Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
το μονο που δεν μπορω να κατεβασω ειναι πως τον κερατωσε...αλλιως δεν εχω κτ μαζι της.
Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι το κεράτωμα το θεωρώ απαράδεκτο. Από όποιον κι αν γίνεται, με όποιο τρόπο κι αν γίνεται, σε όποιο βαθμό κι αν γίνεται. Είναι το πιο ανειλικρινές και disrespectful πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος. Τώρα: η Κρίστεν είναι μόνο 22. Λίγο να ήθελε να κάνει την επανάστασή της, λίγο να βαρέθηκε, λίγο να θεώρησε το Ρόμπερτ δεδομένο (3,5 χρόνια είναι μαζί, δεν είναι και απίθανο...), λίγο να τη διπλάρωσε ο άλλος ο 40άρης (που μπορεί να μην είναι Ρόμπερτ αλλά δεν είναι και κανας κακάσχημος...) και να τη φλόμωσε στα κομπλιμέντα, πολύ θέλει ο άνθρωπος? Ναι, ξέρω, εγώ δε θα μπορούσα να το διαννοηθώ, ούτε και καμιά από μας, νομίζω, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
Σπόιλερ:
Κοίτα να δεις που κάθομαι και την υπερασπίζομαι... Τα ύστερα του κόσμου!!!
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
Θέμα: Απ: Kristen Stewart Τετ 17 Οκτ 2012 - 16:17
Αντε αυτην την δικαιολογησουμε! Αλλα ο Ρομπ;;; Πραγματικα θεωρει οτι δεν μπορει να βρει καλυτερη;;; ελεος χαχα (ισως βγαζω την κακια μου λιιιγο...... )
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
VERSION FEMINA MAGAZINE (France - October 14 2012)
Transcript:
Three questions to ... Kristen Stewart
The 'Twilight' actress became the face of Balenciaga's perfume Florabotanica.
At 22 years old, are you proud to be the Balenciaga's ambassador?
Of course, I said yes without even thinking! I greatly admire Nicolas Ghesquière. His work inspires me, he puts all his soul ... I totally agree with this perfume. It has a certain audacity and gives an impression of maturity. At the same time, you feel young by putting it. It is not the smell of your grandmother ! I am very happy to wear it.
How do you feel about the end the saga of vampires?
This represents five years of my life and an extraordinary experience. This series has been very intense, We have put all our heart in it. I grew up with Bella. Play characters, but also discover their self-aspects.
What movies are you interested in doing today?
I keep all the doors open. I love the great comedies, but also independent films. To accept a role, I need to be receptive to the subject. In my beginning I stayed on the surface of things. Today I need to go deeper.
(http://www.itsoktobeyou.org )
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
καλο κ το ξανθο αλλα μου αρεσει πιο πολυ ως μελαχροινη
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
Θέμα: Απ: Kristen Stewart Τετ 17 Οκτ 2012 - 21:00
Κουκλιτσα και σαν ξανθια! τονιζει τα ματια της... μου αρεσει! βεβαια ειναι και πιο νεα εδω... οχι οτι γερασε! και οχι οτι ωριμασε... χαχα τελος παντων πιασατε το νοημα! (υποθετω :/...)
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
αχ να σαι καλα !! για να πω την ακριβη μου αληθεια συμπαθω πολυ την κριστεν αλλα αυτο το πραγμα να δειχνει το δακτυλιδι της για να μας πεισει ολους οτι ειναι μαζι με το ρομπ , εμενα δεν μου εκατσε καλα!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ή μπορεί το θέμα να πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα ΜΜΕ και να ήταν κάτι πολύ πιο ασήμαντο και περιστασιακό (να έλεγε αλήθεια, δηλαδή, η Στιούαρτ όταν το χαρακτήρισε momentary indiscretion).
Σπόιλερ:
Μόνο εγώ έβλεπα στις φωτογραφίες με το Σάντερς ότι αυτή ήταν σαν να προσπαθούσε να τον σπρώξει από πάνω της προς τα πίσω και όχι να του "τριφτεί"? Αυτή την αίσθηση είχα, όταν πέρασε η φάση και ηρέμησα και κοίταξα πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Δεν ξερω τι εγινε κι ουτε με νοιαζει...μπορει να χαν χωρισει κι ολας μεταξυ τους και απλως να μην ειχε βγει δημοσια και να εκανε τοτε οτι εκανε.Το μονο που θελω ειναι τα προσωπικα τους να μην βγαινουν στην φορα με αυτο τον τροπο...γιατι με το δικο της ονομα σερνει στην λασπη και του Ρομπ...και δεν αξιζε αυτο σε κανεναν απο τους δυο.
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Καλά, εμένα με νοιάζει, αλλά κατανοώ απόλυτα ότι η προσωπική τους ζωή είναι... προσωπική. Απλώς δε μπορώ να είμαι τόσο καλός άνθρωπος και να πω ότι δε με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Πες το περιέργεια, πες το κουτσομπολιστικη διάθεση, εμένα μ' αρέσει να το αποκαλώ ενδιαφέρον (έστω κι αν ξέρω ότι είναι λίγο κι από τα δύο προηγούμενα...) Και συμφωνώ απόλυτα ότι αυτή η αντιμετώπιση δεν αξίζει σε κανέναν από τους δύο, ειδικά στο Ρόμπερτ που έχει δείξει επανειλημμένα ανωτερότητα σε πολλά θέματα...
evi The Volturi
Ποτε δεν ασχοληθηκα με το τι κανουν οι διασημοι γενικα κι ουτε θα το κανω ποτε....μονο με τον Rob τον Depp και την Jolie....κι αυτο γτ τους λατρευω και τους τρεις...εχω διαβασει βιογραφιες εχω δει τα απαντα και παει λεγοντας...ολοι οι αλλοι απλως δεν με νοιαζουν.Κι αν ποτε η Κριστεν σταματησει να τραβιεται με τον Ρομπερτ ποτε δεν θα ξανα ασχοληθω μαζι της σε τετοιο βαθμο...
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, παρά μόνο πολύ ελάχιστα, με την προσωπική ή την επαγγελματική ζωή οποιουδήποτε "διάσημου". Ο Ρόμπερτ το άλλαξε αυτό άρδην... Τι μου κάνει αυτός ο άνθρωπος...