Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μπορείτε να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο βιβλίο που να υπάρχει στη βιβλιοθήκη και να είναι σε στυλ Λυκόφως, Οι γέφυρες του χρόνου, Αγγελική σιωπή, Μπελαντόνα κ.α.?? Δηλαδή να έχουν ένα μυστήριο, να δημιουργεί ωραίες εικόνες, να έχει καλή αφήγηση και να έχει αρκετή δόση απο ρομαντισμό????? Ζητάω πολλά????
Υ.γ. Έχω παραγγείλει το Κρεσέντο αλλα μέχρι να έρθει... θα βαράω μύγες... (δεν το εννοώ, είμαι κατά τις βίας)
οι γεφυρες του χρονου ειναι αυτοτελες ειναι καλο?
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το web site του project, να ξεφυλλίσετε το βιβλίο και φυσικά να το παραγγείλετε.
Η ιστορία του πιστεύω ότι θα αγγίξει πολλούς από εσάς μιας και πρόκειται για ένα νέο αγόρι που έχει τελειώσει μόλις το Λύκειο και ερωτεύεται μία κοπέλα. Μόνο που αυτό το αγόρι έχει μία συγκεκριμένη 'ιδιαιτερότητα' δεν ακούει...
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πάνο γιατί καταλαβαίνω ότι μέσα σε αυτό το βιβλίο έχει καταθέσει την ψυχή του. Σύντομα που θα έχω τη χαρά να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο του θα κάνω ένα σχετικό αφιέρωμα.
Αυτό φαίνεται καλό!!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
οι τρεις υποσχέσεις είναι ένα φρέσκο υπέροχο βιβλίο πολύ συγκινητικό και βαθιά συναισθηματικό. προσωπικά το λάτρεψα και παρότι ήταν 5οο κάτι σελίδες το άτιμο το διάβασα μέσα σε 2 μέρες! Η συγγραφέας είναι ελληνίδα και η γραφή είναι εξαιρετική. από το βιβλίο δεν λείπουν επίσης τα ιστορικά στοιχεία αλλά και το χιούμορ.... καλή ανάγνωση σε όποιον το επιλέξει.
Bale_413 Twilight Human
Τόπος : Κοζάνη City Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 13/08/2012
Είναι ενα παιδί που περνάει την παιδική του ηλικία χωρίς φίλους και τέλος πάντων έχει ένα όνειρο. Να γράψει ένα γράμμα και να το δώσει στον πρώτο του φίλο (Έτσι αρχίζει και το βιβλίο, με το γράμμα). Όταν λοιπόν γίνεται κολεγιόπαιδο γνωρίζει δυο παιδιά και σιγά σιγά γίνονται φίλοι. Αλλά με αντίτιμο αυτός που ήταν άριστος μαθητής και σπιτόγατος, τώρα να γίνει λίγο πιο... τεμπέλης ας το πω και κοινωνικός Και στο τέλος κάνει πολλούς φίλους και τέτοια. Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά γιατί και γω τώρα άρχισα να το διαβάζω.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Η μεταφορά αυτού του βιβλίου θα έχει ως πρωταγωνιστή τον ηθοποιό που έπαιζε τον Πέρσι Τζάκσον και συμπρωταγωνιστές την Emma Watson και τον ηθοποιό που έπαιζε τον Κέβιν στο We need to talk about Kevin.
Bale_413 Twilight Human
Τόπος : Κοζάνη City Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 13/08/2012
εγω θα ηθελα με την σειρα μου να προτεινω τον "ΜΥΘΟ" της Βιβιαν Φ. (http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG179_1399) ειναι ενα καταπληκτικο κατα την γνωμη μου βιβλιο 548 σελιδων. με το που το πήρα στα χερια μου και ξεκινησα να το διαβαζω δν μπορουσα να σταματησω, προσπαθουσα να συγρατησω τον εαυτο μου απτο να το διαβαζει ασταματητα ! το ποιο ωραιο βιβλιο που εχω διαβασει!!!!
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
εγω θα ηθελα με την σειρα μου να προτεινω τον "ΜΥΘΟ" της Βιβιαν Φ. (http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG179_1399) ειναι ενα καταπληκτικο κατα την γνωμη μου βιβλιο 548 σελιδων. με το που το πήρα στα χερια μου και ξεκινησα να το διαβαζω δν μπορουσα να σταματησω, προσπαθουσα να συγρατησω τον εαυτο μου απτο να το διαβαζει ασταματητα ! το ποιο ωραιο βιβλιο που εχω διαβασει!!!!
Ειναι σειρα βιβλιων?
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Επειδή έχουμε και πολλούς έφηβους στο φόρουμ εγώ θα πρότεινα και το βιβλίο με τίτλο "Η Λάουρα και το μυστικό της Αβεντέρας" που είναι το πρώτο βιβλίο μιας σειράς που αποτελείται από 6βιβλία και αν και δεν είμαι πια έφηβη μου άρεσε πολύ.
"Μια σύγχρονη περιπέτεια φαντασίας που θα γοητεύσει τους αναγνώστες κάθε ηλικίας. Η Λάουρα είναι ένα κορίτσι φαινομενικά συνηθισμένο -αλλά και ολότελα διαφορετική απ' όλα τα άλλα. Την ημέρα που κλείνει τα δεκατρία της χρόνια κάνει μια φοβερή ανακάλυψη: είναι προορισμένη να παίξει κρίσιμο ρόλο στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό. Αποστολή της είναι να βρει το Δισκοπότηρο της Φώτισης που έχουν κλέψει οι Δυνάμεις του Σκότους από το μυθικό κάστρο της Αβεντέρας. Για να τα καταφέρει, πρέπει να παλέψει με τους φόβους της και όχι μόνο… Ένα βιβλίο στην παράδοση του Χάρι Πότερ και της Ιστορίας χωρίς τέλος! " Είναι από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009