| Προτείνετε ένα βιβλίο! | |
|
+21maria_likofos WhiteQueen almighty Bitten Pillows ΕΡΗ AspaKorth alexandra13 Dalia twilightFOREVER roobina EliRose T-NM-E-BD lori_teamj panagiota Bale_413 niki kati Teodan evi valia 32 xrysanthi 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 30 Δεκ 2012 - 9:49 | |
| Εγώ ήρθα να σας προτείνω ένα απλό, ρομαντικό αλλά γεμάτο από συναισθήματα βιβλίο το οποίο μάλιστα είναι απόλυτα κατάλληλο για τις νεαρές ηλικίες! Η απίθανη πιθανότητα του έρωτα με την πρώτη ματιά, από τις εκδόσεις κλειδάριθμος. Δεν έχει φαντασία, μάχες ή περιπέτεια, πρόκειται για την τυχαία γνωριμία μίας δεκαεφτάχρονης κοπέλας στο αεροδρόμιο ενώ πρόκειται να ταξιδέψει με έναν λίγο μεγαλύτερο της νεαρό. Η σχέση που αναπτύσεται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι γλυκιά και θα έλεγε κανείς πρωτότυπη. Έχει να κάνει με την επικοινωνία δύο "ψυχών" που ουρλιάζουν μέσα τους ο καθένας για τους δικούς του λόγους και πως μπορεί να προκύψει ο έρωτας τρυφερά και γλυκά επειδή απλά γενιέται μέσα στην καρδιά δίχως λόγο και αιτία. Παράλληλα, βλέπουμε τα προβλήματα που κουβαλάει ο καθένας από την οικογένεια του, ίσως όχι και τόσο τρομερά, πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά τελικά αλλά πως και πόσο αυτά επηρεάζουν τους πρωταγωνιστές αλλά και τους υπόλοιπους γύρω τους. Είναι ένα βιβλίο που θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους να το διαβάσουν, νομίζω πως δεν έχει ηλικία. Προσωπικά κατάφερε να με συγκινήσει και να με κάνει να κλάψω επειδή με έβαλε στις θέσεις όλων των ηρώων, είδα τα πράγματα από την οπτική πλευρά του καθενός και ταυτίστηκα με τον καθένα ξεχωριστά! Καλή ανάγνωση ότι κι αν διαβάζετε! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 30 Δεκ 2012 - 14:58 | |
| πω πω μαρια αν σε είχα μπροστά μου θα σε φιλούσα!! πολύ ωραία πρόταση λέω να το πάρω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 30 Δεκ 2012 - 15:03 | |
| Ωραια προταση οντως Μαιρη...πως λεγεται...? | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 30 Δεκ 2012 - 15:04 | |
| "Η απίθανη πιθανότητα του έρωτα με την πρώτη ματιά" έτσι λέγεται ευη | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 30 Δεκ 2012 - 19:59 | |
| οκ...thanks.. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Παρ 4 Ιαν 2013 - 23:39 | |
| Αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα... αν το πάρει το μάτι μου πουθενά ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 5 Ιαν 2013 - 2:19 | |
| το παρηγγειλα μαζι με ενα δυο που μου λειπαν...αυριο θα το χω. | |
|
| |
deathlysilence Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 03/11/2012
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 5 Ιαν 2013 - 19:38 | |
| εγω προτεινω ανεπιφιλακτα την σειρα της Jennifer armentrout Lux που αποτελειτε απο τα βιβλια obsidian , onyx kai opal ! Ειχα φαει τρελο κολλημα με την σειρα ! Η ηρωιδα του βιβλιου μετακομιζει σε μια καιρουρια πολη και γνωριζει ( υστερα ερωτευεται) τον γειτονα της Daemon Black ο οποιος ειναι εξωγηινος !! Ο Deamon ειναι αποιστευτα αστειος , προστατευτικος και ΚΟΥΚΛΟΣ !!! Δυστηχως η σειρα δεν ειναι μεταφρασμενη στα ελληνικα | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 5 Ιαν 2013 - 19:40 | |
| την εχω δει και εγω αυτη τη σειρα αλλα το εξωγηινο στοιχειο με τρομαζει!!!Ειναι οντως καλη;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 5 Ιαν 2013 - 20:32 | |
| ναι ειναι τελεια!! να πω την αληθεια και μενα στην αρχη μου φαινοταν περιργο που θα διαβαζα ενα βιβλιο με εξωγηινους αλλα κολλησα παρα πολυ!
ps. οι εξωγηινοι ειναι κατι σαν ανθρωποι του φωτος | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 5 Ιαν 2013 - 20:34 | |
| διατηρω τις επιφυλαξεις μου αλλα ισως καποια στιγμη αν ειμαι στο σωστο mood να το επιχειρησω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Σαβ 5 Ιαν 2013 - 20:42 | |
| επισης μια αλλη ΤΕΛΕΙΑ σειρα ειναι το black dagger brotherhood !! Ειναι με βρυκολακες αλλα ειναι για +18 ! Πολλεσ ερωτικες σκηνες σε καθε βιβλιο χωρις ομως να καταντα προσβλητικο ή κουραστικο! Δυστηχως παλι μονο το πρωτο βιβλιο εχει μεταφραστει και λεγεται σκοτεινος εραστης!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 6 Ιαν 2013 - 2:16 | |
| να πω πως μου κανει εντυπωση.... το χω καπου στην βιβλιοθηκη μου νομιζω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 6 Ιαν 2013 - 9:39 | |
| Σοβαρά;;πως σου φάνηκε;;να πω την αλήθεια το πρώτο δεν ειναι από τα αγαπημένα μου αλλα ήταν αρκετά καλό :-) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 12 Μαρ 2013 - 16:42 | |
| λοιπον εγω θελω προταση.. ενα βιβλιο καλο με ρομαντικο στοιχειο μεσα.. τι μου προτεινεται? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 12 Μαρ 2013 - 17:49 | |
| Θελεις να ειναι φαντασιας η γενικα....? | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 12 Μαρ 2013 - 18:59 | |
| - deathlysilence έγραψε:
- επισης μια αλλη ΤΕΛΕΙΑ σειρα ειναι το black dagger brotherhood !! Ειναι με βρυκολακες αλλα ειναι για +18 ! Πολλεσ ερωτικες σκηνες σε καθε βιβλιο χωρις ομως να καταντα προσβλητικο ή κουραστικο! Δυστηχως παλι μονο το πρωτο βιβλιο εχει μεταφραστει και λεγεται σκοτεινος εραστης!!
Να σε ενημερώσω πως έχει βγει και το δεύτερο βιβλίο : Αιώνιος Εραστής λέγεται , βγήκε στις 20 Φλεβάρη! και το τρίτο μάλλον σε τρεις μήνες λογικά θα βγει... είναι καλά και τα δυο δεν το συζητώ. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 12 Μαρ 2013 - 19:04 | |
| Παιδιά εγώ έχω διαβάσει μόνο το πρώτο και δεν ενθουσιάστηκα. Δεν ήταν κακό, το διάβασα σχετικά ευχάριστα αλλά δεν ξετρελάθηκα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 12 Μαρ 2013 - 21:01 | |
| Ουτε εγω ξετρελαθηκα με αυτη την σειρα. Προτιμω τους Αρχοντες!! Βασικα δεν καταφερε να με αγγιξει καθολου αυτο το βιβλιο. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Τετ 13 Μαρ 2013 - 20:37 | |
| - evi έγραψε:
- Θελεις να ειναι φαντασιας η γενικα....?
γενικα ευη.. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 0:36 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 3:50 | |
| Μαρια δαιμονιες μηχανες και θανασιμα εργαλεια εχεις διαβασει....? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 8:26 | |
| Βασια ο Σαβιν ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου. Πρωτος βεβαια ειναι ο Μαντοξ. Και θελω πολυ να διαβασω τον Παρυ και την Ηττα (δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του). Τα εχω ολα στα αγγλικα αν ενδιαφερεσαι. Thalia Nelly ειναι απο την σειρα dark moon.Οι αρχοντες του κατω κοσμου. Για ηλικιες πανω απο 18 εννοειται. Μαρια θα συμφωνησω με την Ευη...αν δεν τα εχεις διαβασει ξεκινα τα θανασιμα εργαλεια και τις δαιμονικες μηχανες.Ειναι εγγυηση!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Πεμ 14 Μαρ 2013 - 15:41 | |
| ευχαριστω ΕΡΗ | |
|
| |
| Προτείνετε ένα βιβλίο! | |
|