| The Mortal Instruments | |
|
+18almighty Marinaki scarlet rose Zafrina SalvatoreDamon Bitten Pillows xrysanthi hiddenfantasy panagiota valia 32 Teodan EliRose twilightFOREVER ΕΡΗ AspaKorth mariana20 alexandra13 evi 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 5:39 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 7:39 | |
| | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 11:59 | |
| Προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα.Υπάρχουν στοιχεία που μου άρεσαν όπως ο τρόπος που παρουσιάζουν τους δαίμονες ή έτσι όπως παρουσιάζουν την Τζόσλιν κοιμισμένη,ο Χοτζ,η προφορά του Jamie ο τρόπος που βλέπω να μάχονται οι κυνηγοί και γενικά η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το τρείλερ αλλά υπάρχουν και στοιχεία που δεν μ'ενθουσίασαν όπως ο ρούνος στο χέρι της Κλέρι.Στο δεύτερο βιβλίο σχεδιάζει ρούνο πάνω της αν θυμάμαι καλά αυτός που της έκανε ο Τζέις στην αρχή δεν πιάνεται,λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά εντάξει δεν ενθουσιάστηκα σε αυτό το σημείο.Επίσης περίμενα λίγο διαφορετικό το Βαλεντάιν,την εμφάνισή του,είναι πολύ ωραίος άντρας δεν το συζητώ ,αλλά δεν με ενθουσίασε ο τρόπος που τον παρουσιάζουν.Και ελπίζω ο Τζέις να έχει χιούμορ και στην ταινία εδώ είναι αρκετά σοβαρός αλλά πρέπει να είναι εξαιτίας των σκηνών που διάλεξαν ελπίζω να υπάρχει το χιούμορ του και ο σαρκασμός του γιατί είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας του και των βιβλίων.Πάντως ομολογώ ότι δεν περίμενα και πολλά οπότε αυτό που είδα με ικανοποίησε.Τα θετικά είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά.Η μουσική μου άρεσε αρκετά ο Ιερεμίας είναι πολύ άσχημος!!!! Το poster αρκετά καλό,και στο κλίμα των βιβλίων. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 12:08 | |
| Μαριανα συμφωνω σε πολλα μαζι σου... Οι ρουνοι δεν μου αρεσαν απο την αρχη ετσι οπως τους παρουσιαζει γιατι απλα τους ειχα στο μυαλο μου διαφορετικα οπως επισης και τους σιωπηλους αδερφους τους φανταζομουν διαφορετικα. Τωρα το πως θα αποδοσουν τους χαρακτηρες ακριβως θα το μαθουμε στην ταινια, δυστηχως απο το τρειλερ δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα !!!
Για τελος επειδη ειχα οπως ειπες και εσυ ειχα χαμηλες προσδοκιες μου αρεσε το γεγονος οτι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα και για αυτο τον λογο χαρηκα πολυ !!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 12:40 | |
| παντως εμενα με εκανε να 8ελω να παω να το δω..... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:36 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- Μαριανα συμφωνω σε πολλα μαζι σου... Οι ρουνοι δεν μου αρεσαν απο την αρχη ετσι οπως τους παρουσιαζει γιατι απλα τους ειχα στο μυαλο μου διαφορετικα οπως επισης και τους σιωπηλους αδερφους τους φανταζομουν διαφορετικα.
Τωρα το πως θα αποδοσουν τους χαρακτηρες ακριβως θα το μαθουμε στην ταινια, δυστηχως απο το τρειλερ δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα !!!
Για τελος επειδη ειχα οπως ειπες και εσυ ειχα χαμηλες προσδοκιες μου αρεσε το γεγονος οτι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα και για αυτο τον λογο χαρηκα πολυ !!!! Συμφωνώ.Και αν και τα υπόλοιπα τρέιλερ είναι τόσο καλά όσο αυτό σίγουρα θα πάω με περισσότερη χαρά και αγωνία να τη δω.Γιατί ότι θα πάω θα πάω δεν τη χάνω αυτήν την ταινία. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:36 | |
| Ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το φανταζομουν. Μου αρεσε η δουλεια που εκαναν. Ο αδερφος Ιερεμίας ειναι ασχημος αλλα αυτο δεν αποτελει εκλπηξη. Το γραφει και στο βιβλιο οτι εχουν παραμορφωθει απο τους πολυ ισχυρους ρουνος.Επισης εχει και ραμμενο το στομα του οπως περιγραφεται και στο βιβλιο. Ειδα οτι εχουν και περισσοτερες σκηνες μαχης κτλ και εχουν αλλαξει καποια πραγματα. Κια τωρα δυο συμβουλες: Για τον Τζεις αυτο που θα πω..ειναι οτι η κουκουλα του paει παρα πολυ!!Καλο θα ειναι να την φοραει συνεχεια!!! Και η Κλερυ na επισκεφτει συντομα κανενα ινστιτούτο γιατι το φρυδακι δεν βλεπεται!! Ο Αλεκ θεος!!Εμενα μου αρεσει παρα πολυ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:49 | |
| Βασω μου εχθες στην χαραυγη επαιζε και ο Τζεις οπως γνωριζεις και οταν τον ειδα επαθα ΣΟΚ απο την ασχημια του.... ( Απο την Βασιλικη δε εφαγα τρελο κοροιδεμα) . Το βραδι ημουν τοσο απογοητευμενη που ελεγα πως δεν θελω να δω το τρειλερ με τιποτα... σημερα που το ειδα ειπα οτι ενταξει ειναι λιγο καλυτερος απο οτι στην χαραυγη και ΣΑΦΩΣ ειναι καλυτερος με κουκουλα !!!! Οσο για την κλαιρη το φριδακι δεν με χαλαει το ψιλοσυνηθισα....... Αλλα ο Βαλενταιν ΘΕΟΣ ευτηχως που παιζει και ενας κουκλος | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:57 | |
| Ο Βαλενταιν ειναι βγαλμενος απο την κολαση!!! Α δεν τον ειχες ξαναδει τον Τζεις σε ολο του το μεγαλειο????? Μου το ειπε η Βασιλικη σημερα στο τηλεφωνο οτι σου εκανε πλακα. Ειναι πολυ χαλια.Εγω ειχα φαει μεγαλη φρικη οταν τον επιλεξανε.Ειχα κολλησει και παρα πολυ με τον Αλεξ και μου ηρθε κεραμιδα με αυτη την επιλογη.Τωρα σχεδον το συνηθισα οχι οτι το εχω καταφερει βεβαια γιατι Ο Τζεις ειναι μεγαλος ερωτας για εμενα και οταν πλαθεις κατι στο μυαλο σου και μετα η εικονα στο χαλαει ξενερωνεις τελειως.Σκεψου τωρα να βαλουν κανα φλωρο για Κριστιαν...δεν θα τραβας τα μαλλια σου?????? Καλα τον Αυγουστο θα ειμαι και εγω στανταρ πανω και θα παμε να το δουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:02 | |
| Αυτο ειπα της Βασιλικης .. οτι φαντασου της λεω να βαλουν και κανεναν χαλια για Κριστιαν και οπως καταλαβαινεις με εβρισε λιγακι ..... Οσο για τον τζεις περισι δεν τον ειχα προσεξει οτι επαιζε στην χαραυγη οποτε επαθα τρελο σοκ εχθες..... Η ασπα λειε οτι με μεσον ηρε τον ρολο Μακαρι να ερθεις και στα ομορφα πλασματα να το δουμε μαζι !!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:06 | |
| Στανταρ με μεσον το πηρε....δεν μπορει...απο ολες τις επιλογες να διαλεξανε αυτον!!! Ε μα ναι δηλαδη....καποια πραγματα πρεπει να τα καλαβαινουν!! Θελαμε για Τζεις κατι σε Αλεξ και Κριστιαν κατι σε Χενρι η Μπομερ!! Που ειναι το δυσκολο?? Ποτε βγαινουν τα πλασματα??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:09 | |
| Δεν ξερω Βασω μου ... ξερεις ποσο με ποναει... Ο τζεις ειναι και για μενα η μεγαλητερη μου αγαπη και τσατιζομαι που δεν μπορω να τον βλεπω οπως τον φανταζομουν και αντι για τον Αλεξ να βλεπω το νταμπο το ελεφαντακι (μπορει γιαυτο να φοραει κουκουλα, για να κρυβει τα αυτια του..) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:46 | |
| Δεν με νοιαζει πλεον με τι τον πηρε τον ρολο....μετα την απογοητευση να τον βλεπω σαν χαζογκομενα χθες στην ταινια τωρα μου φαινεται τελειος...παντα με τα δικα του δεδομενα. Ανυπομονω να την δω....και ο Βαλενταιν εχει το ελευθερο να με παρει στην κολαση μαζι του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:51 | |
| Πολλες θα πανε στην κολαση για να ειναι μαζι του.... Τελειος ομως χαζογκομενα ε?? | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:51 | |
| It will be eeeepic! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 16:33 | |
| as it should be.... | |
|
| |
SalvatoreDamon Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 60 Registration date : 11/04/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 18:52 | |
| μολις ειδα το τρειλερ(5-6 φορες )εχω να πω πως ειναι υπεροχο...ωραια εφε φαινεται μια χαρα και ο τζεις ειναι λιγο καλυτερος απο οτι περιμενα(κι εγω στις σκηνες με την κουκουλα αναφερομαι ) φαινεται να ειναι οντως καλο αν και με εκνευρισε που εδειξε την κλερι να χρησιμοποιει ρουνους ενω τον πρωτο της ρουνο(αν θυμαμαι καλα)τον κανει στο 2ο βιβλιο...τεσπα δεν θα σταθω σε λεπτομεριες... ελπιζω να ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:06 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:35 | |
| παιδια το βιντεο το απεσυραν
που μπορω να το δω? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:55 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 20:05 | |
| ουαου πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!
ο τζεις εξακολουθει να μην μου αρεσει
αλλα δεν ειναι κ τοσο πολυ χαλι...λιγοτερο χαλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 20:09 | |
| Το ειδα ξανα !!!!! Μεχρι αυριο θα φτασω τις 100 φορες σιγουρα !!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 20:16 | |
| κι εγω το βλεπω ξανα και προσπαθω να παγωνω τις στιγμες του τζεις για να δω μηπως τον παρεξηγησα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 15 Νοε 2012 - 20:22 | |
| Οχι βρε απλα η κουκουλα του παει!!! | |
|
| |
| The Mortal Instruments | |
|