Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

The Mortal Instruments

Πήγαινε κάτω 
+18
almighty
Marinaki
scarlet rose
Zafrina
SalvatoreDamon
Bitten Pillows
xrysanthi
hiddenfantasy
panagiota
valia 32
Teodan
EliRose
twilightFOREVER
ΕΡΗ
AspaKorth
mariana20
alexandra13
evi
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

The Mortal Instruments - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 5:39

The Mortal Instruments - Σελίδα 16 835489 faint faint faint faint

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 7:39

Θεεε μου.... faint faint Ειναι τοσο τοσο τελειο...Δεν θα μπορουσα να το φανταστω καλυτερο... Και ο Τζεις.... faint faint faint
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ioannina
Αριθμός μηνυμάτων : 4111
Registration date : 09/02/2012

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 10:55

Πολυ Καλο !!!! faint faint
mariana20
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mariana20

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 348
Registration date : 01/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 11:59

Προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα.Υπάρχουν στοιχεία που μου άρεσαν όπως ο τρόπος που παρουσιάζουν τους δαίμονες ή έτσι όπως παρουσιάζουν την Τζόσλιν κοιμισμένη,ο Χοτζ,η προφορά του Jamie ο τρόπος που βλέπω να μάχονται οι κυνηγοί και γενικά η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το τρείλερ αλλά υπάρχουν και στοιχεία που δεν μ'ενθουσίασαν όπως ο ρούνος στο χέρι της Κλέρι.Στο δεύτερο βιβλίο σχεδιάζει ρούνο πάνω της αν θυμάμαι καλά αυτός που της έκανε ο Τζέις στην αρχή δεν πιάνεται,λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά εντάξει δεν ενθουσιάστηκα σε αυτό το σημείο.Επίσης περίμενα λίγο διαφορετικό το Βαλεντάιν,την εμφάνισή του,είναι πολύ ωραίος άντρας δεν το συζητώ ,αλλά δεν με ενθουσίασε ο τρόπος που τον παρουσιάζουν.Και ελπίζω ο Τζέις να έχει χιούμορ και στην ταινία εδώ είναι αρκετά σοβαρός αλλά πρέπει να είναι εξαιτίας των σκηνών που διάλεξαν ελπίζω να υπάρχει το χιούμορ του και ο σαρκασμός του γιατί είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας του και των βιβλίων.Πάντως ομολογώ ότι δεν περίμενα και πολλά οπότε αυτό που είδα με ικανοποίησε.Τα θετικά είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά.Η μουσική μου άρεσε αρκετά ο Ιερεμίας είναι πολύ άσχημος!!!! giggle

Το poster αρκετά καλό,και στο κλίμα των βιβλίων.

alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 12:08

Μαριανα συμφωνω σε πολλα μαζι σου... Οι ρουνοι δεν μου αρεσαν απο την αρχη ετσι οπως τους παρουσιαζει γιατι απλα τους ειχα στο μυαλο μου διαφορετικα οπως επισης και τους σιωπηλους αδερφους τους φανταζομουν διαφορετικα.
Τωρα το πως θα αποδοσουν τους χαρακτηρες ακριβως θα το μαθουμε στην ταινια, δυστηχως απο το τρειλερ δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα !!!

Για τελος επειδη ειχα οπως ειπες και εσυ ειχα χαμηλες προσδοκιες μου αρεσε το γεγονος οτι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα και για αυτο τον λογο χαρηκα πολυ !!!!
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 12:40

παντως εμενα με εκανε να 8ελω να παω να το δω.....
mariana20
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mariana20

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 348
Registration date : 01/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 13:36

alexandra13 έγραψε:
Μαριανα συμφωνω σε πολλα μαζι σου... Οι ρουνοι δεν μου αρεσαν απο την αρχη ετσι οπως τους παρουσιαζει γιατι απλα τους ειχα στο μυαλο μου διαφορετικα οπως επισης και τους σιωπηλους αδερφους τους φανταζομουν διαφορετικα.
Τωρα το πως θα αποδοσουν τους χαρακτηρες ακριβως θα το μαθουμε στην ταινια, δυστηχως απο το τρειλερ δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα !!!

Για τελος επειδη ειχα οπως ειπες και εσυ ειχα χαμηλες προσδοκιες μου αρεσε το γεγονος οτι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα και για αυτο τον λογο χαρηκα πολυ !!!!
Συμφωνώ.Και αν και τα υπόλοιπα τρέιλερ είναι τόσο καλά όσο αυτό σίγουρα θα πάω με περισσότερη χαρά και αγωνία να τη δω.Γιατί ότι θα πάω θα πάω δεν τη χάνω αυτήν την ταινία.
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 13:36

The Mortal Instruments - Σελίδα 16 4947

Ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το φανταζομουν. The Mortal Instruments - Σελίδα 16 6512
Μου αρεσε η δουλεια που εκαναν.
Ο αδερφος Ιερεμίας ειναι ασχημος αλλα αυτο δεν αποτελει εκλπηξη.
Το γραφει και στο βιβλιο οτι εχουν παραμορφωθει απο τους πολυ ισχυρους ρουνος.Επισης εχει και ραμμενο το στομα του οπως περιγραφεται και στο βιβλιο.
Ειδα οτι εχουν και περισσοτερες σκηνες μαχης κτλ και εχουν αλλαξει καποια πραγματα.
Κια τωρα δυο συμβουλες:
Για τον Τζεις αυτο που θα πω..ειναι οτι η κουκουλα του paει παρα πολυ!!Καλο θα ειναι να την φοραει συνεχεια!!! lol!
Και η Κλερυ na επισκεφτει συντομα κανενα ινστιτούτο γιατι το φρυδακι δεν βλεπεται!! lol!

Ο Αλεκ θεος!!Εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 13:49

Βασω μου εχθες στην χαραυγη επαιζε και ο Τζεις οπως γνωριζεις και οταν τον ειδα επαθα ΣΟΚ απο την ασχημια του.... ( Απο την Βασιλικη δε εφαγα τρελο κοροιδεμα) . Το βραδι ημουν τοσο απογοητευμενη που ελεγα πως δεν θελω να δω το τρειλερ με τιποτα... σημερα που το ειδα ειπα οτι ενταξει ειναι λιγο καλυτερος απο οτι στην χαραυγη και ΣΑΦΩΣ ειναι καλυτερος με κουκουλα !!!!

Οσο για την κλαιρη το φριδακι δεν με χαλαει το ψιλοσυνηθισα.......

Αλλα ο Βαλενταιν ΘΕΟΣ ευτηχως που παιζει και ενας κουκλος The Mortal Instruments - Σελίδα 16 620541
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 13:57

Ο Βαλενταιν ειναι βγαλμενος απο την κολαση!!! The Mortal Instruments - Σελίδα 16 150320

Α δεν τον ειχες ξαναδει τον Τζεις σε ολο του το μεγαλειο?????
Μου το ειπε η Βασιλικη σημερα στο τηλεφωνο οτι σου εκανε πλακα. lol!
Ειναι πολυ χαλια.Εγω ειχα φαει μεγαλη φρικη οταν τον επιλεξανε.Ειχα κολλησει και παρα πολυ με τον Αλεξ και μου ηρθε κεραμιδα με αυτη την επιλογη.Τωρα σχεδον το συνηθισα οχι οτι το εχω καταφερει βεβαια γιατι Ο Τζεις ειναι μεγαλος ερωτας για εμενα και οταν πλαθεις κατι στο μυαλο σου και μετα η εικονα στο χαλαει ξενερωνεις τελειως.Σκεψου τωρα να βαλουν κανα φλωρο για Κριστιαν...δεν θα τραβας τα μαλλια σου?????? lol!
Καλα τον Αυγουστο θα ειμαι και εγω στανταρ πανω και θα παμε να το δουμε. Razz
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 14:02

Αυτο ειπα της Βασιλικης .. οτι φαντασου της λεω να βαλουν και κανεναν χαλια για Κριστιαν και οπως καταλαβαινεις με εβρισε λιγακι giggle giggle .....

Οσο για τον τζεις περισι δεν τον ειχα προσεξει οτι επαιζε στην χαραυγη οποτε επαθα τρελο σοκ εχθες..... Η ασπα λειε οτι με μεσον ηρε τον ρολο giggle giggle

Μακαρι να ερθεις και στα ομορφα πλασματα να το δουμε μαζι !!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 14:06

Στανταρ με μεσον το πηρε....δεν μπορει...απο ολες τις επιλογες να διαλεξανε αυτον!!!
Ε μα ναι δηλαδη....καποια πραγματα
πρεπει να τα καλαβαινουν!!
Θελαμε για Τζεις κατι σε Αλεξ και Κριστιαν κατι σε Χενρι η Μπομερ!!
Που ειναι το δυσκολο?? lol! lol!

Ποτε βγαινουν τα πλασματα???
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 14:09

Δεν ξερω Βασω μου ... ξερεις ποσο με ποναει... Ο τζεις ειναι και για μενα η μεγαλητερη μου αγαπη και τσατιζομαι που δεν μπορω να τον βλεπω οπως τον φανταζομουν και αντι για τον Αλεξ να βλεπω το νταμπο το ελεφαντακι
(μπορει γιαυτο να φοραει κουκουλα, για να κρυβει τα αυτια του..)
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 14:46

Δεν με νοιαζει πλεον με τι τον πηρε τον ρολο....μετα την απογοητευση να τον βλεπω σαν χαζογκομενα χθες στην ταινια τωρα μου φαινεται τελειος...παντα με τα δικα του δεδομενα.
Ανυπομονω να την δω....και ο Βαλενταιν εχει το ελευθερο να με παρει στην κολαση μαζι του.
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 14:51

Πολλες θα πανε στην κολαση για να ειναι μαζι του.... The Mortal Instruments - Σελίδα 16 98735 The Mortal Instruments - Σελίδα 16 98735

Τελειος ομως χαζογκομενα ε??

Teodan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Teodan

¶ντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4153
Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 14:51

faint It will be eeeepic!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 16:33

as it should be.... boogie
SalvatoreDamon
Twilight Human
Twilight Human
SalvatoreDamon

Θηλυκό Παρθένος
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Registration date : 11/04/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 18:52

μολις ειδα το τρειλερ(5-6 φορες The Mortal Instruments - Σελίδα 16 4947 )εχω να πω πως ειναι υπεροχο...ωραια εφε φαινεται μια χαρα και ο τζεις ειναι λιγο καλυτερος απο οτι περιμενα(κι εγω στις σκηνες με την κουκουλα αναφερομαι Razz )
φαινεται να ειναι οντως καλο αν και με εκνευρισε που εδειξε την κλερι να χρησιμοποιει ρουνους ενω τον πρωτο της ρουνο(αν θυμαμαι καλα)τον κανει στο 2ο βιβλιο...τεσπα δεν θα σταθω σε λεπτομεριες...
ελπιζω να ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας...
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 19:06

SalvatoreDamon έγραψε:
μολις ειδα το τρειλερ(5-6 φορες The Mortal Instruments - Σελίδα 16 4947 )εχω να πω πως ειναι υπεροχο...ωραια εφε φαινεται μια χαρα και ο τζεις ειναι λιγο καλυτερος απο οτι περιμενα(κι εγω στις σκηνες με την κουκουλα αναφερομαι Razz )
φαινεται να ειναι οντως καλο αν και με εκνευρισε που εδειξε την κλερι να χρησιμοποιει ρουνους ενω τον πρωτο της ρουνο(αν θυμαμαι καλα)τον κανει στο 2ο βιβλιο...τεσπα δεν θα σταθω σε λεπτομεριες...
ελπιζω να ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας...

θα συμφωνησω και θα προσθεσω οτι ο Βαλενταιν ειναι απλα ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! faint faint faint faint faint
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 19:35

παιδια το βιντεο το απεσυραν

που μπορω να το δω?
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 19:55

AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 20:05

ουαου πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!

ο τζεις εξακολουθει να μην μου αρεσει

αλλα δεν ειναι κ τοσο πολυ χαλι...λιγοτερο χαλι
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 20:09

Το ειδα ξανα !!!!! Μεχρι αυριο θα φτασω τις 100 φορες σιγουρα !!!
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 20:16

κι εγω το βλεπω ξανα και προσπαθω να παγωνω τις στιγμες του τζεις για να δω μηπως τον παρεξηγησα
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 20:22

Οχι βρε απλα η κουκουλα του παει!!! lol!

The Mortal Instruments
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» The Mortal Instruments
» The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie
» Shadowhunters_Mortal Instruments Tv Series.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Vampires A-Z :: The Mortal Instruments-
Μετάβαση σε: