Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ενταξει ειμαι σιγουρη οτι θα μας καθηλωσει και αυτη η σειρα!!! Εχει ενα μοναδικο ταλεντο αυτη η γυναικα να μην στερευει απο εμπνευση και καθε ιστορια της να ειναι μοναδικη!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
δε θελω να γινομαι κακια αλλα σου βγαζει αυτη την αντριλα που σου εβγαζε ο Τζεις;;οτι θα σε βαλει κατω και θα σου πεταξει τα ματια εξω;; οτι αν πεσεις στα χερια του και εισαι εχθρος του θα ευχεσαι να μην ειχες γεννηθει;;
μπορει να μην ειμαι τερμα φαν του τζεις αλλα μπορω να αγνωρισω την αιγλη του και ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειναι καθαρα ατυχης επιλογη!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
δε μπορω να κρινω το "υποκριτικο του ταλεντο" γιατι περα απο τη χαραυγη που ειχε 3 ατακες δεν τον εχω δει πουθενα αλλου οποτε δε μιλαω αλλα ο Τζεις του βιβλιου και το image του παιδου απεχουν παρασαγκας!
evi The Volturi
Το τελείωσα.το ξεκίνησα χτες το μεσημέρι ξενύχτησα το βράδυ και το τελείωσα τώρα ούτε τον Harry Potter δεν έχω τελειώσει τόσο γρήγορα έσπασα κάθε ρεκόρ!!!
Σπόιλερ:
άκρη με τον Ζαχαρία δεν έβγαλα πάντως.Ούτε στα Αγγλικά κατάλαβα τίποτα ούτε στα Ελληνικά.Είμαι ακόμα στο σκοτάδι όλοι εκεί μέσα μιλάνε λατινικά,ο Τζέις λέει μια φράση και την τελειώνει με κάτι απ'τα λατινικά λένε ότι μαθαίνουν και ελληνικά ήταν ανάγκη να τα χρησιμοποιήσει ο Σεμπάστιαν??? τόσοι τα μιλούν έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει αυτός για να απειλήσει?? δεν μπορούσε να απειλήσει στα λατινικά??? τη γλώσσα της χώρας μου βρήκε?? είναι ωραίο που υπάρχει η Ελλάδα η αρχαία Ελλάδα για την ακρίβεια αλλά θα προτιμούσα να τα χρησιμοποιούσε ο Τζέις ή κάποιος άλλος κυνηγός, όχι ο Σεμπάστιαν!! στο τελευταίο βιβλίο ελπίζω να έχει το τέλος που του αξίζει
evi The Volturi
Θα το εχει...του τα χρωσταω απο τοτε που εβαλε κατω την Κλερι...ειμαι σιγουρη πως το αγορι μου θα του τα κοψει... Συμφωνω για τα ελληνικα...αλλα θα ηταν ψεμα αν ελεγα πως οταν διαβασα το βιβλιο στα αγγλικα και η τελευταια λεξη ηταν εκεινο το ερχομαι δεν ανατριχιασα ολοκληρη.
kaname-kun Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : england Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 03/12/2012
Ακρη δεν μπορουμε να βγαλουμε γιατι η συγγραφες εχει σκοπο να μας παιδεψει μεχρι τελους. Παντως πιστευω οτι στις δαιμονικες μηχανες δεν θα εχουμε και πολυ ευχαριστο τελος αλλα θα μας κανει καποια εκπληξη στο τελος των θανασιμων εργαλειων. Τουλάχιστον για τις δαιμονικες μηχανες μας εμειναν 3 μηνες ενω για τα θανασιμα εργαλεια θα περιμενουμε παρα μα παρα πολυ.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Καποια παλια συγγραφεας (Αν Ραις) ειχε γραψει 2 ξεχωριστες σειρες και στο τελος τις ειχε ειχε ενωσει, οποτε και εγω συμφωνω με την Βασω οτι κ Κασανδρα μπορει να μας αφησει με ενα μεγαλο ερωτηματικο στις δαιμονικες μηχανες που θα το απαντησει στα θανασιμα εργαλεια!!
evi The Volturi
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...και οι μηχανες ειναι σιγουρο πως δεν θα τελειωσουν καλα για ολους...και με το ποιον απλο τροπο να το παρεις αμα διαλεξει τον ενα πληγωνει τον αλλο.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012