| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 20:57 | |
| Κορίτσια συγνωμη που σας χαλαω τον ειρμο της κουβεντας σας- μιας που δεν επισκεπτομαι και συχνα το αγαπημενο μου φορουμ- αλλα ήθελα να μπω κι εγω στην παρεα σας γιατι προσφατα ανακαλυψα τον κοσμο του Vampire Diaries (ναι μπορειτε να με κραξετε, αλλα ήταν τέτοιο το κόλλημα μου με τον Εντουαρντ που δεν ειχα ματια γι αλλους βρικόλακες!!!!) Εχω πάθει ΤΗΝ πλάκα- όπως με το Λυκόφως και έχω κολλήσει τρελα!! Εχω τώρα δύο βδομάδες, έχω κατεβάσει όλες τις σεζον και βλέπω ασταματητα!!! Καλα για το μαναρι τον Ντειμον ο΄τι και να πω είναι λιγο, αλλα γενικοτερα μου εχουν πεταχτει τα ματια απ΄εξω με τα αρσενικα τις σειρας!! Τωρα θα ξεκινήσω να δω την τεταρτη σεζον, αλλα ειλικρινα κοιμαμαι και ξυπναω μ΄αυτο!! Νιώθω οτι ζω σ΄ενα παραλληλο συμπαν μαζι τους...Ισως επειδη τα είδα όλα μαζι μονορουφι!! Τα βιβλία δεν τα διαβασα, γιατι κάποια απο εσας ειπε οτι η σειρα ειναι καλυτερη ( συγνωμη που δε θυμαμαι ποια) οποτε είπα να μην μπω στον κοπο.. Αλλωστε και μόνο τον Ντειμον να βλεπω να ερωτοτροπει......μου φτανει!!!! Συγνωμη για το κατεβατο αλλα τα κρατουσα μερες!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 21:03 | |
| Welcome to the dark side.... | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 21:14 | |
| Και λιγα λες....Λιωσιμο!!!!! Ο,τι περιμεναμε να δουμε απο τον Εντουαρντ τοσο καιρο με το σταγονομετρο, ο Ντειμον τα κανει με τοκο!!!!! Για να μην αναφερω και τα αλλα αρσενικα παραλληλα... Ελεος- μολις παντρευτηκα!!! Δεν γινεται να κοιμαμαι μ΄αυτους κάθε βραδυ!!!! ( όχι ο,τι με χαλαει....αλλα λεμε!!) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 21:18 | |
| Δεν μπορω να συγκρινω ουτε καν τον Ντειμον με τον Εντουαρντ...οσο κι αν τον λατρευω εκεινος ειναι κατηγορια απο μονος του...ενα σου λεω...επεισοδιο 4x7....κολαση... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 21:21 | |
| Καλως όρισες κι από μένα breathless | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 22:05 | |
| Θα καταλαβεις breathless οτι ημαστε πολλες κολημενες !!!!! Και οι περοσσοτερες team Ντειμον!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Δεκ 2012 - 22:07 | |
| το 99 τα εκατο... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 17:17 | |
| - breathless έγραψε:
- Και λιγα λες....Λιωσιμο!!!!!
Ο,τι περιμεναμε να δουμε απο τον Εντουαρντ τοσο καιρο με το σταγονομετρο, ο Ντειμον τα κανει με τοκο!!!!! Για να μην αναφερω και τα αλλα αρσενικα παραλληλα... Ελεος- μολις παντρευτηκα!!! Δεν γινεται να κοιμαμαι μ΄αυτους κάθε βραδυ!!!! ( όχι ο,τι με χαλαει....αλλα λεμε!!) to the club! να ξερεις ειμαστε πολλες παντρεμενες εδω μεσα που καθε βραδυ κοιμομαστε με τον ντειμον κ οχι μονο | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 20:52 | |
| | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 22:46 | |
| δεν λεω ωραιος ειναι ο Ντειμον κι ο ρολος πολυ αβανταδορικος αλλα προφανως ανοικω στο 2% του πλυθυσμου που προτειμα τον Στεφαν. τολμω να πω με κινδυνο να φαω ξυλο εδω μεσα οτι ακομα και σε εμφανιση προτιμω τον Γουεσλει.
και ναι! ειμαι κι εγω παντρεμενη! | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 22:51 | |
| συο 1% ανοικεις..... Και εγω παντρεμενη ειμαι και ο ντειμον δεν λειπει ποτε !!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 22:59 | |
| προφανως ειμαστε λιγες και καλες!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:02 | |
| Θες να πεις πως εμεις δεν ειμαστε??? Εχουμε γουστο τουλαχιστον...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:06 | |
| χαχαχα! εγω δεν ειπα τιποτα μονη σου το ειπες! και το γουστο ειναι τελειως υποκειμενικο και στην συγκεκριμενη περιπτωση υπερεκτιμημενο! | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:12 | |
| ε τι να κανουμε δεν μαγευομαστε ολες απ τα γαλαζια ματια του Ιαν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:13 | |
| Ειναι σπανιο το αγορι μου και μοναδικο .... Τα ανεκτιμητα κομματια παντα πιανουν λιγο παραπανω αλλα παντα ξερεις οτι αξιζει αυτο που περνεις .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:18 | |
| και ποσο παει το κομματι?? | |
|
| |
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:20 | |
| ¶σχετο.. ο Στέφαν (Πολ) έχει πράσινα μάτια... τλχστν αυτό του το αναγνωρίζω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Δεκ 2012 - 23:25 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- οσο οσο..............
παρε κοσμε! ξεπουλαμε αποψε! κοψοχρονια! (πλακα κανω) οπως ειπαμε καλος ειναι αλλα ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 0:07 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 4:04 | |
| ωραια ματια εχει ο Πωλ...αλλα το μαλλι πολυ Εντουαρντ μου θυμιζει...και μονο αυτο με ψιλο ξενερωνει...οχι οτι δεν ειναι ωραιος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 12:09 | |
| Καλως σας βρηκα κοριτσια, ποσο χαιρομαι για την παρεα σας , ειναι απιστευτα αναζωογονητικη αυτη η ομαδικη λατρεια!!!! Εννοειται team Damon- αν και στα πρωτα επεισοδια με ξενιζε λιγο- αλλα τωρα λιωνω... Αλλα και ο Τζερεμι, ο αδελφος της Ελενα, δεν ειναι πολυ μωρο???? Τι σωμα και τι στομα....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 12:41 | |
| Team Ντειμον πανω απο ολα και μετα ολοι οι αλλοι........ | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|