ολη αυτη η μαχη δεν πηγε χαμενη για τους ηρωες.θα τους προτιμουσα και τους δυο νεκρους.Τουλαχιστον ετσι θα ηταν πιο μεγαλη η θυσια.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 2 Νοε 2013 - 9:51 | |
| - Σπόιλερ:
ισως το οτι το περιμενα να παιζει μεγαλο ρολο αλλα στην ουσια η Τρις ειναι μαζι με τον 4 παντα την κουβαλαει μεσα του και τον ωθει να γινει καλυτερος...γενικα η γραφη της Ροθ ειναι εξαισια και εκανε μια πιο ωριμη και ρεαλιστικη προσεγγιση στο βιβλιο.
η Τρις ειχε το ρολο της στην ιστορια να κανει αυτο που εκανε και ρωταει τη μαμα της "τελειωσε;εκανα αυτο που επρεπε;"...ο Τομπιας ομως ειναι αρχηγος και ειχε πολλα ακομα να δωσει στον κοσμο πολυ καλο να κανει ακομα γι'αυτο δε μπορουσε να την ακολουθησει στο θανατο. Η Τρις δεν μποορουσε να τον ακολουθησει στη ζωη γιατι δε θα εφτανε ποτε το μεγιστο των προοπτικων του θυμασαι τι ελεγε μια καλυβα στο δασος μακρυα απ'ολους και απ'ολα οι δυο τους...αν η Τρις ζουσε ποτε δε θα επαιρνε την πρωτοβουλια να ασχοληθει με τα κοινα!!
και σκεψου ποσο απλος και ελπιδοφορος ηταν ο αποχαιρετισμος τους “I love you" I say. "I love you, too" he says. "I'll see you soon. ” πειτε το ρομαντικο αλλα θελω να πιστευω οτι οταν ο 4 εκανε οτι μπορουσε για να γινει καλυτερη η ζωη των ανθρωπων στο κοσμο τους θα πηγαινε να την βρει και θα'ταν σαν να μην περασε μια μερα!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 2 Νοε 2013 - 13:42 | |
| - Σπόιλερ:
Μην μου τα θυμιζεις.... Ισως τι να πω....ειχα στο μυαλο μου το καλο τελος και αυτο καπως μου εκατσε. Οπως και στους αγωνες πεινας...ολοι μεινανε ευχαριστημενοι....εγω ειχα απογοητευτει.Ο <<εξαφανισμος>> του Γκειλ μου ειχε στοιχισει αφανταστα. Γαμωτο ποσο τον αγαπω αυτο τον ηρωα!!
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 2 Νοε 2013 - 13:47 | |
| ειμαι φαν του ρεαλισμου τι να πω! - Σπόιλερ:
αγαπω τα hea αλλα δεν αντεχω και το πολυ σιροπι!!!του εδωσα 4 αστερακια στο goodreads μονο και μονο γιατι βρηκα τον επιλογο λιγο γλυκαναλατο θα προτιμουσα να ηταν κατι πιο συντομο ή να μην υπηρχε καν...
αλλα οπως λεω συνεχεια ημουν προετοιμασμενη οποτε το ειχα δεχτει οτι ετσι θα ηταν τα πραγματα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 4 Νοε 2013 - 13:58 | |
| Κι εγω ειμαι φαν του ρεαλισμου... αλλα ακομη και με αυτο που εγινε στους αγωνες πεινας ηξερα τουλαχιστον οτι μπορει να το εκοψε ετσι αλλα πως ο Γκειλ ηταν καλα... τωρα επιτελους μπορω κι εγω να το διαβασω....θα ατσαλωσω την καρδια μου και θα το ξεκινησω. Δεν νομιζω πως θα παψει να με ποναει ποτε...οπως δεν θα παψω και ποτε να αγαπω αυτη την ιστορια. | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 4 Νοε 2013 - 18:45 | |
| - Σπόιλερ:
Εμένα το τέλος των αγώνων πείνας μου φάνηκε ρεαλιστικό κι ας μην πέθανε η Κάτνις ο Πίτα ή ο Γκέιλ. Εντάξει σίγουρα σε έναν πόλεμο θα πεθάνουν άνθρωποι αλλά κάποιοι θα ζήσουν.Το ότι η Κάτνις έζησε δεν κάνει τέλος βγαλμένο από τα παραμύθια.Η Κάτνις έχασε τους πάντες και ακόμα και τα αγαπημένα της πρόσωπα που επέζησαν τα έχασε και αυτά.Ο Γκέιλ έφυγε μακριά της και η μητέρα της δουλεύει σε άλλη περιοχή.Μόνο ο Πίτα της έμεινε ως στήριγμα και ο Χέιμιτς που πιο πολύ εκείνος τη χρειάζεται παρά εκείνη!!Μου φαίνεται πολύ ρεαλιστικό το τέλος αυτό η συγγραφέας την κατέστρεψε τελείως αλλά στο τέλος την κράτησε ζωντανή.Τέλος πάντων παρόλο που έχουν περάσει μέρες συνεχίζω να μην θεωρώ το βιβλίο καλό διάβασα και αυτό που έγραψε η συγγραφέας στη σελίδα της για την Τρις και ούτε αυτό με έπεισε.Δηλαδή από τη στιγμή που πέθαναν οι γονείς της το τέλος της Τρις ήταν ο θάνατος δεν μπορούσε να τη σώσει απλώς έπρεπε να πεθάνει ''σωστά'' να προσφέρει κάτι με το θάνατό της.Εντάξει εμένα δεν με έπεισε. μάλλον φταίει το ότι εγώ δεν έβλεπα έτσι την ιστορία δεν τη διάβαζα με αυτό το σκεπτικό.Ο θάνατος των γονιών της δεν με έβαλε στη διαδικασία να σκεφτώ αυτά που λέει η Βερόνικα στη σελίδα της.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 4 Νοε 2013 - 21:23 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 2 Δεκ 2013 - 17:58 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 2 Δεκ 2013 - 18:00 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 2 Δεκ 2013 - 18:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Δευ 2 Δεκ 2013 - 18:42 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 14 Δεκ 2013 - 21:58 | |
| News About the "Four" Stories All right, so it's good news/bad news time. Everyone always wants the bad news first, so here goes. Bad News: the three remaining stories from Four's perspective that I've been working on, which were supposed to come out later this year/early next year, have been delayed until July 2014. They'll be bundled together and sold as a hardcover under the title Four: A Divergent Collection, with some fun extra content, and at that time they will also be released as separate e-stories (so, if you've already bought the first one, "The Transfer," you don't have to pay again for it in a collection if you don't want to). If you are asking, incredulously, "why, Veronica? Why must you do this to us?!" My answer is: the stories turned out much meatier and more substantial than I was originally anticipating when I started them. There’s just so much going on—Tobias’s reunion with his mother, his growing disillusionment with the faction system, and some of his early moments with Tris, to name a few. So I just really, really need more time to get them right. I know it sucks, but I am sure that this extra time will result in better work and better stories for everyone to read. Okay. Good News: -If you already pre-ordered the second story, "The Initiate," your pre-order will not be canceled. It will just take a little longer for you to get it. -The stories are long. As in, they're about seventy pages each, so if you add them together you get about 280 pages of Tobias's story. Which is as long as some novels. So there's more to read! -The price for the e-stories will not change, even though they're longer than anticipated. -The stories will be better in July than they would have been if they had come out this winter, because I'm going to work my butt off to make them that way! Which is what I'm off to do right now, actually. <3, Vhttp://veronicarothbooks.blogspot.gr/2013/12/news-about-four-stories_7.html | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Σαβ 14 Δεκ 2013 - 23:23 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Κυρ 15 Δεκ 2013 - 0:04 | |
| δεν ακους θα γραψει πραμα...
γραφε Βερονικουλα κοριτσι μου εμεις περιμενουμε!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Απόκλιση – Veronica Roth Κυρ 15 Δεκ 2013 - 1:29 | |
| το ειδα.... για αυτο και δεν βριζω την κακη μου τυχη... | |
|
| |
| Απόκλιση – Veronica Roth | |
|