| Προτείνετε ένα βιβλίο! | |
|
+21maria_likofos WhiteQueen almighty Bitten Pillows ΕΡΗ AspaKorth alexandra13 Dalia twilightFOREVER roobina EliRose T-NM-E-BD lori_teamj panagiota Bale_413 niki kati Teodan evi valia 32 xrysanthi 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 17:41 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 18:07 | |
| Τους αρχοντες τους συνιστω κι εγω
απο τις πιο καλες σειρες που κυκλοφορησαν
πολυ στενοχωρηθηκα οταν την σταματησαν | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 19:16 | |
| - evi έγραψε:
- Μαρια δαιμονιες μηχανες και θανασιμα εργαλεια εχεις διαβασει....?
εμ οχι δεν εχω διαβασει.. θα το κοιταξω..ευχαριστω παρα πολυ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Παρ 15 Μαρ 2013 - 2:51 | |
| παρακαλω...αν θες και κανενα αλλο πες μου... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Παρ 15 Μαρ 2013 - 18:31 | |
| Αν θελισω κατι αλλο θα στο πω τα βιβλια παντως φαινονται πολυ ενδιαφερον!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 16 Μαρ 2013 - 1:37 | |
| ειναι...τουλαχιστον απο μενα ειναι απο τα λατρεμενα μου... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 13 Απρ 2013 - 20:56 | |
| Η αγαπημενη συγγραφεας φανφικ Nolebucgrl-νομιζω ολοι την ξερετε και οσοι δεν την ξερετε πρεπει οπωσδηποτε να τη μαθετε μαζι με τις ιστοριες της- κατα κοσμο Amy Noelle κανει το συγγραφικο της ντεμπουτο με το βιβλιο Code Red. Δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα ειναι πεπεισμενη οτι αξιζει! After getting hurt in college by a gorgeous man, Nicole Magette vowed never to risk losing her heart again. Now she lives a structured and satisfying life. Her work is easy, her friends are her family, and the only consistent men in her life are her two cats, Winchester and Huntington Peabody the Third. She doesn't date, and she hooks up only with losers—men she has absolutely no risk of falling for. But if she finds herself in danger, she has her old fail-safe in place—the Code Red.
In college, she and her four best friends came up with the system as a way to keep away the good-looking bastards that might worm their way past their carefully constructed walls. Seven years later, three of her friends have succumbed to their last Code Reds and are happily married. Now itΆs just Nicole and her closest friend, Jen, who are still on their own, and Nic is just fine with that.
That is, until Joshua Daniels is transferred to NicoleΆs office from New York and assigned to work with her on a special project. He's everything she's avoided and everything she claims she doesn't want, so why canΆt she get him out of her mind? He's persistent, dangerously handsome, and sexy as sin. In other words, heΆs her worst nightmare. She turns to her friends to help her resist JoshΆs considerable charms and the inescapable draw she feels every time she gets near him. Can the Code Red save her this time, or will Josh send her perfectly balanced life into chaos?http://www.mediafire.com/view/?d661ybtktvakpxh | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:16 | |
| χρειάζομαι βοήθεια... Θέλω να ξεκινήσω ένα βιβλίο γιατι τώρα τελευταία εχω εξαντλήσει την βιβλιοθήκη μου και θέλω να δανειστώ από την αδερφη μου... Το θέμα είναι ότι όσα θυμάται ότι ήταν ωραία τα εχω διαβάσει... Θέλω λοιπόν ένα καλό-γερό βιβλίο... Δεν εχω κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με το θέμα απλά δεν θέλω κάτι πολύ μελό... Κάτι για να με ξυπνήσει και τώρα που βρήκα την φόρα μου να μην την χάσω ξανά!!!! Απλά να είναι κάτι λίγο παλιό για να υπάρχει στην βιβλιοθήκη... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:21 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:24 | |
| σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα!!!! Αύριο με το καλό θα ψάξω μήπως τα έχουμε αλλιώς τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και η βιβλιοθήκη του χωριού μου που μπορώ να ψάξω!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:27 | |
| η τριλογια του κοσμου ειναι out of this world μπορω να την διαβασω απειρες φορες...!!!
ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα τα βρεις στη βιβλιοθηκη γιατι και εγω απο τη βιβλιοθηκη του χωριου μου τα ειχα δανιστει για να τα διαβασω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:28 | |
| εε δεν είναι και πολύ ενημερωμένη αλλά μπορεί και να το βρω!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:31 | |
| τιποτα | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:39 | |
| Ούτε εγώ τα έχω διαβάσει αυτά που προτείνεις Ελίνα. Εγώ στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης μου βρήκα- και μου άρεσαν- την τριλογία Τα παιδιά της Θεσσαλονίκης, Λεντερίκ Μπερνάρ...το Οχτώ, Κάθριν Νεβίλ...Εκατο χρόνια μοναξιά, Μάρκες...Αναζητώντας το χαμένο χρόνο, Προυστ Μαρσέλ...Μπελ Αμί, Μωπασάν | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:42 | |
| πλακα κανετε...δεν ξερετε την πυξιδα του Βορρα;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:44 | |
| Την ξέρω...την έχω ακουστά! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:45 | |
| κλασσικη παιδια στη λογοτεχνια του φανταστικου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:46 | |
| ααααα αυτό είναι?? Και μου φάνηκε γνωστός ο τίτλος... Εχω δει τν ταινία αλλά δεν με ξετρελανε...
Παναγιώτα το εκατό χρόνια μοναξιά το διαβάσεσ?? Γιατι λέω να το διαβάσω αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την ηλικία μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:48 | |
| Το έχω διαβάσει πολλές φορές και η πρώτη ήταν όταν ήμουν στην ηλικία σου περίπου. Και τότε μου αρεσε αλλά περνώντας τα χρόνια το εκτιμώ όλο και περισσότερο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τη βιβλιοθηκάριο η οποία έχει διαβασει τα περισσότερα από όσα υπάρχουν στη βιβλιοθήκη! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 15 Απρ 2013 - 23:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 16 Απρ 2013 - 7:59 | |
| χαχαχα!!! Το βιβλίο το έχουμε αλλά το πήραμε πρόσφατα και δεν το έχει διαβάσει κανείς... Απλά να ενημερώσω ότι η βιβλιοθήκη μας είναι του γυμνασίου γιατι έχει τα πιο πολλά βιβλία απλά η βιβλιοθηκαριος δεν έχει ιδέα μιας και φέτος την αξίναν για όλο το χωριό... ¶σε που αποκλείεται να έχει τέτοιου είδους βιβλία...
Ελίνα και πάλι ευχαριστώ θα τα τσεκαρω το μεσημέρι!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 16 Απρ 2013 - 10:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 16 Απρ 2013 - 14:55 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τετ 17 Απρ 2013 - 10:03 | |
| Νικολας Εβανς Που κρυβοταν η αληθεια - Σπόιλερ:
απλα καταπληκτικο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 20 Απρ 2013 - 21:54 | |
| | |
|